icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielllka
28. apr 2012

@michelleuk ja by som navrhovala napísať adminovi, nech Ti pomôže to vyriešiť- keďže hodnotenie dať nemôžeš, dotyčná na Teba nereaguje- možno zareaguje na admina.. skús. Chybu si spravila tým, že si poslala dopredu peniažky- najprv sa posiela nazad tovar, ktorý sa reklamuje a až tak peniaze. Pre budúcnosť 😉

michelleuk
28. apr 2012

@danielllka no ved uz som mu pisala no uvidime ale necakal som to tak 3 veci si objedna co som ju mohla osmiknut asi o 60e kebyze som svina a ona ma problem mi poslat saty po tom co som jej vratila prachy 😕

zanika1983
28. apr 2012

@michelleuk dufam, ze ti admin pomoze vyriesit problem...das nam aj jej nick?

danielllka
28. apr 2012

@michelleuk tak problém s tým nemá, akurát sa jej zachcelo asi šiat zadarmo 😝 Takto má aj šaty, aj peniaze..

michelleuk
28. apr 2012

@zanika1983
@danielllka no ved uvidime adminovy som pisala,jej nick je smart1

nikolca
28. apr 2012

ja zas nechapem ked ma niekto hodnotenia kde je pisaneže posiela veci flakate a so zašitymi dieramy,a nie je to len jedno hodnotenie a ludia od neho alebo od nej dalej a dalej kupuju,konkretne od tohto predavajuceho peter233 alebo kupujuci tie hodnotenia nečitaju? 🙂 😉

anika25
28. apr 2012

@danielllka
@nikolca baby dakujem, tak som sa odhodlala neustupit a ked som sadla za pocitac, ze napisem mail ako to budem riesit, som si nasla spravu od dotycneho pana ze mi posle peniaze naspät 😵 Vobec som to necakala po tej reakcii z jeho prveho mailu. Nakoniec to dopadlo dobre, len dufam ze tie peniaze nakoniec pridu

salma22
28. apr 2012

ja nemam dobru skusenost s matulka821...predavala som sandalky a mala zaujem poslala som jej balik a peniazky nikde ...verila som jej aaaale doplatila som a pisala som adminovy a vravel ze sa zas zaregistrovala a ma zas iny nick 😠

danielllka
28. apr 2012

@anika25 tak to som rada, možno mu svedomie nedalo 😝 Držím palce, aby peniažky skutočne aj prišli 🙂

nikolca
28. apr 2012

@salma22 a to si kupujucej matulka821 ako posielala?to si jej tovar skôr poslala ako si mala peniaze na učte?mne tiež vraj jedna ale na mma poslala peniaze na učet,ešte sa takmer len zaregistrovala,no platba mi od nej neprišla,tak som jej pisala že mi peniaze neprišli na učet a ona mi napisala:ja som vam platbu poslala ešte v ten den na č.učtu ktore ste mi poslali!!!!!takže podla toho peniaze posielala 22.4 a ku mne akosi dodnes nedorazili,dnes som skontrolovala či som jej poslala spravne č.učtu/či som sa nahodou nepomylila/ aj prevody som prekontrolovala a platba nikde tak som jej napisala aby mi na môj mail poslala potvrdenku,že robila prevod,tak som zvedava no mam dojem že je to o.....a myslela že ked mi hned pošle adresu že jej balik pošlem hned a ona nezaplati 😠 😠 😠 😠

salma22
29. apr 2012

@nikolca no poslala som jej skor tovar ako peniazky ako chcela som daco poriesit aj s adminom ale co a ani neviem ake hodnotko jej napisat .....ved som ich davala za maly peniaz ale aj tak som nahnevana jej sa to vrati ...nie nadarmo sa vravi bozie mlyny melu pomali ale iste 🙂

nikolca
29. apr 2012

@salma22 to hodnotenie som isto dala,lebo toto sa nerobi a ta moja mi dnes poslala potvrdenku že peniaze poslala no len čislo učtu zadala spravne ale dala zly kod banky,dala 5900 a ja mam 6500-poštovu banku,vrati sa jej platba späť ked zadala zly kod banky?môže mať niekto take čislo učtu ako ja len iny kod banky?no teraz neviem že čo spraviť!tej tvojej daj hodnotenie lebo to spravi znovu a a ty
@matulka821 laskavo pošli peniaze,tak toto sme už kde takych by tu bolo,sa trošku uvedom,no ked matka okradne matku tak toto už je totalna drzosť a je jedno i ked to stalo malo penazi ale toto sa nerobi 😠 😠 😠 😠 😠

nikolca
29. apr 2012

@salma22 teraz som pozerala a je neaktivna ☹ 😒 takže myslim že tu nebola posledmych 14 dni 😕 😨

tosijo
29. apr 2012

nestalo sa mi to tu, ale na inom bazare. jedna pani mala, že daruje čiarovy kod. tak som jej napísala, nech mi pošle číslo účtu, že jej pošlem poštovné. a ona mi napísala: Ahoj za euro ti pošlem... Ja jej na to, že poštovné je 0.40 a ona že: no a ešte obálka a môj čas ale ak nechceš nemusíš :D . jako obálku chápem, že si zaráta, ale rátať si 0.50 svoj čas? 😀 🙄

mata128
29. apr 2012

Baby,ak mi balicek,ktory bol udajne posielany este 18.4. stale neprisiel,je nadej ze este pride?moja chyba bola,ze som si to dala poslat obycajne.nikdy sa mi to este nestalo☹

michelleuk
29. apr 2012

opravujem pani smart1 komunikuje je vsetko ok len ja som chytila zbytocne paniku,

annie13
29. apr 2012

@mata128 nechcem ta strasit ale to je dost dlho
skus sa ist opytat na Vasu postu mne ich uz par nasli takto i ked neboli doporucene

annie13
29. apr 2012

@tosijo a to nazvala DARUJEM 😀 😀 😀 fakt niektori ludia nevedia co od dobroty

benne
29. apr 2012

@mata128 niekedy sa stratí zo schránky ten žltý papierik o uložení väčšej zásielky.. (alebo ho doručovateľka zabudne vhodiť) a balíček čaká na pošte

mata128
29. apr 2012

@benne my byvame na dedine,ja sa stretavam s postarom kazdy den,by mi povedal,aj som sa ho uz pytala a nic☹

julka154
29. apr 2012

kočky viem že to tu bolo pisane milionkrat ale kolko ma bude stať poštovne alebo teda dotyčnu ked budem chceť poslať kočik kurierom???

benne
29. apr 2012

@mata128 ☹ tak to ma mrzí.. to vyzerá, že už nepríde

mata128
29. apr 2012

Mne je divne len to,ako mi to predavajuca napisala,ze poslala som ako ste chceli,obycajne,zvysok je uz na vas.to sa mi nezda.ale vravim,nemozem nic,lebo je to tvrdenie proti tvrdeniu

annie13
29. apr 2012

@julka154 ak to odnesie na postu
5 kg 6,30 €
10 kg 6,60 €
15 kg 6,90 €
20 kg 7,50 €

ak to vyzdvihne u nej doma tak o nieco viac

julka154
29. apr 2012

annie13 do čoho to zabalim??

annie13
29. apr 2012

@julka154 ja som rozstrihala najvacsie cierne plastove vrece na smeti a do toho

julka154
29. apr 2012

annie13 noo napadlo ma to priznam sa no a do čoho ineho že:Ddakujem velmi pekne za radu🙂)

alusha
29. apr 2012

@annie13 my uz mame sandalky

tatolu
29. apr 2012

@julka154 Julka, kočík som posielala poštovým kuriérom a všetko som to spolu obalila veľkým igelitom. Taký veľký balík nemusí mať pravidelné tvary, ale musí byť všetko zabezpečené tak, aby z neho nič nevypadlo... Kľudne môže byť kočík aj vidieť.

julka154
29. apr 2012

tatolu 🙂dakujem za radu ved ako prve ma napadli tie vrecia