icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

maminocka
15. apr 2012

@bodka13
Už som podnikla kroky týmto smerom...len škoda, že takéto osoby nie je možné blokovať úplne.

sisaha
15. apr 2012

@annie13 neuveritelne.. 😕

halit13
15. apr 2012

@annie13 dobre, že ťa na ňu upozornili skôr, ale aj toto v podmienkach predaja hovorí o niečom zvláštnom.... pri posielaní penazi treba vzdy poslat o 3€ viac /postovne/... 😠

mandragora22
15. apr 2012

@halit13 no, pozrela som si ju tiez. tak je to ozaj smiesne, ze pise, ze chce 3,- € viac - vraj postovne, to uz neviem, ci posiela na tahiti alebo kde ten tovar za taku sumu, ale budiš... ale o riadok nizsie opat uvadza, ze postovne podla tarif slovenskej posty. tak neviem, ci ho uctuje dva krat alebo....???? ale faktom je, ze do tarif vidi ona asi tak, ako trafena hus do vina, lebo vsetci dobre vieme, co hovoria tarify SP, avsak ked ona si pripisuje k tovaru 3,- eura, vraj "postovne", tak zjavne nevie, co slovo "tarifa" od SP znamena... 😝 😝 😝 to je hanba. a smutne je, ze sa asi najdu maminy, ktore nakupia aj od takejto zdieracskej osoby..

dani84
15. apr 2012

@halit13
@mandragora22 no to je co, ze 3 eura postovne 😲 😲 😲 A navyse zo 6 hodnoteni jedno pozivne a 5 negativnych!!!! Smutne.... ☹

mandragora22
15. apr 2012

@dani84 to som si ani nepozerala 😅 😅

viviennez
15. apr 2012

Ahojte,kto mi poradí? Zakúpila som si detskú stoličku od maminy pod nickom kmnigvil" ,sumu 45,-EUR som jej odposlala vopred na jej účet,doprava kuriérom ako ma informovala mala stáť 5,-EUR s čím som súhlasila,no kuriér požadoval 35,-EUR!!!!zásielku som neprebrala,predávajúca mi odmieta poslať späť peniaze.Nemám teda ani peniaze ani stoličku.Prosím poradte mi čo s tým?

poleva
15. apr 2012

@viviennez ako si prišla na to že kurier stojí 35 eur? odkiaľ to posielala ? z new jersey?

akika722
15. apr 2012

@viviennez 35eur akože začo???????? za prepravu???? či?

akika722
15. apr 2012

@viviennez nie je možne,ja som posielala velku trojkolku,vaha cca 10kg a stalo to 9eur..z vychodu na zapad+poistenie

macamac
15. apr 2012

@viviennez nuž,asi chcela 2-krát zarobiť. 45eur+35eur dobierka kuriérom, odrátajme 5eur za kuriéra, no pekne, 75eur stolička!! 😲 😲 😝 🙄

poleva
15. apr 2012

@macamac je to blud..kurier toľko nestoji

lucy1990
15. apr 2012

Pravdepodobne sa predavajuca chcela nabalit a dufala, ze kupujuca tu stolicku tak velmi chce, ze zaplati aj dalsich 35 eur 😖 kurier len plnil to, co mal napisane v papieroch, predavajuca zadava kolko si ma kurier vypytat, nie?...

viviennez
15. apr 2012

@poleva Oznámil mi to kuriér,zásielka išla z Hriňovej do Brezna.

poleva
15. apr 2012

@viviennez tak to sa musíš opýtať jej ako prišla k tej sume ! za kuriera.v tom ti asi nepomôžeme

stanislavao
15. apr 2012

@viviennez v tomto pripade sa predavajuca bud pomylila, alebo vas chcela ucelne okradnut. mne sa raz stalo, ze som peniaze poslala vopred a kurier pytal peniaze. tak ale volala som predavajucej a islo o omyl a peniaze mi obratom vratila naspat. pomylila sa. ale nechapem, preco vam nechce vratit peniaze? co vam napisala?

sisaha
15. apr 2012

@viviennez nemas moznost si po stolicku ist osobne? Niekedy je to lepsie a tovar si mozes detailne prezriet nez ho kupis

lucy1990
15. apr 2012

@poleva zjavne si to nepochopila 😉

maznacik007
15. apr 2012

@viviennez posli vasu komunikaciu adminovi nech to doriesi pani daj negativne hodnotenie a daj ju aj na listinu nespolahlivych... plus jej oznam ze sa neopravnene obohatila kedze ti zadrziava peniaze predpokladam ze si ich posielala z uctu na ucet a je to dokladovatelne.. a tovar nedodala...

ako to je trosku dost penazi na to aby si to nechala len tak...

nadhera
15. apr 2012

@viviennez

http://www.kolko-km-je.ubytovaniesr.sk/?ob1=155...

38km je vzdialenost, nemas moznost ist osobne? a este si od nej vyberies 5€,ktore si zaplatila za postovne .

poleva
15. apr 2012

@lucy1990 pochopila...ked niečo kupujem,pýtam sa dopredu na poštovné
nechápem,,,,ako môže niekto pýtať 35 eur za poštovné
aký nick má ta osoba? aké ma hodnotka ?

maznacik007
15. apr 2012

@poleva ale sak ona sa pytala na postovne ved to pise ze jej pani napisala ze to bude 5 eur.... treba pozornejsie citat...

lucy1990
15. apr 2012

@poleva ale ved oni sa dohodli na 5 eurach za kuriera a ostala prekvapena, ked jej kurier povedal, ze ma zaplatit 35 eur aby dostala balik. A to, ze teraz jej predavajuca nechce vratit peniaze o niecom hovori 😖 nick je kmnigvil

poleva
15. apr 2012

@maznacik007 tak sa kurier pomýlil
lenže ked ona teraz nereaguje,tak je to podvod podla mna
a ako píšu baby,je to len 38 km,,,v momente by som tam nabehla

lucy1990
15. apr 2012

@poleva kurier sa nemoze pomylit, mohla sa pomylit len predavajuca, jednoducho ona zadava kolko chce za balik, kurier ma fixnu cenu za dopravu..

viviennez
15. apr 2012

@poleva pani "kmnigvil"už nereaguje,zmazala inzerát a hrá mrtveho chrobáka.

maznacik007
15. apr 2012

@poleva sak jasne vsetci sme omylny podla mna keby sa ona pomylila v tej sume co vypisovala pre kuriera... isto musi aj ona mat to co vypisovala v kopii ... ako doklad o podani ... tak by predsa nerobila teraz problemy s vratenim penazi kupujucej a to postovne by bolo na jej triko ved ona sa pomylila...

no nie..

lucy1990
15. apr 2012

@kmnigvil co tak sa k tomu vyjadrit???

viviennez
15. apr 2012

@stanislavao napísala mi ,že ona nebude škodná,lebo musí zaplatiť kuriérovi 35,-EUR kedže sme zásielku neprebrali.

piacere
15. apr 2012

počkať, počkať, nejako sa začíname zamotávať...

najprv predávajúca oznámi, že poštovné bude 5 eur...
potom ty odmietneš prebrať, lebo kuriér pýta 35€ (pochopiteľne, kto by neodmietol)
a teraz ti mamička napíše, že ti peniaze nevráti, lebo by bola škodná, lebo musí zaplatiť kuriérovi 35€...

😕 😕