Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neodporucam Jana Paulovicova Partizanske, neprebera dobierky 😝
@sonita je neseriózne nechať čakať predávajúcu viac ako 24 hod. na odpoveď, ja také záujemkyne po urgencii hneď mažem, keď mám o niečo skutočný záujem tak si predsa nájdem čas odpovedať. Otrasná konverzácia , ak ste mali záujem o rifle mali ste potvrdiť , že ich na 100% beriete, vy ste rozmýšľali a @zuzkahraskovie, si to tiež rozmyslela, neviem načo ste sa prišli sťažovať, prišli ste k nejakej ujme?
@tina1973 ja nezavadzam ,len inzerat ste po tych 3 dnoch aktualizovali a na moju spravu ste viac nereagovala,stacilo mi napisat .......a pokial viem hodnotenie som vam nepisala ,ale nepaci sa mi ako ste sa zachovala-to je len moj nazor
tu mate komunikaciu
Ja - 10. mája o 18:40
dobry den su este volne? aku maju vnutornu dlzku?
fotoportrét
Predajca (tina1973) - 10. mája o 19:15
vnutorna dlžka max do 15 cm vonkajšia 17 cm
fotoportrét
Ja - 10. mája o 19:17
mozem sa spytat ,ci je mozny aj osobny odber? odkial ste?
a po
fotoportrét
Predajca (tina1973) - 11. mája o 05:54
bratislava
fotoportrét
Ja - 13. mája o 21:53
Prepacte cez vikend sme boli mimo.Dalo by sa prist a odskusat ich?
fotoportrét
Ja - 16. mája o 09:08
Vidim ,ze ste dnes aktualizovala inzerat,no na moju otazku ste neodpovedali.Chcete ich naozaj predat?Lebo mala by som o ne zaujem ,len chcela by som ich odskusat,lebo nie vzdy sedi velkost.Aj preto si hladam niekoho z okolia BA
Vy sa asi nudíte že toto vôbec riešite baby...
@stanislavao ahoj,ako si dopadla s tym tričkom?poslala?inzerat ma pozastaveny a od teba negatko 😒 ,stale nereaguje?
@nikolca ked si nasla negatko a neviem ci aj admin jej uz pisal, tak sa ozvala s historkou, ze som jej dala asi zlu adresu, vraj sa jej zasielka vratila. co je blbost, lebo adresa je dobra a ak by to sem k nam do dediny na postu prislo, tak by mi to dali, lebo ma tu cela posta pozna. tak ale dufam, ze mi to konecne posle. uvidime, necham sa prekvapit.
@stanislavao no tak snad sa k tebe dostane,no keby ti poštarka nenechala listok tak by sa jej zasielka vratila,mne tiež prišiel baliček a kedže dlho nechodil tak som predavajucej pisala aby mi poslala podacie čislo,k nam kurier chodieva vždy poobede okolo 13.30,balik mi nedoniesol a ani listok mi neprišiel,volala som na poštu a balik je tam,sa ich musim opytať či sa im pokazilo auto ked kurier mi to edoniesol 😠 a pritom doterz mi vždy kurie balik doniesol
@nikolca ale my sme dedina a byvam vedla posty a chodim tam dost casto, cize ak by to tam bolo, tak by mi to dali, lebo na poste mam aj znamu a postarka u nas bola s inymi zasielkami, cize istotne tu to tricko nebolo. proste vyhovorka.
@stanislavao no tak dufam že nakoniec pride a budeš spokojna,ja som zas posielala platbu 11.maja a dnes mi predavajuca pisala že neeviduje odo mna žiadnu platbu,tak som jej napisala že platba bola poslana a ja že zatial neevidujem žiadny baliček od nej 😒 na jej mail som jej poslala potvrdenku že to bolo uhradene že aby si lepšie prezrela učet či nahodou nema neja ku platbu nazvyš 😨 a takou rychlosťou akou som jej poslala platbu takou rychlosťou poprosim zaslať balik 😵 a ona napisala že ok.posielam 1.triedou 😠 😠
@nikolca to sa uz stalo aj mne, ze predavajuca neeviduje platbu a pritom ju mala uz tyzden na ucte. ako stane sa, prehliadne, alebo nieco, ale ocividne klamanie - to je na mna uz moc.
Kocky, chcem sa opytat, ake mate skusenosti s posielanim veciciek "obycajne" cize 2.triedou? myslim listy, nie baliky. Ja to nie velmi rada tak posielam a ked uz nejaka mamicka na to trva, tak radsej doplatim, aby to islo aspon 1.triedou, lebo sa bojim, ze sa to strati a uz to nemam sancu reklamovat. 😖
@zuzulienka31 ja som zatiať nikdy nemala problém s obyčajnou zásielkou v rámci sr.aj mne všetko prišlo,ak som náhodou chcela,a taktiež keď kupujúca chcela,tak v pohode prišlo.no je to vždy na riziko kupujúcej.ak si výslovne žiada obyčajné poštovné,ja nebudem predsa nič doplácať,s tým,že je oboznámená s prípadnou stratou.a taktiež,ak si ja zažiadam niečo s obyčajným poštovným,je to na moje vlastné riziko.
inak ani 1.trieda nemusí byť zárukou doručenia.však ani o tom nemáš žiaden doklad,čiže reklamovať sa to nedá
@zuzulienka31 skusenosti s druhou tiredou mam dobre 🙂 zatial mi vzdy balicek za 60centov prisiel a aj kupujucim , nie je to vsak pravidlo
@zuzulienka31 baliček sa môže stratiť aj ked pošleš doporučene ale taktiež ked pošleš obyčajne 1 či druhou triedou,ja vždy napišem môžem poslať aj obyčajne ale za pripadnu stratu nezodpovedam 😔
@nikolca dakujem, ja som vzdy v strese, ked posielam 2triedou, ci zasielka vobec pride...
nastastie nemam negativnu skusenot, ale vzdy na to myslim 😖
Tak som chcela vediet, ze ako su na tom ostatne mamicky, ci sa zasielky velmi stracaju.
@zuzulienka31 pokial to nepodavas doporucene - tak to nevypatra ani REX 😀 Potvrdenka o podani je listocek,ktory den si kolko € platila na poste ,ale pre koho a od koho ....
@nadhera jasne, chapem, ale pride mi trosku chore, ze ja si platim nejaku sluzbu a ak nebola splnena, tak ju nemozem vyreklamovat? To je celkovo nejako cudne postavene na hlavu.

@tina129 -este tolko ti hned vzdy odpovies ,ked sa dohodnes ?oké tak si super.Nebudem sa vyhovárat preco som to neurobila tak ,,,