icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sonita
20. máj 2012

@tina129 -este tolko ti hned vzdy odpovies ,ked sa dohodnes ?oké tak si super.Nebudem sa vyhovárat preco som to neurobila tak ,,,

aneet112
20. máj 2012

@nikolca no uz mi ani nic nepise tak neviem ☹ idem jej napisat aby mi poslala prefoteny ten podaci listok a uvidim ale asi mam po peniazoch

bonaquaba
20. máj 2012

neodporucam Jana Paulovicova Partizanske, neprebera dobierky 😝

adahk
20. máj 2012

@sonita je neseriózne nechať čakať predávajúcu viac ako 24 hod. na odpoveď, ja také záujemkyne po urgencii hneď mažem, keď mám o niečo skutočný záujem tak si predsa nájdem čas odpovedať. Otrasná konverzácia , ak ste mali záujem o rifle mali ste potvrdiť , že ich na 100% beriete, vy ste rozmýšľali a @zuzkahraskovie, si to tiež rozmyslela, neviem načo ste sa prišli sťažovať, prišli ste k nejakej ujme?

sonita
Odpoveď bola odstránená
adahk
20. máj 2012

@sonita ja to chápem, mám tri deti, pomáham manželovi vo firme, niekedy robím do 2-3 v noci, vstávam o 7,00 ráno, tiež tu nakupujem a predávam, síce nie dlho, ale vždy sa snažím postupovať korektne.Toto je fórum, a napísala som len svoj názor. Tak sa nehnevaj 🙂

tina1973
21. máj 2012

@mata262 , bohužial som tu nová, správy mi nechodia na email, ale tu na stránku ...a tu nie som každý deň ...asi som Vás prehliadla, takže nemusíte hneď písať negatíva, lebo každej záujemkyni som odpísala a keď sa Nike predali, tak som ich hneď stiahla z bazáru. S pozdravom

tina1973
21. máj 2012

@mata262 a mimochodom sme si dopisovali,len vy ste odišli na víkend preč a ozvali ste sa po 3 dňoch tak nezavádzajte!!!!!!

nikolca
21. máj 2012

@tina1973 dole uplne v spodnej časti,ked prejdeš pod svoje inzeraty maš,Posielať upozornenia na nové odpovede predajcov alebo záujemcov (email s ktorým si sa zaregistrovala)ked to odfajkneš bude ti upozornrnie chodiť aj na mail 🙂 😉

zuzkahraskovie
Odpoveď bola odstránená
mata262
21. máj 2012

@tina1973 ja nezavadzam ,len inzerat ste po tych 3 dnoch aktualizovali a na moju spravu ste viac nereagovala,stacilo mi napisat .......a pokial viem hodnotenie som vam nepisala ,ale nepaci sa mi ako ste sa zachovala-to je len moj nazor
tu mate komunikaciu
Ja - 10. mája o 18:40
dobry den su este volne? aku maju vnutornu dlzku?
fotoportrét

Predajca (tina1973) - 10. mája o 19:15
vnutorna dlžka max do 15 cm vonkajšia 17 cm
fotoportrét

Ja - 10. mája o 19:17
mozem sa spytat ,ci je mozny aj osobny odber? odkial ste?
a po
fotoportrét

Predajca (tina1973) - 11. mája o 05:54
bratislava
fotoportrét

Ja - 13. mája o 21:53
Prepacte cez vikend sme boli mimo.Dalo by sa prist a odskusat ich?
fotoportrét

Ja - 16. mája o 09:08
Vidim ,ze ste dnes aktualizovala inzerat,no na moju otazku ste neodpovedali.Chcete ich naozaj predat?Lebo mala by som o ne zaujem ,len chcela by som ich odskusat,lebo nie vzdy sedi velkost.Aj preto si hladam niekoho z okolia BA

trnka77
Odpoveď bola odstránená
sonita
Odpoveď bola odstránená
lussy211
21. máj 2012

Vy sa asi nudíte že toto vôbec riešite baby...

zuzkahraskovie
Odpoveď bola odstránená
nikolca
21. máj 2012

@stanislavao ahoj,ako si dopadla s tym tričkom?poslala?inzerat ma pozastaveny a od teba negatko 😒 ,stale nereaguje?

stanislavao
21. máj 2012

@nikolca ked si nasla negatko a neviem ci aj admin jej uz pisal, tak sa ozvala s historkou, ze som jej dala asi zlu adresu, vraj sa jej zasielka vratila. co je blbost, lebo adresa je dobra a ak by to sem k nam do dediny na postu prislo, tak by mi to dali, lebo ma tu cela posta pozna. tak ale dufam, ze mi to konecne posle. uvidime, necham sa prekvapit.

nikolca
21. máj 2012

@stanislavao no tak snad sa k tebe dostane,no keby ti poštarka nenechala listok tak by sa jej zasielka vratila,mne tiež prišiel baliček a kedže dlho nechodil tak som predavajucej pisala aby mi poslala podacie čislo,k nam kurier chodieva vždy poobede okolo 13.30,balik mi nedoniesol a ani listok mi neprišiel,volala som na poštu a balik je tam,sa ich musim opytať či sa im pokazilo auto ked kurier mi to edoniesol 😠 a pritom doterz mi vždy kurie balik doniesol

stanislavao
21. máj 2012

@nikolca ale my sme dedina a byvam vedla posty a chodim tam dost casto, cize ak by to tam bolo, tak by mi to dali, lebo na poste mam aj znamu a postarka u nas bola s inymi zasielkami, cize istotne tu to tricko nebolo. proste vyhovorka.

nikolca
21. máj 2012

@stanislavao no tak dufam že nakoniec pride a budeš spokojna,ja som zas posielala platbu 11.maja a dnes mi predavajuca pisala že neeviduje odo mna žiadnu platbu,tak som jej napisala že platba bola poslana a ja že zatial neevidujem žiadny baliček od nej 😒 na jej mail som jej poslala potvrdenku že to bolo uhradene že aby si lepšie prezrela učet či nahodou nema neja ku platbu nazvyš 😨 a takou rychlosťou akou som jej poslala platbu takou rychlosťou poprosim zaslať balik 😵 a ona napisala že ok.posielam 1.triedou 😠 😠

stanislavao
21. máj 2012

@nikolca to sa uz stalo aj mne, ze predavajuca neeviduje platbu a pritom ju mala uz tyzden na ucte. ako stane sa, prehliadne, alebo nieco, ale ocividne klamanie - to je na mna uz moc.

zuzulienka31
21. máj 2012

Kocky, chcem sa opytat, ake mate skusenosti s posielanim veciciek "obycajne" cize 2.triedou? myslim listy, nie baliky. Ja to nie velmi rada tak posielam a ked uz nejaka mamicka na to trva, tak radsej doplatim, aby to islo aspon 1.triedou, lebo sa bojim, ze sa to strati a uz to nemam sancu reklamovat. 😖

nadhera
Odpoveď bola odstránená
huxy
21. máj 2012

@zuzulienka31 ja som zatiať nikdy nemala problém s obyčajnou zásielkou v rámci sr.aj mne všetko prišlo,ak som náhodou chcela,a taktiež keď kupujúca chcela,tak v pohode prišlo.no je to vždy na riziko kupujúcej.ak si výslovne žiada obyčajné poštovné,ja nebudem predsa nič doplácať,s tým,že je oboznámená s prípadnou stratou.a taktiež,ak si ja zažiadam niečo s obyčajným poštovným,je to na moje vlastné riziko.
inak ani 1.trieda nemusí byť zárukou doručenia.však ani o tom nemáš žiaden doklad,čiže reklamovať sa to nedá

nadhera
21. máj 2012

@zuzulienka31 skusenosti s druhou tiredou mam dobre 🙂 zatial mi vzdy balicek za 60centov prisiel a aj kupujucim , nie je to vsak pravidlo

nikolca
21. máj 2012

@zuzulienka31 baliček sa môže stratiť aj ked pošleš doporučene ale taktiež ked pošleš obyčajne 1 či druhou triedou,ja vždy napišem môžem poslať aj obyčajne ale za pripadnu stratu nezodpovedam 😔

zuzulienka31
21. máj 2012

@huxy
@nadhera dakujem obom za odpovede 🙂
Ja som myslela, ze zasielka 1.tr. sa da reklamovat, ci? Neda sa ani ked mam potvrdenku o podani?

zuzulienka31
21. máj 2012

@nikolca dakujem, ja som vzdy v strese, ked posielam 2triedou, ci zasielka vobec pride...
nastastie nemam negativnu skusenot, ale vzdy na to myslim 😖
Tak som chcela vediet, ze ako su na tom ostatne mamicky, ci sa zasielky velmi stracaju.

nadhera
21. máj 2012

@zuzulienka31 pokial to nepodavas doporucene - tak to nevypatra ani REX 😀 Potvrdenka o podani je listocek,ktory den si kolko € platila na poste ,ale pre koho a od koho ....

zuzulienka31
21. máj 2012

@nadhera jasne, chapem, ale pride mi trosku chore, ze ja si platim nejaku sluzbu a ak nebola splnena, tak ju nemozem vyreklamovat? To je celkovo nejako cudne postavene na hlavu.