icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vinifred
19. máj 2012

@miliz vieš čo,neľutovala by som peniaze,topane vzala z pivnice,pribalila mužove staré /čo nebude chýbať/dobre spotené tričko a ak máš ešte adresu,poslala by som jej ich aj s tým smradľavým tričkom naspäť.. 😝

miliz
19. máj 2012

@vinifred len ona uz dopredu povedala ze to neprevezme nema vyznam :(((

vinifred
19. máj 2012

@miliz kašli teda na ňu a topánky vyhoď lebo tá negativita sa Ti bude šíriť po celom dome.. 🙄

miliz
19. máj 2012

@vinifred Nemozem lebo sa to riesi mozno aj s policiou,musim pockat co bude mamto ako dokazovy material

miliz
19. máj 2012

@miliz ale dakujem ti za radu🙂)))

vinifred
19. máj 2012

@miliz ..jáj,až takto?Tak to držím palce,to je docela zaujímavý postup..do néééj.. 😀

nadhera
19. máj 2012

@miliz paneboze, v dobrej viere ides nakupit do bazarika a tovar skonci na policii ako dokazovy material, to je horsie ako sci - fi. Hroza, des, grc. 😠 😠 😠

miliz
19. máj 2012

@nadhera Oklamala ma prisla som o peniaze ja to tak nenecham,ja som cestna tak ocakavam ze aj oni budu🙂))

nadhera
19. máj 2012

@miliz palce drzim 🙂

miliz
19. máj 2012

@nadhera Dakujem pekne,ale zatial ho mam doma este pockam do utorka ak mi peniaze neposle mam jej udaje idem s tym na policiu,zato vravim ze si to musim drzat.Bola by som radsej keby sa to pekne vyriesilo:(((

miliz
19. máj 2012

@nadhera Nie som konfliktny tip ale co je dost to je dost,nikdo sa mi vysmievat nebude

nadhera
19. máj 2012

@miliz prepac,ale nenasla /nevsimla som si?/ prekopirovanu debatu s predavajucou?

miliz
19. máj 2012

@nadhera poslal som ip uz ja to doriesim,myslis ze keby som nemala pravdu isla by som na policiu s tym?

miliz
19. máj 2012

@nadhera Vedela som ze je z cinskeho ale uz mi to bolo jedno potrebovala som na svadbu cierne topanky a jeho cislo som nenasla,tak som si povedala ved raz vydrzi a potom uz nanho nedam.Ale informacia bola taka ze to je obuv nenosena ja si myslim ze ked to dakto nenosi nemusim suchat podrazku a nespravia sa tie dieri same:(((

nikolca
19. máj 2012

@miliz a o aku sumu sa jednalo?no tiež by som to riešila 🙂 😉

miliz
19. máj 2012

@nikolca To je jedno aka suma,ide o to co spravila

miliz
19. máj 2012

@nikolca 🙂))))

luly3
19. máj 2012

@nikolca jej nick je freya1488 kupovala som kočík bugaboo žltej farby moja chyba poslala som jej peniaze
bo povedala že do 12.00 hod ich potrebuje preto mi aj kočík dala za 350 € respektívne nedala 😠 😠 😠 opláchla ma.od štvrtka sa mi neozýva nič skúsim napísať aj adminke

miliz
19. máj 2012

@luly3 Hrozné posledných časoch čo sa tu deje,aby človek sa bál nakupovať:((((

luly3
19. máj 2012

@miliz , hmmmm tak som sa tešila na kočík teraz potrebujem kúpiť druhy ale už jedine tak že
si preňho pôjdem osobne už nič asi nekúpim cez bazar, normálne som nahnevaná sama na seba.

nikolca
19. máj 2012

@luly3 to mala len jeden inzerat?teraz som kukla ma 0 inzeratov a 0hodnoteni 😠 to ja by som sa bala kupiť kočik od takej čo nema žiadne hodnotenie 😕 ,skus to riešiť cez admina,a nemaš na nu adresu?že by si podala trestne oznamenie,a to si jej posielala prevodom?ak ano skus isť do banky,povedz im že si poslala peniaze na zly učet oni by ju mali vyzvať k tomu aby platbu vratila 😉

luly3
19. máj 2012

@nikolca robila som priamy vklad na jej účet nie mala dva inzeraty bugaboo a stokke kočík, bola by s
som zvedava či ten stokke tiež takto predala.pošlem ti cez IP rozhovor celý napíš mi čo by si si o tom myslela, už som kontaktovala admina práve teraz 😉

miliz
19. máj 2012

@luly3 Držím palce

luly3
19. máj 2012

@miliz aj ja si držím palce aby som peniaze dostala

nikolca
19. máj 2012

prejavila som zaujem o mikinky,požiadala som predavajucu o rozmery,ma len tri inzeraty,čakam štyri dni a nič,asi ma toho vela 😒 a teraz čitam v podmienkach:som tu skoro každy den 😨

nadhera
19. máj 2012

@miliz
@luly3
kocky, drzim palce, nech sa to poriesi .

nika74
19. máj 2012

@vinifred juj,ozvala sa mi pani,že boli v nemocnici ....a že mi poslala peniaze,že sa nato pozrie...šaty jej došli...uvidíme 😉

vinifred
19. máj 2012

@nika74 ..tak fajn,dúfam,že aj nabehnú.. 😀 ale keď komunikuje,je dosť pravdepodobné,že sa to vysvetlí..držím palce..

nika74
19. máj 2012

@vinifred ja som optimistka 😎 a ďakujem 😵

sailes
19. máj 2012

@mery.maja ahoj mala som presne takúto skúsenost, balík bol na inej pošte v meste ako na našej, a po mesiaci reklamácie a hladania, telefonovania mi ho nevedeli nájst poštári, dala som sa do pohybu a fyzicky som pobehala všetky pošty.........čuduj sa svete, na poslednej som balík našla pod stolom poštárky!!!!!!!!!