icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monykam
27. apr 2012

@localoca ked vám píšem an správy tak mi neodpovedáte, predtým ako som vám napísala kto ste tak ste odpisovala jedna radosť, teraz nie, zmažete inzerát a to o čom svedčí?

monykam
27. apr 2012

@monykam ok len som zvedavá kedy, či akoaj tieto

localoca
27. apr 2012

@monykam ved som vam uz hovorila ze to moja kamaratka z pomsty robi,inak ona mi tuto stranku doporucila,ved ja som mala dceru v nemocke a ona to vypisovala tiez ze dceru ma v nemocke a popritom ma dvoch synov,a nejdem ju udavat lebo nie som taka,no a predsa sa vydalvala za mna,este aj skody mi narobila uz sa to ukludnilo tak ju nechcavam tak v pokoji
a to som vam pisala moju skusenost ze tyzden mi chodila balik prvej triedy co je pravda,a to bol poisteny a doporuceny takze sa dal najst

monykam
27. apr 2012

ja taksito nepotrebujem niekoho klamať len chcem to čo mi patrí a to vy viete

sisaha
27. apr 2012

@monykam admin vie zistit, ci sa druhy nick prihlasuje z toho isteho pocitaca ako localoca. Daj to presetrit a uvidis. 😉

lili_mia
27. apr 2012

@monykam nezastávam sa vás, ja len že oslovenia p.. a tak dalej nepatria do úst

@localoca posunula si to adminovi, tak načo vulgarizmy? o vulgarizmy ide, nie o to, že sa niekoho zastávam .. posunula si adminovi, nech on posúdi a rozhodne, fajn napísala tri hodnotenia, počkaj týždeň a admin ich zmaže, čo vyriešiš vulgarizmami? že si ťa ja zapamätám a do tvojho bazáru nekuknem? a že to spravia aj iné mamimy? zatiaľ sme mohli vyčkávať, ako to rozsúdi admin, jasné že sa zásielka môže stratiť a ty hned vyťahuješ vulgarizmy, tak to začína zaváňať, že chyba bude zrejme u teba a ktovie koľko ľudí svojím prejavom odradíš od svojho bazára

monykam
27. apr 2012

@sisaha už som to dala

ahojkyy
27. apr 2012

baby vsak normalna vec, ta posta je strasna, mam s c. postou neskutocne zle skusenosti, lepsie je ppl a pod. ale pre nas smrtelnikov, nepodnikatelov nedostupna ☹ nehadajte sa a vratte si adekvatnu sumu alebo si dajte nahradu, vina posty je fakt realna. vsak ide len o veci, deti - uz narodene alebo ocakavane mate zdrave a to je hlavne 😉

localoca
27. apr 2012

@monykam vsak uz nebudem pri inzerate pisat stale zato som zmazala a hned nato som vam napisala IP ak by te si to nevsimli,ved uz pri inzerate ich bolo milión anechcelo sa mi to hladat na spodku stale,a odpisujem len nestiham vestko,aj tu pisat,aj IP a popritom si robim aj svije povinnosti kedze som zena v domacnosti,mozno vy mate cas len an vypisovanie a le ja si musim aj svoje robit,dceru mam doma je chora,prevratila uz cely barak,obed mi treba navarit,chystat sa na krstiny co ma caka zajtra,piect,takze pochopte ma ked nestiham hned odpisat

monykam
27. apr 2012

@sisaha na našej pošte prišlo mne vždy všetko a ako malo, ja nevravím že sa nemôže stať, môže ale zrovna taká zásielka, ktorá ešte ani nebola poslaná a už píše ako trvá ich opšte to a to, pritom som jej písala že ideme prečo že to chcem mať čím skôr doma, lebo odchádzame, vedela som že ked to pošle obyčajne tak či tak by mi to na druhý deň neprišlo, takže som to dala poslať k mamine na poštu, kde ona sama robí....keby niečo...a holt do dnešného dňa nič...zrovna na takú zásielku na ktorú ma pani upozornovala že tam majú také a také problémy s poštou, a že jej robia to a to, už len na to ma mala upozorniť aby som si teda priplatila...ale ona nie, proste tú situáciu využila

localoca
27. apr 2012

@sisaha ved to mala som radsej ja priplatit tych 60centov na doporucenku a teraz by som mala pokoj svaty a nie natahovacky tu a stresy,uz mam dost,brusko mi zas zacne tvrdnut,vravim ked neporodim teraz tak nikdy

localoca
27. apr 2012

@monykam podotykam steraz ze to sa tykalo mojho balicka co som vam pisala o poste kolko kratto mam este vysvetlovat,bolto balik prvej triedy poisteny a chodil mi to tyzden,a to tu budete stale vytahovat ze som vam to napisala,to tuto situáciu nevyriesi lebo tan balik uz je na spravnom mieste,ja som vám tovar odoslala,ale za obycaknu zasielku nerucim,ved mne kto uhradi tu skodu?
@sisaha

ahojkyy
27. apr 2012

@monykam prepac, asi ta nastvem, ale nemas pravdu, ked si so sposobom poslania suhlasila (co by som urobila aj ja, lebo by mi to tou nestastnou c. postou prijde takto rychlejsie, nie za tyzden..) tak ked si suhlasila, tak si za to zodpovedas. Mala si trvat na doporucenej zasielke.Problem je, ze takto sa neda ani skontrolovat doklad o odoslani. Hold si doverciva na dnesny svet..aspon sa poucis a das si nabuduce pozor 😉
a uz sa nehadajte, baby 😉
@localoca

localoca
27. apr 2012

@sisaha prihlasuje sa z tej istej Wi-fi,lebo mame spolocne net takze IP adresa je tam rovnaká....

ahojkyy
27. apr 2012

@localoca kazdy pocitac ma svoju ip adresu, aj ked ste na jednej sieti 😉

ahojkyy
27. apr 2012

uz sa do Vas nestaram 😀 pekny dnik. ahojkyy

localoca
27. apr 2012

@ahojkyy ja sa nechcem hadat,aj som jej chcela vratit polovicu sumy aby sme neboli v strate ani ja ani ona ale jej sa to nepaci

localoca
27. apr 2012

@localoca to uz ja neviem ale nat je ten isty,kedze mame spolocne

monykam
27. apr 2012

@localoca
@sisaha án o máte tú istú adresu, ja vám už po tomto všetkom čo ste navyprávala a vyhovárate sa stále, neverím

ahojkyy
27. apr 2012

@localoca no navrhujes konsenzus, viac urobit nemozes. Pripadne to prezentuj pri svojom hodnoteni a co sa da viac spravit? Hlavne vypni pc a uz sa tym nezaoberaj a nerod! 😀 28. tyzden este potrebuje dalej pre vyvoj pluc 😉
klidek baby

localoca
27. apr 2012

@ahojkyy to uz ja neviem ale nat je ten isty,kedze mame spolocne

zuzkatko
27. apr 2012

čím ďalej tým viac sa mi protivý táto stránka :(
našťastie mám zatial len dobré skúsenosti na bazari a dúfam že to tak aj ostane

ahojkyy
27. apr 2012

@monykam a co vam vadi na tej polovici? Vsak je to max. ktore mozete z toho vytazit, momentalne..

monykam
27. apr 2012

@monykam
@ahojkyy takže zase len klame ja už mám ozaj toho dosť nemám už na to nervy 3 týždne takto sa nechať klamať....

ahojkyy
27. apr 2012

@zuzkatko 😀 klasika. Zenske sa biju

nikolca
27. apr 2012

@monykam pozerala som tvoj profil,kde pišeš za kolko pride obyčajna zasielka,a jedna mamina ti napisala dva mesiace a stale čaka 😒 takže pravdepodobne sa už asi ani ona nedočka,dobuducna si radšej priplať a vieš že potom tam je možna aj reklamacia,nie je namieste vyhražanie a podobne,keby som bola ja na mieste predavajucej,tak by som ti napisala peniažky prišli,baliček odoslany a keby si mi vypisovala že ti neprišlo nič už by som ti len napisala,že ja za pripadnu stratu neručim a viac nekomunikovala,predavajucej si dala hodnotenie nepravom ked si sama žiadala odoslať obyčajne a taktiež nevidim dôvod aby ti platbu vratila späť

localoca
27. apr 2012

@ahojkyy ved one chce celu ciastku a ze ked jej to nahodou prude tak mi to posle spat,a ja teraz bez tovaru bez vsetkeho,to je teda riesenie,ja chcem kompromis a ona nie

ahojkyy
27. apr 2012

@monykam mozno mate pravdu, ale ci je to ciste z vasej strany zo strany posty alebo odosielatela, tak to vas uz neposunie dalej. Celu sumu asi naspat neziskate tak polovica nie je zla 😉 a do buducna len doporucene 😉

monykam
27. apr 2012

@zuzkatko ja som mala do teraz takisto, kupujem a predávam veľa vecí, a toto sa mi ešte nestalo....a to mám nejakých 230 hodnotení....nevadí

ahojkyy
27. apr 2012

a mozno sa balicek este najde, neskusili ste ho dohladat? alebo?