icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bodka13
3. máj 2012

@miliz negatívne hodnotenie z trucu od nej ti admin vymaže....IP adminovi a predávajúcej treba poslať súčasne,aby vedel prehodnotiť komunikáciu 😉
@sisaha netreba vyrábať konšpiračné teórie kým nie je niečo na 100% potvrdené 😉
@irriss problém v hodnoteniach je dosť veľký
1/ niektoré kočky sa boja dať negatko,aby náhodou nedostali aj oni
2/ stáva sa ,že negatko aj dajú,ale iba ako výstrahu-ak sa problém vyrieši,tak ho vymažú a buď nedajú žiadne alebo napíšu ,že všetko Ok a odporúčajú ...k tomuto sa vyjadrila aj @miliz ,tiež to tak urobila ☹ ...a tak potom vznikajú neobjektívne hodnotenia,ktoré sú v podstate na nič
3/ hodnotenie môže napísať naozaj aj ten ,kto obchod neurobil-ale toto je proti pravidlám,ak sa takéto niečo zistí treba upozorniť admina
@luciakk ak sa s ňou nedá dohodnúť,postupuj podľa toho článku,na ktorý som dala link....admin sa na to pozrie 😉

traktor
3. máj 2012

@luciakk plna suma + spätne postovne ti patri..ak to pani nechce riesit, skus jej este raz napisat, ze na toto mas narok, kedze bola zle udana miera..a ak to neda naporiadok, budes kontaktovat admina..ak nebude chciet aj tak riesit, tak pis adminom / martinjasen , hirjak/ a opis mu svoj problem..+ nezabudni napisat pani hodnotenie

miliz
3. máj 2012

@bodka13 ano v tom mate pravdu s tym hodnotenim ,ale ja som bola v tom ze ked sa to vyriesi tak neni problem,ale urcite som nedala pozitivne hodnotenie

bodka13
3. máj 2012

@miliz je jedno či ho niekto zmení na pozitívne alebo ho vymaže 😉 podstata je v tom,že nesprávne informuje ostatné maminy....ale to je už jedno,teraz viete že hodnotenie by malo byť objektívne a pravdivé....momentálne musíte vyriešiť problém s neochotnou predávajúcou 🙂

miliz
3. máj 2012

ja som asi zle vtedy pochopila princip hodnotenia,dakujem ze ste mi to objasnili🙂))

nadhera
3. máj 2012

@miliz zial,drahe ponaucenie 😠

luskacik32
3. máj 2012

@luciakk to co tu teraz pisete? Ja mam manzela kamionistu takze som odkazana iba na seba samu moje deti mali silne hnacky,vracali a mali vysoke horucky preto som vam slusne oznamila ze nemozem balik odoslat tak ako som este v sobotu myslela ale nakolko ste mi az v pondelok pobede oznamila ze ma vasa dcerka narodeniny isla som ich rychlo poslat aj s chorymy detmi ktore to neznasali dobre vas vobec nezaujimalo ved co?? Dobre ste ma pourazali ja som sa iba branila a reagovala na vase nadavky. Bola som ochotna to vyriesit tak ze vam vratim kupnu sumu+ polovicu postovneho ale vy stale nie a niesa dohodnut. Topanky v ziadnom pripade nemozu mat vnutro 17 cm kedze som ich kupovala pre moju dcerku ktora nosi topanky 18 cm a uplne sa jej vyzuvali. A nepiste ze ste navrhovala nech mi ich ide odoslat postarka ci dakto inyvobec vas nezaujimalo ze mam deti silne chore

luciakk
3. máj 2012

@luskacik32 nerozpravajte hlúposti,písali ste že príde manžel tak pojdete poslat,ja som vas prosila že ma dcera narodky.Moj syn mal zapal plúc a isla som si splnit zavazky,branite sa a klamete vkuseVy ste mi písali že čo za ženu ma porodilo s takým kuracím mozgom,dajte mi už pokoj.Dajte mi pokoj,mam dieru v hlave(rakovinu)a vy človeka chcete len dodrbat a urobit z neho zleho napriek tomu že ste oklamali moje dieta na jeho narodeniny,každemu sa všetko vrati.Neotravujte ma koli vam som už dnes zobrala silné lieky od bolesti hlavy.Vy si spytujte svedomie,čo ste spravili mojmu dietatu a dajte už pokoj a nechajte si tie peniaze ked vam chýbajú.A ešte niečo,ja muža nemám a som sama a zariadim vždy aby ludia mali začo si zaplatia.Ja som napísala celé ako to bolo a ked bude mat niekto zaujem tak mu celé naše konverzacie prepošlem aby videli ako ste merali tie topanky ako som sa vas 4 krat pýtala či majú 18 alebo 19cm a npísali ste čo pasovalo.Je tu jedna predavajúca ktorá ma400hodnotení a je odtial čo ja a ja ju poprosím a ukažem jej tie topanky a ak bude ochotná tak napíše každemu kto z nas hovoril pravdu,nech ich premeria ona alebo hocikto iný,ja ich pošlem aj administratorovi aby ste zomna nerobili klamarku a spinu.Budete klamat aj ked ste zničili narodky nevinnému dietatu.

irriss
3. máj 2012

@luskacik32
@luciakk
Vitam Vas v primem prenose.. 😎

luciakk
3. máj 2012

@bodka13 s pani sa ale neda dohodnút ona ma vedome oklamala o 2cm vnutornú čo je vela a teraz klame a ja sa už nechcem natahovat,chcete pošlem vam tie topanky a uvidíte kto klame.Nech sa najde jeden človek ktorý ich premeria a ja mu ich pošlem aby ste videli kto z nas klame

irriss
3. máj 2012

@luciakk
tak narozky snad neznici jedny boty 😉 (a navic: vetsinou Deti nerady dostavaji k narozeninam a jako darky obleceni😉 )
Mozna ale pohled na maminku, ktera je nervozni, ano.. 😉
Hlavne klid, holky Ti pomuzou to vyresit, v nejhorsim pokud jde jen o 2 cisla..bude je mit na pristi rok, doroste do nich..opacne by to bylo horsi 😉
Nenech si zkazit narozeniny..vzdyt je to i Tvuj den.. 😉

nikolca
3. máj 2012

@luciakk ved ich premeraj a fotku s priloženym metrom pridaj sem 😉

luciakk
Odpoveď bola odstránená
julka154
3. máj 2012

to je tak ked niekto chce veci predať nasilu!!!!!!!!kto sa chce už len obohatiť o 7 ečiek ja prispejem tiež som taka naivka!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠

luciakk
3. máj 2012

@irriss Ved to je ale ten problém,topánky sú o 2cm menšie ako pani uvádzala,keby boli vačšie tak jej ich odložím(oni sú pekné)ale bohužial tým že na 29 písala 18cm a to sa mi zdalo krátke tak som to pýtala premerat a vtedy vedela že budú malé lenže tie topanky maljú podla vnútra byt17.5-č. 28 asi sú čínske. teda ešte menšieJa som chcela vratit peniaze už vtedy ked pani nemohla íst na poštu ale to odmietla,nechcela ich previest nazad.Problém je v tom že dcera sa rozhodovala medzi viacerými a ked sme napísali že sú náádherné no žial sme potrebovali 19cm,zrazu pani odpísala že ich zle merala ale predtým som pýtala premerat a písala 18cm ale oni fakt majú iba 17.5 a to úplne od pritlačenia na špičku.už je to jedno,nech si ich nechá ale davajte pozor ked nahodou budete nakupovat lebo chce silou mocou predat.pekný den

luciakk
3. máj 2012

@julka154 ved práve,topánočky boli a sú krasne ona by ich predala ale chce to silou mocou asi dcere nevyhovoval opatok podla mna lebo vačšinou ženy nechcu kupovat topanky na opatku deto s velkostou nohy 28 lebo sú to malé dievčatká,lenže moja dcera je drobná ma 9rokov a takže prenu pohoda no nohu takouto velkostou majú deti okolo5rokov a to by som ani ja nekúpila

luciakk
3. máj 2012

@nikolca tak to ma ani nenapadlo,díky

sisaha
3. máj 2012

@bodka13 nemusim vyrabat konspiracne teorie, aby som si nespocitala dve a dve. Aka nahoda musi byt, ked jedna aj druha pomenúva šaty chybne, a to: šatvočky...? 😉 Ja som to dala adminovi preverit a myslim si, ze je to jedna a ta ista osoba

bodka13
3. máj 2012

@sisaha myslela som to hlavne tak,aby sme nikoho neobviňovali kým to nemáme overené a potvrdené .....často sa to tu stáva,len ospravedlnenie nikdy nepríde 😒 ...keďže sú z jedného mesta,alebo z blízkeho okolia je viac než isté že budú používať rovnaké nárečie 🙂 ....už ti odpísal admin-je to dupla 😕

sisaha
3. máj 2012

@bodka13 ved ja neobvinujem, len vo mne skrslo podozrenie. Nie, admin mi zatial neodpisal.

jonas17
3. máj 2012

@bodka13 "šatvočky" je nárečím? je to skôr zlý pravopis "šatôčky" 🙂

garzonka
3. máj 2012

Pridávam fotky bundicky ktoru som kupila, je krasna, len teda ako som uz spominala, mala byt nenosena, len vyprana. Nasla som na nej 3 male zatrhnutia, niekolko ciernych bodiek (malych ale predsa) a jemne zmolky na naplete rukavov. Predavajucu som 2 kontaktovala, poslala fotky, vzdy len zopakovala,ze bola len vyprana, nenosena.... Je to mozne, ale podla mna takto novy tovar (hoc len vyprany) nevyzera. Ci?

garzonka
3. máj 2012

Tie bodky zle vidno, fotky som zmensovala..ale su tam

macamac
3. máj 2012

@garzonka no-zatrhnutie sa môže aj na novej spraviť pri manipulácii. ale-tie žmolky na patente na rukáve asi nie 😒

mandragora22
3. máj 2012

@garzonka no ja ti neviem.... mne sa raz stala ozaj neprijemna vec. darovali nam krasny komplet pre malu. ja automaticky vsetko ihned operiem. dokonca, ked je to nove, periem samostatne, hlavne ked sa jedna o nieco ako hebky komplet, islo o triko s dlhym rukavom, svetrik a k tomu nohavice na traky. no krasny. avsak, po vyprati bol dcere maly, tak som ho ponukla na predaj. napisala som uplne to iste. nenoseny, len vypraty. jedine, co mu po prani ostalo, boli jemnucke zmolky, aj to len sem-tam. jedna baba odo mna vtedy nakupila na mraky, mala som super ceny, no a potom napisala, ze so vsetkym je spokojna, avsak ten 3-dielny komplet vraj uz bol noseny. darmo som ju presviedcala, ze som ho malej len raz obliekla a hned vyzliekla, neverila mi. a pritom, ked nam ho podarovali, tak mal original visacky z obchodu, takze urcite nebol darovany tym sposobom, ze po nejakom dietati. tak neviem, co ine na tom este nasla, nedavala ma tu, na ciernu listinu, ale po mojej otazke, ze preco si to teda mysli, lebo ze fakt nebol noseny, mi uz neodpisala... tak som z toho bola jelen 😀

garzonka
3. máj 2012

@macamac
@mandragora22
Vsak jasne, tomu rozumiem, su niektore veci, ktore trebars po prvom vyprani trochu ozmolkovateju, alebo sa farba jemne operie, uz mam aj ja sama taku skusenost. Len som cakala ze bude bez zavad, pred kupou mi to predavajuca este potvrdila ze je vsetko OK. Nechcem sudit, vsak je to mozne, ze ju naozaj nenosili, ale tie bodky a aj tie zmolky (zatrhnutia su na 3 roznych miestach) mi to akosi neprezradzaju.

mandragora22
3. máj 2012

@garzonka no ja ta chapem, ani mne by to nedalo... ale neviem ti poradit, ako to riesit.. ci neriesit? 😅

jonas17
3. máj 2012

@garzonka keby bola nenosená, tak žmolky sú rovnomerne všade, nie? nie len na tom zloženom záhybe...

garzonka
3. máj 2012

@mandragora22
Ja som si bundicku nechala (predavajuca napisala, ze ak sa mi nepaci, mozem jej ju poslat spat a ona mi vrati peniaze za bundu, ale nie spatne postovne). Inak je naozaj fesacka, taku som zhanala, takze som rada ze ju mam. Stojim si za tym, ze takto nenosena bunda nevyzera. Predavajucej som napisala neutralne hodnotenie: "Doručení i komunikace v pořádku , nicméně bundička, která měla být dle slov prodávající bez vad ( nenošená, jen vypraná) , měla černé tečky na rukávu a jemné žmolky na nápletu. Bundičku si však nechávám, jinak je v pořádku." (dávam orig. text nechcelo sa mi to prekladat 😉 ). Zvazovala som ci vobec pisat to hodnotenie, lebo 100% spokojna nie som..... Nemam rada taketo pripady, najradsej davam len dobre hodnotenia, ked ma tesi, ze vsetko je ako ma byt.

@jonas17 žmolky su skor z vnutornej strany napletu, zvrchu ani moc nie

mandragora22
3. máj 2012

@garzonka no jasne, chapem ta 😉 a preco cesky? ty si rodena ceska, ci co? 😀 😀