icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lenocka84
26. máj 2012

@huxy napisalo ze ziadne informacie o zasielke, ze si mam nastavit email notifikaciu, tak som si dala
ale viac nic zatial

zuzana17
26. máj 2012

@lenocka84 keď si dala emailovu notifikáciu, tak do hodiny ti príde na mail info o danej zásielke 😉

huxy
26. máj 2012

@lenocka84 aha,tak to neviem.mne to vyhodilo hneď info o balíčku,že kde je.tak v tom už neporadím.tak skús počkať na odpoveď od kupujúcej

zuzana17
26. máj 2012

@huxy hneď ti vyhodí iba ak posielaš balík a neviem či aj dobierku, ale ináč list doporučený iba na meil - tie čo začínajú RR...

huxy
26. máj 2012

@zuzana17 aha,dobre vedieť.dík za info.ja som si vedela odsledovať napr.poistený balík alebo balík zo zahraničia.doporučený list som nikdy neskúšala takto pozerať 🙂

lenocka84
26. máj 2012

@zuzana17 aha super
tak si pockam, bol to klasicky balicek, doporucene, 2tr. tak snad nieco pride
dakujem pekne

lenocka84
26. máj 2012

žienky prave dosiel mail, takze zasielka bola vcera 9:46 prevzata, hlavne ze ma s tym nahanala, a potom to malo cas, a ani sa neunuvala ozvat, ze to uz ma.
ale uz aspon viem ako sa to da sledovat, dakujem krasne

zuzana17
26. máj 2012

@lenocka84 určite ti to príde a budeš vidieť kedy a približne o ktorej sa so zásielkou manipulovalo 🙂 . Ináč je to super vec, mne sa už veľa krát stalo, že mi nedali vedieť či im balíček dorazil, tak si to len skontrolujem a ak je doručený, tak už neriešim. A ak ide o obyčajnú zásielku a nedá mi kupujúca info, tak po týždni to beriem tak, že ak by jej to nedošlo, tak sa určite ozve 😀 . Niekomu je asi ťažko napísať, balíček prišiel 🤐

littledevil
26. máj 2012

@lenocka84 Nie,neplatis zato nic. Zadaj cislo podacieho listka a potom napravo klikni na e-mailove notifikacie a na zadany e-mail Ti pride, kde sa prave zasielka nachadza. Ja som to zistila nedavno, ze sa to da takto zistit, zistis si tak, aj ci bola prevzata dobierka 🙂 .

zuzulienka31
26. máj 2012

@lenocka84 ale si bud ista, ze keby jej neprisiel, tak uz ta davno bombarduje :D

mne sa casto stava, ze uz nedostanem spatnu vazbu ci zasielka prisla, aj ked o to kupujuce prosim... ale tiez to beriem tak, ze ked sa po istej chvili neozvu, tak zasielku maju, inak by mi to uz hlasili.

Super vediet, ze sa daju takto sledovat zasielky, to som nevedela, aspon si viem takto pomoct a zistit, kde sa nachadzaju 🙂 diky za tip 😀

stanislavao
26. máj 2012

@nikolca
tak pani s puma trickom mi napisala, ze to je 100% nallepsia kvalita a original puma. len nechapem, preco nemalo cedulky, ako maju vsetky tricka znackove. toto nemalo ziadnu deculku. a zaroven, ze snad za 10e by som chcela zlatou nitou site a hadam este aj zlatu obalku. a peniaze mi vrati, ale az vo stvrtok. no tak toto je sila. som zvedava, ci mi ich vrati.

nikolca
26. máj 2012

@stanislavao no tak to je fakt sila,no veru v zlatej obalke to aj mohla poslať pri takej neskutočne dlhej čakacej dobe 😨 😕 a ja sa stresujem ked mam platbu na učte chytro chytro isť na poštu s baličkom aby kupujuca nemusela dlho čakať 😀 no peniaze vrati vo štvrtok len zabudla napisať ktory štvrtok 😠 😠 😠

zuzulienka31
27. máj 2012

Kocky, neviete mi poradit, da sa autosedacka-vajicko poslat postou ako balik? alebo to musim cez kuriera?
Ak sa da ako balik, tak ako to musi byt zabalene? staci igelit a previazane spagatom?
dakujem za rady 🙂 peknu nedelu

benne
27. máj 2012

@zuzulienka31 dá sa, ale pokial to nebude v hranatej krabici, zaplatíš k bežnému poštovnému poplatok 0,50€ za neskladný balík. Posielala som zabalené v čiernom vreci, previazané a s nalepeným A4 papierom s adresou

zuzulienka31
27. máj 2012

@benne aha super, dakujem, tiez som myslela na take cierne vrece...
Ale este pripadne zavolam rano na postu a opytam sa, aby ma potom od okienka nevratili 😀

benne
27. máj 2012

@zuzulienka31 oni ti to musia zobrať, pokial nepresiahneš max.rozmer a váhu 15kg, čo vajíčko nemá.. máš to aj na stránke pošty www.posta.sk aké môžu byť rozmery.. akurát na ten papier nezabudni, to im zvyčajne najviac vadí 😅

zuzulienka31
27. máj 2012

@benne dobre, dakujem, ja som myslela, ze dam iba take nalepovacie stitky, ale ta A4 s udajmi bude lepsia a ked to mas odskusane, tak nebudem ine riskovat 🙂

miliz
27. máj 2012

Prosim Vas ma dakto skusenosti s Mirkou Trnovskou z emailom mirkatrnka@post.sk,daco rezervovala a platba nic neozyva sa:(((

aneet112
27. máj 2012
miliz
27. máj 2012

Baby prosim Vas prebudte sa ak nechcete daco zbytocne nerezervujte,ak nato nemate tak aspon skuste dat vediet ved dohoda je stale mozna,cim dalej tym Vas je viac niekedy mam pocit ze vy sa asi takto zabavate a to teraz nemyslim len na neregistrovane osoby.Ved tym ublizujete predajcovi a este robite aj zle meno tomuto bazaru a veru to admini pan hirjak alebo aj martin jasen si to nezasluzia narobia sa na stranke len aby nam vyhovovali,ved trosku si cenme co mame

miliz
27. máj 2012

Jedna rada pre kazdeho nerobte druhemu to co by ste nechceli aby robili Vam ak toto budete mat namysli tak urcite sa zlepsi kvalita tohto bazarika🙂)))

garzonka
27. máj 2012

@simik22
Ahoj, presne toto sa stalo mne nedavno: kupila som bundu, ktoru predavajuca opisala ako novu , nenosenu a len 1x vypranu. Ked prisla,, tak to tomu opisu nezodpovedalo, aj cez viacnasobnu komunikaciu, kde som jej pisala a aj zaslala fotky s tym ze su tam zmolky a aj bodky na rukave, sa nedala odbyt, tvrdila si stale svoje, a tocila dokola jedno a to iste, ze to iba len 1x vyprala a hotovo. Ponukla mi vratenie tovaru avsak s tym ze vrati peniaze bez spatneho postovneho. jednoznacne klamala a zavadzala, dala som jej neutralne hodnotenie ("bunda prisla v inom stave ako bola opisana, takze to nezodpovedalo popisu, inak ostatne bolo v poriadku: poslanie i komunikacia.) To hodnotenie mi vratila, po konzultacii s adminom mi bolo odstranene.
Ja viem ako vyzera nenosena a 1x vyprana bunda, nie som padnuta na hlavu, neviem ci to niekto skusa alebo co. Skratka bundu som si nechala lebo som ju chcela, ale aspon to hodnotenie som jej napisala aby ostatni videli, co a ako.
Niekto zaprie aj nos medzi ocami.... len aby predal a este sa tvari ze je vsetko OK.. Napis jej hodnotenie, sem daj fotky, hoci dopredu upozornujem ze nemusi byt vsetko vidiet tak ako to vidis ty ked ich mas v plnom rozliseni na celej ploche obrazovky,ale to nevadi. Aak dotycna hodnotenie vrati, tak ti bude zmazane, lebo oplacat sa nesmie. 😉

zuzkahraskovie
27. máj 2012

@zuzulienka31 ahoj,da sa aj autosedacka poslat ,,staci to zabalit do igelitu a poriadne paskou prelepit ,kedze nepresahuje 15kg tak ti to zoberu postovne som platila 5€...a nebol na poste problem 🙂 .ja som ut takto predavala...

moncs28
27. máj 2012

Ahojte maminky, nemaminky rada by som upozornila na predávajúcu pod nickom lenulienik,ktorá sa znovu zaregistrovala pod novým nickom lavanza.Zbadala som to podľa tých istých inzerátov-fotiek.Ešte pred dvoma dňami ho mala pod nickom lenulienik a teraz ich má pod nickom lavanza.
Pod zámerom výmeny vyláka od predávajúcej tovar(ako aj odomňa).Ona pritom svôj tovar nepošle a kľudne si ho inzeruje ďalej pod iným nickom.
Medzi tým tovarom som našla aj môj,ktorú som si od nej objednala(doteraz som ho nedostala pritom ja som môj poslala asi tak10 dní dozadu),vtedy ho mala ešte pod nickom lenulienik(má stiahnuté všetky inzeráty,pochybujem,že by všetko tak rýchlo predala).
Takže pravdepodobne ho ani nepošle keď ho inzeruje ďalej pod novým nickom lavanza.
Dajte si pozor,aby ste neprišli o svôje vecičky....ja som prišla o nenosené 65€ topánky(samozrejme so ich dávala za oveľa menej)
P.S. Ako by ste to riešili?

traktor
27. máj 2012

@moncs28 oznac inzeraty a kontaktuj admina / martinjasen, hirjak, danu, janocka/

moncs28
27. máj 2012

@traktor ako sa to označuje?

moncs28
27. máj 2012

@traktor tie čo mala pod starým nickom sú už stiahnuté a má ich pod novým nickom

traktor
27. máj 2012

@moncs28 kliknes na inzerat a hore na pravej strane mas *Inzerát nespĺňa pravidlá*, tak na to kliknes a mas tam moznosti ..tym upozornis admina, ze ten inzerat nie je ok..a potom mu este môzes napisat IP a tam popisat, co sa stalo..a on ju blokne ak mas pravdu/ admin vie zistit, ci ma/mala aj iny nick

31majka12
27. máj 2012

@moncs28 ja by som prestala vymienat veci...
aj mne sa uz stalo ze som si s jednou pani vymienala kupony do dm...ja som jej poslala a ona mne nie...ale co kaslem 0,60e...ale druhykrat to uz nespravim... ☹

moncs28
27. máj 2012

@31majka12 tiež uvažujem o tom,ale môže sa to stať aj pri kúpe 😖