Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@garzonka presne tak! najviac ma stve to, ze zo mna robi blbu, viem ako by mala vyzerat nenosene rifle, este mi napise, ze co by som chcela za 7,50 e a ze ona nie je ziadna charita!!! fotky sem dam zajtra, bojim sa , ze to tam naozaj nebude dobre vidno, alebo je schopna napisat ze som to urobila ja tie flaky!ja tie rifle nechcem vratit, ale hodnotenie jej dam. objednavala som od nej aj bundu, ja krasna, s tou som spokojna, ale to neznamena ze nemozem povedat svoj nazor na inu vec, s ktorou spokojna nie som!
@moncs28 Dobry den. Keby som dostala Vas tovar ,Tak VAM ho poslem. A ze neposielam presne tovar ,lebo ja pracujem mimo SR. Tak Vas prosim Stiahnite to co ste napisali. Lebo ja zato nemozem. A ja som bola aj na poste a nic neprisli .Za dara by som si tovar nenavala.A urcite mate aj doma tovar vy. Tak sa ospravedlnujem este raz. 😢
už ma to nebaví,chcú 100 údajov a potom ani že búúú nechcem,podaj ďalej 😒 neregistrovaných ani neriešim,ale aj registrovaníé to už robia 😒
tak sa mi podarilo ☹ davala som uhradu za 4balicky, neviem akym nedopatrenim jedna platba nepresla. ☹
po tyzdni mi mamina pise , ze tial nic nenabehlo a to som jej uz chcela ja napisat , ze nedosiel balicek . Pravdou je, ze nikdy nekntrolujem, ci platba odisla - doteraz sa mi to nestalo. ponaucenie - uz sledujem kazdy odoslany cent. 😀
ano prihznavam ,lebo jedna pani ma tam stale obtazuje. Ale ja sa priznavam ,ze som topanky nedostala.Tak Vas prosim znova o topanky zaplatim aj celu 2 postovne. Ak mi neverite kludne Vam urobim aj prevod na ucet.Velmi dobre viete ako velmi som chcela tie topanky.Este raz sa ospravedlnujem ,ale mne tie topanky neprisli. A velmi by som ich chcela.
ahojte chcem sa spýtať: ešte som dobierkou neposielala a ani nemienim len jedna neregistrovaná by chcela že dobierku že nemá čas behať po bankách.len chcem vedieť či nieje pre ňu dobierka drahšia lebo ona tvrdí že dohodnutú sumu radšej uhradí tak .neviem či som to zrozumiteľne napísala 🙂
@frick ja som si na dobierku tiez davala posielat ale nikdy mi to postarka nedoniesla az domov.musela som ist na postu a to som mala len mali balik teda topanocky pre syna...--inak ostatne baliky mi vsetky poda pri dome...
baby ak je tu na MK niekto " aktivny" znamena to,ze je prihlaseny? 🙂 ..dik
@zuzkahraskovie ono to záleží asi aj od veľkosti balíčka a ochoty poštára/poštárky...minule som sa pri preberaní doporučeného listu dozvedela,že oni sú povinní ísť len na 3.poschodie,ak tam nie je výťah a my bývame na 4....tak som urobila dohodu s poštárom,že keď mi príde balíček alebo niečo doporučene tak on zazvoní zdola a ja si pre to zbehnem -lepšie vybehnúť 4 poschodia,ako utekať na poštu
@zuzkahraskovie znamená to,že počas posledných(myslím 7) dní sa na MK prihlásil
@bodka13 ,,xixi.len ja to ma 3min od posty a byvam v rod.domceku tak tam nevidím ziadny problem,,ale ako vravis asi je to na tej ochote postarky ak sa jej nechce vykrikovat pred brankou tak to radsej necha na poste..kedze este nemam zvoncek🙂)),ale mam kos na ostatne balliky co mi tam dava ked si kupujem nieco,,to len cez plot nauklada do pruteneho kosika super vec ,,z obyvacky to vidim ked mam postu..pohodlie ako sa patríí 😀 😀 😀 ..
@bodka13 tak to by sedelo lebo strasne chem od jednej pani kupit kocik a uz ten tyzden cakam a sledujem ju tak stale je aktivna tak neviem ci ma ochotu ho aj predat alebo naozaj nieje na pc.. ☹ dnes mi sice napisala ze kocik preda a to bolo rano a zas nic ..takneviem ci mam zas cakat alebo to uz vzdat a hladat si iny.. ☹
baby ako zistim ci ma kupujuca neoklamala uz od 22.5 teda vtedy som poslala balik a este do dnes jej nebol doruceny?? este sa mi to nikdy nestalo aj obycajne ked posielam a to dooost casto balik sa nikdy nestratil a teraz si ziada peniazky spet....co mam spravit ked neverim,ze jej nebol doruceny....?? ona ho vklude moze mat a mne napisala,ze neprislo jej nic a este aj peniazky si vyziada....uz sa vam take cosi stalo?

@traktor Dakujem 🙂