icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pietra
1. máj 2012

@beruska.zuzanka len toto su dve rozdielne mena, ako keby tam napr. bolo Karol Polak a Jana Novakova, ul.xy, ...
(mena som si vymyslela, aby sa nahodou nejaky menovec neozval 😅 )

irriss
1. máj 2012

@pietra
zkus se zeptat zda by slo toto:
Karol Polak u Jany Novakove 😎

beruska.zuzanka
1. máj 2012

@pietra ahá, tak potom neviem, oni to asi potrebujú kôli tomu, ak jeden, alebo druhý nebude môcť ísť prebrať, tak aby to vydali, ale to sa asi nedá....

pietra
1. máj 2012

@irriss to by islo urcite, to viem, tak mi listy chodievali. Len to by vydali len tomu Karolovi a jej asi nie.
Asi bude najlepsie zajtra zavolat priamo na postu. Alebo rovno na viacero post 😀 , kedze mam obcas pocit, ez kazda posta sa riadi inymi pravidlami a co na jednej akceptuju, na druhej odmietnu prevziat

irriss
1. máj 2012

@pietra a nebo at si zaridi povoleni k vyberu posty Jany Novakove, pan Karol.. 😉
nebo obracene, uz nevim, kdo je kdo😀 😉

pietra
1. máj 2012

@beruska.zuzanka tíez si myslim, ez kvoli tomu, ale potom predsa staci napisat splnomocnenie. Alebo pockat na postarku a ta vyda zasielku osobe byvajucej v spolocnej domacnosti.

irriss
1. máj 2012

@pietra
a nebo jde o promysleny podvod a nikdy se nedozvis, kdo komu a co.. 😠

p.s. tim nepodeziram, jen jsme v teme, ktera nahani i tyto myslenky😉

pietra
1. máj 2012

@irriss o aky podvod by mohlo ist? balicek poslem az po pripisani penazi.
Nedavno som uz podobny problem riesila, ale tam sa nakoniec kupujuca nechala ukecat, nech sa to posle len na jedno meno 😀

traktor
1. máj 2012

ja uz som posielala balik adresa rovnaka mena 2 rozdielne..pani byvala v podnajme..vsetko prebehlo ok

nikolca
1. máj 2012

@marcellka32 aj mne tak kupujuca pisala,že mi peniaze poslala na č.učtu ktore som jej dala a za tym dala aj tri vykričniky,tak som ju požiadala aby mi na mail poslala potvrdenku o uhrade,potvrdenku poslala č.učtu sedelo ale kod banky zadala zly 5900 a ja mam 6500,jej sa ta platba asi musela vratiť späť,no a samozrejme druhy prevod aby mi platbu poslala už nespravila,ja ked peniaze posielam tak aj tri krat prekontrolujem a až potom pošlem 🙂 😉 mohlo sa stať že sa len pomylila a peniaze poslala ale taktiež sa môže jednať o špekulaciu a možno len čakala že jej tovar pošleš a ona peniažky nie 😝

monickapd
1. máj 2012

ahojte...máte tu prosím niekto skúsenost, alebo aspon z čítania, s užívatelkou "robomirka" ? dakujem 🙂

mitape
1. máj 2012

@sonita tak som jej po týždni písala či ešte má záujem a odpoveď, že ak mám záujemcu tak nech predám, takže asi tak 😒 veď stačí napísať nemám záujem a vybavené. radšej neriešim, škoda sa rozčulovať.

benne
1. máj 2012

@pietra posielala som balík, druhé meno som dala do zátvorky (tak mi to aj kupujúca napísala do mejlu), a vzali mi to

sonita
1. máj 2012

@mitape-,,,dakujem ze si napísala,,, 😠 no toto ,hej je pravda radsej sa nerozculovat

stanislavao
2. máj 2012

https://www.modrykonik.sk/shopy/mikiny-svetre/r...

tato mikina ma tzv."netopieri strih", tak si davajte pozor, ked by ste si ju niekto chceli objednat. vobec to na foto nevidno a ani v popise to nieje uvedene. zbytocne som prisla o 3e na psotovnom. keby som to vedela, co je to za mikinu, vobec by som si ju neobjednala. aspon, ze sumu za mikinu mi predavajuci vratil.

garzonka
2. máj 2012

@pietra
Ahoj, ja som posielala dokonca dobierku : adresat bol zena a muz, kazdy mal ine meno, adresa rovnaka. V pohode, s nicim nebol problem.

janulabj
2. máj 2012

ahojte,
pišem aj tu,
aj mame akykolvek kontakt či skusenost s petulienka12 prosim Vám napište mi.
zhanam baby čo jej za balik platili vopred ako ja.
dakujem

bodka13
2. máj 2012

@janulabj nemám s ňou žiadnu skúsenosť...ale "petulienka12" mi nenašlo...našlo iba nick "petulienka123" a je neaktívna(dávno)

garzonka
2. máj 2012

@bodka13
https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/petuli...

jej profil je neaktivny od "od 18.6.2012"... ten datum este len pride

bodka13
2. máj 2012

@garzonka ahá tak ona je profi ...to som nehľadala,a medzi obyč.užívateľkami mi ju nenašlo ...to asi dovtedy má predplatené,lebo som čítala,že sa to dá dopredu predplatiť(teda ak som si to dobre prečítala)

garzonka
2. máj 2012

@bodka13
aha, no je to mozne, len teda vyznie to vselijako.... 🙂

zani2877
2. máj 2012

@janulabj napíš adminovi. Už ju riešia. Ona si aj objednala tovar, jej poslali a nezaplatila ☹

janulabj
2. máj 2012

@zani2877 ok, dik,. hej riešime to už, je nas viac. pa

zani2877
2. máj 2012

@janulabj tak vám všetkým prajem veľa šťastia 😉

iwuskaaa
2. máj 2012

Neviem, či to vôbec stojí za spomenutie tu, ale nemám dobrú skúsenosť s ilbruk@azet.sk - Zuzana Durná. Mala záujem o bundu, rozmery jej sedeli, bola rozhodnutá ju zobrať, poslala som jej údaje k platbe a odvtedy sa neozvala. Písala som jej - nereaguje.
Toto nemám rada, keď pošlem niekomu údaje k platbe, vystatuje sa, že vec berie na 100% a potom to skončí takto 😠

bodka13
2. máj 2012

@iwuskaaa na toto je jediné riešenie ...stanoviť si sama pre seba,koľko si ochotná čakať na platbu ....ja max.3 dni od dohody-potom ju mažem ako záujemkyňu...a pri komunikácii každú prosím,aby mi napísali či tovar berú a na ktorý účet zaplatili -takže viem dosť rýchlo na čom som 😉

iwuskaaa
2. máj 2012

@bodka13 ďakujem 😉
Ona mi napísala, že ju berie, poslala som jej tie údaje, ešte mi napísala, že za druhý deň zaplatí a je týždeň odvtedy.

aduskatt
2. máj 2012

@marcellka32 Sms si sice v Bmaili nastavit mozes od 0,01, ale SMS o pohybe do 10 Eur budu spoplatnovane☹

bea1971
2. máj 2012

@ewana73 ano aj mne a velmi ma to vytocilo,doteraz som okamzite vedela,kedy mi nabehla co i len mala platba,no proste super a teraz ?? 😠 😠 😠 😠

ewana73
2. máj 2012

@bea1971 no neviem ale jedna mamina vyssie mi odpisala,ze sa to da opätovne v bmail nastavit "vraj "zadarmo ale ja som na to este nemala cas vyskusat.ale ak nad tym rozmyslam ak sa to da znova zadarmo nastavit,naco by to potom robili hm?