icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mimamima1
13. apr 2012

Pani asi nepotrebuje pre deti odomna pytala pansku bundu.Aj my všetci ostatny čo tu predavaju nam nedaruje nikdo nič. My s manželom musime chodit do roboty aby sme si kupovali veci na oblečenie pre nas aj deti.Nam nikdo nedaruje a keby nemam tak od nikoho nevypytujem hambila by som sa to aj napisať volakomu.

vierkasteffi
13. apr 2012

ako mam poslať kolotoč nad postielku ako balík alebo ako doporučený list?

janka196
13. apr 2012

@vierkasteffi ahoj poradim ak ma kolotoc nad 2 kila posli to ako balik druhej triedy. oplati sa to viac 🙂

vierkasteffi
13. apr 2012

@janka196 neviem kolko važi ale nemám od toho krabicu tak ešte musím vymyslieť jak to zabalít 😒

li_la
13. apr 2012

@vierkasteffi Navyše balík sa dá pripoistiť a poslať ako "krehký", čo by možno nebolo od veci pri kolotoči...

vierkasteffi
13. apr 2012

@li_la neviem je taky plastový s plyšovými zvieratkami

li_la
13. apr 2012

@vierkasteffi Ani ja neviem. Ty musíš vedieť, odváž si to, niečo k tomu prihoď, čo sa nadhodí na váhe, keď to bude zabalené... Zváž, či by sa to nemohlo zlomiť, rozbiť, nejako inak znehodnotiť... aby sem o chvíľu nepísala kupujúca toho kolotoča, že jej to prišlo rozbité... 😀 Ja som posielala raz sklenené kryty na žiarovky.... Dala do krabice, dobre obalila papierom a dala poslať ako krehké a prišlo to ok.

nadhera
13. apr 2012

@vierkasteffi zbalila som to do povodnej krabice ,nalepila A4 papier navrch a slo to doporucene 2,triedou. 😉

localoca
13. apr 2012

ahoj baby,mam taky problém ze jedna pani si kupila odomna balerinky zaplatila na ucet peniaze dohodli sme sa na cene,ale poprosila ci to moze byt s obycajnou postou ta cena,tak vravim dobre,balik jej nedorazil este a pisala ze sa boji ci jej to pride,teraz ked sa to stratilo tak co?mam vratit peniaze?a aj tovar mam niekde v ...,inak v podmienkach mam napisané ze za stratu obycajného balika nerucim 😢

mravvcek
13. apr 2012

@localoca nie nic nevracaj,to je povinnost kupujucej dat si poistit balik,je to jej problem.Nie to este,ze pyta obycajne postovne 😠 ked chcela usetrit na postovnom,nech laskavo berie na zodpovednost to,ze sa moze stratit. Nedaj sa!

mandragora22
13. apr 2012

@localoca nie, peniaze nevracaj, ked to mas v podmienkach. bolo to na jej riziko. ja vzdy este pre istotu pred samotnou platbou v ramci komunikacie pripominam, ze stratu zasielky nehradim, nenesiem zodpovednost za to 😉 az potom,ked kupujuca odpoveda, ze jasnacka, chape, az potom jedname dalej 😉

irriss
13. apr 2012

@localoca

1.pani si vybrala sama tuto cestu 😉
2.stala se opravnenou osobou za pripadnou ztratu
3.TY osobne uz nemusis NIC...udelala jsi VSECHNO jak chtela ONA 😉

Rizika si v tomto pripade nese ona..

aduskatt
13. apr 2012

@localoca bohuzial, ak kupujuca poprosila o obycajnu zasielku, berie riziko straty na seba

nadhera
13. apr 2012

@localoca ked mas uvedene v podmienkach,ze nerucis za obycajny balicek, neries. Momentalne som poslala dve obycajne zasielky a tiez trpnem,ci pridu , na druhej strane cakam 3 obycajne. /jedna dnes dosla/ a trpnem dalej. 😀 😀 😀

traktor
13. apr 2012

@localoca ak si ona sama ziadala poslat obycajne, tak za stratu nenesies zodpovednost, cize nemusis jej nic vracat, ak sa balicek stratil...ja vzdy upozornujem v komunikacii, ze obycajna posta je na vlastne riziko, kazdy sa musi rozhodnut..

karamel
13. apr 2012

@localoca a kde mas istotu, ze to ozaj nedostala? Neries......ked to chcela poslat obycajne, bolo to na jej triko 😉

nadhera
13. apr 2012

@localoca ak posielam obycajne zasielky,tak si fotim,ako to balim, a posledny obrazok ako je to uz aj s adresou pripravene na postu a z posty pytam doklad . 😉 Aspon takto viem dokazat,ze som to poslala /mozu a nemusia verit/ . Ale klopklop,zatial vsetko doslo aj obycajne.

irriss
13. apr 2012

@nadhera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😉

irriss
13. apr 2012

@nadhera
Chybi Ti ale ta nejdulezitejsi fotka..
jak predavas balicek na poste za okenkem.. 😉

nadhera
13. apr 2012

@irriss uz aj na posledne foto z posty som myslela 😀 😀 😀 😀 ina kava,ked pridem a fotim postarku ako prebera zasielku 😀 😀 😀

localoca
13. apr 2012

@mravvcek
@mandragora22
@irriss
@aduskatt
@nadhera
@traktor
@karamel
@nadhera dakujem baby,pockam este ale do pondelka ze co bude,a co ked mi da nahodou negatko,ked sa to ozaj stratilo?

mravvcek
13. apr 2012

@localoca potom by som oslovila admina.

irriss
13. apr 2012

@localoca
admin je v techto pripadech "jediny Buh" 😉

nadhera
13. apr 2012

@localoca za toto ti nemoze dat negatko !!! ona sa rozhodla, bodka . Tak ako ona nevie dokazat,ze si odoslala,tak ty nevies dokazat,ze to nedostala.

ivett1
13. apr 2012

@nadhera presne tak to robím aj ja, ak náhodou posielam obyčajne, alebo 1. triedou bez podacieho lístka😉 tiež si pýtam na pošte doklad o zaplatení poštovného (nedá sa na základe toho reklamovať, ale aspoň mám aký taký doklad, že som skutočne bola v ten deň na pošte) + foto balíčka...inak posielam len doporučene (fakt mi to nestojí za tie nervy, či zásielka dorazí, alebo nie...no, nie? 😉...)...už mi jeden balíček, ktorý so posielala obyčajne, takto blúdil... našiel sa až skoro po mesiaci 😝...
@localoca bohužiaľ, je to jasná "chyba" pani kupujúcej-ona sa tak rozhodla, ty ako predávajúca nenesieš za doručenie zodpovednosť...ale hádam ešte balíček dorazí...aj ja čakám už druhý týždeň na balíček...bola Veľká noc, tak ktovie... 😉 len dúfam, že ho tety poštárky nedali ako výslužku za šibačku ujom poštárom🙂

localoca
13. apr 2012

@ivett1 ved to ze oni to tam kazdy jeden balik presvietia ze co sa v nej nachadza,a ked sa im nieco zapaci a je to obycajna zasielka tak si to mozu kludne zobrat,dokonca uz aj také som pocula ze vymenili obsah balika,neviem ci je to pravda,alebo ze bola napisana hmostnost ktoru napisali pri podavani,a ked dorazilo dotycnej tak to bolo o par kilmenej

irriss
13. apr 2012

@localoca
toto se deje (delo) tady...vybere se obsah a nebo se zmensi obsah...delaji to zamestnanci Post a dorucovatele..
Ted uz ne..delavali..ted uz maji VSUDE kamery.. 🙂
proto jde vse z ruky do ruky a je to zabalene jako trezor..nelze se k tomu dostat.. 😉

localoca
13. apr 2012

@irriss ja to pre istotu obmotam aj tisic krát lepiacou páskou,radsej nech sa otvara tazsie ako len tak si to vymenia

irriss
13. apr 2012

@localoca
no kdyz je to obycejne, nemusi se ani obtezovat to rozbalovat ..vezmou to cele..
Tady se to stavalo u doporucenych veci a na dobirku ☹
Kde byl i v pruvodnim dopise presny popis zbozi nebo znacka prodejny 😒

Pruser je ten, ze by se nemelo (nevim jak na SK) zalepovat ze vsech stran, protoze se nechava jedna strana pro postovni polici otevrena pro kontrolu.. 😖 (inspekci)

sonita
13. apr 2012

@nadhera @ivett1 -aky doklad vám vystavia foto by ste mohli hodit dakujem pekne...