icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

olifcek
2. máj 2012

@garzonka ja tiez vsetko operiem, ci uz kupim v obchode, ci na bazariku... ;)

garzonka
2. máj 2012

Skusim to nafotit, a poslem predavajucej, uvidim, co odpise.

adahk
2. máj 2012

@garzonka Inak mne sa to stalo tiež, kupovala som novú tuniku a skutočne bola aj s visačkou, len som našla na nej dierku, na chrbte a bolo to dosť vidieť,s maminkou sme sa dohodli že pri ďalšom nákupe dá zľavu, tak uvidíme 😉

sonita
2. máj 2012

@garzonka -aj ja periem vsetko aj nám dospelym i detom a malému dodnes periem zvlást-a to v pondelok bude mat uz 2 roky

benne
2. máj 2012

@garzonka na druhej strane.. koľko-krát v obchode vo výpredajovom ošiali pošliapeme nechtiac i tovar padnutý na zem.. myslím, my ľudia, samozrejme, nie my ženy z koníka 😀 😀 , takže aj vec s visačkou môže relatívne mať poškodenia ako popisuješ..

ja neperiem novu vec okamžite.. oskúšam, ak vidím, že nesadla a nebude nosiť, tak radšej ponúknem s visačkou.. ved to lepšie ide 😅
- a sebe.. ak kúpim niečo fakt cool, tak sa, priznám sa, do práčky tá vec dostane, až keď sa s ňou dostatočne zblížim 😔 😀 😀 😀

marcellka32
3. máj 2012

@bodka13 kde vieš najst niekoho podla nicku?

martinka17
3. máj 2012

@marcellka32 do miesta, kde píšeš meno hľadaného tovaru zadaj nick 😉

marcellka32
3. máj 2012

Má niekto skúsenosti s menom zuzana durna?

bodka13
3. máj 2012

@marcellka32 klikni si na Fotoblogy a tam sa ti pod hlavnou lištou zobrazi https://www.modrykonik.sk/zoznam_uzivatelov/ ...klikneš tam a vpíšeš meno /nick do okienka vpravo
napr. https://www.modrykonik.sk/zoznam_uzivatelov/ ....ukáže ti hľadanú pekne v tabuľke,nemusíš ju hľadať medzi príspevkami 😉 teraz daj hľadaj a máš to https://www.modrykonik.sk/zoznam_uzivatelov/

bodka13
3. máj 2012

☹ no tak neurobilo sa to tak ako som chcela...ale určite už vieš kde hľadať 🙂
@marcellka32

gemini2
3. máj 2012

mamicky,obchodujete aj s neregistrovanymi? ako im mama napisat spravu o inzerat? lebo tu, co som jej pisala priamo pod inzerat zrejme nedostala. dakujem

bodka13
3. máj 2012

@gemini2 určite ju dostala 😉 len zatiaľ nereaguje ...napísať jej môžeš ešte tak,že si skopíruješ jej emailovú adresu a napíšeš jej klasický mail 🙂

gemini2
3. máj 2012

@bodka13 dakujem, uz som to skusila ale po asi tyzdni mi teraz napisala, ze ma stale zaujem a ci jej teda poslem to cislo uctu....ved som jej uz poslala. takze tu spravu musela dostat?? dobre. dakujem za odpoved, zrejme nema skutocny zaujem.......

miliz
3. máj 2012

Baby prosim Vas co mi odporucate ,kupila som botasky od pani liliana34,ktora uvadzala ze su nenosene takze nove,a ked prisli boli poskodene ,derave do kosa to patri.Pekne som ju kontaktovala ze chcem peniaztoky naspet,slubila ze vrati a dodnes nic,vcera som jej napisala negativne hodnotenie,ona to komentovala ze kupila som odnej daco a teraz som to rozmyslela a chcem vratit.Nemam sancu peniaze naspet dostat.Co mam spravit.Toto su nenosene topanky pozrite prilohu a to je dookola take

irriss
3. máj 2012

@miliz
nosene nevypadaji, zrejme spatny vyrobek ☹

miliz
3. máj 2012

@irriss ale ked vydela ze je take tak to nemala predat a muselo byt nosene lebo spodok vidno ze je suchane

annie13
3. máj 2012

@liliana34 tak toto je fakt hanba dalsia predavajuca na zaplakanie, sa zamyslite nad sebou trosku

bodka13
3. máj 2012

@miliz naozaj vyzerajú ako nenosené/nove - spodok nevidíme 😉 ....pošli predávajúcej @liliana34 fotky,kde si nafotila poškodenie tovaru...a napíš jej,že celú vec posúvaš na posúdenie aj adminovi 😉 ,ak sa neozve tak treba všetko napísať adminovi

miliz
3. máj 2012

@bodka13 spodok bol suchany pridam fotku

irriss
3. máj 2012

@miliz
tady neni videt osuchanost, to se omlouvam..ja videla jen odlepeni..coz nechapu..trochu vterinopveho mohlo pomoci.(k zakryti podvodu).ale kdyz rikas osuchane..tak to nepomuze nic..ale urcite ti nekdo poradi, jak to resit..😉

miliz
3. máj 2012

@bodka13 chvilku mam vybity fotoaparat musim pockat

benne
3. máj 2012

@gemini2 napíš jej, že zrejme jej správu hodilo do spamu, aj to sa mi už raz s neregistrovanou stalo.. ale pokiaľ si spam nekontroluje, tak ani tú druhú správu nedostane.. v tom prípade jej môžeš napísať z tvojho mejlu na jej. ak chceš

liliana34
3. máj 2012

ja som poškodene nepredavala to mohla roztrhnut aj ona lebo sa jej po prevzati nepačili ževraj su oničom a nie poškodene

miliz
3. máj 2012

Takze tie slubene fotky

miliz
3. máj 2012

@liliana34 moja mila na poste ked som to prevzala videlli ake to bolo

liliana34
3. máj 2012

mam na pošte aj svedka ,spolu sme ich balili boli v poriatku

liliana34
3. máj 2012

pozor to niesu tie podražky

miliz
3. máj 2012

@liliana34 ti brdo nehanbite sa mam sem dat fotku celkovu aby videli ze to je ta ista topanka

miliz
3. máj 2012

Dalsie foto aby ste vedeli ze to je ta ista topanka

halit13
3. máj 2012

@miliz ďalšia mamička, čo tu istotne dopredávala, admin , resp. hlásenie aj na iné "mamičkovské" stránky, aby boli kupujúce v obraze. Inak aj nato je dobrá čierna listina, že ak dáte do vyhľadávača napr. google meno, nick alebo len @ adresu hodí link do čiernej kroniky, takže asi nepredá už ani cez bazos ....