icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivett1
16. apr 2012

Ahoj, a ako to dopadlo s tou stoličkou a kuriérom?...@viviennez

ined77
16. apr 2012

@irriss ...souhlasím, každý jsme nějaký 😉 .
už mlčím 😔 .

nadhera
Odpoveď bola odstránená
bodka13
16. apr 2012

@luciferova je to o upozorňovaní,ale na neseriózne predávajúce/kupujúce ak obchod neprebehol v poriadku ....je na kupujúcej,aby si urobila prieskum trhu 😉 nemusí dostať všetko na podnose ...to sa potom ani mne nemusí páčiť,že niekto predáva presne to isté tričko ako ja za 0,50 a ja za 1,00e -však mi kazí obchod 😉 a pritom ani jedna sme cenu neprešvihli
....takže sa vráťme k téme 🙂

nikolca
17. apr 2012

moc nechybalo,a skoro som aj ja zažila podvod storočia,mala som na mma zaujem o kompletok,na fotkach krasny,tak som sa zapojila do dražby,bol to svetrik s rifličkami ale hrozne pekny,10 minut pred koncom som prihodila na cenu 8 euro,potom mi mala plakala,musela som isť k nej,no dufala som,že už nikto neprihodi,ten kompletik bol uvedeny ako novy tovar,bolo vidno aj visačky,no po mne ešte jedna pani prihodila,cena skončila 9 euro,mala zaspala,išla som pozrieť či som ho vyhrala a taka som bola z toho nešťastna,že som ho nevyhrala,potom som kontaktovala predavajucu,že či nahodou nema ešte jeden takyto kompletik,napisala mi že nie,že mala len tento jeden,no včera sa mi ozvala,že či mam ešte zaujem o ten kompletik tak som jej napisala že ano,že či je uplne novy a ona mi napisala že boli akurat odstrihnute visačky,ponukla mi ho za 9,90 napisala som jej ak je cena aj s poštou,že si ho zoberiem,pisala mi cez gmail,tak sa mi nedalo pozrieť hodnotenia,neukazalo mi je nik,tak som pozrela hodnotenia pani ktora vtedy ten kompletik kupila,jej nik som vedela lebo ta pani aj u mna dražila,a mala som od nej hodnotenie no a tato pani ohodnotila ten kompletik,ten kompletik nebol noby,k rifliam aj k svetriku boli prišite visačky,na svetriku rukav zašivan,na riflach spodky predrane,no otras,ta pani vystavila aj ten vraj "novy kompletik"na mmb do rodinnych fotografii,že na aky ulovok natrafila,no teraz som velmi rada že som vtedy ten komplet nevydražila 😔 lebo by ma od jedu asi rozhodilo,za ten komplet pravdepodobne musela peniaze vratiť tej pani ktora tu paradu kupila a ta pani jej ho poslala späť a teraz ho chcela predať mne,kedže mi včera pisala že ešte jeden ma 😠 😠 😠 😠 no otras hnus,dnes som tej podvodničke pisala,že o komplet už zaujem nemam,že o taku paradu nestojim a že fuuuuj,že je otrasna podvodnička,že som si prešla aj fotky na mmb toho nadherneho kompletu s prišivanymi visačkami,keby ma to nenapadlo naletim aj ja 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ivett1
17. apr 2012

ahoj, aj ja som trošku podľahla "čaru dražby" a zúčastnila som sa aj na aukcii k dražbe kabelky next-ky -pred viac ako dvoma týždňami...a...doteraz čakám na tú kabelku 😠 ...kontaktovala som predávajúcu (aj cez odkaz na MMA, aj cez e-mail...) a odpísala mi, že sa vééééľmi ospravedlňuje, ale má možnosť posielať balíčky len utorky a štvrtky...kurník-šopa!...tak, prečo to nemá v PP? 😖 ...(aj som jej to napísala-slušne, že by si to mala doplniť do PP, lebo takto zbytočne znervózňuje kupujúce mamičky...).....ale, hlavne, že moje peniaze má už dávno- pradávno na účte...mňa by to teda sakra mrzelo, keby som už mala peniažky za predanú vec a balíček by mi stál v skrini...aspoň mi mohla napísať správu...

tkmama
17. apr 2012

Milé mamičky, pridám ojedinelú skúsenosť, aby to nevyzeralo, že na koníkovi sú len podvodníčky. Kúpila som od mamičky sveter za 2 eurá, chcela som ho poslať obyčajne, takže som previedla 2,60 eur. Dnes mi prišiel nádherný sveter bez jedinej chybičky, k tomu plyšiačik ako darček a pozriem na krabicu... poslané 1. triedou, poštovné 2,20! Skoro som odpadla. Mamičke som dorovnala rozdiel, lebo by som sa cítila fakt zlodejsky. No, takže aj takéto predávajúce tu máme 🙂 🙂 🙂

nikolca
17. apr 2012

@ivett1 http://www.mimiaukcie.sk/ohodnoceni.php?user=22... ja som kupovala vtedy dražila ten komplet kde je nadherny kompletik 2-3roky-to negatko,či predava aj tu som nepozerala,no ty sa snad kabelky dočkaš a bude super

nikolca
17. apr 2012

@tkmama mohlo sa stať,že sa pomylila,niekedy je v tom chaos ked sa posiela viac baličkou,možno ho omylom poslala inak ako si chcela 🙂 😉

nikolca
17. apr 2012

@ivett1 a už zareagovala na môj mail,kde som jej pisala,že nemem zaujem,že je podvodnička a ona mi napisala toto:bozaj ma!!!!!!ty krava!!!!no tak na toto už nemam slov ☹ 😒

alusha
17. apr 2012

@nikolca to je uroven 😖 daj jej adekvatne hodnotenie...

bodka13
17. apr 2012

@alusha nemá dôvod jej dávať hodnotenie ,však @nikolca 😉 ...slušnosť robí zázraky 😉

julka154
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
ivett1
17. apr 2012

@nikolca no, na to ani slová netreba, keď je niekto "obmedzený" tak...alebo ako sa hovorí "komu není zhora dáno, v apatece nekoupí"...inak, ja dúfam, že sa tej kabelky dočkám, lebo hodnotká má tá "moja" pozitívne,...(aj keď to záruka, po tých skúsenostiach, o ktorých sa tu píše, nie je...)

nikolca
17. apr 2012

@julka154 http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?... prvych dvanasť fotiek,ta pani ktora kupila,ich pofotila v akom stave prišli,ponosene,s prišitymi visačkami,fotku ktoru mala predavajuca tak tu nemam,ale ozaj vyzerali veci na fotke nove nenosene,no špekulantky su aj budu ☹ 😒

nikolca
17. apr 2012

a ešte by som potrebovala poradiť,cez mma som kupila balik vecičiek,za 12 euro+1,60poštovne,v baliku bolo 6 tričiek,dvoje dlhe elasťakykraťasky,komplet/tričko+kraťasky/bolo pisane v super stave,v super stave to je až na jedno tričko barbie krore je strašne až prišerne žmolkove ,riešili by ste to nejak?alebo sa na to vykašlať?neviem či to je na tych fotkach dobre vidno ale prikladam a posudte a poradte,balik mi prišiel pre chvilou a predavajucu som zatial nekontaktovala

nikolca
17. apr 2012

toto je popis kopirujem ktory bol pri danej aukcii:nadherne tricena, elastaciky, kratasky pre malu paradnicu, nosene ale super stav, zn.H@M, Barbie, Hello Kitty...urcite si svoju cenu...kuk moje dalsie aukcie, moznost usetrit na postovnom...

alusha
17. apr 2012

@nikolca ja by som to osobne neriesila, ked ostatne veci su pekne, aj tak je to dobra cena za tolko veciciek 🙂

localoca
17. apr 2012

@nikolca ja si myslim ze ked v baliku je vsetko ok,a iby toto jedno tricko je zmolkové,tak by som neriesila,a ako som kukala na tu fotku pri tych materialoch zmolkam nezabranis

irriss
17. apr 2012

@nikolca

Podle toho, jak popisujes zasilku..bych poradila "trpelivost a ziletku"

Vezmi si ziletku (ne novou) a pomalinku u Tv centimetr po centimetru odstranuj zmolky, jako pri holeni..
budes mit tricko jako NOVE..

p.s. ale rekla bych ji to,.. 😉

mima595
17. apr 2012

@nikolca - a sedia ti pocty triciek?? nedala ti to zmolkove len ako bonus??

nikolca
17. apr 2012

@mima595 nie bonus to nebol,toto je foto predavajucej

nikolca
17. apr 2012

@localoca o to nejde či sa tomu pri takych materialoch da vyhnuť,v popise bolo nosene ale super stav,no neviem či sa da aj tomuto povedať super stav,no cena zas nebola zla,ale toto tričko,by som neponukla ani len na donosenie 🙂 😉,je to cele žmolkove

bodka13
17. apr 2012

@nikolca slušne jej napíš,že nie si spokojná s týmto jedným tričkom a spýtaj sa na možnosti zľava/vrátiť ....bola to suma 12€ za 10 kusov oblečenia,neviem ako by ste počítali cenu za kus tovaru 😕

bubinko83
17. apr 2012

@nikolca ja by som to neriešila určite ako sa poznam ak su ostatne veci v poriadku .

ivett1
17. apr 2012

@nikolca to tričko je dosť žmolkové, ale tá cena za celý balíček je naozaj super😉 ak by som to zobrala do úvahy, tak podľa mňa by som urobila presne to, čo ti radila @irriss ...aj keď, namiesto tej žiletky by som použila môj odžmolkovač 😀 a predávajúcej by som určite napísala, že všetko bolo super, až na to jedno tričko barbie...
PS:...fakt si urobila dobrý obchod...ja som kúpila len jedno tričko disney - tiež super stav - v sivej farbe s krásnou aplikáciou s lesklými kamienkami za 5 eur (aj s poštovným) ...a to som považovala, až doteraz, za super obchod... 😉
máš ty ale šťastie 😀 😵

nikolca
17. apr 2012

@ivett1 no cena bola super,takže tak či tak sa oplatilo,a aky maš odžmolkovač?ja mam tiež kupila som na mma ale ten berie žmolky no nie je to nejaky turbo odžmolkovač 🙂 😉 a s tou žiletkou sa to bojim

irriss
17. apr 2012

@nikolca
neboj..nesmi byt nova..a jen pekne pomalu povrchne.. 😉 Ja se taky bala..ale je to nejlepsi system 😉

irriss
17. apr 2012

@ivett1
Ja mam taky odzmolkovac, ale nefunguje tak jako ziletka..
Ziletku mam na mysli - holici strojcek "pouzij a vyhod" 😉
ne samostatnou ziletku 😉

ivett1
17. apr 2012

@nikolca odžmolkovač mám z bonprixu...kúpila som ho asi pred dvoma rokmi a celkom dobre mi funguje...aj pekne odžmolkuje...aj so žiletkou sa to dá (niektoré maličké žmolky idú lepšie, ako tým odžmolkovačom...)...postup je presne taký ako píše@irriss ...a vôbec sa nemusíš báť, len treba tričko podložiť, aby si ho mala pekne napnuté-vyrovnané...ja som používala kožený vankúš 🙂