Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lenocka84 no, mal by dôjsť...ja na moje šatky čakám od 3.mája...už mi začína dochádzať trpezlivosť...najprv sa balík stratil, potom sa čakalo, či som ja dotyčnej balík nespreneverila, nakoniec zistila, že ten balík, ktorý mal prísť mne, išiel inej, tak konečne uvoľnila moj balík, s mojimi šatkami, ktoré som vyplatila ešte 30.4. tak niekedy nie pošta je na vine..
@vinifred presne, večer mi niekto napíše, že posiela peniaze, ja mám tiky, že zajtra idem na poštu, tak vezmem aj tento balík, no ale po jednej skúsenosti, ked som raz tak urobila , dodnes nemám peniaze🙂 inak, mne už niekoľkokrát takto poslali, že ešte nenabehli a balík išiel🙂 to fakt nevieš, na koho natrafiš, či ako predávajúca, či ako kupujúca...akurát ide reklama v telke, "že všetko dobre, sa nám raz vráti..!🙂)
ahojte ako ste riešili keď ste si niečo objednali cez bazar na MK, zaplatili ste to a tovar vám neprišiel a cca za týždeň vám predávajuca napísala že tovar poškodili v depe na slovenskej pošte a potom sa vám neozývala????
jedná sa o sumu 350 €
ahojte maminky, chcela by som vás poprosit o radu. plánujem po narodení 2 dietata predat všetky vecicky ktoré mám, 3 uz neplánujeme a bude mi to zbytočné skladovat, mam toho dost vela a ešte sa bude kupovat, ako ste začínali s predajom vy? oplatí sa predávat viac vecí naraz - tzv balíky? alebo zvlást? pytam sa preto, ze mi nejde o to aby som zarobila, ale aby som sa toho postupne zbavila. su vecicky ktoré su vypraté a zmolkové, nebudem tam uvádzat sumu na kusy ale napr 3ks bodiciek na donosenie by som ponukla napr za 1e, alebo 5ks za rozumnu cenu. budem vdacna za kazdu radu, môzte aj ip dakujem.a hlavne podmienky predaja - platba na učet alebo na dobierku?
@luly3 a to si čo objednavala za taku vysoku sumu? 😕 mala si to aj poistene?no predavajuca mala podať reklamaciu!!a kolko sa ti neozyva?aky ma nick?skus overiť u admina kedy bola naposledy prihlasena a skus to riešiť cez admina,no asi by som zinfarktovala keby som nemala ani tovar ani penazi 😖 😒
@sante81 no ja predavam väčšinou na kusy,môžeš predavať aj baličky 🙂 😉 zaleži od teba aj sumu si určuješ ty,mne sa veci skôr predavaju jednotlivo,mala som aj balik ktory bol určeny pre nenaročnu matku,bolo tam cca 100veci predala som za 30 euro ale si predstav až nejako po roku 😨 ,skôr veci posielaj po prijati platby na učet,na dobierku moc neodporučam lebo sa dosť často stava že kupujuca balik neprevezme a ty budeš zbytočne platiť poštu,ked sa ti balik vrati,no hlavne neposielaj skôr balik ako ti peniažky pridu na učet,lebo aj to sa stava že ti kupujuca napiše platbu poslala,ty pošleš baliček skôr v domneni že platba nabehne a peniažkou sa nedočkaš-hovorim z vlastnej skusenosti 😔
@vinifred no podacie čislo už mam a potom mi predavajuca pisala že jej mama robi na pošte a preveri mi to a potom mi napisala toto:Dobry den,
tak mamina zistila, ze balik je na poste Trencin 1. Ked mate to podacie cislo, mozete si ho ist vyzdvihnut. Ze nie vzdy oznamuju, ze balik caka na poste a pokial si ho dany clovek neprevezme, posielaju ho spat ako neprevzaty - no hold Slovenska posta :(((
Tak snad tam este bude, prosim dajte mi potom vediet.
hm? 😒 no doteraz mi vždy kurier doniesol baliček až domov 😎
@sante81 súhlasím s @nikolca , posielať až po nabehnutí na účet. Čo sa týka dobierky, s tou by som bola opatrná, pretože keď ti ju nepreberú, budeš stratová na poštovnom, budeš hradiť aj spätné poštovné. Ja osobne dobierku neposielam, len výnimočne, ale len registrovaným a aj to musí mať viac dobrých hodnotení. 😉
@sante81 ahoj platba urcite radsej najskor peniazky na ucet potom tovar....lebo nie kazda mamicka dobierku prevezme a potom sa tebe tvoria zbytocne naklady ked ti to pride domov 😒 a ja ked som tu zacinala tak som zvolila predaj kusovo....pretoze myslim si ze malokto kupi velky balik oblecenia 😒 lebo niekto hlada a potrebuje napr.iba tricka,alebop nohavice,svetriky...malokto hlada vsetko naraz..... 😉
@sante81 moja rada je, ze pekne veci, neznicene a "znackove" predavajte zvlast a take, ako napr body jednofarebne dajte kludne do balika 3-5 ks, popripade aj dupacky k tomu, ciapocky a pod. len aby to bolo vzdy v jednej velkosti, lebo podla mna osobne take baliky, kde su aj 4 velkosti prejdu horsie. a peniaze vzdy majte vopred na ucte. nepredavajte na dobierku, lebo sa vam to vypovsti, ako nejednej tu na MK a prerobite aj 5e na zasielke, ked vam ju dotycna kupujuca nepreberie.
uz akosi nevladzem tie neregistrovane......ozve sa, potom nic, po tyzdni zas.....uz fakt neviem, ci inz.pozastavit, alebo nie? aj vy mate podobne skusenosti???stale to tak dlho trva, kym sa NEregistrovane ozvu??? 😠
a je to tu - tento tyzden som naraz vyplatila za 4balicky s obycajnym postovnym , 3 uz prisli a 4ty postradam , najhorsie,ze je od predavajucej PRO. ☹ dufam,ze len neskor poslala, postarke verim.
@zuzana17 no to verim aj ja že preberie i ked vždy trpnem či sa mi zasielka nevrati späť,raz som tak posielala na dobierku a kupujuca ked mi pisala že či jej pošlem aj na dobierku,tak mi napisala aby som pozrela na jej hodnotenia a tam mala 20 pozityvnych hodnoteni čo sa tykalo prebratia dobierky,ona kupovala len tak,no niekto sa boji posielať vlastne cudziemu človeku platbu na učet,či o peniaze nepride ale zas ani pri dobierke nevie čo z balička vykukne 😕 😨 😵
@mery.maja no to sa zda divne aj mne,pritom som bola cely tyžden doma,lebo kurier chodi k nam tak okolo 1330,čakala som a nikde nič,sa musim opytať na pošte prečo mi to nepriniesli či sa im auto pokazilo 😠 😠
@gemini2 inzerat neregistrovanej nepozastavujte aspon ja tak robim,lebo tiez poznam ze odpovedia raz za tyzden aj to pri dobrej voli....mne takto vypisuje jedna uz skoro 3 tyzden....najskor ze ma o suknu zaujem nech poslem cislo uctu,poslala som tezyden ani mu ani bu....na dalsi tyzden ze uz ide posielat peniaze...zase tyzden cakam a nic ,ani neposlala adresu ani nic....na dlasi tyzden mi napisala ina pani ze suknu berie...tak som tej neregistrovanej napisala ze kedze sa neozyva,neposlala adresu doposial neprisli peniaze suknu posuvam dalej 🙄 🙄 .....ale inzerat som nemala pozastaven 😉

@nikolca .no ja neviem,ale týždeň je moc..mne balík veľa krát príde aj na druhý deň..a poslala ho vôbec?? 😕