icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bodka13
12. apr 2012

@adi85 ak by som chcela,aby mi niekto niečo daroval,bola by som skromná a slušná,ty si agresivna a prechádzaš do útoku 😉 ....zváž svoju komunikáciu ....keby si nenapísala sama svoje meno/nick nevieme ani kto si to od @littledevil pýtal 🙂

bea1971
12. apr 2012

@aduskatt ved prave,no brala som na vedomie,ze je znackova next,tenka podsita tenkym fliskom,no len udajne mala byt podla nej v 100 % stave

aduskatt
12. apr 2012

@bea1971 ach jo................ja som tu fungl novu kozenu nenosenu predala za 65 aj s postou.....a povodna cena bola 300.takej bunde hovorim, ze 100% stav

irriss
12. apr 2012

@aduskatt
Prijde mi to jako na ulici..jesteze je to virtualni, na ulici by se Te neptali.. 😎
Mne se uz takto nekolikrat neptali...vyuzili situace a bylo to ☹

p.s. a to uz se ani nechci opakovat - jak jsem naletela tatinkovi cerstve narozenych dvojcatek, kteremu umrela manzelka pri porodu..

Nejen, ze jsem s nim travila virtualne cas a ochuzovala moji rodoinu..ale i po darovani vecicek po mych dvojcatkach jsem zjistila, ze to nebyl tatinek, ale maminka, co si zarizovala nove otevreny second-hand☹

aduskatt
12. apr 2012

@irriss co narobis, ako som povedala, mam pocit, ze to ide trosku dolu vodou☹

irriss
12. apr 2012

@aduskatt
Ja si myslim v posledni dobe OPAK..prijde mi, ze se devcata uz umi branit a jedna druhe tu pomaha.. 😉

aduskatt
12. apr 2012

@irriss no to snad nie☹

aduskatt
12. apr 2012

@irriss to ano, branime sa, v tom to je lepsie, ale je tu stale viac mamiciek, ktore sa snazia podviest( mozno silne slovo, ale teraz vhodnejsie nenachadzam)...........

irriss
12. apr 2012

@aduskatt
to uz je dlouho..od te doby si davam pozor..i kdyz naposledy vloni se mi stalo, ze jsem se seznamila s jednou maminkou dvojcatek na jinem Foru...
prisla k nam domu osobne, ja ji duverovala..ona cvakala na kalkulacce a ja davala vec po veci do tasky..
az po jejim odchodu jsem zjistila "chybu v poctech ☹ "..mela prijit druhy den pro dalsi vecicky...vyzkouset boticky..uz se neukazala..
KDO VI PROC??

aduskatt
12. apr 2012

@irriss myslim, ze ona vie preco............☹

irriss
12. apr 2012

@aduskatt
je tezke ochranit obe strany... 😉
@bodka13 to vi dobre, zrovna jako @traktor ...To jsou devcata plus dalsi 😉 co se snazi zlepsit a neustale vylepsovat Bazar, aby Vam tu bylo lip..ale je to tezke.. ☹ i pres veskere snahy

aduskatt
12. apr 2012

@irriss dlho mi to trvalo, ale ja som bola strasne makka a ked nieco niekto potreboval, tak ja som hned podavala pomocnu ruku.............ale casom som sa naucila selektovat.........
aj na charitu davam, ale musim vediet, kam to ide a pre koho...a ked pomozem konkretnej osobe, musim vidiet, ze aj ona sa snazi si pomoct, ze nesedi doma na riti a nenastrci prazdne ruky, kto jej co da zadarmo

aduskatt
12. apr 2012

@irriss ano, viem🙂 traktor mi velmi pomohla.......aj vdaka nej som sa tu otukala🙂

irriss
12. apr 2012

@aduskatt
nejkrasnejsi je, kdyz v tom vidis behat deti dotycne osoby..k tomu 2 culiky a usmev od ucha k uchu, pysna vykracuje do skolky a ze i ona ma 🙂 ... 😀

Ja uz davam jen takto, ... 🙂

aduskatt
12. apr 2012

@irriss to je krasne🙂 po mojom synovi uz tri deticky kamosiek ponosili🙂)

stanislavao
12. apr 2012

kuriatko2309@azet.sk - Simona Tomkova (neregistrovaná/ý)
prosim vas, mate niekto skusenosti s touto osobou, ako kupujucou? dakujem.
osocuje ma, ze ked mi posle peniaze na ucet, tak ze jej neposlem tovar, co predavam. drza osoba.

irriss
12. apr 2012

@stanislavao
😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
a co teda chce?

stanislavao
12. apr 2012

@irriss reagovala na jednu adidas botasky, ze ma zaujem. a ze preco ich predavam a aku ma zaruku, ze ked posle peniaze, ze jej naozaj poslem ten tovar. no vytocila ma neskutocne.

irriss
12. apr 2012

@stanislavao
pokud je nova, je to logicka obava 😉
Ja kdyz tady v It nahodou neco koupim, jedine s donaskou.. 😉 z ruky do ruky..
zkus ji to vysvetlit, mozna to nemyslela zle..jen je nova.. 😉

winona24
12. apr 2012

@stanislavao od takej ruky preč....pre istotu 😕

stanislavao
12. apr 2012

@winona24 no ved jasne. istotne jej nic nepredam. nepotrebujem potom nejake problemy.

danielllka
12. apr 2012

tomastomasko@post.sk

dobri prosim vas pekne ne podarujetemi ten sveter pre sina velmi samu paci ne mozem mu ho kupit lebo nemame penize zme slapsia rodinka prislizme o rodini domcek aj o vecia nabitki cozme mali to vsetko ostalo vdome cozme mali teras bivame u rodicov moj sincek nema nic oblecenie ani hravki na hrane je velmi smutni chodisa hrat do susedov lebo nema hracki a mne je velmi tasko ze moj sincek je sklamani tak chcela bisou urobit rados aspon stoho svetrika lebo on tu rospravku miluje prosim vas na kolena pomoste mi ak mozete

😀 😀 😀

aduskatt
12. apr 2012

@danielllka dalsi vtipalek.ach jo🙂

littledevil
12. apr 2012

@adi85 Mila pani, takych ako Vy je tu vela....Urcite nie som sebecka, ked mozem, pomozem. Je tu vela mamiciek, ktorym som veci darovala a zajtra idem odviest velky balik detskych veci do detskeho domova. Ak chcete, kludne Vam veci ktore mam na darovanie za postovne poslem, ak Vam pomozu, ale pytat vec za 15 eur na darovanie 😒 . A okrem ineho, tie rifle predavam bratovi.

sonita
12. apr 2012

@aduskatt
@littledevil
@bodka13 ----------------i odomna pytala o darovanie novej veci @adi85 -a potom ona je nahnevaná a ide i pod menom magda85 a tiez i natom pytala o darovanie tiez novej veci,,,,takze sa tu jedná o jednu osobu adi85 a magda85

danielllka
12. apr 2012

@aduskatt táto osoba má viacero mailových adries, mrkla som sa na čiernu listinu a viaceré mamičky tam spomínajú niekoho, kto pýta pre syna Tomáška- čiže podobný scénar, podobné správy, plus pravopis a rôzne mailové adresy.. niekto skúša a hrá na city, kto sa chytí.........

adahk
12. apr 2012

@danielllka Táto pani aj mne stále píše už aj na mail, mala som aj jej meno čo som hodila rovno do vyhľadávača a boli tam príspevky od viacerých mamičiek, na internet má?

danielllka
12. apr 2012

@adahk ona sa vyhovára, že býva u sestry, v iných správach (pod inými menami) prišli o domček a blaaablaaa, samé žvásty a ktovie, možno jej niekto niekedy už aj naletel, zato ju to stále baví 😝

adahk
12. apr 2012

už som si ju dala blokovať a chodí mi priebežne 2x do mesiaca od nej mail, skoro som jej tiež naletela, ale našťastie som si to overila a moja dobrosrdečnosť ma hneď prešla, radšej to odnesiem do decáku , ako takejto potvore čo len zneužíva dobrotu iných mamičiek.

danielllka
12. apr 2012

Baby, ja mám ďalšiu negatívnu skúsenosť.. aj keď nie tu, ale na MMA- viaceré tu píšu, že MK ide dolu vodou, klame sa tu, okráda, podvádza.. a pritom ja som mala zlé skúsenosti (zatiaľ) len na MMA 😖 Vydražila som si teplák. súpravku Next a dvoje rifličky od jednej predávajúcej, vecičky mi prišli s dosť veľkým oneskorením- ževraj mamička bola s dcérkou v nemocnici.. budiž, to viem pochopiť. Ale keď som si vyzdvihla balíček na pošte, hneď som si všimla, ako bol poslaný- obyčajne, za 1 euro, v bielej igelitke prelepenej lepiacou páskou- za poštovné som zacvakala 2, 80, keďže mali ísť dve balíčky.. vo vnútri ma čakalo "prekvapko"- súprava, ktorá bola označená "ako nová" bola po prvé totálne ožmolkovaná, spratá, žltý fliačik, na zipse chýbal jeden zub, po druhé žiadna značka Next, ale Okay (obchod KIK) 😖 Rifličky- jedny takisto fľakaté, pranie jednoznačne vidno (tiež boli opísané "ako nové!!"), druhé mali byť Next- visačka nikde, čiže ani značka, ani veľkosť- ktorá bola podľa mňa odhadnutá- a podotýkam, že zle, pretože to boli trištvrťáky na nejaké väčšie dieťa, než pani označila. Takže som bola neskutočne vytočená a nahnevaná, čo už je toto za bezočivosť!! A pritom nejde o nejakého nováčika, pani funguje na aukciách vo veľkom, usporiadaných 357 aukcií, z toho 144 úspešných a 213 neúspešných. Písala som jej veľmi "milú" správu, adekvátnu môjmu rozhorčeniu, zmohla sa len na to, že balík posielala jej sestra, keď bola ona v nemocnici- ale k stavu vecičiek sa nevyjadrila.. peniažky ževraj vráti.. tak som zvedavá 😠 😠 😠
Takže takto som