icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mitinka
31. máj 2012

@annie13 Ja som si s nou dopisovala normálne a ona išla hlavou proti muru,...vytočila ma a to robiť nemala,... Znesiem vela a toto je až nad rámec,... a to že si dáva mazať negativne hodnotenia ma vážne naštvalo!

ahojkyy
31. máj 2012

@mitinka ale ano, ked ti pridu peniaze na ucet resp. tvojmu manzelovi, c. uctu tam figuruje. Takze bolo mozne a realne ich zaslat, preto tak reagovala. Mrkni na ten manzelov ucet, ako to tam vyzera 😉

mitinka
31. máj 2012

@ahojkyy už ich dávno má len to by musela zistit,...

traktor
31. máj 2012

@mitinka ak by to nebolo ok..tak jej admin hodnotenie nezmaze..tym , ze ho zmazal, jej dal za pravdu..a vidi to tu kazdy..ona si od teba hodnotenie nezasluzi, ty od nej ano...a dlzis jej peniazky + ospravedlnenie..

ahojkyy
31. máj 2012

@traktor nie celkom, obchodne podmienky boli zase jasne dane. Nazor na slovnik, s tym suhlasim 🙂

bibina25
31. máj 2012

peniazky som dostala, ale az po tomto nechutnom cirkuse, keby som nedala negatko, asi sa penazi nedockam, 😒 😒 😒

ahojkyy
31. máj 2012

@mitinka ok, tak co s peniazkami? Su na ceste? ALebo chuvicka? ALebo ako to doriesite? aby tu neboli negativne oznacene nicky? 🙂

mitinka
31. máj 2012

@bibina25
@ahojkyy
@traktor za slovník sa Ospravedlnujem!! 😔 ale za ostatné nie!! 😕

ahojkyy
Odpoveď bola odstránená
bibina25
31. máj 2012

@ahojkyy nie som si ista, ale pani si podmienky predaja zmenila len pred par dnami, ked nastal medzi nami problem, ale to by vedel zistit jedine admin. Myslim si, ze tu o podmienky predaja nejde. Tovar nebol taky, aky pani opisala, tak si myslim, ze som ho mala pravo vratit. Keby si kazdy dal do podmienok, ze tovar spat neberie, tak by mohol v krabici poslat kopu piesku 😲 😲 😲 a ohrnat sa svojimi podmienkami. Tu ide o serioznost.

traktor
31. máj 2012

@ahojkyy ja si zas myslim, ze ma narok na vratenie penazi..chybala cast k pestunke, bolo uznane, ze vec bola poskrabana uz , ked ju kupili..a teda..v tomto pripade radsej vratim peniaze, ospravedlnim sa ako predvediem toto tu a odplasim si dalsich zakaznikov..

traktor
31. máj 2012

@bibina25 admin vie zistit, kedy boli podmienky predaja upravene 😉

ahojkyy
Odpoveď bola odstránená
ahojkyy
31. máj 2012

@traktor ale no tak sme ludia, zabudla pribalit adapter, jeden skrabanec to sa prehliadne pri popise. Keby bola extrem pouzivana. ten uvolneny drziak som mala aj ja na novej chuvicke, ale predsa srobik sa da pekne zatiahnut, to nevadi. Uz by so to nehrotila, alebo to ma vyznam? Vsak to dopadlo ok, peniaze vratila a preda si chuvicku inam, zda sa mi to seriozne

bibina25
Odpoveď bola odstránená
traktor
31. máj 2012

@ahojkyy ved jasne..malo by sa to uzavriet..peniaze vratene..ale este by som zmazala hodnotenie..ta nadavka tam stale svieti 😉

ahojkyy
31. máj 2012

@bibina25 tak potom je to chybny kus, no. Mozno o tom nevedela a mozno to bolo schvalne. Ja neviem. Peniazky mas, tak ok, najdes inu a uz to hod za hlavu 😉 ci ju chce ukamenovat? 😀 vsak vratila peniaze komplet, tak co

bibina25
31. máj 2012

@ahojkyy peniaze mam, ok, ale urazat sa nenecham, slo to aj slusnejsie, nemyslis?

ahojkyy
31. máj 2012

@bibina25 no ano, vsak sme jej to tu narvali priamo do tvare asi tri holky a ona sa ospravedlnila. Priznala si. Kaslala by som na to.Alebo co este planujes ako adekvatnu odvetu? Nakoniec to dopadlo dobre a ja by som to pustila z hlavy. snad, neviem..

katussamus
31. máj 2012

ahojte tak píšem aj ja svoje prvé sklamanie ☹ jedna maminka si u mňa 22.5 rezervovala veci a dodnes mi neposlala penize a ani sa neozvala, teda aby som sa opravila raz na výzvu zareagovala že berie a pošle peniaze a nič. ☹ Ja som samzorejme aj za dohodu a som aj ochotná počkať ak niekto potrebuje, ale som rada keď mi povie na rovinu, že teraz nemám nech držím a nie takto, no som sklamaná. 😢

ahojkyy
31. máj 2012

@katussamus podla mna nema o to zaujem teda seriozny a kasle na to. Zbytocne cakat, ak sa ti neozyva a posun dalsiemu zaujemcovi

traktor
31. máj 2012

@bibina25 to ako reagovala, uz nezmenis..peniazky mas..to je hlavne..este by som trvala na odstraneni negatka, ktore ti ona dala, nemas ho preco mat a môzte to uzavriet

katussamus
31. máj 2012

@ahojkyy už som to posunula ďalej, len som sklamaná 😖 aj to sa stáva . . .

renka9
31. máj 2012

@katussamus takych bude este vela , to uz ani neriesim

katussamus
31. máj 2012

@renka9 aha tak už nebudem riešiť ani ja . . . 😀

stefit
31. máj 2012

@katussamus to je tu uplne normalne, mne sa to stalo x-krat a dokonca ista mamicka mi to spravila 3x...cakala som co urobi, klasika nic...

ahojkyy
31. máj 2012

@katussamus
@stefit
ono zase holky, z casoveho hladiska v dnesnej dobe to viem pochopit, sa na to proste vykaslu, no.
Ja teda tu nic nekupujem, skoro nic a zatial sa mi podarilo predat len jednu vec 😀 tak mozno mam malo skusenosti. ale dokazem to pochopit. Proste ak by mala zaujem, ozve sa 😎

renka9
31. máj 2012

@katussamus ja sa priznavam , ze sa to stane aj mne niekedy , ze si len rychlo precitam zaujemcov s tym , ze vecer, ked budem mat klud tak odpisem , pomeriam, a... zabudnem 😒
skus sa jej pripomenut este 🙂

stefit
31. máj 2012

@ahojkyy no ano, ale vnimam to tak , ze oci vzdy vyberaju a naklikaju...a ked sa vyspia, tak rozum uraduje, ze ved to ani nechcem 😉 a pisat predavajucej?? hanbia sa... Tak zelam vela uspesnych obchodikov 🙂

garzonka
31. máj 2012

@katussamus Katuska, daj si do podmienok predaja ze na peniazky cakas napr. max 3 pracovne dni od odoslania cisla uctu (alebo kolko sama chces) , ak dovtedy nic, tak vec je opat volna. Stava sa ze sa uz neozve, ale aspon budes mat ulahcene rozhodovanie, ak bude viac zaujemcov. Maloktora sama iniciativne napise, prepacte uz nemam zaujem, ... nasla som ine....rozmyslela som si to...