Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby napisala mi teda ze peniazky vrati ale ze sa mozem hanbit,tak to je tak ale velmi pekne vam dakujem ze ste stali vedla mna,ked pani to posle stiahnem spravu od admina,tak uvidime ci to nebudu zas len prazdne slova🙂)))
Takze som sa skoro tesila zas neposle peniaze,lebo ona si zisti ci mam pravo dostat peniaze za tovar co som ja podla nej pokazila. topanky prisli minuly tyzden malemu je velke tak som to este ani nanho nedala a uz som to znicila asi po veceroch nemam co robit a topanky nicim jaaj a aj lepim lebo na niektorych miestach vidno ze opravovala
@31majka12 ja ju mozem... ide tu oto aby druhych uz nemohla oklamat,mna uz tych 5,60 nezabije aj ked som sklamana som na rodicovskej dvoma detickami a toto som necakala ,kazde korunky su dobre ale u mna ked dakto nakupuje a neni spokojna co sa mi este nestalo vzdy hovorim nevadi ak potrebujete ja Vam vratim peniaztoky ja s tym problem nemam mam ciste svedomie,ved ludia sme rozny ale takto oklamat by som nedokazala ved to sa nosit uz neda
@31majka12 ja ju mozem... ide tu oto aby druhych uz nemohla oklamat,mna uz tych 5,60 nezabije aj ked som sklamana som na rodicovskej dvoma detickami a toto som necakala ,kazde korunky su dobre ale u mna ked dakto nakupuje a neni spokojna co sa mi este nestalo vzdy hovorim nevadi ak potrebujete ja Vam vratim peniaztoky ja s tym problem nemam mam ciste svedomie,ved ludia sme rozny ale takto oklamat by som nedokazala ved to sa nosit uz neda
@miliz ale to isté si môže myslieť ona o tebe,že ti prídu peniaze a budeš mať aj topánky -nezastávam ju,proste je to tak zabehnuté na väčšine bazároch ...je to o dôvere ....všetko si musíte vopred dohodnúť
...kto bol ešte oklamaný? ...má tam jedno neutrálne hodnotenie ,ale nie negatívne=meškala platba a mamička ju odporúča 😉
@miliz ja by som kaslala na 5 € a napisala jej neg. hodnotenie aby aj ostatne maminky vedeli aka je ! nemam rada ak sa problem vyriesit tak kupujuci stiahne neg. hodnotenie a tak moze predavajuca dalej zavadzat 😠 proste napis neg. hodnotenie a kasli na peniaze ktore ti aj tak nevrati.......zial je to nizka suma na to aby si na nu podala tresne oznamenie a tak ci tak pokial sa s nou neda dohodnut a nema charakter tak s tym nic neurobis 😒
@brisilda ale presne o to mi ide aby admin o nej vedela a nemohla dalej predavat aby nemohla zavadzat ine maminky,ja viem ze uz tie peniaze naspet nedostanem nema charakter ta osoba a oni si sami robia zle meno je to mensina co mozem odnej ocakavat,aj ked musim priznat ze aj medzi nimi su normalny a cestny ludia takze cest vynimkam
@miliz ako stiahla ? ....možno zmenila na neutrálne a určite by som nenapísala,že Odporúčam keď som nebola spokojná
Nebojte sa písať negatívne/neutrálne hodnotenia ! -samozrejme oprávnené
@miliz takže ,keď sa nevieš nijako dohodnúť s ňou musíš počkať ako na to zareaguje admin 😉 písala si mu už?
@liliana34 môžeš sa prosím aj ty vyjadriť k danému problému?
@miliz a to je veľká chyba ! -ak raz niečo poviem/napíšem ,tak si za tým stojím-max.ústupok je že negatívne hodnotenie zmením na neutrálne ale daný problém tam určite spomeniem 😉
....treba vyjadriť svoj názor.....ak to tam nenapíšeš/nenapíšete ako sa majú aj ostatné maminy dozvedieť,že môžu čakať problém ?

milujem predavajuce ktore predavaju poskodeny tovar , klamu, zavadzaju a ked je pruser tak sa este zacnu hadat ! 😠 nechapem preco to robia .......mozu sa hanbit