Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sailes ak niekto nie je spokojny, lebo sa mu len tovar nepaci, nesadla mera ,lebo on si to zle odmeral, nie si povinna zobrat tovar spät..ak to napriek tomu chces urobit, tak vratis len cistu sumu, bez posty,..napr. ak platila 2 +1,20 posta, tak ty vratis len 2 eura..aj to len ked to ty tak citis, ..nemusis vratit nic...ja by som nevratila, ak mala vsetky udaje...ak vsak ty urobis chybu a tovar zle odmerias, neudas pravdivy stav, ..tak musis vratit plnu sumu a aj spätnu postu..napr. ked platila 2 + 1,20 posta, tak vratis 2+1,20+1,20
@sailes fakt iba 2,50 si jej mala poslať, napíš jej, nech ti zvyšok vráti, ide o princíp a áno, naozaj sú tu také ženy, kúpia tričko za 3eurá a rozčuľujú sa, že aká handra .. je síce pravda, že ak je to handra, tak to treba spomenúť v inzeráte, ale všimla si že mnohé mamičky nevedia, čo sú to žmolky, dookola sa ich pýtaš, či to má žmolky a domov ti príde oblečenie, z ktorého môžeš veselo strhávať chuchvalce priadze, pretože podľa nej to nie sú žmolky
@lili_mia ja som teraz úplne mimo, čo mi tu píšeš, ja som nikomu ešte nedala negatívne hodnotko, ale aj minule / to som ešte nevedela, že existuje tento forum tu / som si kúpila mikinu za 25E a doma ma musel muž kriesit, čo som odpadla od toho čo bolo v balíku, keby som to tu zavesila, tak si poviete , že nie handra, ale zhnitý kus oblečenia mi došlo ,a to sa kočka ani neunúvala odpísat mi spat na to, že som jej len tolko napísala, že:" nie som spokojná s tovarom"
@sailes mala si to riesit..ak nie si spokojna, tak treba komunikovat...ak druha strana nereaguje, treba dat negatko...vtedy sa zvykne prebrat a zacne riesit..hodnotenie vies vzdy zmazat a upravit..môzes pridat na ciernu listinu a môzes poziadat o pomoc admina..ale zväcsa sa to tu v teme vyriesi 😉..netreba sa bat bojovat o svoje peniaze..aj keby to bolo len euro
baby od marca sa natahujem s jednou babou .....objednala som si adidas sandalky od radkaalili vraj ich predava jej priatelka stali 6 € s postovnym 7,50 tak som poslala prachy a cakala som ....najskor ked nechodili povedala ze jej ich posta vratila spat potom ich posielala 2 krat zase neprisli vraj ich mam ist zhanat na postu....a postarka chuda pol hodku hladala a nic.... tak som napisala ze ich uz nechcem po mesiaci,za chcem nazad peniaze....ze dobre...a zase caka kym sa jej s posty vrati vyreklamovany balicek a ja stale cakam na peniaze... ja osobne som posielala 10 tky balikov aj obycajne za 60 centov a nikdy sa mi nic nestratilo ....tak sa asi musim rozlucit zo 7,50 € co nie je malo ☹
..tak ja som sa práve tak naštvala!..klamárka jedna,tak vypisuje,ako ide uhradiť,ako má záujem,platba po 7 dňoch nič,tak som jej napísala,že tovar predávam inej,ak medzitým nabehnú od nej peniaze,tak jej ich vrátim,zase nič,hovorím si,nebudem sa tu ťuťkať,napísala som hodnotko,že som sklamaná z jej správania a ona si tam ide dopisovať pod moje hodnotenie,ako mi písala a ospravedlnila sa.,no čo už..!..keby to aspoň pravda bola,ani ťuk,však nie som blbec,keby mi napísala,že si to rozmyslela,nič sa nedeje,každého rozhodnutie!.klamárka jedna klamárska,aké já mám nervy na toto.. 😠 ešte zo mňa spraví fúriu.. 🙄
😀 😀 ja som sa prave pobavila....predavam nieco za 2 eura-oblecene 1 krat -davam tak lacno lebo mam vela a chcem sa toho zbavit a mamicka napise ze ak je to s postou tak to berie 😀 😀 ach jaj mamicky ako sorry ale niektore by ste sa mali spamätat 🙄 🙄
@aneet112 negativne hodnotko hned a zaraz...od marca to nieje kratka doba to by prisiel balik uz aj z Australie 😠 nech posle cislo doporucenky vyhladaj si to na nete....ak posielala aj 2 krat nech posle aj to ....pozri si to a budes vidiet ci to posielala vobec aspon jeden krat 😠 😠 😝
@vinifred no presne!!a keby to bolo nieco co ma cenu tych 2 euro tak nepoviem dam aj lacnejsie 😖 ale takto 😕 nemam slov.A vcera som sa na vecer tiez zasmiala....pise mi jedna mamicka zeby mala zaujem o nieco co mam v albume za 8...ci nevymenim...hovorim ze nie najradsej by som to len predala a momentalne nezhanam pre seba nic......odpise mi o par hodin zeby chcela este aj kosielku co predavam tak ze ci jej spravim cenu 5 eur-za obe veci lebo momentalne nema viac penazí.....a za tych zvysných 5 eur si mam od nej nieco vybrat 😕 😕 akoze som najskor sa smiala ze co to vobec citam a potom si myslim ze ked uz niekto takto vymysla a spekuluje ze nema zmysel ani odpisovat 🙄 🙄
dnes som sa zasmiala na 1 mamičke, píše či sa vieme dohodnut na cene, aby v tej co mam uz bola aj posta, a este aj obycajne.ked som napisala ze obycajne urcite nie, tak sa urazila. sila uz toto
Lenka Šaradínová-s nickom babikalenka-objednala si spol.šatičky u mňa.Napísala,že mi už posiela peniaze,tak som jej chcela vyjsť v ústrety a akurát som šla vtedy na poštu,tak som jej tie šaty poslala bez toho,že by som už mala peniaze ☹ Odvtedy sa nehlási a ani mi peniaze neposlala 😢
ahojte potrebujem poradiť.Jedna mamička mala záujem o riflovú sukňu,ale iba ak by som jej ju podržala do 15.5.(do materskej),písala mi to 27.4.Mala len kladné hodnotenia,tak som súhlasila.Hneď v ten deň sa mi na sukňu ohlásila neregistrovaná mamička,že ju berie a hneď aj pošle peniaze.Odpísala som jej,že som ju už slúbila inej mamičke a inzerát som pozastavila.Tá mamička čo som jej tu sukňu rezervovala,mi po 9 dňoch napísala,že či by ma to moc nahnevalo,keby sukňu nezoberie,lebo sa jej pokazil počítač a ona potrebuje peniaze na nový.Odpísala som jej,že 9 dní je dlhá doba a,že kôli nej som stratila záujemkyňu a budem jej musieť dať neg.hodnotenie.Napísala som tej neregistrovanej,že sukňa je volná ak by mala ešte záujem.Odpísala mi,že ju berie a mám poslať číslo účtu.Číslo účtu som poslala ešte pred 3 dňami a odvtedy ani obraz ani zvuk.Medzitým sa mi ohlásila mamička čo si nechala sukňu rezervova,že určite ju zoberie ale až po materskej,nechcela negatívne hodnote,to bolo 10.5.Včera ráno som jej napísala,že neregistrovaná sa neozýva,teda,že ako to spravíme.Ona inzeráty včera aktualizovala ale mne neodpísala.Teraz nekomunikuje ani jedna ani druhá,poraďte, dať neg.hodnotenie obidvom alebo len tej čo chcela sukňu rezervovať,ďakujem.
@nika74 ..ako fakt nechápem..čo sú tí ľudia vyšinutí?Však keď napíše,že peniaze posiela,tak,že ich aj posiela.. 😠 ..ja neviem,ako sa ľudia dohadovali,keď nebol mobil,internet,vtedy tá komunikácia bola na lepšej úrovni,ako teraz.. 😒 ....neznášam to,ja asi fakt patrím do inej doby.. 😕
@aneet112 peniažky žiadaj od
@radkaalili späť,ja by som žiadala aj prefotiť podaci listok,aby mi to poslala na mail aby som mala istotu,že vôbec dačo poslala,a to ešte stale nie je vyreklamovane?hodnotenie ma len jedno aj to ako kupujuca,žeby poslala prvy baliček a hned sa aj stratil? 😒 ona ked to vyreklamuje a bolo to podane doporučene,tak pošta jej vrati myslim že je to 10 nasobok poštovneho
@vladi24 No tej co nieje registrovana sa hodnotenie dat neda 😒 teda myslim ze nie.Suknu nepozastavuj a ked ti pani sa vyjadri ci ju naozaj berie tak az potom pozastav.Neviem sice kolko stoji ta sukna ale ked ju uz tak velmi chcela ze na nu tak dlho cakala kym pride materska tak ju uz mohla vziat 😝 🙄
@vladi24 ..mne sa toto stalo už veľa krát,ale doposiaľ som to neriešila ani hodnotením,ani nijako..nechala som to tak...teraz sa mi stalo prvý krát,že som negatívko napísala,lebo som sa vážne naštvala,taká ignorácia,začína mi to nesmierne vadiť 😠 a vyšla som z toho ako ťapa,lebo že sa mi ospravedlnila, a písala,že si to rozmyslela,čo nie je pravda..ani ťuk,ani zvuk..nevadí..rob tak,ako to cítiš..ak Ťa nasrali obidve,nešetri ich..čo sa Ti môže stať..poprípade to čo mne,že budeš za hysterickú ťapšu.. 😀

@annie13 no ešteže tak. No a asi to boli mini nedostatky, ktoré si určite nevšimla 😒 No ale koniec dobrý 😉