icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katussamus
31. máj 2012

@garzonka dík za radu už aj si to píšem 😉

nadhera
1. jún 2012

@iwuskaaa molva a malcice je to iste http://www.malcice.sk/index.php?id=3&ni=9

pamatam,ako sa pocas povodni pretrhla hradza molva a zatopilo malcice.

patricia1992
1. jún 2012

takze holky som tu znova,musim sa postazovat , pani s nickom janka216 mi znova šupla nepravom hodnotenie , vcera jej 2 hodnotenia vymazal admino z mojho bazara a panulku zjavne jeduje,ze mi dali za pravdu. nuz tricka boli spinave,smradlave ,derave a vyparane.a boli akoze nenosene.takze nieje o com , pekny vecer zelam 😉

sisaha
1. jún 2012

@patricia1992 popros este raz admina o vymazanie a nech ju zaroven upozorni, ze ak neprestane, tak ju uplne zablokuje. Prave pozeram, ze uz ho nemas.. tak je to vyriesene 🙂

monca571
2. jún 2012

@patricia1992 sisaha ma pravdu,napis mu to presne tak 😀

patricia1992
2. jún 2012

@sisaha ano za 10minut mi ho zmazal ale cakam ze pani sa neda len tak lahko odbit. je mi to uz trapne.
@monca571 dakujem vam babiny moje,hned vam odpisujem,idem kuknut ci mi ho zas nesupla 😢

monca571
2. jún 2012

@patricia1992 tak otrvuj ho stale,ked ti ho napise on si snou poradi 😀

silvia1983
4. jún 2012

obchod roka: jeej to je super. jablkova zelena sa mi hodi. koncom augusta idem domov. bolo by mozne mi tu organzu potom poslat? na dobierku? alebo aj teraz doporucene do anglicka? dakujem

jonas17
5. jún 2012

tak ja mám zase problém...kúpila som šatky, zaplatila, v stredu boli vraj odoslané a nič..včera som to urgovala, neodpísala, dnes, to isté, ticho 😠 mala zlé hodnotenia, presne v tom zmysle, že aj mesiac čakali za tovarom, ale nakoniec poslala...ja som taká trúúúba, že som si povedala, tak dačo sa jej mohlo stať, nakoniec poslala, s tovarom boli zákazníčky spokojné, tak vezmem..no prosila som ju, že šatky potrebujem na tento víkend, nech bude taká dobrá, poslať mi to hned, súhlasila...a teraz ticho a akurát čítam, už jedna mamička rieši s ňou presne ten istý problém....tak rozmýšľam, že koľko "prešľapov" musí predávajúca urobiť, aby ju admin stopol? lebo tej je evidentne jedno, ako oblbuje mamičky... 😕

pajinka23
5. jún 2012

ahojte🙂mam zlu susenost:25,5som si objednala od jednej pani slapky,hnet v konverzacii som sa pitala,ci niesu poskodene a rozlepene,napisala,ze nie,tak som jej poslala eura a kedze mam vub ako ona mala ich okamzite na ucte!do 1,6sa mi neozvala a inzerat so slapkamy nadalej aktualizovala aj ked boli slapky zaplatene a ja som cakala dlhsie na balicek☹po mojej sprave ci ich uz poslala sa vykrucala ze si nevsimla platbu,ktoru mala okamzite!a slapky mi dosli dnes,a cele rozlepene a v predu aj trochu dotrhane,napisala som jej,najprv napisala,ze tovar predava jej znama,ze jej zavola a potom mi napisala,ze si mam kupit lepidlo?nakoniec mi chcela vratit sumu ale bez posty a este chcela poslat doporucene,aj ked ja som platila za obycko?takze je som zaplatila 3,80 s postou a tu sumu chcem spet!a ona mi chce dat 3ecka a este 1,60postu mam s toho zaplatit to kde sme? a mne ostane 1,40 na chleba ci co?nebola to velka suma tu ide skor o to jednanie a princip!!napisala som jej pravom negatko,samozrejme,ze do pol dohiny mi hovratila a este s obvinenim ze ja tu asi odliepam topanky ci co?vrrr

zanika1983
5. jún 2012

@pajinka23 pozrela som si tie "krasne slapky", aj ked boli za 3,80€ ako sa ohanala v negatke predavajuca su fakt do kosa a mas pravo spat na cele postovne, pisala si uz adminovi?

pajinka23
5. jún 2012

@zanika1983 ano pisala som adminovi,cakam na odpoved

zanika1983
5. jún 2012

@pajinka23 napisala ti nepravdivy popis tak sa snou nejako dohodni, lebo tebe dala nepravom negatko-zmaze ti ho admin, ale jej nie, tak nech si to radcej rozmysli a daj sem aj jej nick.

pajinka23
5. jún 2012

@zanika1983 odmieta mi vratit plnu sumu a ja proste ak mam mat peniaze naspet tak 3,80,som v prave,ona sa uz vykruca a ja naozaj nebudem tu pre par eur robit zo seba socku,ide o pristup,princip,ludskost🙂nevadi nech si tie eura necha,ved keby bolo po jej tak mi vrati len 1,40,je to zbytocne dotahovanie

piacere
5. jún 2012

@pajinka23 😠 tá jej reakcia na tvoje negatívne hodnotenie.... do extrému ma vytáčajú dristy štýlu: "upozorňujem, že stáli 3,80€!" ... no ja neviem, ale môj chlap robí aj na 3,80€... to si môžu rovno pridať inzerát s fotkou chrchla a napísať: za tri eurá vám pľuvnem na monitor, bol by záujem?"... ako kurnik šopa, kde sme? 😠 😠 😠 😠 😠 a môže tam mať aj milión kladných hodnotení, už len za túto do neba volajúcu hovadinu, čo vypustila z klávesnice by som na jej bazár ani škúľavým okom nekukla... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

pajinka23
5. jún 2012

@piacere 😀si ma teras rozosmiala😀je to ubohe a smiesne,zial zachovala sa tak ako sa zachovala,nemienim ju urazat ani ociernovat a ani sa vyhrazat policiou ako to robi ona,mam svoju hrdost a naozaj toto ma nahnevalo ale strapnovat sa nebudem🙂je to ale naozaj nefer,este som sa presne na to ptala v konverzacii ci su rozlepene,dotrhane,vraj nie a prislo mi toto aj to po 11dnoch a keby ze jej nenapisem tak ich asi ani neposle 🤐

martinka17
5. jún 2012

@pajinka23 admi ti to zmaže, neboj. Ja som raz žiadala vrátiť 20 centov, lebo si ich naúčtovala navyše ako balné, ale nikde to nemala písané. Podotknem, topánky stálo 2,60 s poštou a plus to balné, samozrejme nič mi nevrátila. Tak som dala " mení podmienky predaja počas obchodu...čudné" a od vtedy jej svietim v podmienkach predaja, že kvôli mojej bezočivosti musí mať balné uvedené v podmienkach predaja 😠

martinka17
5. jún 2012

@pajinka23 ja som teraz kúpila koberce, ešte nedošli, ale pani už zamazala inzerát, lebo ona po zaplatení nekomunikuje, má to aj v podmienkach predaja " pre časovú zaneprázdnenosť info o balíčkoch neposielam" Ale že maže hneď inzerát som nečakala, dosť ma to prekvapilo. Pre mňa až príliš uponáhľaná predávajúca, tak len dúfam, že aj dorazia 😵

jonas17
5. jún 2012

@pajinka23 držím palce, nech sa to vyrieši, neznášam také podvodnice, ja som mala podobný prípad strany dozadu, a nakoniec mi peniaze poslala, ešte aj naviac 😀 ale poslala som jej ich späť 😀

@martinka17 inač, tomu nerozumiem, tomu balnému...ja balím do igelitových tašiek a tmavých vriec, jedno vrece mám na veľa balíkov, šak to chcem predať, ja nechápem, to si už zaúčtujú aj tuhu do pera niektoré? a poštovné hádžu niektoré od oka...šak mám doma váhu, si odvážim a podľa taríf vypočítam, koľkoto bude stáť, nie?

ale tak idem spät aj k môjmu problému, prosím tento "team", nech pomôže nielen mne, ale aj iným mamičkám, ktoré predávajúca oklamala..nick @maminqaa...na IP neodpovedá, no na negatko zareagovala promptne, na MMB má bloknutý bazár na základe neg. hodnotení...peniaze si dáva posielať nie na svoj účet...POMOC!!! také nám tu netreba, či?

martinka17
6. jún 2012

@jonas17 presne, niektoré potrebujú zarobiť na všetkom, ešte aj na tom balnom 😉

vinifred
6. jún 2012

..ja balnému rozumiem...aj pásky,sáčky niečo stoja,majú s tým robotu a čas sú peniaze..🙂..v obchode si tiež za igelitovú tenkú tašku vypýtajú peniaze a vôbec ich nezaujíma,že koľko peňazí si tam oplieskala a mohli by ju aj zadarmo dať k tomu obratu a to,kým prídeš domov,ešte sa Ti aj uši pretrhnú..balné je to najmenej,čo ma trápi.. 😀

stanislavao
6. jún 2012

Baby, chcem upozornit na tuto predavajucu:
lupinka02111 • Holíč, okres Skalica
uz ma bloknuty bazar, lebo mi nevratila peniaze za akoze puma tricko. len ked jej ho odblokuju, tak aby ste sa aj vy niektora nedali nachytat na "znacku". je to velmi pofiderna kvalita, s bavlnou to nema nic spolocne a ani rozmery jej "znackovych triciek" nesedia. a tricka nemaju visacky, cedulky, proste nic - cize je to riadne zla imitacia znacky. komunikacia s nou je vlemi tazka a zdlhava, uz 3x mi slubila poslat peniaze, ale stale nemam nic. obchod sa taha od 9.5.

huxy
6. jún 2012

@pajinka23 už negatko nemáš.a mohla si hodiť nick tej "milej mamičky".aby sme aj ostatné vedeli.ja napr.keď o niekom prečítam,ako reaguje na riešenie problému,tak si o ňom spravím určitý obraz.a v žiadnom prípade by som ja od takej predávajúcej nakúpiť už nechcela.
a ešte malý detail.keďže v popise zavádzala,tak máš právo na vrátenie nielen sumy 3,80€,ale plus spätné poštovné.

argyro
6. jún 2012

Ahojte vospolok, dlhšie som tu nebola a teraz pozeram ako mucha puk - aky bazar PLUS???? To uz aj bazarik pouzivanych veci je spoplatneny?? Co uz sme tu uplne ako na mmb? Ja viem, ze ten poplatok je dobrovolny.. ale tak kazda snad vieme ze kupujuce pozru max dve tri stranky a nakupuju, kto by mal cas prehrabavat sa 20 napr. kvoli tricku a pod. Je na to niekde diskusia, neviete mi poradit? Za seba musim povedat ze som teda dost rozhorcena.. 😠

li_la
6. jún 2012

@argyro Už sme sa o tom viaceré bavili, že väčšina zvykne pozerať až dokonca, pretože každá si chce nájsť tú najlepšiu vec za najvýhodnejšiu cenu. 🙂 Keďže som náročný zákazník, určite si prejdem všetko a nezostanem len na prvých dvoch stranách, aj keby ma tam hneď niečo zaujalo... Takže určite si viaceré prezrú všetk bez ohľadu na poradie... 🙂
A čo sa týka spoplatnenia, určite to nikdy nevyužijem. Týždenne 90 centov? Veď to je niekedy môj týždenný "zárobok"... 😀

argyro
6. jún 2012

@li_la no ved presne... tiež sa mi tá suma zdá hodne ujetá, zasa sa to odrazí len na tom, že sa budú musieť pozdvihovať ceny a staré veci sa budú predávať pomaly za cenu nových.. vôbec sa mi ten nápad nepáči, nápad s profesionálmi ano, ale toto 😠 😠

li_la
6. jún 2012

@argyro No, čo ja viem, ja si to iste kupovať nebudem. Dúfam, že si to aj mnoho ďalších kupovať nebude. Je to odôvodnené tým, že aby nemuseli byť reklamy... mne tie reklamy vôbec neprekážali... No nech si robí každý ako chce, ja pevne verím, že sa to na obchodoch neodrazí až tak veľmi...

pajinka23
6. jún 2012

@jonas17
@huxy
@martinka17
@piacere

ahojte baby tak negatko mam zmazane a aj reakcia na moje nieje u tejto maminky s nickom: taminkamaminka....zase dakujem iste adminovi🙂peniazky zial spet sice nedostanem,a slapky mozem hodit do kosa,ale nemam chut a ani silu sa tu dotahovat pre par eur☹aspon clovek vidi co je niekto schopny☹

dakujem za podporu baby🙂ste zlate🙂

zuzulienka31
6. jún 2012

mne sa to tiez vobec nepaci, vsak toto ma byt bazarik mamiciek, ktore si posuvaju veci po svojich detickach za symbolicke ceny, tak potom aky bazar plus????
Nie sme predsa profi predajcovia a nepotrebujeme sa dostavat na prve miesta, len si navzajom pomoct pri tej smiesnej almuznej zvanej "materska/rodicovska dovolenka" 😖