icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
27. apr 2012

@localoca máš veľmi čudnú kamarátku, ja by som ju kamarátkou ani nenazývala, a pochybujem, že by so ju pustila potom, čo ti urobila, ešte do svojho bytu, nie ešte k počítaču...ale dobre...len nechápem, prečo nemôžeš povedať
@monykam ,z ktorej pošty si to posielala..ved ked jej mama robí na pošte, možno má známych, možno si ťa niekto zapamätal , neviem, mne kedy sa také dačo ako predávajúcej stalo, ja by som to chcela , aby sa to vyriešilo čím skôr. a tiež verím pošte, ešte sa mi nestalo, aby sa mi dajaký balík stratil, ale asi mám šťastie, no takú sumu by som si tiež poistila.
...ináč, už tu bolo veľa príbehov, kedy sa kamarátky dostali do počítačov kamarátkam , prihlasovali sa z ich nickov a robili neplechu...mne sa to vidí prinajmenšom divné...

sisaha
27. apr 2012

@localoca vies, mozno je to iba moj pocit, ale pre mna je take neuveritelne, ze osoba, ktora sa za teba vydava je stale tvojou kamaratkou a este si jej aj odpustila...Prepac, ale cim dalej, tym menej tomu zacinam verit...
@monykam urobila chybu, ze si to nedala poslat doporucene. No, tebe ako predavajucej by tiez malo zalezat na tom, aby to ta kupujuca dostala. Ak to admin nevyriesi, tak by som minimalne polovicu tej sumy poslala späť kupujucej ako kompenzaciu. Ak sa potvrdi, ze tvoja IP adresa je totozna s "kamoskinou", tak by som vratila celu sumu. Prave preto, ze pochybnosti o tomto obchode byt mozu... A myslim, ze je to poucenie pre obe.

annie13
27. apr 2012

@localoca neriesim prihlasovanie kamaratky to sa moc zamotava ale pokial si @monykam ziadala obycajne postovne holt jej problem s tym si vzala na seba aj riziko ze to nepride takto nezistime ani jedna mozno ma @localoca ESTE balicek doma a mozno ho UZ ma @monykam doma alebo nejaka postarka sa vytesuje tak ci tak bolo to obycajne s vedomim kupujucej a tym to konci

mne sa stratili za 3 roky 4 zasielky z toho 1 obycajne zial poslala som to bez vedomia kupujucej tak som jej vratila plnu sumu za tie dopurucene mi preplatili 10 nasobok postovneho a kedze to boli 4-5 eurove vecicky mala som este aj zisk z toho

@monykam prisli ste o 25 eur ale len svojou chybou @localoca polovicu by som nevracala v ziadnom pripade

traktor
27. apr 2012

tu suhlasim s
@annie13 ..preco vracat polovicu?..preco vôbec nieco vracat?..ak viem, ze to bude posielane obycajne a nenamietam..tak s tym suhlasim a idem do toho rizika..nikto ma nenutil, sama som sa rozhodla, tak nesiem aj nasledky..100 zasielok prislo, 101 nemusi..a pride mi nefer obvinovat s toho teraz predavajucu..jasne, môze mat balicek doma, mohla ho poslat a ma ho doma ta druha, len to neprizna..môze sa vytesovat pani postarka..môze..ale naco uz teraz o o tom pisat..ak nechcem mat stres , doplatim si doporucenu postu a nebudem tu potom na niekoho ukazovat palcom..

silvinka25
27. apr 2012

@nelinka0401 praveže hodnotenia má dobré......ale vôbec nekomunikuje....neviem ako mám ďalej postupovať,napísať zlé hodnotko?...keď ja nechcem nič zlé,len aby mi prišiel balíček.... ☹ ☹ ☹ ☹

annie13
27. apr 2012

@silvinka25 posli jej este jednu raznu spravu ze nakolko ma peniaze uz 10 dni od 17teho budes kontaktovat admina a jej udelis negativne hodnotenie kedze Ty stale balicek nemas, podacie cislo ti poskytla??

silvinka25
27. apr 2012

@annie13 práveže ano dala mi číslo .....preto neviem prečo ma ignoruje 😠 😠 ...skusim jej teda ešte poslať správu....

annie13
27. apr 2012

@silvinka25 a bola si na poste? tam ti podla cisla vedia povedat

tkmama
27. apr 2012

@jonas17 Divné a podozrivé. Pri zdravom rozume by som to ja nikdy nedopustila a nedovolila ani sestre, nie to ešte "kamarátke". Začína to byť fakt mierne p.o.d.o.z.r.i.v.é. Mne to pripadá ako výhovorka...

silvinka25
27. apr 2012

@annie13 na pošte som bola,ale to číslo som nemala pri sebe,vôbec ma to nenapadlo.... 😲 😲 😲 😲 už som jej písala...tak uvidím...

adahk
27. apr 2012

@silvinka25 ahojky, keď máš podacie č. dá sa to nájsť aj cez net skús http://tandt.posta.sk/ -alebo do vyhladávača zadať cenník pošta a potom sledovanie zásielok. pa

monykam
27. apr 2012

@jonas17 aj mnne, ale čo už,...vidím že sme celkom pobavili ostatných.....alr mne sa viac vecí na tom už od začiatku nezdalo,

monykam
27. apr 2012

@tkmama to je ozaj výhovorka, aby som niečo také vôbec napísala...

monykam
27. apr 2012

@sisaha no len ja som tá kupujúca nie predavajúca 🙂

monykam
27. apr 2012

@nadhera veriť môžete, ja som za celý život neoklamala nikoho ani komu som posielala svoje veci ani ktoré som kupovala....takže je to asi vec názoru, môžeš si prečítať aj moje hodnotenia, ale keby si si prečítala s dotyčnou konverzáciu a stále len výhovorky a podobne prišla by si aj ty na to...

silvinka25
27. apr 2012

@adahk ďakujeeeeem... 🙂 🙂 🙂 🙂

huxy
28. apr 2012

@monykam prečo si nechcela zaplatiť o 60 centov viac za doporucene postovne,jedine tomu nechapem.ak kupujes taku drahu vec za 25€,tak predsa tych 60 centov by uz nemal byt problem doplatit.nerozumiem

monykam
28. apr 2012

no mne tam nešlo o tých
@huxy no mne nešlo o tých 0,60 eur ako píšem, išlo mi o to že som to chcela mať rýchlo doma a onami hned písala že či cestujeme na dovolenku a tak....ale aj tak ma každý na to svoj názor už to nerozoberám,....

huxy
28. apr 2012

@monykam nerozumiem tomu velmi.cize ked sa nieco posiela doporucene,tak to ide tak dlho?lebo mne vzdy doporucena zasielka 2.triedy pride do dvoch dni od odoslania.a prvou triedou by malo prist na druhy den.tak aj tak tomu nerozumiem,ale nevadi.

monykam
28. apr 2012

@huxy no mne práveže doporučene šlo vždy dlho, a už som si zvykla dávať všetko obyčajne to sommala za dva dni doma, takže smola...

anika25
28. apr 2012

Ahojte, tak uz aj ja mam zlu skusenost, a to po takmer dvoch rokoch co nakupujem cez MK a MMB. Ani X dobrych hodnoteni nezaruci ze predavajuci jedna vzdy korektne. Jedine co sa mi dostalo su narazky od manzela predavajucej maminy ze som si dannu vec poskodila sama a ze si vymyslam. Ja som si naivne myslela ze to prehliadla a s pochopenim som jej opisala o co sa jedna a poslala detajlne fotky. Taku reakciu som naozaj necakala.

nikolca
28. apr 2012

@monykam a admin sa k tomu vyjadril?bol ten druhy nick o ktorom si pisala vytvoreny z jedneho počitača?

nikolca
28. apr 2012

@anika25 tak o tom viem aj ja,ja som kupovala od predavajucej ktora mala 80 pozitivnych hodnoteni,tovar vôbec nezodpovedal popisu,trošku boli naťahovačky ale vzala si veci späť

monykam
28. apr 2012

@nikolca admin mi doteraz na to neodpísal, tak som zvedavá...ale je to ten nick, aj adresa je tá istá, a aj tam sa vyhovárala že mala autonehodu a tak....ved si pozrite hodnotenia toho druhého nicku....stačilo si to dať do google, ale to mi trvalo keďže najprv som musela vypátrať meno o koho sa jedná ☹

anika25
28. apr 2012

@nikolca no tomu verim, len v mojom pripade sa asi penazi nedockam. Dostala som pokazenu vec a ak mam pravdu povedat, tak po tom maili co mi prisiel (citala som si ho par krat po sebe) ani nemam chut dalej to riesit. No ale ako sa do mna pustil ten dotycny pan, doteraz som z toho v soku. Vraj si to mam zalepit alebo opravit 😕

nikolca
28. apr 2012

@monykam ja som tie hodnotenia pozerala ešte včera,preto som chcela vedieť ako to je s tym nkckom,lebo mi je trošku divne ked pisala,že nevie či si ta kamoška vytvorila nik u nej na počitači,u mna bola raz kamaratka na kave s malym,akurat som bola na počitači,chcela mi ukazať ake veci ma v bazari,tak som sa odhlasila a ona sa prihlasila so svojim nikom ale určite by som mala prehlad v tom či si niekto vytviril nick z môjho počitača alebo nie,no som zvedava či je to ta jedna a ista osoba 😒

nikolca
28. apr 2012

@anika25 a to si kupovala tu na mk alebo na inom bazari,určite to nenechaj tak a rieš to dalej

anika25
28. apr 2012

@nikolca kupovala som to tu. No fakt neviem. Odpisala som mu mail a pockam na reakciu. Aj ked si myslim ze reagovat nebude alebo zas zacne len s urazkami. Este to skusim nejako poriesit sama a uvidim ci to nakoniec nebude musiet riesit admin. Dufam ze to tak daleko nezajde. Normalne mi to je luto lebo doteraz som nemusela nic reklamovat a teraz toto ☹

michelleuk
28. apr 2012

baby co mam robyt jedna pani so mnou asi dopre vypiekla predavam na pro sohopoch objednala si u mna 3 veci vsetky jej dosli ale ked jej prisla posledna tak sa mi zacala stazovat ze ako sa jej to nepaci a aka je sklamana atd,tak som jej navrhla ze jej vratim pladbu to bolo minuli piatok samozrejme ze som jej peniaze hned poslala a ona sa mi asi vykaslala poslat naspet saty a ani neodpisuje a nemozem dat ani neg hodnotenie kedze som pro co s tym?

danielllka
28. apr 2012

@anika25 tiež som riešila podobnú vec- pani na MMB (resp. na aukcii) mi predala pokazenú hračku a tvrdila mi, že to tak má byť a že moje dieťa hračka nebaví a preto ju nechcem.. naťahovala som sa s ňou asi mesiac, nakoniec som dosiahla svoje- takže nenechávaj to tak, si v práve, kľudne sa aj povyhrážaj- negatkom, adminom, tým, že ich roznesieš vo všetkých diskusiách a nepredajú už ani šnúrky do topánok- ak sa nedá po dobrom, žiaľ.. Držím palce!