icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzana17
18. apr 2012

@frick napíš martinjasen, alebo dole na stránke máš ešte admina hirjak

frick
18. apr 2012

@zuzana17 aha dakujem.Zajtra to budem riešiť tak sa ozvem ale neverím že sa niečo vyrieši 😒

zuzana17
18. apr 2012

@frick oni Ti určite pomôžu, potom daj vedieť, držím prsty 😉

frick
18. apr 2012

@zuzana17 ďakujem dám

333levica
18. apr 2012

@csina tak to je strasne,paneboze za par veci !!!

frick
19. apr 2012

@zuzana17 Tak už neviem čo si mám o tom myslieť.Dnes mi napísala tá pani že sa jej vrátil balík späť že si myslela že som ho neprevzala a potom zistila že si pomýlila adresu s jednou pani tiež z Tn.A že peniaze mi pošle a kočík tiež ako ospravedlnenie ale že musí zohnať krabicu.Tak mi to akosi nesedí keď ho doteraz posielala už dávno by krabicu mala nie? Tak neviem ani čo jej mám napísať.Pokiaľ mi peniaze neprídu neuverím a pokiaľ prídu a peniaze aj kočík tak jej prachy pošlem späť nie som mrcha ale aj tak mi to nesedí. 😠

zuzana17
19. apr 2012

No neviem. Povedz jej, že ok, ale nech Ti hneď pošle peniaze. Uvidíš čo ďalej. Verím, že sa to vyrieši.

frick
19. apr 2012

@zuzana17 Napísala som jej to.Tvrdí že dnes poslala peniaze tak zajtra by mali byť na účte som zvedavá 😒 ach jaj takéto doťahovačky mám prvý krát

zuzana17
19. apr 2012

@frick no tak dúfam, že už zajtra ich budeš mať na účte. No je to o nervy takto sa stresovať, ale hlavne nech vráti peniaze.

loulou
19. apr 2012

Ahoj poradte ako by ste riešili takýto problém. Mala som záujem o jednu vec a predávajúcej som napísala či je ochotná mi ju rezervovať, pani mi ju rezervovala a ja som v dohodnutý termín peniaze poslala. Ako poštovné si pani vypýtala 1,20eur tak som predpokladala, že zásielku pošle doporučene. Ale to som sa mýlila, pani napísala, že tovar poslala, ale kedže mi dlho nechodil, poprosila som ju o podacie číslo. Nato mi pani odpísala, že ona zásielku poslala obyčajne bez môjho vedomia(ja som ju o obyčajné poštovné nežiadala ani ona nedala vedieť že posiela obyčajne, nemá to ani v podmienkach), že to 1,20eur bolo aj poštovné aj balné. Nato som jej odpísala, že mohla dať vedieť ako chce zásielku poslať, že by som si rada doplatila aj to balné, aby to bolo doporučene a spýtala som sa ako to chce riešiť. Pani mi odpísala, že mi teda peniaze pošle späť, ale či počkám kým dostane výplatu s čím som súhlasila. dni utekali, pani sa neozývala ani peniaze nechodili tak som ju kontaktovala, že čo sa deje. Dostala som odpoveď, že je v nemocnici, tak som znova čakala a čakám doteraz samozrejme zbytočne. Už som ju viac krát kontaktovala, ale je to zbytočné, pani sa neozýva a trvá to už vyše 2 mesiacov Dovtedy mala viacero inzerátov, ale odkedy mi prisľúbila vrátiť peniaze, inzeráty zmizli a pani tiež. Neviem ako to riešiť, poradte, ďakujem

ivett1
19. apr 2012

@loulou ahoj, tak toto vyzerá na podvod...ide o to, či vôbec NIEČO poslala...keďže ti nič neprišlo...a takto môže mať aj vec aj peniaze...skús si ju vygoogliť, či nie je na facebooku, pokeci, alebo inej sociálnej sieti...ja som takto kontaktovala cez správy - e-mailom, facebook a aj na pokeci bola registrovaná (vygooglila som) tá "moja kupujúca" a zabralo to...len to bolo náročné na čas (asi dva-tri mesiace mi tie peniaze posielala...už si nepamätám...)...priznám sa, bola som pripravená aj vycestovať za ňou (býva asi cca200 km, veď adresu som mala, keďže som jej veci poslala)...a aký má - mala nick...možno ti mamičky budú vedieť poradiť (niektorá ju pozná...)

loulou
19. apr 2012

@ivett1
Hodnotká mala dobré, ale nájsť ju neviem, nakoľko ona bola predávajúca, tak mám len jej nick tu na *MB

garzonka
19. apr 2012

@loulou A aky ma nick tu na MK? A krstne meno? Nepredstavila sa ked ste spolu komunikovali pri tom inzerate?

loulou
19. apr 2012

Krstné meno neviem, ale to som ani neriešila, nebola ani prvá ani posledná čo sa pri dopisovaní nepodpísala menom

trnka77
19. apr 2012

@loulou aký ma nick??

loulou
19. apr 2012

@trnka77
scarletrose

karamel
19. apr 2012

@loulou tu nenariesis uz nic bohuzial:( jedine to oznam adminovi 😔 u mna vzdy pomohlo to, ze ked sa stala takato neprijemna situacia a bolo to teda chybou druhej strany a nemienila vratit peniaze, tak som dotycnej napisala, ze si ju necham zistit a rovno pojdem za jej zamestnavatelom oznamit, co za kreaturu zamestnava a ked nie za zamestnavatelom, tak za rodinou, aj keby som mala precestovat pol Slovenska......vzdy to zabralo 😉

trnka77
19. apr 2012
loulou
19. apr 2012

@trnka77
tu na MK si ju viem nájsť, ale to mi nepomôže asi jedine ten admin

trnka77
19. apr 2012

@loulou klikla si na môj odkaz?...ak by to bola ona,kontaktovala by som predavajúce od ktorých kupovala(viď.hodnotenie)či nemajú jej adresu.....

garzonka
19. apr 2012

@loulou zaujimave ze uz ma v hodnoteni jednu, ktoru udajne oklamala.... a aktivna je, neviem preco nekomunikuje 😕

nelinka0401
19. apr 2012

baby trošku mimo otázka.niečo som si chcela objednať z mmb.ale predávajúca mi ešte neodpísala.ako zistím kedy tam je?

loulou
19. apr 2012

@garzonka
to zlé hodnotko pribudlo až potom keď som už tovar mala mať doma, a tiež mi je čudné že je aktívna ale aj tak ma ignoruje

irriss
19. apr 2012

@loulou
Ahojky!
Pred chvili jsem kontaktovala jednu maminku (maximalne spolehlivou a seriozni), ktera u teto "scarletrose" nakupovala a byla spokojena...
Verim tomu, ze pokud bude moci nejak pozitivne prispet k jejimu dohledani, vyreseni situace...tak se ti ozve a pomuze.. 😉 🙂

garzonka
19. apr 2012

@nelinka0401 Pod jej fotkou mas udaje:
Registrácia: .......
Naposledy: ........
Aktualizácia:.......
Tak si pozri kedy tam bola naposledy a ci teda mohla tvoju otazku uz precitat.

loulou
19. apr 2012

@irriss
no veď to, že viaceré boli spokojné, mne sa len nepáči, že ma ignoruje

irriss
19. apr 2012

@loulou
ale ja vim, chapu Tvou situaci, ale jak jsem pochopila, nemas zadne zachytne body - jmeno, adresu a pod..mozna, ze nekdo kdo nakupoval a byl spokojeny, muze dohledat a rict nam, jak tuto maminku kontaktovat JINAK nez tu 😉

loulou
19. apr 2012

@irriss
tak snád to víde 🙂

nelinka0401
19. apr 2012

@garzonka tak to som pozerala už dnes viac krát a vždy tam bola nejakých pár minút predomnou.tak fakt neviem.objednávam odtial len druhý krát.tak neviem,či jej to odoslalo,či som nespravila nejakú chybu 😒 prvý krát ked som obj.tak sme sa s predávajúcou rýchlo dohodli

garzonka
19. apr 2012

@scarletrose
Milá pani, prosim vyjadrite sa k obchodu medzi vami a @loulou ..... pokial nekomunikujete a kupujucu ignorujete, verte mi, ze si robite zbytocne zlu reklamu a je mozne ze si od vas uz tazko niekto nieco kupi. Tuto temu cita velmi vela mamiciek.