Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 to je jasna vec...len ide o to,ze 2,50€ uz niesu centy ale eura a to asi by som nedarovala taky velky balik.ja som pisala o tom,ze ked darujem daku vec napr ticko ci sveter ...tak to postovne ma stoji obycajne 0,80cent....o tom som pisala a nie to ze ked niekomu dam balik ktorí vazi asi 5kg ...to je jasna vec ,ze postovne je drahe a zalezi len na vas ci mate zvysne eura... 🙂 keby som dostavala matersku ako v Rakusku tak 😀 ani nepredavam tu veci 😀 😀 😀 ...ale kedze som na slovensku tak kazde euro mi padne vhod.. 😀 😀
@zuzkatko Ale neee 😀 už mi písale že to pochopila (konečne po pooodrobnom a opakovanom vysvetlení) 😅
@zuzkatko myslis moja?
@zuzkahraskovie nieee 😉 🙂
@zuzkatko 🙂
@bibina25 nepopieram, ze mate pravo rozhodnut co, komu a za kolko. len by ste sa potom nemali cudovat negativnym hodnoteniam. ja som s vami zacala jednat a netusila som, ze ma diskriminujete preto, ze nie som registrovana. nepovedali ste mi, ze voci mne mate ine kriteria ako k inym a ani ste mi nepovedala, ake tie kriteria su.
@bibina25 môžete mi slovné spojenie z tejto vety : " Ak o tovar prejavíte záujem a neozvete sa do ďalšieho dňa, dávam negatívne hodnotenie" ... aký čas je to "do ďalšieho dňa"? je to 24 hodín alebo ? ...a napadlo ma,že chúďa mamka,ktorej ochorie dieťa a nedostane sa na net,alebo sa pokazí počítač ...tých neočakávaných udalostí je tak veľa 😉 ...za "neozvanie sa" sa negatívne hodnotenie nedáva
baby, ak je tovar uvedeny v nejakej velkostnej kategorii a ja si vypytam este rozmery, tak cim sa potom riadit? jedna sa o to, ze som si kupila nieco uvedene v mojej velkosti, ale rozmery boli vacsie (tie som brala len orientacne). nakoniec sa ukazalo, ze predavajuca zle napisala udaje z visacky (bolo tam viac velkosti, nasa je FR, pokial sa nemylim). no a tovar bol tym padom obrovsky a vobec nezodpovedal cene, ktoru som za to dala...
proste ked sa na to objektivne pozriem, tak som kupila nieco, co ma tak 3€ hodnotu.
ale je to moj subjektivny nazor.
mam pravo sa stazovat?
ked som toto napisala predavajucej, odpisala, ze ona tovar ani nevidela, lebo to predava kamaratke a vymazala inzerat. a ze som sa mala riadit rozmermi.
co vy na to?
asi ma pravdu, vsak?
@valika_val radila by som rozmermi 😉 ...aspoň ja to tak robím,lebo viem premerať aj na oblečení ktoré máme doma a odhadnúť aké bude to kupované oblečenie 🙂
islo o tehotenske rifle, nosim velkost 44-46, ale hovorim si, 48 nevadi. pozrela som rozmery, dolezite bolo to, ze mi to nie je male, ani tesne, skratka aby som mala este rezercu. no a rifle su na obrovsku postavu, obrynu vysoku, rozkrok mam na kolenach a velkost je 50tka. no a vizaz - aj keby mi boli dobre, tak v nich na ulicu nevyjdem, strasny strih a farba (ako z 80tych rokov), na fotke to ale vobec nebolo vidno. ☹ ☹ ☹
😕 kde sa berie toľká bezohľadnosť a arogancia 😒 slušnosť asi navždy zmizla
myslim si, ze hodnotenia sluzia na to, aby sme mohli dat spatnu vazbu druhej strane a zaroven dali spravu inym, ako sa nam s protistranou jednalo. ak niekto zarezervuje tovar a nezaplati, tovar sice neprejde od jedneho k druhemu, ale podla mna obchod prebehol, hoci skoncil vo faze platby a nahnevany predavajuci ma mat pravo hodnotenim vyjadrit svoj nazor. rovnako tak ja som dala negativne hodnotenie, lebo tovar mi bol slubeny, ale predany niekomu inemu. nie je moja vina, ze k dokonceniu obchodu neprislo. som ale nahnevana a svoj hnev som aj dala najavo.
Baby, na pobavenie 😀 - meno záujemkyne som vymazala a nahradila s "ona" - všimnite si dátumy správ 😝
Ona (neregistrovaná/ý) - 16. apríla o 19:41
bolo by to aj z poštou stačí poslať obyčajne dakujem
Ja - 16. apríla o 20:02
Nehnevajte sa, myslím, že je cena nízka. Daniela
Ona (neregistrovaná/ý) - 16. apríla o 20:35
3 eura je v pohode
Ja - 16. apríla o 20:38
tak už tých 10 centov ma z biedy nevytrhne 🙂 Môže byť?
Ona (neregistrovaná/ý) - 16. apríla o 20:49
a su v hodne do školky kolena nie su vyšuchane
Ja - 16. apríla o 20:59
podľa mňa sú vo veľmi dobrom stave, vhodné aj do škôlky 🙂 Kolienka vyšúchané niesú, nemajú žiadne fliačky, dierky, nič.. Môžem Vám spraviť ešte jedno foto- ráno- za denného svetla, bez blesku.. aj zblízka..
Ona (neregistrovaná/ý) - Dnes o 22:05
bolo by to aj z poštou stačí poslať obyčajne
@danielllka to mi pripomína: "kam jdeš? "do kina" "co hrajou" "quo vadis" "co to je?" "kam jdeš?" "do kina".....
prekopíruj jej text 😀 😀 😀
Ahojte nemáte náhodou niektorá skúsenostni s
skaja95@centrum.sk - Janka (neregistrovaná/ý) ?
@bodka13 presne o tom som pisala....tie maminy co maju deti a su radi ,ze si stihnu popri nich este navarit ci pozehlit a este sem aj jednym ockom pozriet ci nieco kupia tak to je voci takym nefer a pride mi to ako vyhrazka na negatko..nechapem cim si to zasluzia?(ja som sice stale prihlasena ,ale vecsinou som s detmi na dvore a ak mam cas alebo je na obed doma muz tak si sem pokukam inak sa to neda....kedze mi rodicia a ani nikto iny nestrazi doma deti 😀 😀 😀 ),ze sa neozvu do druheho dna? ak teda nevie vydrzat tak nech sa ozve ona nie?ak ma tolko volneho casu 🙂 ,,tym ju, ale samozrejme nechcem urazit...ale aj z jednej strany ju trochu chapem ak ma zlost ,ze sa jej na inzerat ozvu a trebars povedia ze maju o vec zaujem a uz potom nic..tak aj ja by som bola zlostna,mne sa to uz stalo asi 3x..ze mi pisali .."mam zaujem a ked som reagovala tak uz nic" 😠
dobry den, chcela by som sa Vás spýtať ako riešiť takuto situaciu:
pani 19.5. mala zaujem o tovar, vypytala si čislo účtu, poslala som jej, ona odpisala 20.5. ze zajtra posle teda 21.5., potom 21.5. ze zajtra teda 22.5. posiela peniaze, zatial nic nemam, ziadna suma dodnes nenabehla ani pani sa neozvala cely tyzden ani adresu neposlala, az vcera ked som jej napisala ze tovar posuvam dalej, odpisala, ze ona peniaze poslala! odpisala som ze z akeho uctu posielala, ake je jej meno (mam len nick) a zasa nic,ziadna odozva...mam na danu vec dalšieho zaujemcu

@petraxy6 Ale v pohode,aj mňa to pobavilo.Odvtedy už písala že to pochopila a napísala svoju adresu,kam to mám poslať. Ale o tom,že mi teda pošle za to aj peniaze,nezmienila.