Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@31majka12 písala som ho tu vyššie v príspevku 😉
@berny800 už nabehli, hned nato ako som sem napisala. Takže už ma aj baliček na ceste 🙂 ale ďakuejm za odpoveď
@stvura ja by som sa na taku "komunikaciu" vykaslala... ked uz su problemy pri zaujme, ktovie ako by to napokon dopadlo... (ja sa ozvem max. 2x - lebo moze sa stat technicka chyba, ze prvykrat zlyha spojenie... ale ked sa ozyvam 2x, tak uz 2x tech. zlyhanie - to by bola ina nahoda 🙂 )
@stvura ja by som sa na ňu vykašlala a hladala inde. Možno raz by som sa jej ozvala, možno si nevšimla spravu ale keby sa to opakovalo tak by som ju nenahaňala...
@nelinka0401 to som uz hladala,ale mi nic o nej nenaslo
@jonas17
@huxy
@martinka17 no baby tak si predstavte ze ta predavajuca mi zas napisala negatko☹aj ked mi ho admin zmazal...jej nic je:
taminkamaminka ,ja ju fakt nechapem opat som pisala adminovi a tento krat preposielam postupne aj jej krasne ip 😝
@jonas17 nie nevratila a nech si ich necha nechcem od takej zeny nic,ma zato odomna pravom negativne hodnotenie,ktore si plne zasluzi!ved toto robi dospela zena a este ing?vsak mne stacilo ak by si uznala chybu!chcela mi vratit peniaze,ale bez posty,a to este chcela slapky poslat za 1,60spet a ja som zaplatila 3,80 s obyckom a ona ich chce doporuckom?a este bez postovneho by mi peniaze vratila?to co je?Pani mi chcela poslat 3eura bez posty+chcela poslat za 1,60,teda ja by som mala spat 1,40?co som uz?toto som razne odmietla...
@nelinka0401 skús tu napísať jej nick, možno sa preberie a zareaguje 🙂 ale so zavináčom, nech sa zbadá 😉
@pajinka23 napíš opäť adminovi, mne tak negatko raz mazali 3 krát, nakoniec som si honechala s fotkou dodaného tovaru priamo v bazariku, ako nahodený tovar 😉 Už to tam nie je vidno 😵
@pajinka23 v každom prípade znovu napíš adminom a žiadaj o zmazanie.ak ti bude znovu dávať negatko - evidentne neprávom,tak sa môže stať,že pani @taminkamaminka bude mať zablokovaný účet
na slapky som sa jej ozvala 25,5,hnet ako prve som sa pitala na stav a mozne poskodenie+ci niesu dotrhane ci rozlepene,lebo na toto sa pri obuvi treba pitat..napisla,ze nie nic take nevidi ze nosenie vidno len na tej vlozke co je bezne,peniaze mala este v ten isty den na ucte!od 25,5se mi neozvala,1,6som jej opat pisala ja ci mi vobec poslala slapky?nie samozrejme ze sa ospravedlnila,ze nevedela,ze ma uz odomna platbu?slapky mi dosli as vcera,a to vtakomto otrasnom stave,hnet som ju kontaktovala,jej reakcia prva coze?ja som si nevsimla a bla bla,dalsia ze ona to predava svagrinej tak som jej pekne vysvetlila,ze ja som nakupila od nej,a pod jej nickom a vobec ma nezaujima koho veci predava,kedze obchodovala som prave s nou a taktiez som sa jej pitala na rozlepenie a stav!este utrusila aj to ze slapky mali stat namieto 3ecok 5,a ze musi svagrinej zaplatit...coze?za take rozlepence 5eur +posta to mam u cinana nove a zo zarukou dvoch rokou,nakoniec mi najprv napisala,ze peniaze mi nevrati a ze si mam kupit lepidlo,lebo tie slapky zato stoja 😠 😠 a este aj policiou sa vyhraza?ale zle natrafila,pricom hovorila o policii tu u nas v DT a tam mam minimalne troch znamych ludi,takze s tymto by nepochodila u mna ani nahodou😀
@martinka17 vies len mna taketo dotahovacky hore dolu unavuju a ozaj nebavia,pricom ozaj uz za tie roky som si tu vybudovala nejake meno aspon co sa tyka bazarika a takato osoba mi bude nepravom spinit meno?zaco?
@pajinka23 poznám, strašne ma štve, že som vďaka negatku v podmienkach predaja, ale nestojí mi za tie naťahovačky 😝 😀 Tak nech si mám, ja mám skoro 200 pozitká, ona asi 30, z toho min. jedno negatko, komu uveria?
@martinka17 vies co ja niesom proti tomu zliznut negatko,ale v tom pripade ak je dame pravom!poucim sa s neho bude mi to luto,ze tam svieti ale fajn...ale zaco mi ona dava negatko?zato ze som s nou bleskovo jednala,bleskovo zaplatila,neofrflala ani meskanie aj ked ma nahnevalo,dala som jej info,napisala v akom stave mi slapky dosli a chcela s nou jednat normalne a na urovni...no zial neuspesne tak som nahodila aj foto tych slapiek,a potom uz isla a povedala ze somnou nemam o com,ked nahadzujem foto vsetkym na oci!ale este predtym som jej navrhla ze jej poslem foto do inzeratu,ze pozastavim jeden moj a nahodi tam foto nech si co narychlejsie pozrie,nie natahovala a poslala mi i mail-zly!a potom zas dalsi no a nato som uz ani ja nemala nervy a nahodila som to foto do alba,vsak nech si aj iny urobia nazor ako vyzeraju nerozlepene slapky!
@pajinka23 vieš, to mi nepochopíme 😵 Ja keď niečo pošlem, vždy tŕpnem, či sa dotyčná nesklame, pritom je všetko opísané, ceny nízke, väčšina je prekvapená, že také niečo nečakali, ale v tom dobrom 😉
@martinka17 ano samozrejme🙂ved chceme aby boli prvorade kupujuce spokojne,ja vzdy este aj periem veci ked posielam ak stiham.)aby prisli vzdy ciste,vonave a tiez pekne a hlavne dobre zabalene a este pribalujem vzdy nejaku drobnost ci vec naviac,pricom naozaj sa potrebujem skor veci pozbavit ako zarobit....ale spravanie niektorych ma proste nechava v nemom uzase😀

Mna najviac zaraza to, ze ludia sem hned pisu negativa na predavajucich ale napr ja som uz niekolko veci bezproblemovo poslala aj odovzdala osobne a ani jedna mamicka mi nedala hodnotenie. Cize ked som ako spokojna tak si ten clovek nezasluzi to tam mat napisane, lebo uz im je to fuk ze ake skusenosti budu mat aj ti ostatni? Ako fakt nechapem a stve ma to, lebo sama viem ze ked niekto nema nic napisane ziadnu recenziu na seba tak radsej si vyberem predavajuceho ktory tu recenziu ma. Neviem ci chapete ako to cele myslim, ak nie tak si ma nevsimajte, nic som nenapisala 😀