Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nika74 ..ber to tak,že máš poučenie,hoď to za hlavu,možno Ťa ešte prekvapí a keď nie,možno aj o viac by si prišla,keby sa Ti toto nestalo..mne sa to tiež už stalo, tiež mám občas tik,keď idem na poštu a boli sľúbené peniaze,že kašlem na to a pošlem,nech nechodím ako na hodiny klavíra,ale nakoniec ten balíček vždy nechám doma..pre istotu a hovorím si,že aspoň schudnem,keď budem veľa chodiť.. 😀 a tiky mám aj pri dobierkach,ale akosi mi zatiaľ vždy baby prebrali..
@aneet112 nech ti povie cislo dobierky, nech si mozes skontrolovat, ci ten balik vobec niekedy poslala... 😕
Mam zlu skúsenosť s predávajúcou tatiana20 . Kúpila som si od nej cyklosedačku, pri predaji tvrdila, že je málo použivaná a keď mi prišla, tak som pri montáži držiaka zistila, ze chyba jeden istiaci kolík v držiaku, robý sedačku s tymto držiakom nepoužitelnú - nebezpečnú. Ked som predávajúcej napísala, ze je drziak pokazeny, tvrdila, ze to nebolo, klamala. Ked som napisala predavajucej, ze ake navrhuje riesenie, tak viac neodpisala, seriozne by bolo, keby mi aspon poslala cast penazi naspet, kedze musim kupit novy drziak, ktory stoji 16 uer, vratane postovneho, to som mohla mat aj novu sedacku. Jedine, ze by ju postar rozbalil a pokazil, no o tomu neverim. Urcite tuto predávajúcu neodporucam.
@vladi24 možno ešte pridu,ja som raz poslala podklady k platbe,čakalla som tyžden a nič 😒 bola neregistrovana,a po tyždni mi prišia sprava,dobry den ja som manžel lucie ospravedlnujem sa za manželku,za neskorši prevod,peniažky som dnes previedol 😉 ,no neviem mne to bolo smiešne,myslim že to pisala ona,no mohla napisať že uhradi po tyždni,nie takto sa kryť manželom 😕 😵
mám zlú skúsenosť s registrovanou "biancal" neprevzala dobierku, dala som jej negatívne hodnotenie a písala správu, že prečo jej automaticky dávam negat :DDD vyjadrila sa, že bola a je na PN, ale že si to prevezme a neprevzala ani po 14 dňoch 😠
objednala som si toto tricko
https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...
9.5. som ho aj vyplatila a tricko nemam. az teraz som si vsimla, ze predavajuca je registrovana kratko a nema ziadne hodnotenie. obavam sa, ci som neprisla o 11e.
@stanislavao aj si jej pisala?nereaguje?aj ti pisala že posielala?stale ho ma v ponuke,no divne 😒
@nikolca
jasne, ze som jej pisala, aj vcera a aj dnes.
v piatok mi pisala, ze mi to v pondelok posle aj 1.triedou. tak ale to tu uz daaaavno malo byt.
no na nervy som z toho.
@stanislavao tak to už malo davno prisť,mne predavajuca posielala prvou triedou včera a dnes mam baliček doma
@nikolca ved ano, vzdy je to na druhy den. aj keby to poslala druhou v pondelok, alebo v utorok, aj tak by to uz malo byt tu. cize to neposlala, alebo poslala vcera, dnes. ja neviem. neozyva sa.
@stanislavao ..skús jej napísať,nech Ti pošle číslo balíka,lebo poštárka Ti nič nepriniesla,či sa nestala chyba na pošte,lebo tričko súrne potrebuješ,lebo je to darček..nevyplašíš ju a možno sa uvedomí..a keď nie,tak si vypýtaj peniaze nazad,nakoľko je to už pasé,lebo budeš musieť napísať negatívne hodnotenie,aby druhé mamičky vedeli,čo je zač..a nepredá ani trenky po dedovi za 1 cent.. 😝
@vinifred no ja som jej uz pisala, tak musim len cakat. ale napisala som znamej, nech jej napise na ten isty inzerat, akoze ma zaujem, tak som zvedava, co jej odpise. toto je hrozne svinstvo. mne ked pridu peniaze, ihned idem na postu, najneskor na druhy den, ked je uz poobede, ale toto, ona ma uz peniaze tyzden.
@stanislavao ..no,držím palce.. 😖
dievčatá prosím Vás, balik 2. triedy die do 3dní? alebo? ďakujem

@vladi24 ja som rezervovala,na vyše mesiaca,prosila či jej vec podržim kym bude mať jej muž vyplatu,tak po dlhšom vahani som rezervovala,mala peniaze poslať 6 maja ,na moje spravy nereaguje,dala som negatko,16 maja a dnes pozeram je neaktivna takže tu spravu ani nečitala,no každopadne moje č.učtu mala od začiatku mala si ho niekde poznačiť a aj keby mala problemy s pripojenim ale dačo podobne mala to uhradiť,už nerezervujem nikomu 😠 😠