Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@haramiova
@littledevil
tak toto je sila. este ze mne zatial nikto nic take nenapisal, lebo by som jej poriadne vynadala. to je uz vrchol drzosti, co si niektore dovoluju.
@littledevil
@haramiova
@aduskatt
....takéto správy by som si vôbec nevšímala ....odpoveď kupujúcej=žobrajúcej "nie ,nedarujem...pekný deň"
@stanislavao netreba nadávať 😉 ...stačí stručne a jasne reagovať alebo ignorovať 🙂
-mňa sa minule jedna pod inzerátom bundičky pýtala,či nemám na výmenu nálepky animal kingdom,tak som jej vysvetlila,že nech to píše do IP alebo do diskusie...zjavne nepochopila,lebo sa ešte druhýkrát pýtala -"tak teda máte?" a to som jej už neodpisovala,ale rovno vymazala....nebudem si kaziť deň takýmito hlúposťami 😉
nechapem prečo pani littledevil ma kritizuje , čo som zle urobila že som ju pekne poprosila či by mohla darovat ja som si nevšimla že tam ma aj ine inzeraty a to ju doviedlo až tu napisat na verejnosti keby chcela pomoct tak by aspon informovala že ma niečo premna vydno že ešte žiju aj taky sebecky ludia ktory nechcu pomahat slabšej rodine ešte ani raz som z tej stranky nič nedostala som tu nova a nechapem fakt je to smiešne
@adi85 smiesne je si pytat na podarovanie 15 eurovu vec, zvlast ak na podarovanie su na bazare ine veci od tej istej predavajucej.ak by sme na tom boli tak bohovsky dobre, ze nepotrebujeme peniaze, tak nepredavame na konikovi nosene veci a rovno to niekomu podarujeme, nie? A vobec, preco vlastne ocakavate, ze by ste mali nieco z tej stranky dostat? To je predaj nosenych veci a za tie peniazky kupujeme detom dalsie veci, aby mali co nosit
no prosim dalšia , ved čo sa stalo ved som jej to neukradla ešte kolky napišu viete čo pisala som tu prvi a posledny krat ste tu skupa banda ktora nevie pochopit
ja mam nepeknu skusenost s predavajucou,mala som vazny zaujem o bundicku,mala napisane v popise,ze je vo velmi dobrom stave,bez znamok poskodenia a100% stav,ale ja sa vzdy este raz radsej opytam v komunikacii ci nema nejake flaky ci ine poskodenia a tomu bolo aj teraz tak,predavajuca mi odpisala,ze nema ziadne poskodenia a je uplne ako nova a 2 X prana,tak som sa potesila a potom som sa jej opytala ci je ochotna mi ju podrzat do druheho tyzdna,lebo ak nahodou nie,nenahnevam sa,odpisala,ze ak mam vazny zaujem ,tak ano,ze urcite sa da,tak som sa potom aj presne ozvala v ten den ako som slubila a vypytala som si udaje k platbe,platba prebehla este v ten den,bundicka mi prisla,je krasna,no hned ma zarazilo,ze som si vsimla na lavom rukave predratie ,tak som jej napisala, ze je krasna no dalej som jej toto opisala co som si hned na rukave vsimla, bez toho,ze by to bolo uvedene pravdivo aj v popise,ved som sa este aj potom na to raz opytala a tvrdila,ze je vo velmi dobrom stave,tak ako pisala a este mi aj odpisala,ze nemozem cakat novu vec,ked je to v bazare,ze musi mat minimalne znamky nosenia,ked nie je nova,takze takuto odpoved som od dotycnej predavajucej dostala,je naozaj pekna,no inak sa clovek prisposobi,ked to je aj pravdivo opisane v popise a nemusi byt potom prekvapeny,inac nebola najlacnejsia,stala ma 12 eur,beriem na vedomie,lebo je to nextova tenka bundicka,no ten popis nesedel a ani jej nasledna odpoved o stave bundicky,takze moje sklamanie ☹
@adi85 ani my sme nikto nic neukradli, museli sme kupit a potrebujeme pre deti kupovat aj dalej a tymto sposobom si zabezpecujeme peniazky pre dalsie veci pre nase deti. Tak ak uz je niekto tak zle na tom, ze nema vobec prostriedky na to, aby si kupil vec pre dieta( hlavne ze ma na internet, ze?), tak si aspon vyberiem na podarovanie lacnejsiu vec ako za 15 eur. Viem, ze sa tu daju kupit aj uplne nove rifle za 4-5 eur, len treba hladat...................a nie ocakavat, co mi kto zadarmo strci do ruky
@bea1971 aj ked je vec v bazare, musi byt opisana pravdivo........ja som predavala cez bazar uplne novu kozenu bundu, ktoru manzel dostal a bola mu velka......takze aj cez bazar sa da kupit uplne nova vec a netreba automaticky ocakavat, ze ked je to bazar, moze to predavajuca opisat nepravdivo a ty to musis akceptovat.............skus sa dohodnut na vrateni casti sumy.
@bea1971 ale predratie ti neopisala, cize, ak to nebolo v popise, tak by som bud ziadala plnu sumu + spätnu postu, alebo vratit cast penazi / to uz ako sa dohodnete/ ..12 eur je dost vela za bundu, ktora ma poskodenie a nie je to ani uvedene v inzerate..a môze byt neviem akej znacky..to nie je dôlezite
@traktor uz som jej napisala,ze sa chcem s nou v dobrom dohodnut a ci jej mozem teda bundicku vratit,napisala som jej to uz do IP.,lebo samozrejme uz zmazala inzerat aj s komunikaciou,no aj ten sa este da okopirovat a poslat adminom aj s fotkami co som si bundicku s tym predratim nafotila,nefoti mi fotak bohvieako,ale vidno to tam,tak som zvedava co mi odpise

@littledevil a co si charita? ze 15 eurove rifle darovat?