Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@julka154 Flaky neboli? Ved to je zazrana spina! A to hrdzave koleso,pozatrhana latka,cela konstrukcia doskrabana,madlo vydrete.... A ty jasne si mi napisala ze kocik ti stoji doma ako si ho kupila, ze si s nim bola len zopar krat v drogerke ze je ako z obchodu.Takze ja nemam ocom.Peniaze mi posli na ucet a ja ti ten uzasny bezchybny kocik poslem spat!
@rorinka11 ocividne klame... klamarka jedna..ja som kupila taky isty kociar novy za 190eur..a ona tu pise ze stoji cca 300 nech sa spameta... ae ani nejde o tu cenu...ale o to jak klame... o stave kociara len aby sa ho zbavila.. ja mam kociar od novembra a ma zmanky pouzivania hlavne konstrukcia ale neni to az take ako ma ona na fotke... a ze neuviedla ze je potrhany a ine..a este sa tu vyonacuje ze jej stal doma... si klamarka jak slak @julka154 !!!hambit sa mozte... fuj hnus ten kociar.. ciganom ho dat ..a ne predavat.!!!!§
@julka154 ten kocik je v prisernom stave, nechapem ako mozte uvadzat ze je ako novy....tu hrdzu ste si nevsimla ked ste ho davala do ponuky ? a tu zodratu latku potahov ? toto sa stalo po parnasobnom pouziti ?????
vobec nejde o cenu, ktoru ste spustila, ale o popis stavu, ktory je podla toho co vidime na fotkach, uplny blud
ja teraz predavam kocik, kupovany bol novy, drahy, davam ho za poriadne znizenu cenu - za menej ako polovicu - vyzera uzasne, ma vsak skrabance na konstrukcii - jedina chybicka, avsak uz len koli tomu by som nikdy neuviedla, ze je ako novy
caute baby, viem,ze isto sa ta tu pisalo,prosim Vas ale neviete mi poradit, potrebujem zaslat take to hupacie lehatko kurierom? ako sa to robi?
nestiham hladat to v diskusii
dakujem za kazdu radu
@prettybaby ak chces posielat kurierom SP - vyjde najlacnejsie... tak bud treba osobne zaniest na postovy uzol, kde ti to bez problemov vezmu a na dalsi den to ma mamicka doma 🙂 alebo zavolat na infolinku sl. posty, tam si objednat kuriera, na dalsi den je u teba a na dalsi den je to u kupujecej 🙂
odporucam dobre zabalit, vyziadat si poistenie (do nejakej sumy je vramci ceny, len to treba na tom stitku vyznacit!) 🙂
@rorinka11 od včera čítam tieto vaše "naťahovačky"... a priznám sa, že som bola zvedavá na fotky, pretože som z písaného mala pocit, že si moc vyberavá (prepáč, ospravedlňujem sa a beriem svoje myšlienky na tvoju osobu späť 😉 )... keďže toto je už tvoja druhá nespokojnosť s kúpou kočíka tu na MK... ale keď som pozrela fotky... nuž, drahá... keby mi toto došlo domov, tak by ma načisto šľak trafil...
Trvaj na svojom. U mňa osobne neobstojí niečo také, že "mala si si pýtať viac foto"... pretože toto bola povinnosť predávajúcej... nafotiť a opísať reálny stav. Takže ak sa nebude nič diať, kontaktuj admina "martinjasen" a určite ti pomôže 😉
@fukylove jej dakujem velmi pekne. a nevies, kolko to cca vyjde?
@prettybaby ja som posielala bez mala 20kg balik - dvojkombinacia kocik, nahradne kolieska + este dajake prislusenstvo a pod 🙂 a vyslo ma to okolo 10eur - a to uz aj s poplatkom za dobierku 🙂 plati sa v hotovosti kurierovi 🙂

Ja uz tiez cez bazar nic nekupujem, lebo tam sa pohybuju vacsinou len take vyscane individua ako ta s tym kocikom. To je fakt ubohe, ked chcu baby takymto sposobom zarabat. Ved by som ani zaspat nemohla, keby som nieco take spravila a ani keby sa nieco take mne stalo 😀