icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katren
16. máj 2012

@lucka8791 su nositelne ale za 14€ urcite nestoja !

jonas17
16. máj 2012

@nttt vidím, že sa tu riešia zase deravé topánky...pred pár týždňami som toto isté riešila ja, ked si nájdeš pár strán dozadu, ta si prečítaj celú telenovelu o sandáloch, ktoré na fotke boli nosené 3 týždne a máš tam aj fotku, ako vyzerali, kým sa premiestnili ku mne.len tie moje stáli "iba" 7e...mne pomohol tento "team", ako túto stránku nazvala moja "predavačka". tiež mi nechcela vrátiť peniaze, no ja som napísala adminovi, zmazal mi negatko od nej a nakoniec peniaze vrátila.
@lucka8791 seriozna predávajúca, ak predá aj novú vec, tak ju vezme späť, len nech ten na druhej strane je spokojný, a predá si ju radšej dalej. tak vráť peniaze a tieto tenisky núkaj dalej, ved ked sú také úžasné , tak nebudeš mať problém ich predať, len odfoť tie diery, možno ti za nich niekto tých 14e dá...možno niekto hľadá akurát také s dierami 😀 nevadí ti, že už minimálne my, v tejto téme, od teba nič nekúpime? to ti stojí za to? takto si pokaziť meno? pre pár eur? ved tu sa predávajú adidasy za 15e s visačkou!

sisaha
16. máj 2012

@lucka8791 suhlasim s nazorom vyssie. Zjavne vies sama, ze tie tenisky su riadny šrot a preto ich späť nechceš, lebo už nenajdeš takeho hlupaka, kto by si ich kupil...Seriozny predajca si svoj tovar naspäť zoberie. Je jedno ci je este nositelny, ak boli zatajene diery!!

vierkasteffi
17. máj 2012

chcem sa opytat ak posielate tovar naspať s ktorým nieste spokojna tak mam naprv poslať tovar a pani mi pošle potom peniazky alebo naopak a ako to je z poštovným poštovné platim ja? vdaka

jonas17
17. máj 2012

@vierkasteffi ked ty nie si spokojná, tak najprv poslať tovar a aj poštovné, jasne,platíš ty

vierkasteffi
17. máj 2012

@jonas17 vdaka za skoru odoved 🙂

nadhera
17. máj 2012

@benne aj ja som predavala vec,ktoru som doma nemala 😀 mamina mala zaujem o pekny babatkovsky kabatik a hladam /vsetko na predaj mam v bagu zvlast odlozen / , az neskor mi mm prezradil,ze na navsteve boli jeho znami a drobcek si pri odchode poblinkal veci a kedze moje vecciky su vyprate,pouzil ich a nic nepovedal 😀

koniarova
17. máj 2012

@vierkasteffi Nie si spokojná, lebo tovar má nejaké poškodenia? Ak je chyba na strane predávajúcej, patrí ti aj tvoje poštovné. Treba poslať späť a pýtať plnú sumu aj s poštovným. 😉

danielllka
17. máj 2012

@vierkasteffi podľa toho, prečo niesi spokojná- ak je tam nejaká vada, ktorú predávajúca nespomenula- fľak, diera, vyblednutie, zlé rozmery- čokoľvek, čo spomenuté nebolo, tak poštovné platí predávajúca 😉

vierkasteffi
17. máj 2012

@danielllka no je su tam flaky zrejme od travy nieje to moc vidieť ale je a su dost nosené a ona mala uvedené ze nosené 4-5 krat :(

danielllka
17. máj 2012

@vierkasteffi tak v tom prípade Ti má vrátiť plnú sumu, ktorú si jej zaplatila, plus spätné poštovné, ktoré zaplatíš za vrátenie tovaru! Už si jej písala, že si nespokojná? Ako reagovala?

mery.maja
17. máj 2012

@lucka8791 podla mna tiez ked je nieco len "nositelne"tak 14 eur je mega cena 😖 😖 🙄 🙄 mali by ste sa k tomu postavit zodpovedne a tenisky prijat spät a vratit peniaze a tenisky nasledne vyhodit 😕 a to ze tvrdite ze to nieje nasa vec...tak urcitym sposobom je nakolko pani ktora ich od vas kupila hladala tu nejaku radu co ma robit nakolko sa cíti podvedená-co v tomto pripade aj je!! 🙄

meddy
17. máj 2012

Ahojte dievčence 🙂 prosím vás máte niektorá skúsenosť s tým, že balíček posielaný 1 tr. pošta zapatroší ešte v mieste podania? Čakám na balíček ešte od apríla, najskôr mi predávajúca po dvoch týždňoch odpísala, že mala chorú dcérku, teraz, že balíček bol zapatrošený u nich na pošte..... No neviem, čo si o tom myslieť... 😒

jonas17
17. máj 2012

@meddy a našiel sa? ked bol zapatrošený 😀 to je čudné, to jej povedala poštárka, že pri upratovaní našli pod stolom tvoj balíček? 😀 tak ked sa našiel, tak ešte počkaj pár dní a ak nepríde, nech ti vráti peniaze a nech si ho nechá...

prettybaby
17. máj 2012

kocky, prosim vas, ked pise zaujemkyna, ze mi posle peniaze za tovar sekom cez slovensku postu, su tam nejake poplatky navyse?aby som vedela sumu jej dat .-)dakujem

zuzulienka31
17. máj 2012

@prettybaby ty jej davas normalne sumu, ktoru ti ma zaplatit a tu uvedie na seku. poplatok ktory za to plati sa hradi zvlast a nepocita sa do tej ceny, ktora je na seku uvedena 🙂

prettybaby
17. máj 2012

@zuzulienka31 :_))))ahaaa, aakujem ale plati ho ona, ano? 🙂nestrhnu mi ho zo sumy

fukylove
17. máj 2012

@prettybaby ano 🙂 ako kedysi sa platili seky... napr. za telefon a pod... zaplatis sumu na seku a oni si vypytaju tu sumu + poplatok za platbu od nej 🙂 tj suma ti pride v hotovosti/na ucet 🙂 presne ta,, co si od nech chcela 🙂

prettybaby
17. máj 2012

@fukylove dakujeeeeem.-) opat si mi aj ty poradila .)

zuzulienka31
17. máj 2012

@prettybaby neboj nestrhnu to tebe zo sumy. To ona zaplati zvlast.

prettybaby
17. máj 2012

@zuzulienka31 dakujeeeem🙂

annie13
17. máj 2012

tak a uz som aj narazila a rovno nosom toto mi dnes prislo, sandalky adidas za 15 eur
popis predavajucej
Sandálky - Adidas, 27
nosene máličko,sú v super stave,máme tieto už druhú velkost..určite neolutujete,velkost je 27,ale tak 26-27...vnútorná dlžka je odfotená vid foto.

138 hodnoteni na co som si davala pozor a jej foto

annie13
17. máj 2012

a toto mam doma
schodene, oskrete, natrhnute,

fukylove
17. máj 2012

@prettybaby 🙂 nemas za co.. ak stiham citat a viem poradit, tak rada 🙂 🙂 🙂

ja pri tych vsetkych negativnych skusenostiach co su tu musiim za seba povedat, ze som este nikdy nemala zlu skusenost na bazare - ci uz ako predavajuca alebo ako kupujuca....
akurat teraz este cakam echo od mamicky, co si odo mna kupila bielu koselu pre drobceka, chcela ju zaslat obycajne a zatial jej este neprisla... tak snad dorazi... ja obycajne nezvyknem posielat, no vyslovene to bolo na jej ziadost, upozornila som ju, ze ak sa zasielka strati, tak je nemozne ju vypatrat.... tak pevne verim, ze dorazi 🙂

fukylove
17. máj 2012

@annie13 ajajaaaaj,, Anka... a pisala si predavajucej uz?

annie13
17. máj 2012

@fukylove ano uz
nekupujem na bazari topanky a uz ani nebude riadne som sa poucila malicko nosene

zuzulienka31
17. máj 2012

skoda, ze taketo predavajuce robia zle meno aj ostatnym :(

nice202
17. máj 2012

@annie13 zas som sa len rozculila, pri prezerani tvojich fotiek. okamzite nech ti ta klamarka vrati peniaze. naschval tak pofotila, aby nebolo vidno znicenie. grc, a este nechapem, ze aku reakciu caka, ked ti dojdu domov sandalky. asi super hodnotenie.

elka74
17. máj 2012

@annie13 no nič moc teda.. 😒

fukylove
17. máj 2012

@annie13 ja teda na bazari kupujem kadeco, ale topanky by som nikdy 😉 mne uz trosku vadi aj to, ze Samko bude mat niektore po Sebikovi - a to ich Sebik fakt mal iba parkrat na nohe 😉 😉 😉
pevne verim, ze predavajuca bude chciet vec riesit, v tvoj prospech..

to ako vyzeraju vo vnutri by som vedela pochopit - je to material, ktory aj po dvoch obutiach ostane "spinavy" - ale okopane spice a prasknuta podrazka na pate.. to uz je trosku silne kafe..