icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lubkka
30. apr 2012

Jednej som zaplatila 19.4. napísala že poslala balík ale nič mi neprišlo viackrát som jej písala ale sa mi ani neozvala bolo to 22e a druhej som poslala20.4 peniaze a už sa mi viac neozvala písala som im ale nič nereágovali zatial som bola spokojná z maminkami na MK ale takéto jednanie som nečakala.

31majka12
30. apr 2012

@lubkka a bolo to vela penazi?

lubkka
30. apr 2012

Spolu to bolo 26e som na materskej takže to neni málo mám 3 deti.

adahk
30. apr 2012

@alenah31 ahojky nerozumiem tomu, na 3. majú tie nálepky, vhodia ich do frankovacieho stroja a prilepia na obálku 😢 , veď predsa aj obálka na cenný list čo predáva pošta je plastová. 😠 😠 😠 😠 😠

rorinka11
30. apr 2012

@katkami ahoj.mne tiez uz x krat nechcela balicek v takej obalke zobrat lebo to nema zevraj kam nalepit tak som sa musela vratit domov a veci zabalit do papiera.ked som sa vratila a mala to uz kde nalepit povedala ze mi balicek nepoisti lebo je to v papieri,ten sa moze rostrhat,odtrhnut adresa atd... alebo nadava ked nemam previazany spagatom lahulinky balicek ktor ma maximalne kilo co vobec nemusi byt,ale ona to nema zaco chytit.niekedy ma tam ide slak trafit...

alenah31
30. apr 2012

@adahk asi záleží na vybavení pošty ako píše nejaká maminka niekde pár strán dozadu. U nás to nie je, lepia poštárky klasicky, dokonca mne u nás aj podací lístok vypisuje stále ručne a orazítkuje, v TN to hodila do nejakej mašinky 😀

adahk
30. apr 2012

@alenah31 asi som nemala zatiaľ na pošte problém , lebo som tam robila, 🙂 to neznamená že s poštou mám dobré skúsenosti 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 , už som to tu písala, vždy keď niečo posielam, tak tŕŕŕŕŕŕpnem v akom stave to príde:

benne
30. apr 2012

@rorinka11 mne povedala, že listové zásielky nepoisťujú, pokiaľ nie sú zabalené v ich obálkach na to určených..

garzonka
30. apr 2012

@lubkka No mozno ze baliky este pridu, to ze neodpovedaju este neznamena ze to neposlali (i ked mozne je vsetko). ja by som este pockala.
....ale odpisat by mohli, ved ak maju od teba spravy, tak by aspon mohli komunikovat ....
To bol bazar ci ProShop na MK ?

rorinka11
30. apr 2012

@benne ja som posielala normalne balikom aby som mohla poistit.a musela som to dat najprv do krabicky a tu do papiera lebo mi vzdy ten balicek rozne stlacala ci sa nerostrha,ona si vlastne vzdy nieco najde co sa jej nepaci.a celkovo je neprijemna...

tilly
30. apr 2012

blbne teraz nejak posta? 23.4. som posielala veci ako list 2.tr. a este nie su na mieste urcenia.... 😠

benne
30. apr 2012

@rorinka11 aha.. tak to pomôže len jedno.. sťažnosť..

na mna si jedna v decembri pred sviatkami tiež dovolila vybehnúť a bezdôvodne, len preto, že som sa ohradila, že mi pred nosom zavreli priehradku a že som sa nechcela postaviť na koniec druhého dlhočizného radu, ale chcela sa nechať vybaviť cikcakovito.. a teraz som jaká varená pečená u nás na pošte 😎 (tá pani tam bola len na záskok,ale konala veľmi arogantne, inak su u nás na pošte milé žienky.. nie na hlavnej,ale na pobočke).

rorinka11
30. apr 2012

@benne a najradsej mam ked vojdem na postu,nikto tam nieje a pani za okienkom si veselo telefonuje ze co papala.... po polhodine telefonovania pridu dalsi ludia tak sa uraci telefon polozit.raz bola somnou aj sestrenka a kedze ma dvojicky je jasne ze ich nebude terigat po x schodoch a deti sme nechali pred postou/na dedine/ a zhodou nahod zasa telefonovala a ked jej sestrenka povedala ze mame vonku tri deti tak sa este aj nedbala urazit ze co ju prerusuje.a vsetko volala rodine cize nie pracovne.stazovat sa nebudem lebo na dedine je to predsa ine ako v meste a na druhy den by som bola hlavnou temou vsetkych babiciek...

lubkka
30. apr 2012

Zaplatila som jednej 19.4. a druhej 20.4. a viac sa neozvali písala som im a oni nič žiadna odpoved z takýmto jednaním som sa na MK nestretla .

veronka
30. apr 2012

@lubkka možno sú mimo, odcestované

lubkka
30. apr 2012

Aj nato som myslela ale obe pokial som mala poslat peniaze odpisovali po prevode jedna vôbec a druhá že poslala ale doporučene by to už prišlo tak som ju poprosila nech to ide na poštu reklamovat ale sa mi neozvala potom som si prečitala jednej hodnotenie že bola aj iná mamička oklamaná.

garzonka
30. apr 2012

@lubkka na reklamaciu je este podla mna skoro. ja by som este pockala, niekedy balicky cestuju dlhsie.
A bolo to z ProShopu?

lubkka
30. apr 2012

Ved ja počkám len som sklamaná ešte som sa s takýmto prístupom nestretla vždy mi všetko prišlo a komunikácia s predávajúcimi bola vždy super aj ked neaká maminka mala cestovat vždy ma upozornila aby obchod prebehol vporiadku a bol to bazár.

li_la
1. máj 2012

Ja som sa včera dobre pobavila...
Jedna slečna odo mňa niečo chcela na mojej svadbe, neregistrovaná, na dobierku. Povedala som, nie, pochopiteľne. Neskôr sa ale ukázalo, že sme spolu už obchodovali, keď bola registrovaná, neviem teda prečo nepísala ako neregistrovaná, no to je jedno, adresa sedela... Dva dni sa neozývala, mala som ďalšiu záujemkyňu, tak som jej písala. Ona bola druhá, prvá (neregistrovaná), si to rozmyslela, tak som ju zmazala, napísala tretia. A ona ma potom obvinila, že som klamárka a vymýšľam si záujemkyne, pretože ona žiadnu inú záujemkyňu nevidí. A že keď mi napísala prvýkrát, boli dve a aj teraz sú dve. No ale načo by som tam tú prvú držala, aby tam strašila, keď si kúpu rozmyslela?? Akože... aj lepší spôsob v prípade nezáujmu sa dá zvoliť, no fakt som sa pobavila... tss

ewana73
1. máj 2012

baby,prisla aj vam info smska z tatrabanky,ze info formou sms o pohybe na ucte je uz len v pripade sumy nad 10 eur?

adahk
1. máj 2012

@ewana73 ano

marcellka32
1. máj 2012

@ewana73 zmenili systém,volala som tam,kludne si to znova zadarmo nastav na Ib v sekcii b-mail 🙂

marcellka32
1. máj 2012

Ako riesit? Kupujuca mala zaujem o tovar,tvrdí ze peniaze poslala na ucet,už je tomu aj 2 tyzdne,no nic.inzerát je kvoli nej zastaveny,kedy Ho mám aktivovat po akej dobe? Balík neposlem skor ako pridu peniaze,uz nikdy..poradte

ewana73
1. máj 2012

@marcellka32 dakujem.

pietra
1. máj 2012

@marcellka32 ja by som inzerat znovu aktivovala. A jej napisala, nech si skontroluje cislo uctu, ci poslala na spravne

pietra
1. máj 2012

da sa doporuceny list adresovat na dve mena? Mne raz na poste odmietli takyto list zobrat, ze doporuceny list musi ist na jedno meno a musi byt to meno uvedene cele (aj krstne aj priezvisko). Jedna kupujuca teraz chce, aby som doporucenu zasielku adresovala na dve mena, predpokladam, ze jej a partnerovo

irriss
1. máj 2012

@pietra
predstav si, ze jsem mela problem si vyzvednout a dostat do rukou zasilku - kdyz mi posilala sestra balicek z Cech adresovala doporucenou zasilku "Rodine jako celku.." (chtela dat najevo, ze patri VSEM 🙂 ..kvuli detem..)
ani to nelze, musi byt jasne uvedeno prijmeni i jmeno 😉

pietra
1. máj 2012

@irriss tak som si to aj myslela, aj som pisala kupujucej, tak som zvedava. Lebo nerada by som, aby ma z posty vratili. Ale ona zas ma urcite nejaky dovod, preco tam chce mat obidvoch

beruska.zuzanka
1. máj 2012

@pietra ja som posielala na meno celej rodiny, teda napríklad Mrkvičkovci a v pohode kamoška prebrala 😉

irriss
1. máj 2012

@pietra
no moje segra poslala nejdriv balicek, kde byly rozepsany vsechny jmena mych deti a jejich spolecne prijmeni..
NASTAL problem s vydanim..
proto se to pak snazila vyresit spolecnou formou RODINA "Uzasnych" 😀
a take NASTAL problem...