icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

li_la
11. máj 2012

@mima1311 Pozri, ja inzerát už nepozastavujem, pokiaľ mi neprídu peniaze. Veď prípadným ďalším záujemkyniam viem napísať, že inzerát je už rezervovaný, príp. že mám záujemkyňu, čakám na vyjadrenie a v prípade, že obchod neprebehne, budem ich kontaktovať. Takto sa vyhnem rôznym rozhorčeniam, ktoré tu maminky veľmi často pridávajú, keď čakali mesiac na platbu, ktorá nedorazila a prišli o záujemcov. Keď je neregistrovaná, absolútne sa nad tým nepozastavujem. Pošle peniaze, pošle, ja jej tovar a som spokojná a keď nepošle, absolútne ma to nerozhodí. 🙂 Viaceré maminky mi posielali peniaze cez poštu a žiaden problém nebol. A nevieš teda či je tam naozaj ten poplatok 0,50 eura?

li_la
11. máj 2012

Baby, chcela by som sa opýtať, ako by ste postupovali v takomto prípade.
Spravila som nákup s jednou pani z proshopov. A nie som spokojná s kvalitou a ani s tým, čo mi prišlo... Problém je akurát v tom, že už odvtedy prešla nejaká doba, balíček ma ale čakal na pošte, keďže mám skúškové, občas nestíham všetky veci vybavovať hneď. Za nohavice som dala podľa mňa celkom dosť a na zadku je diera. Je to zjavne chyba v šití, materiál je saténový, takže môžem čakať, že keď si ich náhodou oblečiem, v momente sa mi to začne párať... Také nohavice som si mohla kúpiť u hocijakého číňaňa, ešte by som hádam aj 10 euro ušetrila...
Pred tým som kupovala nohavice pre mm, materiál vraj bavlna, ale tie nohavice sa s bavlnou ani len nestretli. Materiál je otrasný, navyše vyzerajú inak ako na obrázku - a to aj farebne. Mm povedal, že to bude mať ako tepláky na doma. Bol na nich fľak, ktorý nezišiel síce celý dole, no to som prehltla. Teraz sa po dvoch týždňoch nosenia (občasného) začali párať a požmolkali sa tak, ako by ich nosil štyri roky na tréningy...

mima1311
11. máj 2012

@li_la dik , no uz aj ja tak budem robit , nakoniec sme si to s maminkou vyjasnili a rozpisala sa , uvidim ci platba prebehne , tak asi cakat tak do utorka , ked dnes posle .....o poplatku neviem , pokial sa dozviem , dam ti vediet ...

karamel
11. máj 2012

@li_la reklamuj jednoznacne 😉

li_la
11. máj 2012

@mima1311 Budem rada, ďakujem 🙂

fukylove
11. máj 2012

@li_la predpokladam, ze akonahle je to proshop, tak ti dosiel aj doklad - faktura a pod. a na tovar je 2r. zaruka... - to k tym poskodenym nohaviciam..
co sa tyka tych satenovych - podla zakona mas moznost si nakup cez e-shop rozmysliet do 7dni a tovar vratit bez udania dovodu...kedze sa jedna o proshop a nove, nenosene veci, tak predpokladam, ze tento zakon plati aj tu 😉
nakolko predavat veci po detickach mi ako zarobkova cinnost nepride (aj ked niekdy 😀 no vsak vieme, co vsetko a za ake ceny sa ukryva v inzeratikoch 🙂 ), no predavanie noveho, nenoseneho oblecenia v ProShope je uz podla mna zarobkova cinnost a tak by sa na tento tovar mali vztahovat aj zakony, ktore sa vztahuju na e-shopy a pod. 🙂

li_la
11. máj 2012

@karamel No len prešlo od vtedy pár dní, neviem koľko presne, musím pozrieť... Navyše som ich vytiahla z balíku, obzrela, pomyslela si "super", vyskúšala, sadli, tak som odstrihla štítok... no a keď som ich išla prať pred používaním, tak som si všimla tú dieru... nie je veľká, len ako som písala, viem si predstaviť, ako sa to zachová vzhľadom k materiálu... A na základe týchto dvoch faktov sa obávam, že ma skôr predávajúca obviní, že som ich za ten čas nosila, roztrhla a teraz chcem dobre pochodiť... No neviem, som z toho smutná, keby som vedela, že by som to vedela nejako zašiť alebo tak, tak by som to asi nechala tak...

li_la
11. máj 2012

@fukylove Neprišiel mi žiadny doklad, keďže pani to cez seba objednáva neviem z kade... asi zjavne z číny... Ako som písala vyššie, prešiel už istý čas, mám skúšky, takže som rozbehaná a nedostala som sa pre balíček na poštu hneď, navyše som už odstrihla štítok. A keď vraciaš veci z netu... nemôžu byť rozbalené z pôvodného obalu...

nikolca
11. máj 2012

@li_la napiš jej že nie si spokojna a chceš jej tovar vratiť,uvidiš ako zareaguje,neviem ako to je s tym zakonon,vraj tovar je možne do siedmych dni vratiť bez udania dôvodu,ja som včera synovi kupovala nohavite v meste a kedže som nebola s nim tak som nevedela či mu bude dobra 152 alebo 158,ta 158 bola v inej farbe a ta sa mi bohvie ako nepačila,tak reku zoberiem tu 152 a predavačka mi povedala,že pokial by nahodou neboli dobre je možne vymeniť za iny tovar ale že peniaze nevracaju 😒

fukylove
11. máj 2012

@li_la detaily som iba preletela, neviem kde mi hlava stoji.. veci z netu rozbalene mozu byt, ale musia mat vsetky povodne stitky...
ale teraz citam, ze mas aj na tych satenovych nohaviciach problem - tak to reklamuj...

fukylove
11. máj 2012

@nikolca vratenie tovaru bez udania dovodu je mozne iba na nete, co viem... je to ochrana spotrebitela, kedze si tovar nemozes pozriet, vyskusat...

v predajniach zvyknu menit tovar, ale sposobom ako pises - vymenou za nieco ine... podla mna to nie je ich povinnost, ale skor ochota pomoct zakaznikovi a splhnut si v jeho ociach... 🙂

emogeon
11. máj 2012

@zuzana17 prosim ta dobierka je do 2 kg 2,2 a este plus ci to ie na adresu ci na ucet?..dakujem

nikolca
11. máj 2012

@fukylove jaaaj no to som veru nevedela,ja už som sem tam menila v obchode ale našťastie ked som kupila niečo male tak presne to iste mali vo väčšej velkosti a nohavice našťastie sadli a nemusim zas s tym lietať keby som kupila 158 tak su velke 🙂 😉

rorinka11
11. máj 2012

@nadhera
@miliz
@traktor
@julka154 a vsetky ostatne... pridala som vam fotky do albumu lebo mi sem nesli pridat. Popis kocika bol:ako novy žiadne znamky použivania mala vnom sedela možno mesiac aj to s prestavkami mame ešte jeden športovy ale celkom sme prestali použivať kočik preto posuvame dalej super cena praktickosť na mieste lahko sa sklada + plaštenka

a nasa komunikacia:Ja - 29. apríla o 12:52
Dobry den.Je kocik este aktualny?
Ja - 29. apríla o 12:53
Dobry den.Je kocik este aktualny?
Predajca (julka154) - 29. apríla o 12:55
dobrý den jedna pani neregistrovana mi pred chvilkou pisala žeby mala zaujem ale natahuje sa to už dva dni ak mate hned zaujem viem vam ho poskytnuť
Ja - 29. apríla o 12:57
A dalo by sa dohodnut na cene??
Predajca (julka154) - 29. apríla o 12:58
poštovne bude dosť drahe môžem ho uhradiť ja a ak mate seriozny zaujem kočik je ako z obchodu novy povodna cena bola 270eur ja ho davam za 120 lacnejšie taky nekupite je fakt suuper prakticky 🙂
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:00
je fakt ešte krajši ako na obrazku je mi to luto davať ho tak lacnoo ale lepšie akoby mal stať doma
Ja - 29. apríla o 13:09
A ktora kolekcia je? Na bazosi su okolo 80-100Euro.Skusim sa este informovat o tych lacnejsich ci su aktualne a ked tak sa vam ozvem.Zatial velmi pekne dakujem.Olga
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:13
za kolko by ste ho vzala??graco treko je to značka
Ja - 29. apríla o 13:18
A ktora kolekcia to je?rok?
Ja - 29. apríla o 13:20
Ja viem ze je to znacka ale keby bol niektory este volny na bazose za 80 tak urcite nedam 120.Dufam ze ma chapete.
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:22
ako chcete kolekcia 2011 a neverim že kupite tento za 80eor max niaky stary rozhegany ako nič proti ked mate o taky zaujem...ani tomu moc neverim je to trojkolka preto sa pohybuje od 189eur do 270eur a aj ked je použivany pod 100ečiek nekupite
Ja - 29. apríla o 13:23
Dohodneme sa na 100Euro+ poštovne?
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:26
ako chcete je to na vas niesom typ predavajucej že nasilu musim niečo predať predavam veci aj na bazoši mimibazariku a viacerych forach preto viem ako sa ceny pohybuju a kedže toto je naozaj koočik novy bolo by mi ho luto davam za menej ako 100eur ked novy bol pomaly o 50%drahši🙂tak sa možme teda dohodnuť na cene 100eur + poštovne a ak chcete polovičku toho poštovneho možem ešte uhradiť ja🙂
Ja - 29. apríla o 13:30
OK tak beriem =) Dufam ze je ozaj bez poskodeni.Nehnevajte sa ze sa stale tak pytam ale raz som tak kupila tu na mk ze bez poskodeni a bol cely zodierany a aj dotrhany...
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:32
ani sa nečudujem preto moc aani odtialto nekupujem objednala som si od pani veci za 35eur a čakam na ne 3tyžden cele je to tu zle velmi sa to tu pomenilo len aby mal človek nervy fungujem aj na inych forach kde je to o inej tolerancii ale všade sa najdu klamarky to je tou dobou!!!a kočik nemusim ani umyvať nič lebo je fakt ako z obchodu mam ho dole v izbe a stoji tam odkedy som ho kupila moožno krat som snim bola v droerke malej kupiť veci.)
Ja - 29. apríla o 13:34
Ok.Tak poprosim c.u a zajtra skocim do banky a hned vam posielam peniazky.Aka je teda cena s postovnym?
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:35
počkajte musim to pozrieť na nete kolko bude to poštovne...ked zavolam kuriera na niaku nosnosť 🙂
Ja - 29. apríla o 13:36
Ja so posielala kocik dvojkombinaciu kurierom a stalo ma to 7euro.
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:37
aha no vidite tak mi poradite to mam zavolať na našu poštu nech si preto pridu alebo zaniesť tam??
Ja - 29. apríla o 13:41
Ja som ho na postu viezla.
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:43
no ok tak potom poprosim poslať korunky na čislo učtu 2618582515/1100 napište svoju adresku a po nabehnuti pojdem poslať🙂
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:43
a sumu 104eur
Ja - 29. apríla o 13:52
Ok.Zajtra posielam =) Moja adresa je Marek Závodský, L.Novomeského 1350/112, Senica 90501.Prajem pekny den.Olga =)
Predajca (julka154) - 29. apríla o 13:53
aj ja prajem pekny zvyšok vikendiku slnečneho🙂
Ja - 29. apríla o 20:46
peniaze vam hned rano poslem priamo s tatrabanky takze doobeda mate peniazky na ucte.a este mam jednu otazocku.strieska sa da dat aj uplne dopredu?
Predajca (julka154) - 29. apríla o 21:05
ahoj ano da sa sklapať hore dole aby aj slniečko nesvietilo
Ja - 29. apríla o 21:08
dakujem 🙂 to ma tesi.uz sa nan tesime.dufam ze bude fakt ok :(
Predajca (julka154) - 29. apríla o 21:09
nemusite sa bať viem že cez bazarik je to risk vždy ale kočik je ok 🙂
Ja - 29. apríla o 21:12
ok🙂
Ja - 30. apríla o 09:39
peniazky by ste mali mat uz na ucte 🙂
Predajca (julka154) - 30. apríla o 18:37
ahoj korunky mam na učte ešte som v praci zajtra zabalim kočik a v sredu ho manžel posiela dakujem a nech vam služi🙂)
Ja - 30. apríla o 19:41
dufam ze do piatku pride 🙂 by sme sa chceli cez vikend uz v novom vozit 🙂
Ja - 7. mája o 09:47
Dobry den.Uz ste kocik poslala?Este stale mi neprisiel nato ze bol v stredu posielany...
Predajca (julka154) - 7. mája o 13:37
ahoj kočar je už poslany nestihala som cez tyžden je mi to velmi luto ale už som ho dnes rano odoslala prvou triedou poisteny je takže v stredu ho mate doma ešte raz velke prepač no naozaj nemohla som sa sama dostať s takym vekym balikom na poštu až dnes som mala k dispozicií muža dakujem za pochopenie
Ja - 7. mája o 14:40
ok.lebo mi to bolo divne.ja ked som ho posielala tak im na druhy den prisiel...
Ja - 9. mája o 09:59
dobry den.dnes tu bola postarka a kocik neprisiel...Dufam ze zajtra uz pride na 100%...
Predajca (julka154) - 9. mája o 10:06
to vam kurier dovezie ako može poštarka taku velku vec doniesť??
Ja - 9. mája o 11:29
ved ja viem 🙂 ale to je kurier sp...a vcera bol sviatok cize ked bol poslany 1tr.dodacia lehota je 1-2 prac.dni...takze pocitam ze pride zajtra ja vas len informujem ze dnes neprisiel.... 🙂
Ja - Včera o 12:00
dobry den.dnes kocik prisiel....ale kedze ste ho poslala klasicky a nie kurierom ako sme sa dohodly bude tam trcat este pekne dlho nakolko je pisany na priatela a ten deno denne pracuje do 17h...spoliehala som ze to bude ako ste pisala a doruci mi ho az domov ako vsetky vetsie veci....taky super obchodik a tak sa pokasle....
Ja - Včera o 12:00
dobry den.dnes kocik prisiel....ale kedze ste ho poslala klasicky a nie kurierom ako sme sa dohodly bude tam trcat este pekne dlho nakolko je pisany na priatela a ten deno denne pracuje do 17h...spoliehala som ze to bude ako ste pisala a doruci mi ho az domov ako vsetky vetsie veci....taky super obchodik a tak sa pokasle....
Predajca (julka154) - Včera o 12:10
ako klasicky dopopručene prvou triedou to je klasicky????
Ja - Včera o 13:01
ano to je klasicky to aj stoji nejakych 5eur.ale ako som pisala ze ups sp privezie az domov a stoji 7eur.
Predajca (julka154) - Včera o 13:05
aha to som nevedela som normalne šla snim na poštu to mi je luto:(
Ja - Včera o 15:07
v pohode...budete vediet pre druhy raz.olga
Ja - Včera o 16:24
mila pani julka.priatel si vybavil dovolenku aby mi kocik vyzdvihol a som zhrozena!!!rozheglany,zodierany,madlo vysuchane potahy hroza atd...takze chcem do zajtra peniaze vratit a obratom vam kocik posielam.je smutne ze aj vy ktora ako vravite mate zle skusenosti zatajujete dkutocny stav!tomu hovorite ako novy?moje c.u je 16857690/6500 ... do zajtra chcem peniaze na ucte nech ho mozem dat hned z domu...
Predajca (julka154) - Včera o 18:33
prosim ???rozhegany určite nieje viem v akom stave som ho posielala a madlo som čistila ....ked už sme pritom, kočik som vam dala za 104eur povodna cena bola vyše 200eur čo si myslite že ja budem behať hore dole na poštu ešte som vam aj poštovne zlavila ten kočar určite nieje rozhegany a čo sa tyka penazi kludne kočik pofottť ake ma chyby pretože som si vedoma že žiadne nema takže už fakt neviem čo si myslite najprv mi tu pišete že som to spravne neposlala a dokonca kočik vv hodnote a dvojnasobok vyšši som dala za ppolovične poštovne ste boli hadam aj nahnevana že som vam to osobne nedoniesla takže ano som solidna predvajuca posielala som na kadejakych možny bazaroch a nikdy sa nikto nesťažoval stojim si za svojim kočar rozhegany nieje a to že som čistila madlo bohužial predsa len mala vnom sedela čo som aj pisala čiže iba to som pretierala preto je možno vidno ale nič ine mu nieje mala sta na vyber ja som vas predsa nenahanala kočik je v stave ktory som opisala !!!!!!to kde sme aby som mala vracať vec za ktoru viem že nemam prečo vracať hodte si do googlu kolko take kočiky stoja aj použite mali ste si kupiť novy!!!!!za 300eur
Ja - Včera o 19:00
tuna nejde oto kolko stoji novy alebo kolko ste dala zlavu.kocik nezodpoveda vasmu tvrdeniu.ked raz napisem ze je ako novy tak tak ma aj vyzerat!ten kocik neni hoden ani 50!!! kocik je doskrabany na obydvoch stranach aj okolo kolieska,na strieske zatrhnuty aj dierka na plastovej strieske madlo aj potahy spinave,madlo az vydrane.cely vrzga...kocik okolo vasho popisu ani neutekal!ja vam ho mozem poslat ups aby ste na postu nemusela...na vrateny penazy za nieco ocom ste zavadzala trvam!
Predajca (julka154) - Včera o 19:04
logicky ako mate aj vy vo svojom popise kočarov čo predavate je že ked sa kočar sklada poškrabe za nevrzga!!!!!!!!!a nebol to novyyyyyy kočar čitajte poriadne ona sa vnom vozila mala ste to aj v popise prebohaa a takto to určite nefnguje ja som vas nan neťahala sama ste sa rozhodli a ano ako som pisala zodpoveda cene neviem čo k tomu viac dodať ja nemam čo niesom si vedoma chyby
Predajca (julka154) - Včera o 19:06
kočik je plne funkčny madlo pokial viem okrem toho že je pretierane čo je uplne normalne na kočikoch čo maju madlo latkove že sa utieraju ja nechapem za 100eur ste chceli odomna čo novy kočar"!!!!???
Predajca (julka154) - Včera o 19:08
vrateníí penazíí ked už tak a ja vam nemam prečo peniaze vracať nemammmm pochopte to akože niečo sa vam znelubi na mimochodom v popise uvedenom kočiku mesiac citjem použiiivany A hned na vaše pisknutie mam vratiť peniaze mamičky čo odomna kupuju či na MK alebo MMB si myslim že za mnou stoja takže nieje fakt o čom
Ja - Včera o 19:20
je mi to luto lebo ste mi pripadala ako ustretova mamicka.podla mna vyzera novy kocik uplne inak!ja predavam tiez nejake kociky a ked tam mam napisane ze je ako novy nema ani skrabancek ci fliacik!
Predajca (julka154) - Včera o 20:00
mila pani mam taky pocit že chcete mi od začiatku po koniec diktovať!!!!najprv sa vam nezdala cena teraz zasa cely kočar nemala ste ho kupovať kto vas navadzal ja nepotrebujem zarabať mam pracu dobre platenu penazi mame dosť ale len z principu že viem aky kočar bol takto reagujem ja nemam čo riešiť som z vedava na tie fotky pretože za 100eur bol super nemal žiadne chyby a nemala som vam vôbec davať zlavu ked už tak ten kočar stal viac a ma večšiu hodnotu a novy je novy použivany použivany mam vam pisať aj rozdiel či nemusim dufam!!!!
Ja - Včera o 20:07
ako som pisala,nejde o cenu ale oto ze ste klamala o stave.nikoho nediktujem a pocitam ze aj hocijaky za 80eur by bol v lepsom stave.ja mam jeden kocik pouzivany rok a pol,nema ani skrabancek ci hocijaky flak....nikdy by som neklamala ak by to tak nebolo.
Ja - Včera o 20:07
ako som pisala,nejde o cenu ale oto ze ste klamala o stave.nikoho nediktujem a pocitam ze aj hocijaky za 80eur by bol v lepsom stave.ja mam jeden kocik pouzivany rok a pol,nema ani skrabancek ci hocijaky flak....nikdy by som neklamala ak by to tak nebolo.
Predajca (julka154) - Včera o 20:09
ešte raz novy je novy použivany ma znamky použivania dajte sem tie fotky no bohužial nič hrozne to nieje!!!!!!
Ja - Včera o 20:13
ako pisem fotky dam rano lebo som momentalne cez telefon.tak naco ste pisala ze je ako novy bez skrabancov a akychkolvek poskodeni?
Predajca (julka154) - Včera o 20:19
ok počkam si na fotky ako novy pisala som že mala vnom sedela čitajte komunikaciu panebože novy je z obchodu henten použity bol ale zničeny nieje tak ako pišete

nikolca
11. máj 2012

@fukylove ale zas napriklad v tescu,som kupila nohavice,bola mi uzke a vratila som ich hadam po mesiaci/samozrejme s visačkou/,na informaciach som povedala že skôr sa mi nedalo prisť kedže to mam od ruky a nemala som cestu okolo/od nas je tesco vzdialene asi 15km/,a ani sa nepytala prečo ich chciem vratiť na informaciach mi vyplatili e a kedže už take nemali tak som si ine ani nekupila 🙂 😉

julka154
11. máj 2012

@rorinka11 moja zlata to oškrabane je realne ale tie flaky určite nie prečo si nedala fotky včera ???????

rorinka11
11. máj 2012

Pretoze som nemala ako ked som bola cez telefon a mm mal notebok v praci.... a ten priserny smrad! A to si pisala ze ani umyvat ho netreba ze ako si ho kupila stoji dole v izbe,len par krat si v drogerke bola!!! To chces povedat ze som ich spravila hadam ja?By som sa bala donho dieta dat!! A ta hrdza,a vsetko ostatne?????

alexada
11. máj 2012

@rorinka11 ty kokso, ja by som explodovala, keby ma niekto takto obtiahol.
@julka154 to je ubohe. Ked citam tu komunikaciu, uplne si ju spracovala. Klobuk dole. Takuto rarohu predat za tolko prachov.....

zuzana17
11. máj 2012

@emogeon ahoj, áno musíš počítať 2,20€+ešte tú dobierku, a to obierkové na adresu je 0,85€, ale na účet len 0,45€.

rorinka11
11. máj 2012

@alexada No a tam jasne pise v ako je stave!!! jasne som sa jej pitala nakolko nemam stym dobru skusenost a jasne je aj odpisane ze ho netreba ani umyvat lebo jej stoji doma ako ho kupila,ze snim bola len zopar krat v drogerke.A toto je fakt humus!!!!

alexada
11. máj 2012

@julka154 som sa dobre zasmiala, ze penazi mas dost 😀 ocividne nie, ked si schopna urobit nieco take. Taky kocar by som si nedala ani do bytu, nieto do neho este dieta. Ocividne je stary a zaobchadzalo sa snim hrozne. Inac ja mam tiez este moj kocar po 2 detoch, ale hrdzave koleso nie 😀

julka154
11. máj 2012

rorinka11 moja zlaata nauč sa gramatiku a jednoducho ja nemam čo riešiť viem v akom stave bol nebol novy ale tie flaky???tam určite neboli!!!

nikolca
11. máj 2012

@julka154 pokial je oškrabane realne tak bolo to pri inzerate uvedene????ja som dala za kočik 280 euro bol použivany tri roky naša mala sa velmi rada vozila ale ten kočik som predala za 30 euro s poštou kde bolo uvedene že to použivanie je dosť vidno,vhodny pre nenaročnu matku,niekde po pripade na chatu,na terasu pokial dieťa zaspava v kočiku,ja som mala tiež dva kočiky,jeden na von a druhy sme mali v byte /požičany od švagriny/lebo mala mi v postielke nechcela spať a zaspavala v kočiku,ale pokial neboli spomenute škrabance,to určite nie je zdaleka ako nove kupujucej
@rorinka11 vznika narok na vratenie sumy+spätne poštovne myslim že bez debaty

alexada
11. máj 2012

@julka154 ona gramatiku a ty charakteru 😀 Jasne, naschval si tam tie flaky urobila a hrdzave koleso nakreslila 😀 Ked mas penazi dost, preco jej ich nevratis, ked je s tym kocarom nespokojna.

rorinka11
11. máj 2012

@julka154
@nikolca prepisala som celu komunikaci kde pani jasne napisala ze ako ho kupila tak jej stoji doma v izbe ze je ako z obchodu! TIe flaky su zazrane a ked ho mm na poste vytiahol z cierneho vreca na odpadky ktore nebolo ani zviazane tak sa mu zacali smiat ze co to preboha kupil a celu postu ma svedkov ze taky humusny bol uz tam!

rorinka11
11. máj 2012

@alexada Ten kocik som kupovala pre sestru a ked sa raz nieco rozhodnem kupit tak nemam dovod to vracat!ale toto je vela!

julka154
11. máj 2012

rorinka11 aj ja mam svedkov že kočar take flaky nemal !!!!a budem si stať za svojim!!!!

alexada
11. máj 2012

@julka154 nejde len o flaky! Co ta pozatrhavana latka, to koleso????

nikolca
11. máj 2012

@rorinka11 stala by som si za svojim,peniaze samozrejme žiadaj od
@julka154 späť+spätne poštovne,toto ani zdaleka nie je ako voveee 😠 😠 😠 a pokil ti platbu nevrati,požiadaj o pomoc pri riešeni problemu admina,prepošli im komunikaciu+fotky k nahliadnutiu,a
@julka154 aj keby kočik stal novy 500 euro,zaz je zničeny,tak bohužial vyhodim alebo ponuknem na donosenie pripadne daruje za cenu poštovneho

lovacska
11. máj 2012

Dievčatá,ja vás každý den čítam a už v poslednom dobe mávam aj ja velmi zlé prípady.Niektoré kupujuci su arogantný,vymýšlaju,podvádzaju,fakt človek už nemá chuť toto celý bazár robiť.