Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@vierkasteffi ahoj poradim ak ma kolotoc nad 2 kila posli to ako balik druhej triedy. oplati sa to viac 🙂
@janka196 neviem kolko važi ale nemám od toho krabicu tak ešte musím vymyslieť jak to zabalít 😒
@vierkasteffi Navyše balík sa dá pripoistiť a poslať ako "krehký", čo by možno nebolo od veci pri kolotoči...
@vierkasteffi Ani ja neviem. Ty musíš vedieť, odváž si to, niečo k tomu prihoď, čo sa nadhodí na váhe, keď to bude zabalené... Zváž, či by sa to nemohlo zlomiť, rozbiť, nejako inak znehodnotiť... aby sem o chvíľu nepísala kupujúca toho kolotoča, že jej to prišlo rozbité... 😀 Ja som posielala raz sklenené kryty na žiarovky.... Dala do krabice, dobre obalila papierom a dala poslať ako krehké a prišlo to ok.
@vierkasteffi zbalila som to do povodnej krabice ,nalepila A4 papier navrch a slo to doporucene 2,triedou. 😉
ahoj baby,mam taky problém ze jedna pani si kupila odomna balerinky zaplatila na ucet peniaze dohodli sme sa na cene,ale poprosila ci to moze byt s obycajnou postou ta cena,tak vravim dobre,balik jej nedorazil este a pisala ze sa boji ci jej to pride,teraz ked sa to stratilo tak co?mam vratit peniaze?a aj tovar mam niekde v ...,inak v podmienkach mam napisané ze za stratu obycajného balika nerucim 😢
@localoca nie, peniaze nevracaj, ked to mas v podmienkach. bolo to na jej riziko. ja vzdy este pre istotu pred samotnou platbou v ramci komunikacie pripominam, ze stratu zasielky nehradim, nenesiem zodpovednost za to 😉 az potom,ked kupujuca odpoveda, ze jasnacka, chape, az potom jedname dalej 😉
@nadhera presne tak to robím aj ja, ak náhodou posielam obyčajne, alebo 1. triedou bez podacieho lístka😉 tiež si pýtam na pošte doklad o zaplatení poštovného (nedá sa na základe toho reklamovať, ale aspoň mám aký taký doklad, že som skutočne bola v ten deň na pošte) + foto balíčka...inak posielam len doporučene (fakt mi to nestojí za tie nervy, či zásielka dorazí, alebo nie...no, nie? 😉...)...už mi jeden balíček, ktorý so posielala obyčajne, takto blúdil... našiel sa až skoro po mesiaci 😝...
@localoca bohužiaľ, je to jasná "chyba" pani kupujúcej-ona sa tak rozhodla, ty ako predávajúca nenesieš za doručenie zodpovednosť...ale hádam ešte balíček dorazí...aj ja čakám už druhý týždeň na balíček...bola Veľká noc, tak ktovie... 😉 len dúfam, že ho tety poštárky nedali ako výslužku za šibačku ujom poštárom🙂
@ivett1 ved to ze oni to tam kazdy jeden balik presvietia ze co sa v nej nachadza,a ked sa im nieco zapaci a je to obycajna zasielka tak si to mozu kludne zobrat,dokonca uz aj také som pocula ze vymenili obsah balika,neviem ci je to pravda,alebo ze bola napisana hmostnost ktoru napisali pri podavani,a ked dorazilo dotycnej tak to bolo o par kilmenej
@localoca
no kdyz je to obycejne, nemusi se ani obtezovat to rozbalovat ..vezmou to cele..
Tady se to stavalo u doporucenych veci a na dobirku ☹
Kde byl i v pruvodnim dopise presny popis zbozi nebo znacka prodejny 😒
Pruser je ten, ze by se nemelo (nevim jak na SK) zalepovat ze vsech stran, protoze se nechava jedna strana pro postovni polici otevrena pro kontrolu.. 😖 (inspekci)

Pani asi nepotrebuje pre deti odomna pytala pansku bundu.Aj my všetci ostatny čo tu predavaju nam nedaruje nikdo nič. My s manželom musime chodit do roboty aby sme si kupovali veci na oblečenie pre nas aj deti.Nam nikdo nedaruje a keby nemam tak od nikoho nevypytujem hambila by som sa to aj napisať volakomu.