icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzanocka
11. apr 2012

@aduskatt ano, to sa v jej pripade uz stalo-hodnotenie v zmysle "doba dodania omnoho dlhsia, tovar ok." strucne, jasne, vystizne.

k_atka
11. apr 2012

zuzanocka pridavam sa, ja mam taku istu skusenost. Dodacia doba mi bola napisana 14 az 18 dni a uz je to mesiac a nic... tiez som trpezliva, ale keby som si objednala v maji plavky, tak mi pridu az po lete 🙂))

garzonka
11. apr 2012

@zuzanocka
No urcite je to neprijemne, uplne to chapem.
Balik, ak uz je na ceste, asi nestopnu, jedine ak sa bude dat s predavajucou dohodnut, ze nie si spokojna s dobou dodania, nech ti posle naspat peniaze a balik ked pride tak jej ho vratis na jej adresu ....skus to s nou dohodnut

zuzanocka
11. apr 2012

@k_atka a nie je to ta ista predavajuca? 😀

@garzonka napisala som jej, ze ak nepride do konca tyzdna, budem ziadat peniaze naspat

k_atka
11. apr 2012

ano, myslim, ze je... ☹

koniarova
11. apr 2012

Dievčatá, ja vám teraz napíšem, čo sa mne dnes stalo. Aby tu nebolo len toľko negatívnych skúseností. 😉 😉 😉 😉 😉 Mala som u jednej maminky rezervované 2 nové tričká pre chalanov. Bola taká ochotná, že mi ich skoro mesiac držala /boli sme dohodnuté do materskej/. Dnes ráno som jej písala správičku, že si prosím číslo účtu a celkovú sumu na úhradu a poslala som aj adresu.
A pani mi odpísala: Dobrý deň. Práve som vám poslala tričká, viem aké to je byť na materskej, aj ako som ja každý mesiac čakávala na peniažky. Tričká vám posielam zdarma a verím, že potešia. Mala som od rána pocit, že dnes musím niekomu urobiť radosť. A voľba padla na vás.
No verili by ste, že sa ešte nájdu takéto osôbky? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

miskakyska
11. apr 2012

@koniarova hm,milé..v dnešnej dobe ojedineléé..

klody1010
11. apr 2012

@danielllka neboli,ved to vidis aj ty skoro kazdy den je tu nejaky problem 😠 ale tentoraz sa zadarilo,tak cest takymto poctivcom,aj ked to vypadalo kadejako 😉 😉 😉

mery.maja
12. apr 2012

Ahojte,dnes ma opät zaskocila jedna mamicka a to takto: mala som zaujem o dvoje siat ktore mala vo svojom bazare tak som ju poprosila ci by mi mohla poslat rozmery nech si pomeriam ci by mi sadli a ze ak by bolo mozne foto na postave.Pani mi odpisala ze saty sedia na velkost S,M,L-takze ich merat nebude 🙄 🙄 lebo vraj sa prisposobia kazdej postave a ze foto nieje mozne poslat 🙄 🙄 No dost ma to zaskocilo a pravdu povediac ani som nevedela co jej najskor napisat .... 🤐 🤐

nikolca
12. apr 2012

@mery.maja tak ked merať nebude tak nech si ich necha 😝 😔 no niekoho to meranie asi obťažuje 😕 😨

stanislavao
12. apr 2012

@mery.maja no divneee. ochota sama o sebe. ked nemeria, nech si necha. ako moze nieco sediet postave S a aj L. to je taka blbost.

mery.maja
12. apr 2012

@nikolca 😒 lenze nikto si nebude kupovat macku vo vreci,nechapem obcas niektore maminy....naco to dava do bazaru ked nema zaujem omerat veci....a najhorsie je ze tie saty boli naozaj velmi pekne 😠 vrrr 😀

nikolca
12. apr 2012

@stanislavao ja som tiež kupila šaty z mmb,kde bolo v popise že su velmi elasticke,ža velkostne sedia s,m,l a ja nosim l a su mi tesne
@mery.maja to nechapem aj ja,mne sa už stalo,že som sa rozmerov ani nedočkala,a pri tom predavajuca aktualizovala inzeraty,dvakrat som sa ozvala že halllllllo meráááme a nič 😔 😔 tak som kupila inde 🙂 😉

stanislavao
12. apr 2012

@nikolca mne sa uz nie len 1, ci 2x stalo, ze som chcela miery a neozvala sa mi vobec. a ma tam inzerat aj podnes a kasle na moju spravu. no ja sa nikomu prosit nebude. ked sa ona nebude unuvat merat, tak nech si necha. mne sa tiez niekedy nechce merat, ale v zivote by som nenapisala, ze neodmeriam. este aj pancusky chcu odo mna merat - co je podla mna blbost, lebo kazde mozu byt inak elasticke. ale tak co uz. no ved hovorim, ze co sedi S, nemoze dobre sediet aj na L, ved to musi byt obtiahnute, vyplieskane.

frick
12. apr 2012

Ahojte.Neviete mi povedať koľko môže trvať kým príde kočík poštou? 30 marca som maminke zaplatila za kočík.Ja som mala vo svojom bazáre že hľadám súčiastku na môj kočík a dala som tam foto.Ona sa mi ozvala že mi predá presne taký istý za 10 eur aj s poštou.Tak som súhlasila že možno sa ešte niečo z neho zíde.Napísala mi že ho posiela.5.4. som jej písala či ho už poslala.Odpísala že nie lebo mali pokazené auto a poštu ďaleko ale že dnes ho posiela(teda toho 5-teho.) Tak že po veľkej noci ho čakám ale ešte stále nič.Mám ešte počkať? Nechcem ju bombardovať správami.Zatial jej stále verím má samé dobré hodnotenia.Len neviem či sa to bude dať riešiť ( pokiaľ sklame) keď ho nemala vo svojom bazáre

li_la
12. apr 2012

@frick Určite by som ešte čakala, kočík nie je malý, takže to môže trvať aj dlhšie...

benne
12. apr 2012

@frick za normálnych okolností by si už mala mať balík.. poprosi si podacie číslo a tak si to budeš vedieť overiť cez poštu, kedy naozaj bol balík zasielaný

frick
12. apr 2012

@li_la
@benne ok skúsim teda počkať bola tam aj ta veľká noc a potom jej napíšem nech mi pošle to podacie číslo ďakujem

li_la
12. apr 2012

@frick Tak @benne má pravdu, že malo by to už byť u teba, ak to piateho posielala, ale -nie raz sa mi stalo, že niečo chodilo dlhšie, navyše ak to bolo väčších rozmerov... a na pošte mi takto povedali... viete, to zavisí od toho, ako sa ktorej poštárke chce... Napr. keď sme ešte bývali inde, nikdy mi poštárka nič nedoniesla, ani len doporučený list, nieto ešte niečo viac, automaticky vypisovala žltý lístok s tým, že adresát nezastihnutý a nie raz som sa na ňu pozerala z dvora, ako mi opäť dáva lístok, aj keď som bola doma... To bolo uvedené len ako príklad... 🙂

frick
12. apr 2012

@li_la bola som pozriť či neprišiel žltý lístok.nič takže jej idem skúsiť napísať uvidím zatiaľ dík

li_la
12. apr 2012

@frick Veď jasné, za to nič nedáš, navyše táto situácia sa dá vyriešiť jedine s podacím číslom... 🙂

adahk
12. apr 2012

@frick mne išiel balík z TN do Hlohovca od 6.3 2012 do 22.3.2012, tak som ho začala zháňať, našli ho na hlavnej pošte V Trenčíne - vraj im odpadlo podacie č. a nevedeli či je balík podaný, vôbec ich netrápilo že im tam trčí 2 týždne a musia ho tam prekračovať, ako už spomínali mamičky treba si vypýtať podacie č. na pošte ho hodia do počítača a budú hľadať. pa 😉

stanislavao
12. apr 2012

@frick pockajte do zajtra a potom nech sa ide pytat na postu a aj vy chodte na postu, ci tam nahodou nieje.

halit13
12. apr 2012

@frick mne prišiel balíček podaný 5.4. včera, ale bol maličký

localoca
12. apr 2012

@frick mne kocik chodil vyse tyzdna a to prvou triedou....

frick
12. apr 2012

Ďakujem vám všetkým.zatiaľ teda nebudem robiť paniku.Napísala som jej a budem čakať 🙂

tkmama
12. apr 2012

@mery.maja Tak na to jedine odpísať, nech sa jej dobre nosia🙂

nadhera
12. apr 2012

@mery.maja a nebola velkost aj xl,xxl a unisex? 😀 😀 😀 ja som naposledy merala aj kolieska na kociari 😉

littledevil
12. apr 2012

Tak baby, zase dalsia, ktora chce darovat @adi85, chcela odomna rifle za 15 eur. Mam tam aj inzeraty, ktore darujem, ale ona chce prave tieto rifle, to uz co je.... 😠

haramiova
12. apr 2012

@littledevil inak to som si aj ja všimla. Tiež som mala velakrat inzeraty kde darujem veci, ale to by asi nepredali dalej. Vždy mi pisali len na tie najdrahšie veci čo som mala, že či darujem. Podla mna to chcu predavať dalej tak pytaju veci čo by mohli speňažiť potom.