Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
inak suhlasim s tym, ze taketo predavajuce kazia meno celeho bazarika 😒
ja sa casto stretavam s otazkami na moje oblacka,, kedy mamicky moc neveria, ze pridu vecicky skutocne ako su opisane... o to viac sa potom tesia... lebo ja viem ponuknut iba dobre veci a take tie na "donosenie" ci ako to nazvat radsej pribalim navyse, resp. darujem niekomu kto potrebuje... ako sa potom natahovat,, ze ja mam pocit, ze tie vecicky su dobre, pekne a pod... lebo toto je skutocne relativny dojem 🙂 to co mne sa moze zdat uz na donosenie, inemu urobi este sluzbu a radost... a presne naopak, co mne sa moze zdat dobre, tak pre ineho moze byt uz skor na doma, resp. na vyhodenie 🙂
teraz som kupovala body pre mladsieho, zaciname s prikrmami, tak skor na tento ucel... mamicka ma upozornila, ze su skor na donosenie... ja osobne by som uz take kusky nevedela posunut dalej, ani pribalit k obj. 🙂 ale vedela som, co mi pride, tak ma to ani neprekvapilo... 😉 a ratala som s tym 🙂
no veru aj mne sa uz stalo, ze sa ma kupujuca trikrat opytala, ze ci su veci ozaj v dobrom stave a potom mi stastne pisali, ked im prisla zasielka.... je smutne, ze kupujucej musi vyslovene "spadnut kamen so srdca" ked s malinkou dusickou caka, ze co jej vlastne pride 😖
Takto slusne maminky musia presvedcovat o tom, ze by znosene veci nepredavali... co uz... 😒
@annie13 Anka - napise isto neskor.. nie vsetky mamicky maju zapnuty pocitac 🙂 a moznost byt na nete cely den 🙂 ja tiez mam zapnuty PC nonstop, ked mam cas, kuknem co nove,, precitam,, napisem... ked nemam, tak iba citam novinky a ked uz fakt neviem, kde mi hlava stoji, tak sa notebooku ani nechytim 😀
to preliacenie - preslapanie na foto nevidno... no podla podrazky spiciek a tej paty to isto nie su malo nosene sandaliky 🙂
a ku kocikom . ja osm z bazarika kupovala iba jeden.. ale tak,, aby som mala moznost si ho osobne prezriet...pani mi ho drzala mesiac! zaplatila som jej zalohu, dali sme si mobilne ciselka a bolo 🙂 a ked som mala naplanovanu cestu do Ba, tak sme sa stretli a osobne som si ho pozrela a prevzala...
vlastne - kupovala som este kocik k mojim rodicom, taky za par ecok, fakt bolo vidno, ze je dost jazdeny... ale tiez to bola mamicka zo ZA a bola som spokojna s cenou aj s tym, co priviezla 🙂
preto ja by som odporucala - ak kupovat kocik, tak iba zo svojho okolia a hlavne - osobny odber... 🙂 🙂 🙂
kocik som predavala, predaj prebehol uplne v pohode, ale bola som odhodlana, ze ak by sa mamicke nieco nepozdavalo, tak jej isto dam peniazky naspat... 🙂 🙂 🙂 ale nebolo potrebne a nutne 🙂 vsetko bolo OK 🙂
@vierkasteffi tak to je super, že sa nájdu ešte seriózne osôbky- naozaj sa môže stať, že sa nejaký ten fliačik prehliadne- dôležitá je ochota riešiť reklamáciu 😉
@danielllka ja by som si ho tiež nevšimla lebo volným okom neboli vidieť ale na tej gume bolo dosť vidno nosenie zrejme aj pranie lebo bola trošku zdeformovaná a to mi uz nedalo nepozrieť to dokladne 😉
ale ako pišem velmi ochotná riešiť reklamaciu 😉
som rada že take ešte existuju ked to tu čitam čo všetko su tu maminy schopné predať a potom sa tvaria urazene že oni nič že tovar bol v poriadku 😠
Ahojte kočky, poprosím o radu,kedže tu predávam ešte krátko, ako sa zachovat, respektíve , či som sa zachovala správne ako predávajúca , poprípade ako riešite takéto záležitosti vy: Predávala som šlapky po sebe raz obuté velkost 38 za 2,50E, jedna pani sa mi ohlásila , potrebovala vnútornú dlžku pomerat, samozrejme som jej zmerala a následne si ich aj objednala s obyčajným poštovným. V strachu o dodanie tovaru po "obyčajne pošte" som čakala na odozvu,či šlapky dorazia a dotyčná pani odpíše. Odpísala ,šlapky jej prišli, no sú jej malé a chce ich vrátit. Vrátila som jej peniažky, napísala som jej nech si nechá šlapky, ved nebudeme neustále poštovné platit za 2eurové papuče. Mala som jej vôbec vracat peniaze , ked som šlapky riadne odmerala a velkostne aj podla tabulky sedeli? Dakujem za váš názor
@sailes tak je pravda, že ked kupuješ cez riadny eshop a aj napriek mieram ti nesadne veľkosť, tak môžeš tovar vrátiť, ide o to, v čom jej presne boli malé, či nevopchala nohu cez ten priestor aby si ich mohla obuť, teda má širokú nohu, alebo nesadla na dĺžku, no miery si jej poslala..zrejme si mala trvať na tom, že neberieš späť, nech ich predá ona a to si si mala vyjasniť ešte pred predajom
@sailes tak ako piše
@nice202 nie nemala si vracať,zmerane mala a pokial bola ta dlžka dobre zmerana tak si to riešiť nemala,možno sa jej len nepačili a preto chcela vratiť 😒 ,ked niekomu nesadne vec,chce ju vratiť napriek tomu že rozmery boli poskytnute,ak chceš môžeš tovar zobrať späť/zaleži od teba/ vratiš platbu ktoru ti kupujuca poslala a spätne poštovne hradi kupujuca 🙂 😉
@lili_mia myslela som tým: 2,50E šlapky plus 0,60E poštovné /ja som zaplatila 1E/ a poslala som jej 3,10E naspat,tým pádom aj keby mi poslala naspat šlapky,ktoré sa jej podla mna len nepáčia, tak som škodná to poštovné , ktoré som zaplatila, predražili by sa mi šlapky , len preto, že sa dotyčnej nepáčia a mala by som ich teoreticky predávat za 3,10E už, či nie?

@danielllka že fliačiky tam nevidela a že syn ich mal skutočne 5 krat ale reagovala super napisala že peniažky mi už poslala na učet a mam jej to poslať naspať 😉