Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tunylyk no takze som to teda znovu nastavila od sumy 0,10 eur a zadala to iste cislo co som mala a vraj uspesne aktivovane,tak som zvedava,ze ked mi nabehne nejaka mala platba od kupujucej,tak ci mi nabehne ta sprava a ci mi to ukaze ako doteraz a hlavne ci to potom nahodou nebudem mat spoplatnene v mesacnom vypise
ja som taka nastvana mala som vybrane nohavice pre syna pytala som konkretne rozmery dnes mi pani namiesto nich povedala ze ich bere ina mamicka.... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ja som ich chcela 😒
Čo robíť, ak niekomu napíšem, že ak bude vkladať, tak je to 4,90, pri prevode 4,5 a ona mi napíše pošlem vám a potom vloží 4,50 😠 A teraz neviem, v podstate si sama dala zľavu 40 centov 😖 Mám žiadať, nech doplatí? Ako také niečo riešite vy? Je to smiešna suma, na druhej strane, keby som ju vyslovene na to neupozornila, tak by som to brala ako nevedomosť a moju chybu. takto neviem, čo si o tom myslieť.-(
@martinka17 dohoda bola jasna, doplatit a ked nie, vratit bez manipulacneho poplatku. Ale zase, ak sa ti nechce handrkovat, je to fakt smiesna suma, ...
@ahojkyy veď práve, je to také smiešne, fakt mi ide skôr o princíp, a vraj to poslala poukazom,to som ani nevedela, že sa to dá. Tak jej to pošlem 😉
@martinka17 no pokial ti to poslala postovou poukazkou, nemala by si platit ziadne poplatky..
@ahojkyy ja som netušila, že to takto je možné, že ona pošle šek a mne to pripíšu na účet a pani vraj tiež nevedela...tak som zase múdrejšia 😵
maminky, ako riešite, ak má mamička záujem o niečo za 1,50€ a nemá IB? Lebo, podľa mňa poštovné a poplatok za vklad tak navýšia cenu tovaru, že to už podľa mňa nemá význam .... ☹
@halit13 ja to neriešim, je to vec maminky, minule som tak jednej predala, súpravička stála 2,9€, poštovné na dobierku 2,05....jej sa oplatilo, tak fajn. Možno to lacnejšie nemá kde kúpiť, a to aj keď si priráta všetky poplatky, tak je to lacnejšie ako cesta do najbližšej predajne. 😉
@martinka17 to chápem, 🙂 , len keď som dala na donosenie, podľa mňa to potom už nemá takú cenu, je to raz toľko.... no ale asi to ozaj nechám na mamičku 😉
Maminky, chcem sa spytat: ked kupite NOVU zimnu bundu, aj ju VYPERIETE pred 1. pouzitim???
Kupila som totiz jednu taku "nenosenu a len vypranu" zimnu bundu, ale ked prisla dnes, tak som si ju detailne skontrolovala, a nasla som niekolko malych- akoby od ciernej tenkej fixky- bodiek a 3 male zatrhlinky....tak mi to tak pripada, ze ju niekto kratucko ponosil a maminka len vyprala s tym ze bundicka je ako nova 😕 . Nechem sudit, ale podla mna takto nenosena bunda a este vyprana nevyzera. Ja som teda este nikdy zimnu bundu neprala skor nez bolo treba, nikdy nie pred 1. pouzitim.
@garzonka ja periem úplne všetko pred oblečením, pretože viem, že to napúšťajú chemikáliami, aby to lepšie vyzeralo na pulte. Ale ak si našla známky nosenia, tak to nafoť a opýtaj sa dotyčnej 😉
@garzonka ja periem pred prvym použitim všetko,sebe i deckam,kym to jeden kupi tak to prejde vela rukami,nevieš kto všetko si to skušal,no neviem ja to mam tak zauživane,raz som kupila staršiemu synovi tričko v tescu/cherokee/,nechala som mu ho v izbe a on šikovny hned si ho obliekol von/take nevyprane/a cele brucho a chrabat sa mu vyhadzal aj som musela s nim k doktorke,asi po troch dnoch mu to zmizlo,ale ked pišeš aka ti bundička prišla,tak isto nova nebola,predavajucej napiš čo si si všimla,že bundička bola isto nosena a žiadaj aspon nejaku zlavu/ved to je zavadzanie/a kolko ťa vyšla?
@garzonka Ja periem všetko, pred prvým použití, raz bol mm na služobke a došli mu ponožky tak si kúpil a hneď aj obul, vyhádzal sa po celom tele, liečil sa skoro 2 mesiace. Späť k téme: Nemyslím si že bundička, keď nie je nosená a len prepratá, má čierne bodky alebo zatrhnutia, asi si to maminka len pri predaji nevšimla tak napísala, že je nenosená. Ja by som ju kontaktovala. Neviem koľko bundička stála, ale asi by som žiadala nech skúsi posúdiť zľavu z ceny nakoľko bundička nezodpovedá jej popisu. pa
@martinka17
@pietra
@nikolca
@adahk
No teda, ja som si myslela, ze to je ojedinele, ze niekto perie novu zimnu bundu pred prvym oblecenim, ale ako vidim, tak som asi ja ojedinela ked neperiem 😀 (bezne oblecenie, tricka, slipy, nohavice ......to periem, ale bundu mi nenapadlo)
Predavajucu som uz kontaktovala, popisala som jej, co som nasla, ona tvrdi ze nosena nebola a je len vyprana. Fotit som to nefotila, tie bodky su velmi nepatrne, ale kedze som si chcela byt ista, ze bundicka nema ziadne znamky nosenia, tak som ju velmi detailne skontrolovala. Stala aj s postou 460 Kc (Next), ja si ju necham, lebo naozaj vyzera na prvy a mozno aj druhy pohlad "ako nenosena", ja som vsak cakala 100% stav (podla popisu).
Mne to skratka tak nepripada, ze nosena nebola, ale dokazat to neviem, a keby som aj mala pravdu tak ani necakam ze sa mi teraz predavajuca prizna.
Opakujem, nechcem sudit, ale mame 3 deti a viem ako vyzera nenosena bunda 😉. Mam o skusenost viac.
A vdaka za reakciu!

@ewana73 no ved prave,ale ja by som to chcela tiez nastavit,ale akosi neviem ako nato,lebo som sa tam pozerala aje tam,ze nastavenie bmail uctu na sms a na email,ten mam len v pocitaci,no a na sms v mobile tam je len ako doteraz,teda zadane moje cislo na mobil a nic viac,cize ako po starom,tak som z toho jelen a tak velmi to chcem naspat,teda aj mensie pohyby na ucte ,tak ako doteraz,bolo to super 😢