Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nadhera Vedela som ze je z cinskeho ale uz mi to bolo jedno potrebovala som na svadbu cierne topanky a jeho cislo som nenasla,tak som si povedala ved raz vydrzi a potom uz nanho nedam.Ale informacia bola taka ze to je obuv nenosena ja si myslim ze ked to dakto nenosi nemusim suchat podrazku a nespravia sa tie dieri same:(((
@luly3 to mala len jeden inzerat?teraz som kukla ma 0 inzeratov a 0hodnoteni 😠 to ja by som sa bala kupiť kočik od takej čo nema žiadne hodnotenie 😕 ,skus to riešiť cez admina,a nemaš na nu adresu?že by si podala trestne oznamenie,a to si jej posielala prevodom?ak ano skus isť do banky,povedz im že si poslala peniaze na zly učet oni by ju mali vyzvať k tomu aby platbu vratila 😉
prejavila som zaujem o mikinky,požiadala som predavajucu o rozmery,ma len tri inzeraty,čakam štyri dni a nič,asi ma toho vela 😒 a teraz čitam v podmienkach:som tu skoro každy den 😨
@mery.maja ahoj mala som presne takúto skúsenost, balík bol na inej pošte v meste ako na našej, a po mesiaci reklamácie a hladania, telefonovania mi ho nevedeli nájst poštári, dala som sa do pohybu a fyzicky som pobehala všetky pošty.........čuduj sa svete, na poslednej som balík našla pod stolom poštárky!!!!!!!!!

@miliz vieš čo,neľutovala by som peniaze,topane vzala z pivnice,pribalila mužove staré /čo nebude chýbať/dobre spotené tričko a ak máš ešte adresu,poslala by som jej ich aj s tým smradľavým tričkom naspäť.. 😝