icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
16. máj 2012

@stanislavao ja mam poštovu bankua ked posielam platbu cez ib strhnu mi 9 centov,a ked niekto pošle platbu mne na učet cez ib mne tak baka mi strhne 26centov 😠
@katussamus napisala by som jej,kedže ste sa mi neozvali ako ste sa rozhodli,platbu som vam poslala späť 😉 a peniažky jej previedla 🙂 😉

mery.maja
16. máj 2012

@nikolca ja mam zuno banku a nestrhaju mi ani ked mi peniazky pridu ani ked odidu -ved by som sa nedoplatila 🙄 🙄 tiez sme mali postovu banku a vsetky tie poplatky tam 😝 😝 postova banka strhá eurace za vsetko 😠 😠

stanislavao
16. máj 2012

@nikolca treba zmenit banku. ja mam csob a nestrhavaju mi nic.

nttt
16. máj 2012

Kocky, kde a ako pridam niekoho na ciernu listinu? Som strasne sklamana, prisiel uplne otrasny a poskodeny tovar ( v pripade zaujmu kuk moj fotoblg) a predavajuca mi odmieta vratit peniaze :(

nikolca
16. máj 2012

@mery.maja ja tiež rozmyšlam že ju zmenim,lebo ozaj za ten mesiac je to dosť čo mi strhnu ☹ ,a dokonca raz som posielala peniaze a dala som datum splatnosti ten isty den ktory som platbu poslala a banka mi za to strhla 2 eura 😠 😠 nevedela som o tom že je to zrychleny prevod čiže ked predavajuca mala inu banku ako ja peniažky jej prišli ešte v ten den

nikolca
16. máj 2012

@nttt to si kupila take otrasne botasky od
@lucka8791 a za 14 euro???to neznamena že ked je to značka adidas tak by ste boli schopna predať aj podražku z nich,no je to hrôza,kedže tovar nezodpovedal popisu ste povinna kupujucej vratiť platbu +spätne poštovne 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no nedbali by ste predať aj hovno v sačku len aby ste nejaky ten cent zarobili 😠 😠

lucka8791
16. máj 2012

to skym sa byvyte? ona by chcela asin zaarmo no to urcite 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

nikolca
16. máj 2012

@lucka8791 snad si nemyslite že ked to je značka,tak botasky môžete totalne zodrať a potom drzo predavať a pytať za ne 14 euro????ved to nema hodnotu 2 eura!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@nttt určite to nenechaj tak,rieš to a pokial ti predavajuca nebude chcieť vratiť platbu kontaktuj admina 😉

maznacik007
16. máj 2012

@lucka8791 no zjavne sa bavi s vami neserioznou predavajucou ba priam by som povedala ze s totalnou k....ou ale nechcem urazat zvierata

taky humus aky ste jej predali za 14 EUR to sa len tak niekde nevidi... a este aj ta arogancia... ja len dufam ze vam admin co najskor pozastavi celybazar aby ste tu nemohli podvadzat

nikolca
16. máj 2012

@lucka8791 a za čo ste dali kupujucej hodnotenie??????? 😠 😠 😠 jej ho admin zmaže ale vam ho necha!!!!inak by ma zaujimalo ake boli fotky pri danych botaskach,ste museli strašne dlho fotiť aby ste odfotili tak aby nebolo nič vidieť,no tie botasky su otrasne a ozaj to nie je vhodne ponukať niekomu čo i len na donosenie 😠 😠 😠 😠

veve39
16. máj 2012

@nttt urcite to ries s adminom!!!
to ze predavajuca @lucka8791 ma vo svojich podmienkach nieco o tom, ze tovar neberie spat, je jej problem...to co ti predala, je nesmierny zodraty smejd, patriaci do kosa a urcite tomu nezodpovedal popisu obuvi v inzerate !!!
dufam, ze jej admin zablokuje bazar - aby tu bolo aspon o 1 predajcu s nekalymi praktikami menej 😠

verinka100
16. máj 2012

@nttt urcite to ries s adminom!!! To je uz nehoraznost co si niektore predavajuce dovoluju 😠 😠 😠

verinka100
16. máj 2012

@nttt aby som nezabudla, preposli adminovi aj vasu komunikaciu, kde si sa pytala na poskodenia a fotky

nttt
16. máj 2012

@verinka100 dakujem, uz som pisala, tak dufam, ze sa nieco pohne 🙂

verinka100
16. máj 2012

@nttt drzim palce, nech sa to vyriesi v tvoj prospech!!! potom napis, ako si dopadla 😉

mery.maja
16. máj 2012

@nttt toto vas vazne stalo 14eur??? 😕 😕 tomu neverím......fakt?no pekne nemam slov,tiez by som to nenechala len tak.... 😝 😝

nttt
16. máj 2012

@verinka100 diiik 😎

nttt
16. máj 2012

@mery.maja je mi z toho do placu 😠 ☹

zanika1983
16. máj 2012

@lucka8791 za tu cenu maju aj v obchode v akcii!!!! nedavno bol totaln vypredaj....

lenocka84
16. máj 2012

@zanika1983 ked mávaju posledne cisla tak predavaju cca za 12,90 uplne noveeeeee 😉

traktor
16. máj 2012

@lucka8791 ak niekto zataji chybu tovaru/ neuvedie to v popise tak je to brane ako podvod..tie fotky su dostacujuce na to,aby ste vratila plnu sumu + postu bez toho , aby ste sa o tom este mala bavit..dat tolko penazi za nieco take, co niekedy bolo ze.... pekne tenisky .... je fakt sila..a este za to date negatko, lebo pani nebola spokojna?vy by ste bola?len preto, ze je to znacka?alebo preto, ze je to bazar, tak nemôzme ocakavat peknu vec?..aj tu sa da nakupit za dobru cenu kvalitna zachovala vec..a je fer, ak sa upozorni na poskodenie, chybu..clovek ked raz dobre nakupi, tak sa rad potom aj vrati..no u vas ..a po tomto, ked to nechcete riesit..pochybujem..a pritom staci tak malo..byt clovekom 😖

annie13
16. máj 2012

@lucka8791 akoze toto je uz naozaj otrasne spravanie

jonas17
16. máj 2012

moja záhada so strateným balíkom je vyriešená! predávajúca ho poslala na inú adresu, ako napísala na podací lístok, ako som si myslela.teraz po dvoch týždňoch sa jej tá pani ozvala, ktorá balíček prebrala.ak by bol poslaný obyčajne, nikdy sa nenájde a nadávali by sme na poštu...tak dalšie ponaučenie pre mňa, už len na doporučene chcem všetko 😉

koniarova
16. máj 2012

@lucka8791 Preboha Lucka, veď to by som hneď do koša hodila. 😖 😖 😖 😖 Čo už ozaj nemáš súdnosť? Veď to nie je ani na donosenie. HAMBA. 🙄 🙄 🙄 🙄

verinka100
16. máj 2012

@jonas17 aj tak mozes nadavat na postu, ze si teta za okienkom riadne neskontrolovala, ze ci sa adresa na baliku zhoduje s adresou na podacom listku 😠 😀 ale super, ze sa to vyreisilo 😉

martinka17
16. máj 2012

@jonas17 mne to príde ako super výhovorka. 😲

31majka12
16. máj 2012

@mery.maja ahoj tak mimo tejto temy ...kolko platis za ucet v zuno banke?

mery.maja
16. máj 2012

@31majka12 myslis mesacne??absolutne nic 🙂 odkedy tam mam ucet som vlastne doposial neplatila nic 😉

mery.maja
16. máj 2012

@jonas17 tak je super ze sa to vyriesilo 😉 ponaucenie do buducna 😉