Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@irriss to asi nie, lebo ja som kupovala detske, velkost 36. alezaujimave je, ze stale ich predava. ale ja som si ich nechala, len som chcela poslat polovicu celej sumy a poslala mi to. ale nechapem, preco ich este stale predava, ked ich mam ja.
@stanislavao 😕
a ptala ses ji????
mozna ma vice velikosti a pak je prodava ..s jinym ocislovanim 😒
Dej to adminovi..tohle se mi nejak nezda ☹
@irriss uz dnes som to pisala adminovi. ale ved predava tie iste, ten isty inzerat, ta ista velkost, len zmenila to, ze nove a dala tam +x pouzite a znizila cenu o 2e. fakt nechapem. nepytala som sa jej. kaslem ja na nu. oklamala ma a myslela si, ze jej to "zozeriem", ale zlakla sa, ked som jej pohrozila adminom a poslala mi tie peniaze.
@irriss ano, moze, ale aj tak sa mi to nezda. predavala ich ako nove. ked som jej vynadala, ze boli pouzivane, tak mi napisala, ze omylom poslala nosene, lebo ze ma aj nove take iste. ale teraz zas tie predava ako pouzite. proste klamarka. nikdy viac by som od nej nic nekupila.
@stanislavao
ty dvojcata mne napadly, protoze mam "dvojky" doma 😉 ..to nebylo, ze bych ji "omlouvala"..
Uvidis, co rekne admin, dej mi pak vedet..kazdopadne to "smrdi" 😕 😕 😕
@stanislavao
@irriss nie nie su to oni,toto boli panske korcule,som z toho na nervy,boli pre mm ,som ho nahovorila a teraz mozem cakat ze mi ich otrepe o hlavu!! 😉 😉 som jak na ihlach,pani sa este neozvala,tak cakaaaaam a cakaaaaaaam 😕 😕 😕 😕
@klody1010 uuuuplne chapem, ako vam je. citila som presne ten isty hnev pred 2 tyzdnami.
Máte skúsenosti s neregistrovaným ondrej1983@azet.sk?Má dosť chybný pravopis aj gramatiku,u mňa sú také trošku podozrivé.
@tikivikiniki chce zadarmo,alebo na dobierku? ja by som uprednostnila platbu vopred ,aby si predisla neprijemnostiam 😉
@klody1010 Tam sme sa ešte nedostali že ako by to chcel zaplatiť,zatial len na miery sa pýtal,ale aj keby som pýtala peniažky vopred,mám problém,lebo mne chodia peniažky na vkladnú knižku,a či došli alebo nie,sa dozviem len keď pojdem do banky.A to som teraz musela obmedziť na minimum,lebo do banky musím cestovať a auto nemám,zato mesačné bábätko ano.A s ním cestovať....to len v nevyhnutných prípadoch.
@tikivikiniki Prečo si nedávaš peniaze z bazáru platiť poštou, šekom do vlastných rúk?Prinesie ti ich poštárka priamo domov a nemusíš sa nikde trepať. 😉 😉 😉 😉
@tikivikiniki chapem,ale ako napisala @koniarova aj to je riesenie 😎 a mas to veru pohodlnejsie
...mne prišiel od jednej maminky dnes balík a ja ešte len zajtra chystam vložit peniaze na učet,podľa dohody :-O no šokla ma milo a riadne,to Vám poviem...
@miskakyska este dobre, ze narazila na taku ako ty, ze jej tie peniaze aj posles, lebo po citani prispevkov tu na skusenostiach, by som sa neodvazila uz skor poslat balik. stalo sa aj mne, ale asi len raz a to som tiez trpla, takze naposledy.
@zanika1983 ja som už raz od nej brala bundičku,ale aj tak...dôvera potešila..ja viem že všelijake xantipy sa tu ocitnú!!..aj také,že im človek pošle peniaze a tovaru kt.si objednal sa nedočka!
@miskakyska jaj, tak to je ine, mozno preto 🙂... presne tak, ze vselijake su tu :-/
ahojte, mate niekto zlu skusenost s predavajucim "daninko"? zobrala peniaze a neposlala nic uz mesiac !!!!!
Ludia, nenakupujte u nej, okradne vas !!!!
@nikolca @danielllka babeny neuverite 😉 tak tie tenisky prisli dnes a v 100% stave presne ako mi ich predavajuca opisala,som spokojna 😉
@klody1010 no vidíííš, teším sa s Tebou 😀 Takže moje špekulácie boli zbytočné 😀
juj, aj ja začínam mať obavy, keby išlo o "pár" drobných ale skoro 20€ - balíček vraj poslaný v stredu 4.4. a dodnes nič - na pošte mi povedali, že to by tu už malo byť..... nie je mi všetko jedno, ozaj už začnem brať iba na dobierku ak to nepríde, to by už bolo 2x čo som poslala dopredu peniažky na účet a tovar nikde! 🙄
baby, poste teraz vsetko trva hrozne dlho... balicky odosielane 2.4. este nie su na mieste... 😠
kamoske som posielala list 26.3. a dosiel jej vcera!
takze ak zatial nieco neprislo, treba sa obrnit trpezlivostou...
@tikivikiniki ten mi už písal a nakoniec sa nevedel ozvať, či berie, či nie.. neposielala by som určite dobierku a ani nečakala, že ešte sa niekedy ozve, ked napíšeš, že až po nabehnutí platby 😉
No asi ako kde , mne bol posielany balicek , teda dva 🙂 vo stvrtok a v utorok som ich mala oba doma , cize super na to ze piatok a pondelok bolo volno 😉

@stanislavao
@klody1010
Nejsou to ty same korcule? 😠