icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rora
26. máj 2012

@michaela14 mne takto tiez jedna pani posielala dvakrat a az ked isla priamo do banky tak jej povedali ze platba sa neda zrealizovat (neviem z akeho dovodu) ale nakoniec mi poslala z ineho uctu, takze skus si od dotycnej vypytat doklad o zaplatani (vypis) lebo mozno naozaj posielala a ked ti neprisli tak bude musiet ist do banky to riesit. a ked nie, tak sa zacne vykrucat ked spomenies vypis a potom uz nie je o com, dalej s nou nepocitaj 😉

bodka13
26. máj 2012

@michaela14 na prevod čakám 3 dni ....teda ak poslala 22.5 mali by ti prísť 25.,ale ak až niekedy večer po 20hod tak možno ešte o deň neskôr...neviem,či ti chodia smsky,ale mne nepríde ak je to platba do 4€,musím kontrolovať na IB...ja by som jej dala čas do pondelku a v utorok by som to posunula ďalej 😉

danielllka
26. máj 2012

@petraxy6 😀 😀 podľa mňa by to nepochopila 😝

michaela14
26. máj 2012

@rora presne ten doklad o zaplateni som chcela prave od nej ist pytat....ma tam uz jedno hodnotenie take, ze mesiac predavajucu zavadzala a potom z obchodu nic 😒 ...no uvidim do pondelka 😉
@bodka13 ja mam tiez v podmienkach, ze cakam 3dni...bola to suma 10eur a sms mi chodia, aj cez IB som pozerala vecer aj rano a nic...pockam do pondelka 😉

simik22
26. máj 2012

@huxy no tak pani mi uz odpisala, juj ale som vytocene, ze co chcem, ze 7, 50 je super cena za rifle zn. Next, ze nove stoja 25 e. a ze mala ich nenosila, ze boli maximalne dva razy oprate, ze vnutro sa zozmolkuje po prvom prani. ze som nevdacne, ze mi pribalila veci za super ceny, ze clovek chcem pomoct mamickam a docka sa takejto nevdacnosti. mne ide ale len o to, ze v inzerate ma zavadzala, ze su v 100% stave, a to tie rifle nie su!

huxy
26. máj 2012

@simik22 jejda,no tak to by ma naštvalo.no keby takto reagovala mamička mne na moju nespokojnosť,tak by som to teda nenechala tak.to,že 7,50€ je super cena,to je veľmi malá útecha.ja som predala next rifličky za 6€ a maminka mi napísala,že sú v super stave,že vôbec nevidieť ani nosenie ani pranie /a to teda boli nosené-aj keď málo/.takže nenechaj sa odbyť.ak nezodpovedajú popisu a tvojim predstavám /na základe popisu/,tak jej ešte raz napíš,že takéto jednanie si nezaslúžiš.že si si nepýtala,nech ti pošle veci navyše,len si chcela to,čo bolo uvedné v inzeráte.a vnútro sa veru po prvom vypratí či druhom nemôže veľmi zožmolkovať.jaj mám tu kúpené nohavice next,nosené dosť a ešte stále je vnútro ok.
tak jej napíš ešte raz,že keď sa nedhodnete na nejakom riešení,že napíšeš hodnotko.nemusí byť nejak že kruté alebo čo.len napíš niečo také,že v popise bolo uvedené,že oblečené raz,prišlo zvnútra žmolkavé a určite nebolo oblečené len raz.nezodpovedá popisu.nízka cena nemá znamenať nepravdivý opis.
alebo niečo v tom zmysle

simik22
26. máj 2012

@huxy ano, ved som jej napisala, ze mi ide o to, ze ten popis bol zavadzajuci... keby sa mi tie rifle pacili, a chcela by som ich, a videla by som ze 10 e, tak dam za ne aj tolko, len nech su ako pisala NENOSENE!

zuzkahraskovie
26. máj 2012

idem ma porazit... uz asi na 5 inzeratov som reagovala a prisla mi odpoved ,ze su predane...tak ja nechapem ci je take tazke to stiahnut alebo inzerat pozastavit ked ho uz dotycne predali...chapete to???? 😠

nikolca
26. máj 2012

@zuzkahraskovie ja pozastavujem až ked mam platbu na učte,skôr nie,lebo už sa mi viackrat stalo že napisali že platbu poslali a nič neprišlo 😒 aj v pondelok mi jedna neregistrovana pisala že platbu poslala,napisala mi adresu kam baliček poslať,a kedže ani v piatok peniaze na učet neprišli,tak som jej napisala či robila prevod alebo nie a zatial ani obraz ani zvuk 😠 😠

nikolca
26. máj 2012

@michaela14 požiadaj ju aby ti poslala na mail potvrdenku o uhrade,mne tiež raz tak jedna posielala platbu,poslala mi potvrdenku,čislo učtu sedelo len zadala zly kod banky,peniažky sa jej vratili späť a prevod spravila znovu a tentoraz uspešne 😀a pokial nezareaguje posun dalej ale teraz čitam vyššie že ma hodnotko aj to nič moc,tak to bude skôr špekulantka,posun dalej

rora
26. máj 2012

@nikolca ja uz neregistrovane ani neberiem vazne, zakazdym je to to iste, poslu adresu este predtym nez si vypytaju cislo uctu, neviem ci si myslia ze im to poslem len tak.... 🙄 naposledy dotycna poslala adresu, poslala som jej cislo uctu, ze ked teda chce danu vec tak poslem po uhrade, napisala ze platbu prevedie, o tyzden ked sa nic nedialo som jej napisala ze mi este nic neprislo a odpisala mi: mozte to predat dalej. 🙄 ja uz ozaj neviem co su ti ludia taki sprosti,naco sa ozyvaju na nieco co v konecnom dosledku ani nezoberu, cista primitivnost, nic ine 😝

nikolca
26. máj 2012

@rora presne niekedy mi to pride že skušaju či nenatrafia na predavajucu,ktora v domneni že platbu poslali,im pošle baliček,ja som tak raz poslala no penazi som sa nedočkala a odvtedy čakam a posielam až ked mam platbu na učte 🙂 😉

zuzkahraskovie
26. máj 2012

@nikolca .ale to je na nervy..taketo natahovacky ☹ myslim,ze je to voci nam nefer..ak niekto nieco naozaj chce tak nech sa k tomu aj tak stavia..myslim,ze to tu dost niektory aj zneuzivaju... 😒 .no ano ,ale aspon mi mohli dat vediet a nie ma nechat cakat a este boli aj prihlasene tak to nechapem ...

zuzkahraskovie
26. máj 2012

@rora suhlasim..

huxy
26. máj 2012

@simik22 potom napíš,či sa ti s ňou podarilo dohodnúť,ak nie,tak aspoň do toho hodnotenia by som napísala,čo je vo veci.tiež nie najlepší prístup.a mohla by si hodiť nick,aby si aj ostatné mamičky dlai pozor

simik22
26. máj 2012

@huxy no ano, uvidim. este mi napise, ci si myslim, ze je ona charita, a ze mamicky by chceli vsetko zadarmo! ja nie som odkazana na nejaku charitu, ani na zjednavanie ceny, ona proste nechape, co mne sa nejedna o tom, ze cena bola vysoka alebo co... ale o to, aby tovar sa zhodoval s opisom!

huxy
26. máj 2012

@simik22 juj,normálne aj do mňa ide zlosť,čo tu píšeš.ja by som jej už asi pekne vynadala,že čo to píše.myslím,že ty si to nechcela ani zadarmo,ani si nezjednávala.tak potom o čom točí? keď mala napísané,že nenosené,tak to má byť nenosené.v tom prípade vôbec nejde o cenu,ktorú si platila,hoci by to bolo i 1€.malo to byť také,aké bolo v popise.
hoď sem jej nick.

simik22
26. máj 2012

@huxy presne tak.... a este som tam nasla z dnu aj take zlte fliacky, a ta podsivka je zafarbena na modro od rifloviny, ked som jej to napisala, tak mi napisala, ze v ziadnom pripade, ze ona ich prala a zehlila.... este nedam nick, rozmyslam, ze sem dam najprv fotky, ale teraz nemam cas mozno zajtra. uz len mi treba nech ma obvini, ze som to ja zaspinila 😀

huxy
26. máj 2012

@simik22 hm,tak dosť neseriózne,vážne.no skús dať potom tie fotky.no to hej,možné je,že povie,že si to zašpinila ty.ale snáď žmolky si sama nerobila 😀
ach jaj,kde to spejeme

nadhera
26. máj 2012

@rora neregistrovane si asi chcu s niekym dopisovat 😀 😀 😀

frick
26. máj 2012

@rora presne toto sa mi tento týždeň stalo 4x akurát že 2 z toho boli registrované.tiež to už ani neberiem vážne ale mám pekné nervy

lenocka84
26. máj 2012

baby stalo sa Vam ze ste posielali balicek, predpoklad ze dorazil do 2dni, a kupujuca sa stale neozvala ci dorazil? ak by mala pripadnu reklamaciu mozem ju "odbit" tym ze sa ani neunuvala napisat ci to dorazilo? uz som jej 2x pisala ci balicek dosiel a ona stale nic. ani ano - nie, absolutne nic.

littledevil
26. máj 2012

@nikolca Ahoj, ja som tiez tak poslala neregistrovanej skor ako mi nabehli peniazky a viac som sa ich nedockala ☹ .Ale to je moja prva zla skusenost s neregistrovanou, inak vzdy bolo vsetko ok 🙂 . Teraz uz poslem az ked mi nabehnu peniazky.

littledevil
26. máj 2012

@lenocka84 Ahoj, no ja som naposledy posielala jednej mamine doporucene a prisiel jej az za 4 dni. Tiez mi nedala vediet, ci dorazil, ale ak si posielala doporucene, tak si to zisti cez slovensku postu. Prisiel mi e-mail, ze balicek bol prevzaty a viac som jej nepisala 😒 .

lenocka84
26. máj 2012

@littledevil ale to je ta priplatkova sluzba nie? ze sa da skontrolovat ci bol prevzaty, ci?

huxy
26. máj 2012

@lenocka84 je možné,že nemá momentálne prístup na internet.treba odsledovať,či si napr.aktualizuje inzeráty ak nejaké má,alebo píše do fotoblogu.
ak si posielala doporučene,tak si doklad pre istotu nechaj.a vyčkaj,či sa náhodou ešte oneskorene neozve.

huxy
26. máj 2012

@lenocka84 skus si dať podacie číslo na stránke slov.pošty - sledovanie zásielok
http://tandt.posta.sk/

nadhera
26. máj 2012

@lenocka84 ak by balicek nedorazil, tak ver, ze sa sama ohlasi 😀 😀 😀

lenocka84
26. máj 2012

@huxy nahodila som to, tak dufam ze nieco pride. a to mi pride aj ked uz napr. bol prevzaty balicek? ci nie?
nikdy som to takto nesledovala. kazda mi hned napisala ze dorazilo, lebo to cakaju. a hlavne ona to tiez chcela na rychlo, lebo ze uz surne potrbuju

huxy
26. máj 2012

@lenocka84 to by ti malo vyhodiť hneď také info,že kde je balíček,keď napíšeš podacie číslo do toho rámčeka a klikneš na hľadať,či nie?