Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pietra ahá, tak potom neviem, oni to asi potrebujú kôli tomu, ak jeden, alebo druhý nebude môcť ísť prebrať, tak aby to vydali, ale to sa asi nedá....
@irriss to by islo urcite, to viem, tak mi listy chodievali. Len to by vydali len tomu Karolovi a jej asi nie.
Asi bude najlepsie zajtra zavolat priamo na postu. Alebo rovno na viacero post 😀 , kedze mam obcas pocit, ez kazda posta sa riadi inymi pravidlami a co na jednej akceptuju, na druhej odmietnu prevziat
@beruska.zuzanka tíez si myslim, ez kvoli tomu, ale potom predsa staci napisat splnomocnenie. Alebo pockat na postarku a ta vyda zasielku osobe byvajucej v spolocnej domacnosti.
ja uz som posielala balik adresa rovnaka mena 2 rozdielne..pani byvala v podnajme..vsetko prebehlo ok
@marcellka32 aj mne tak kupujuca pisala,že mi peniaze poslala na č.učtu ktore som jej dala a za tym dala aj tri vykričniky,tak som ju požiadala aby mi na mail poslala potvrdenku o uhrade,potvrdenku poslala č.učtu sedelo ale kod banky zadala zly 5900 a ja mam 6500,jej sa ta platba asi musela vratiť späť,no a samozrejme druhy prevod aby mi platbu poslala už nespravila,ja ked peniaze posielam tak aj tri krat prekontrolujem a až potom pošlem 🙂 😉 mohlo sa stať že sa len pomylila a peniaze poslala ale taktiež sa môže jednať o špekulaciu a možno len čakala že jej tovar pošleš a ona peniažky nie 😝
ahojte...máte tu prosím niekto skúsenost, alebo aspon z čítania, s užívatelkou "robomirka" ? dakujem 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/mikiny-svetre/r...
tato mikina ma tzv."netopieri strih", tak si davajte pozor, ked by ste si ju niekto chceli objednat. vobec to na foto nevidno a ani v popise to nieje uvedene. zbytocne som prisla o 3e na psotovnom. keby som to vedela, co je to za mikinu, vobec by som si ju neobjednala. aspon, ze sumu za mikinu mi predavajuci vratil.
ahojte,
pišem aj tu,
aj mame akykolvek kontakt či skusenost s petulienka12 prosim Vám napište mi.
zhanam baby čo jej za balik platili vopred ako ja.
dakujem
@bodka13
https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/petuli...
jej profil je neaktivny od "od 18.6.2012"... ten datum este len pride
Neviem, či to vôbec stojí za spomenutie tu, ale nemám dobrú skúsenosť s ilbruk@azet.sk - Zuzana Durná. Mala záujem o bundu, rozmery jej sedeli, bola rozhodnutá ju zobrať, poslala som jej údaje k platbe a odvtedy sa neozvala. Písala som jej - nereaguje.
Toto nemám rada, keď pošlem niekomu údaje k platbe, vystatuje sa, že vec berie na 100% a potom to skončí takto 😠
@iwuskaaa na toto je jediné riešenie ...stanoviť si sama pre seba,koľko si ochotná čakať na platbu ....ja max.3 dni od dohody-potom ju mažem ako záujemkyňu...a pri komunikácii každú prosím,aby mi napísali či tovar berú a na ktorý účet zaplatili -takže viem dosť rýchlo na čom som 😉
@marcellka32 Sms si sice v Bmaili nastavit mozes od 0,01, ale SMS o pohybe do 10 Eur budu spoplatnovane☹

@beruska.zuzanka len toto su dve rozdielne mena, ako keby tam napr. bolo Karol Polak a Jana Novakova, ul.xy, ...
(mena som si vymyslela, aby sa nahodou nejaky menovec neozval 😅 )