icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

moncs28
27. máj 2012

@traktor Dakujem 🙂

31majka12
27. máj 2012

@moncs28 ja posielam tovar vzdy po zaplaateni-prevod na ucet.
A ked niekto chce na dobierku,tak pozadujem zalohu min 50%.
Tak da sa povedat ze o viac ako 60 centov som neprisla...
A snazim sa kupovat u mamiciek ,u ktorych som uz nakupovala a viem ze su spolahlive

moncs28
27. máj 2012

@31majka12 tiež posielam iba po zaplatený prevodom na účet ...

simik22
27. máj 2012

@garzonka presne tak! najviac ma stve to, ze zo mna robi blbu, viem ako by mala vyzerat nenosene rifle, este mi napise, ze co by som chcela za 7,50 e a ze ona nie je ziadna charita!!! fotky sem dam zajtra, bojim sa , ze to tam naozaj nebude dobre vidno, alebo je schopna napisat ze som to urobila ja tie flaky!ja tie rifle nechcem vratit, ale hodnotenie jej dam. objednavala som od nej aj bundu, ja krasna, s tou som spokojna, ale to neznamena ze nemozem povedat svoj nazor na inu vec, s ktorou spokojna nie som!

lavanza
27. máj 2012

@moncs28 Dobry den. Keby som dostala Vas tovar ,Tak VAM ho poslem. A ze neposielam presne tovar ,lebo ja pracujem mimo SR. Tak Vas prosim Stiahnite to co ste napisali. Lebo ja zato nemozem. A ja som bola aj na poste a nic neprisli .Za dara by som si tovar nenavala.A urcite mate aj doma tovar vy. Tak sa ospravedlnujem este raz. 😢

janinah
27. máj 2012

už ma to nebaví,chcú 100 údajov a potom ani že búúú nechcem,podaj ďalej 😒 neregistrovaných ani neriešim,ale aj registrovaníé to už robia 😒

tkmama
27. máj 2012

@janinah Mne skôr odpovie neregistrovaná záujemkyňa. A toto mi strašne lezie na nervy. Stačí napísať dve slová. "Nie, vďaka". Alebo aspoň "nie".

miliz
27. máj 2012

@tkmama cumacku

miliz
27. máj 2012

@tkmama ja som s tym tak isto a nielen vy este dalsi

tkmama
27. máj 2012

@miliz Ale čudné je, že do toho 19. 5. má dobré hodnotenia...

miliz
27. máj 2012

@tkmama Musime jej dat sancu mozno sa daco stalo alebo sa nevie pripojit,neverim ze by naschval vsetkym to spravila

tkmama
27. máj 2012

@miliz Lenže ja som sa jej na druhý deň pýtala, či určite vec berie, lebo mám ďalších troch záujemcov a tvrdila, že áno, že peniaze práve uhradila a samozrejme, dodnes mi nič neprišlo. A myslím, že 7 dní je dosť dlhá doba na pripísanie sumy na účet.

miliz
27. máj 2012

@tkmama Ja som s tym tak isto ale len mi je cudne tie pozitiva,zato vravim ze mozno sa daco stalo a boji sa nam priznat,vselico sa stava hned nemusim odsudzovat ako dobre dali sme negativne hodnotko ale mozno ze nas prekvapi a vysvetli to🙂)))Uvidime pondelok

tkmama
27. máj 2012

@miliz Ja som vec znova dala do "placu", nič sa nedeje, len by sme to mohli hneď zabaliť, keby to takto robil každý. Ale aj niektoré predávajúce to majú na háku. Od jednej som si chcela kúpiť tričko, pred 3 dňami som si vypýtala č. účtu a nič... Ale veď nejde o život🙂

miliz
27. máj 2012

@tkmama tak tak a ja som to odblokovala a uvidim ak sa dakto iny ozvem predam tej,musim ist malych uspat dobru noc

nadhera
27. máj 2012

tak sa mi podarilo ☹ davala som uhradu za 4balicky, neviem akym nedopatrenim jedna platba nepresla. ☹
po tyzdni mi mamina pise , ze tial nic nenabehlo a to som jej uz chcela ja napisat , ze nedosiel balicek . Pravdou je, ze nikdy nekntrolujem, ci platba odisla - doteraz sa mi to nestalo. ponaucenie - uz sledujem kazdy odoslany cent. 😀

moncs28
27. máj 2012

@lavanza Ja som tovar(topánky) posielala pre pani s nickom lenulienik a nie lavanza...tak teraz ste sa prezradili,že ste jedna tá istá osoba 🙂

lavanza
28. máj 2012

ano prihznavam ,lebo jedna pani ma tam stale obtazuje. Ale ja sa priznavam ,ze som topanky nedostala.Tak Vas prosim znova o topanky zaplatim aj celu 2 postovne. Ak mi neverite kludne Vam urobim aj prevod na ucet.Velmi dobre viete ako velmi som chcela tie topanky.Este raz sa ospravedlnujem ,ale mne tie topanky neprisli. A velmi by som ich chcela.

frick
28. máj 2012

ahojte chcem sa spýtať: ešte som dobierkou neposielala a ani nemienim len jedna neregistrovaná by chcela že dobierku že nemá čas behať po bankách.len chcem vedieť či nieje pre ňu dobierka drahšia lebo ona tvrdí že dohodnutú sumu radšej uhradí tak .neviem či som to zrozumiteľne napísala 🙂

bodka13
28. máj 2012

@frick je drahšia,ale poštár jej ju prinesie do bytu,kde ju vyplatí a nemusí ona nikam chodiť 😉 ...pokiaľ by dobierku naozaj prebrala,ja by som neriešila o kľko to má drahšie-ona si toho musí byť vedomá

frick
28. máj 2012

@bodka13 veď to sa bojím aby ju prebrala a a nejak sa neozývala až kým som jej ja nenapísala že či má ešte záujem lebo peniaze mi neprišli.A ona že ano len nemá kedy chodiť po bankách... moc jej neverím a ďakujem za odpoveď 🙂

andyb25
28. máj 2012

@frick no do bytu jedine, že bude doma, inak musí aj tak ísť na poštu. A ak máš strach skús hodiť jej meno do googlu a pozrieť či tam o nej niečo nenájdeš - niekde, prípadne tu na MK. Ja som prednedávnom tiež riskla - prvá dobierka v živote, nenašlo mi na ňu nič, a vyšlo to. 😉

frick
28. máj 2012

@andyb25 idem to pozrieť dík

zuzkahraskovie
28. máj 2012

@frick ja som si na dobierku tiez davala posielat ale nikdy mi to postarka nedoniesla az domov.musela som ist na postu a to som mala len mali balik teda topanocky pre syna...--inak ostatne baliky mi vsetky poda pri dome...

zuzkahraskovie
28. máj 2012

baby ak je tu na MK niekto " aktivny" znamena to,ze je prihlaseny? 🙂 ..dik

bodka13
28. máj 2012

@zuzkahraskovie ono to záleží asi aj od veľkosti balíčka a ochoty poštára/poštárky...minule som sa pri preberaní doporučeného listu dozvedela,že oni sú povinní ísť len na 3.poschodie,ak tam nie je výťah a my bývame na 4....tak som urobila dohodu s poštárom,že keď mi príde balíček alebo niečo doporučene tak on zazvoní zdola a ja si pre to zbehnem -lepšie vybehnúť 4 poschodia,ako utekať na poštu

bodka13
28. máj 2012

@zuzkahraskovie znamená to,že počas posledných(myslím 7) dní sa na MK prihlásil

zuzkahraskovie
28. máj 2012

@bodka13 ,,xixi.len ja to ma 3min od posty a byvam v rod.domceku tak tam nevidím ziadny problem,,ale ako vravis asi je to na tej ochote postarky ak sa jej nechce vykrikovat pred brankou tak to radsej necha na poste..kedze este nemam zvoncek🙂)),ale mam kos na ostatne balliky co mi tam dava ked si kupujem nieco,,to len cez plot nauklada do pruteneho kosika super vec ,,z obyvacky to vidim ked mam postu..pohodlie ako sa patríí 😀 😀 😀 ..

zuzkahraskovie
28. máj 2012

@bodka13 tak to by sedelo lebo strasne chem od jednej pani kupit kocik a uz ten tyzden cakam a sledujem ju tak stale je aktivna tak neviem ci ma ochotu ho aj predat alebo naozaj nieje na pc.. ☹ dnes mi sice napisala ze kocik preda a to bolo rano a zas nic ..takneviem ci mam zas cakat alebo to uz vzdat a hladat si iny.. ☹

zuzkahraskovie
28. máj 2012

baby ako zistim ci ma kupujuca neoklamala uz od 22.5 teda vtedy som poslala balik a este do dnes jej nebol doruceny?? este sa mi to nikdy nestalo aj obycajne ked posielam a to dooost casto balik sa nikdy nestratil a teraz si ziada peniazky spet....co mam spravit ked neverim,ze jej nebol doruceny....?? ona ho vklude moze mat a mne napisala,ze neprislo jej nic a este aj peniazky si vyziada....uz sa vam take cosi stalo?