icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzka1.
18. apr 2012

baby viete mi poradit? idem prvy raz posielat na dobierku mamicke co ma 20 pozit.hodnoteni, inak na dobierku neposielam, no a cena za tricka je 35E, plus dobierka 2,20, ktoru plati ona, takze jej to ako poslem? ze 37,20E ci ako?

alusha
18. apr 2012

@zuzka1. ano poukazku vypises na celkovu sumu aj s postovnym, len si nepomyl adresy, ona je odosielatel penazi a ty si adresat

zuzka1.
18. apr 2012

no esteze hovoris, by som to vypisala opacne😀 dakujem pekne

tinylav
18. apr 2012

@zuzana17 jasne že si ma neurazila ale vyprovokovalo ma to myslim celkova diskusia niekedy je to naozaj len o komunikacii napr,dnes som nechala na pošte balik obyčajny ,,list,,velkost cca 40x45cm zazvonila som pani že som jej ho nevzala lebo už nebolo kam od pondelka každy den tam s niečim chodim nikdy nebola doma ale ako na potvoru dnes ked mala balik doniesla som jej len žlty oznam a madam mi povedala že jej ho mam doniest zajtra na čo som jej odpovedala že je velky a pri takom množstve pošty jej ho nedonesiem ani zajtra no tvarila sa urazene ako že aka som neochotna .Je zo všetko len o ludoch a malo kto vie uznat aj pracu a snahu inych ludi radšej zoberem 5 menšich balikov a ulavim od cesty 5-tim ludom ako jeden velky pre ktory si možu zbehnut aj sami kedže tak či tak nebyvaju doma ahojky a prajem pekny den celkom si ma potešila nečakala som že sa ešte ozveš Jana

garzonka
18. apr 2012

@localoca Pozri , to moze vyzerat kazdy tak, ze to neodoslal, ak to poslal obycajne a nepride to..... S tym vsak musela ratat, ze bez podacieho listku sa nedopatra ani vcerajsieho dna
Ja dufam ze to este pride.

lubiky
Odpoveď bola odstránená
sonita
18. apr 2012

@zuzka1. -dokonca 3 eura budes platit za dobierku daj potom vediet vkolko si platila

nadhera
18. apr 2012

kocky, ja som vcera zaslala mail na postu, ze dakujem nasej postarke - fakt je ochotna a aj zasielky,ktore nie su zaslane doporucene len obycajne za par centov ma zatial stale nasli. Mame male schranky /uz som rozpravala s domovnikom/ a obalocky s vecami pre decka mam na poste. 😀 Viem,ze taketo zasielky nie vzdy najdu svojho majitela, preto tato pochvala a prisla aj odpoved cit. "Vas e -mail ako podakovanie pre pracovnicku posty Michalovce sme preposlali na Oblastne riaditelstvo post Kosice, odkial bude pochvala danej pracovnicke tlmocena".

silvinka25
18. apr 2012

niektore predávajúce sú horšie ako neviem čo..... ako napriklad tatranka 81a terina 25.to su velmi nepríjemné neseriozne a drzé ženy....vôbec neodporúčam...........

nadhera
18. apr 2012

@silvinka25 a uz su na ciernej listine MK?

silvinka25
18. apr 2012

@nadhera a to sa ako da zistiť??????????

lienka.7
18. apr 2012

@garzonka
urcite, v tomto pripade s tebou absolutne suhlasim.....

lienka.7
18. apr 2012

@nadhera
ahojky, a zasielala si to na aky mail? nejaky vseobecny?
dakujem 🙂

nadhera
18. apr 2012

@lienka.7 ved to,ze vseobecny a oni ho posunu dalej 😀

danielllka
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
18. apr 2012

@localoca tak toto je sila, ale je dalsia z tych psychopatiek na ktore ja osobne velmi casto nastafim. mozno aj tovar dostala, len sa vam neprizna. a nechapem, fakt nechapem, naco jej je vasa adresa.

silvinka25
18. apr 2012

@nadhera ďakujem krásne... 🙂 🙂

garonka
18. apr 2012

@silvinka25 maš od @terina25 negatívne hodnotenie a si myslím, že ona nepatrí na čiernu listinu tak darmo ju tam budeš hľadať 😉

silvinka25
18. apr 2012

@garonka no ja viem že mám...len že dobre vie že omylom. 🙂 a ja ju nikam nedávam.to mi poradila jedna mamička,tak som sa tam išla len pozrieť 🙂 🙂 🙂 🙂 tak neviem prečo na mi píšete v zlom????????, ☹ ☹ a chcela som pozrieť či ona tam nedala nick Silvinka25.

zuzana17
18. apr 2012

@tinylav prajem Ti veľa milých a chápavých ľudí 😉 , aby si to mala trocha jednoduchšie. Presne ako píšeš, všetko je o ľuďoch a o tolerancii, mne tiež keď poštárka zazvoní a povie že mi vhodila len lístok, lebo mala toho veľa, tak jej poviem že ok, ale viem, že ak sa dá, že vždy donesie 🙂. Maj sa pekne 😉

csina
18. apr 2012

@rora @irriss no, aj by som ju..ale je z okresu Galanta a ja z Ba, tak to sa mi nedá..ale dostala som dobrý tip.... nájdem si ju cez fb a to už si za uši nezapíše, čo jej dám na nástenku...

rora
18. apr 2012

@csina aj to je riesenie, ale ja by som jej urcite aspon "mily" list poslala

csina
18. apr 2012

@rora asi budem musieť... už som ju tam nenašla.. dala mi tip pani, čo s ňou mala podobný problém... aké ešte možnosti môžem využiť v rámci MK? ohlásiť ju adminom? vystupuje pod rôznymi nickmi...

terina25
18. apr 2012

takže idem napísať len toľko,aby som vyriešila moju ,,situáciu,, a na moju obranu. mamička silvinka25 si u mňa chcela kúpiť bábiku.chcela odo mňa aj zľavu,ktorú som jej dala.potom chcela ,aby som jej bábiku rezervovala cca 10 dní - do 15.4.,že sa mi ona ozve.neozvala sa,tak som jej napísala.neozvala sa.čakala som 3 dni.po 3 dňoch som napísala negatívne hodnotenie , na ktoré zrazu hneď reagovala .obraňovala sa asi takto,že to nepíše ona ,ale suseda.a ževraj je mamička v nemocnici s dcérkou,tak preto sa neozvala.a naliehala nech zmažem hodnotenie,čo som ja nesúhlasila.pretože si myslím,že každý má právo vedieť aj negatívne skúsenosti s kupujúcimi a nielen pozitívne,rovnako aj s predávajúcimi. napísala mi 4 správy,kde sa ma snažila presvedčiť,že to nie je ona,ale jej suseda.pritom pri svojom hodnotení mala dátum zo včera - 17.4.Tak keď je v nemocnici,tak ako reaguje na hodnotenia a poštu?tvrdila mi dotyčná,že to nie silvinka25 to písala,ale že to píše za ňu suseda.ževraj ona vie jej heslo.akože ja ani mužovi ani sestre nehovorím heslo a nie to susede.a nedávam susede vybavovať moje súkromné veci. takže urobte si o tom obraz aký chcete.len som chcela ,aby ste vedeli ako to skutočne bolo.ja som na koníku už dosť dlho a nie som odkázaná na to,aby som klamala mamičky.napokon ja som jej ani nič nepredala,keďže ona ani nezaplatila.takže som ju ani nijako nepodviedla,skor ona mňa,nakoľko som jej to dlho rezervovala a prišla som o iné zákazníčky. škoda,že tu nie je aj téma čierna listina kupujúcich.takže toľko k dotyčnej osobe.

rora
18. apr 2012

@csina ja som ju tam našla, teda taku s tym menom (neviem ci je to ona), no urcite ohlasit adminom, nech jej zablokuju ucet na MK alebo co...

csina
18. apr 2012

naozaj? vedela by si mi poslať cez správu..čo presne si zadala..? mne to vyhodilo 0 výsledkov 😖 nechápem

frick
18. apr 2012

Ahojte takže min.týždeň som tu písala o mamičke ktorá mi mala poslať 5.4. kočík.(za 10 eur mal byť na súčiastky.Nemala ho ani v bazári iba ja že potrebujem jednu súčiastku.)Kočík stále neprišiel písala som jej do IP neodpovedala.Až dnes aktualizovala inzeráty a aj tak nereagovala.Napísala som jej dneska znova s tým že do zajtra má čas na nejakú odpoveď inak píšem neg. hodnotenie a pokiaľ ho nemieni poslať že chcem späť peniaze.Hoci len 10 e ale keby som mala narozdávanie tak si kúpim nový kočík 😒. Mala samé nie dobré ale skvelé hodnotenia tak už fakt neviem čo si mám myslieť.Ako mám ďalej postupovať aby mi aspoň peniaze vrátila?myslíte že sa tu dá ešte niečo robiť?

salma22
18. apr 2012

@frick pisala si aj admine?

frick
18. apr 2012

ešte nie dala som jej do zajtra čas na vyjadrenie.A kde nájdem admina? Ani neviem