icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

trnka77
5. apr 2012

@marhulka13 už tam má zlé hodnotko,že niekoho obrala o peniaze.....skús sa spýtať danej kupujúcej,ktorá zlé hodnotko písala........dúfam,že naozaj je "len" mimo netu ☹

marhulka13
5. apr 2012

@trnka77 hm, zial, nikomu sa neozyva :P no ak je naozaj v nemocnici, tak to chapem, ved uvidim. uz som pisala aj adminovi, no ten sa neozval 🙂

trnka77
5. apr 2012

@marhulka13 cez víkend sa neozývajú..musíš počkať

trnka77
5. apr 2012

@marhulka13 no vidíš,syn má prázdniny,všetky deti mám doma a ja mám už víkend 😀 😀 😀

marhulka13
5. apr 2012

@trnka77 ja som mu pisala este minuly tyzden, toto je uz dlhodoba zalezitost 🙂 ako neslo o dramaticku sumu, ide len o princip 😝

monickapd
5. apr 2012

ahojte..nemate tu nahodou niektora skusenost a predavajucou eva8888? Nema ziadne hodnotko a kupila som od nej nieco, poslala peniazky a odvtedy nic...

klody1010
5. apr 2012

@danielllka rozmyslam nad dobierkou a otvorit pred postarkou ,alebo kurierom ,ale kto to bude :D

bibina25
5. apr 2012

antonia marcinkova košicka 5 humenne 06601 NEODPORUCAM, 2 tyzdne rezervujem tovar, poslem c. uctu a pani sa neunuva odpisat a toboz poslat peniaze, pise z mailu
marcinkovaantonia@zoznam.sk

poleva
5. apr 2012

@monickapd bola tu pred 5 dnami,možno sa niečo stalo,ochoreli ,atd...

monickapd
5. apr 2012

@poleva eva8888 alebo eva888?

poleva
5. apr 2012

no písala si eva8888

228filip
5. apr 2012

U nás to funguje běžně že se snažíme hlavně o spokojenost zákazníka.Držím palce snad Vám to klapne a vše dopadne dobře.

gemini2
5. apr 2012

mamicky, ako by ste prosim riesili tuto situaciu: poslala som balicek podla dohody, no kupujuca sa neozvala, ci jej balik dosiel. V podstate o nic nejde, lebo som to darovala, ale mrzelo by ma, ak by to nedorazilo. Je aj dost mozne, ze mamicka je uz v porodnici......asi len cakat, ci sa ozve....alebo???

mircalla
5. apr 2012

@gemini2 Moznosti je viacero, bud je ozaj v nemocnici, ale balik nedorazil (ale to by sa ozvala, ci si ho poslala), alebo je z kategorie tych, co ani nepodakuju.
Ja by som sa jej opytala, ci dorazil

danielllka
5. apr 2012

@gemini2 ja by som tiež napísala a opýtala sa, či balíček dorazil- umňa tak už bolo, lebo kupujúca mi neposlala info, balíček bol poslaný obyčajne (na jej zodpovednosť) a tak som si nebola istá, či jej vôbec došiel.. odpísala mi, že došiel a zabudla mi dať vedieť. Tak som bola spokojná 🙂

benne
6. apr 2012

@gemini2 ja som si napísala do podmienok, že týžden po mojom avíze, že balíček je odoslaný, považujem takýto balíček za doručený a teda, ak nič nechodí, nech sa mi ozvú, lebo je potrebné riešiť takéto veci čím skôr

koľké sa spamätajú po týždni, dokonca mi písali už aj po mesiaci, alebo nájdem len hodnotenie 😅

monickapd
6. apr 2012

@poleva ano, ved tu aj myslim..ona sem aj prispieva? ci ako tu bola? lebo nevidim ze by mala nejaky prispevok..

winipega
6. apr 2012

chcem sa opýtať-kupovala som od jednej mamičky kočík za 100€,v popise inzerátu bolo že ku kočíku je pláštenka sieťka na hmyz a slnečník.kočík som bola osobne prevziať,no ona na mna chrlila informácie ohladne kočíka,kočík sa mi páčil tak som ho vzala.doma som zistila že nič s príslušenstva k nemu nemám 😕 tak som sa jej snazila 2 dni dovolat,nezdvihala,tak som jej napisala sms ze kedy si pre to mozem prist a ona mi odpisala ze to prislusenstvo davala ku kociku ked bol v cene 130€ a ze to zabudla vymazat ked znizila cenu.tak som jej napisala ze teda jej kocik vratim ked nesedi text inzeratu s cenou naco mi odpisala ze ho spat nezoberie a je to moja vraj moja chyba ze som to mala pytat u nej.s tym uz asi nic neurobim co myslite?

annie13
6. apr 2012

@winipega ja by jej dala negatko, ked raz bolo v inzerate aj s doplnkami tak aj s doplnkami, to je jej problem ze to nevymazala

mircalla
6. apr 2012

@winipega Tak je to pekna mrcha, co k tomu dodat. Ale presne tak, nic s tym nenarobis, treba byt pozorny. Mozes jej pohrozit zlym hodnotenim alebo ze ju das na ciernu listinu

winipega
6. apr 2012

@annie13
@mircalla negatko som jej uz dala lebo sa trasiem od nervov.ja viem ze tie doplnky nestoja majland,ale ide o princip.a nakoniec aj o tie peniaze,ja milionar nie som a teraz este aby som behala a zhanala.ja nechapem tak ja ked by som urobila chybu tak si ju priznam a bud doplnky poslem alebo zoberiem spat.toto je moja prva zla skusenost ☹

sisaha
6. apr 2012

@winipega nechapem co tym ziskala, ze ti tieto veci k tomu nedala. Ja by som bola stastna ako blcha, ze mi to zmizlo z domu a nemusim to predavat. Fakt su cudní niektorí ludia.. 😒 Negatko jej urcite patrí.. Podla mna ide o zavadzanie, aby to bolo rychlejsie predane, skus poziadat admina o pomoc

winipega
6. apr 2012

@sisaha a co myslis ze on s tym spravi?nemam totiz vobec taketo skusenosti...

sisaha
6. apr 2012

@winipega moze jej napisat a pohrozit zablokovanim napr. Ak v inzerate stalo, ze to ma mat aj tieto doplnky, musi ti ich poslat. Alebo ty mas potom narok na vratenie tovaru

winipega
6. apr 2012

@sisaha no ja som to prave čitala,ale jedine čo jej admin môže je to že jej pozastavi bazár,alebo účet.bohužial nič iné spraviť nemôže 😒 no tak som o skúsenosť bohatšia,a trieskam si hlavu že som to mala pýtat vtedy u nej ked som brala kočík.takže je to aj moja chyba.ale sama sa čudujem na čo jej tie veci budú...no nech sa má dobre krava sprostá.negatko má odo mna,a hned prvé.je tu asi nová.a hned ma oklamala.mám ja ale smolu...

sisaha
6. apr 2012

@winipega tak hod jej nick aj sem

mandragora22
6. apr 2012

@winipega nuz, to si kupila velmi draho 🙂

winipega
6. apr 2012

@mandragora22 akoze kočík hm celkom o.k.najhoršie ze som tam bola osobne a nespytala sa na to 😠 😠 je to aj moja chyba.a az doma som si vsimla ze na vanicke chyba jeden cvok na uchytenie nanoznika,takze mozem zhanat teraz este aj to.ale to je fakt moja chyba,mala som si to vsimnut.ale to prislusenstvo ma ozaj nenapadlo,lebo ma hlavne zaujimalo ci kocik neni poskodeny,doskrabany skratka v akom stave je hlavne kočík.no hned jak som dosla domov ma to napadlo a ona uz nedvihala telefon.napisala mi az dva dni potom co som jej vyvolavala a vypisovala.a nakoniec mi napisala ze tovar ktory je v poriadku ona spat neberie...

mircalla
6. apr 2012

@sisaha suhlas, ja si nemyslim, ze tam dake prislusenstvo vobec bolo

winipega
6. apr 2012

@mircalla ona mi doslova odpisala ze ona to davala ked bola cena 130€ lebo vraj si to prislusenstvo musela dokupovat.ja tiez pochybujem ze ho vobec ma.ona mi hovorila ze si kupila buginu,tak neviem ci jej to pasuje tam,asi ano,tak si mydli ruky ako ma dostala.