Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@taminkamaminka prosim ak sa chcete obranovat piste do temy a neobtazujte ine nezucastnene prostrednictvom ip,je to nekorektne a obtazujuce
@taminkamaminka chceli ste mi vratit 3eura bez posty a este zaplatit odomna postu 1,60!a mne by steteda vratila 1,40!o com tu tocite a po zverejneni tych foto,ste mi napisala,ze ste somnou skoncila!vsak mozem zaradom nahadzovat vase spravy!naozaj chcete takyto detinsky postup?
prosim citajte od spodu hore a to na vrchu je od nej ta veta:ja som s vami skončila nemám si čo písať s takouto osobou !!..predávajúca vám peniaze nevráti a ja za takúto reklamu tiež nie ///a myslim,ze toto uplne staci,na dokazanie,kto tu ma pravdu a kto si zasluzi negativne hodnotenie a kto nie!ale ak bude treba dolozim dalsie spravy 😉
@hori přesně to se stává mě. Naposledy mi to udělala nějaká paní (nick má martinalibor) když jsem chtěla změřit těhu sukni. Psala jsem jí 2x a dneska jsem zjistila, že ji prodala. Přitom jsem jí poprvé psala 24.5 a nic. Ani se niobtěžovala napsat že je již zamluvená nebo prodaná. tohle mě fakt dožírá. Taky by jim ty ruce neupadli že jo.
@pajinka23 tak to je sila! Neverím, že šľapky predáva niekomu inému, len sa vyhovára, píše tam o "predávajúcej", pritom predávajúca je ona! Aj keby to pravda bola- veď Tebe ich predala ona, nie jej kamoška- takže za to má aj niesť zodpovednosť! A tovar si mala poriadne pozrieť- aj keď absolútne neverím, že nevidela- ona veeeľmi dobre vie, čo Ti predala! Na to dám krk! Patrí Ti celá suma, ktorú si zaplatila, plus (!) spätné poštovné! Ona spravila chybu, ona predala vec súcu do koša, tak Ti má vrátiť peniaze ona- a nie vyhovárať sa na kamošku, na poštu a ktovie ešte koho! Absolútne neseriózna a nekorektná predávajúca, môže sa hanbiť!
@taminkamaminka stači si prečitať konverzaciu a vie človek usudiť,myslim si že šlapky su vaše a snažite sa z toho vyzuť 😠 😠 a pokial by aj vaše neboli a predavali by ste ich napr.kamaratka si ich dala ku mne na bazar,za stav nesiete samozrejme vy zodpovednosť a
@pajinka23 pravom patria peniažky+spätne poštovne,a tie šlapky si môžete vy zlepiť a nasledne nosiť,myslim že ste ju zamerne oklamali a o stave šlapiek vedeli 😠 😠
@taminkamaminka dobry den mila pani.prosim,nepiste mi IP ohladne tohto problemu,ale piste rovno tu.dakujem.
napisali ste mi,ze ste @pajinka23 ponukli vratenie penazi okamzite,kym ste neuvideli fotky.no vyssie je skopirovana vasa konverzacia s nou,a veru vratenie penazi ste jej ponukli az vtedy,ked napisala,ze ste za to zodpovedna vy atd.a okrem toho ste jej ponukli vratit len 3€ /bez 80 centov-co je za postu/ a plus ste chceli,aby ona zaplatila doporucene postovne 1,60€? to akoze kde sme.ked niekto preda nieco v inom stave,ako uvadza v inzerate alebo v konverzacii pod nim,tak kupujuci ma pravo na vratenie celej sumy,vratane spatneho postovneho.ak bolo v inzerate zavadzane,tak to nema nic spolocne s tym co spominate,nejakym reklamacnym poriadkom ci co.toto je bazarik,a nie nejaky internetovy obchod.pajinke by patrila cela suma 3,80 plus 1,60 ak ste to chceli doporucene.
@danielllka
@nice202
@nikolca
@huxy
Dakujem babenky za podporu a uznanie🙂ste ozaj poklady🙂No zial peniaze spat nedostanem,pricom slapky som vcera tresla do kosa,kaslat na par eur za take dotrhance🙂ale jedine co od predavajucej chcem je to,aby si uznala svoju chybu a zmazala mi negativne hodnotenie co mam nepravom a dost ma to uraza ze mi tam svieti a bohvie kolko zien si ho uz precitalo☹a robi si usudok aj ked nevedia preco je tam!chcem tak vela?ved som sa zriekla penazi aj tovaru!
Ahoj holky, chci Vám napsat,jak jsem dopadla já. V roce 2010 jsem si koupila kočárek, byl schovaný a zabalený až do nedávné doby. Kočárek měl být naprosto v pořádku a kompletní. Stál 1500, což je nízká cena,ale ne za to co jsme zjisitli po rozbalení a vyzkoušení. Kočárku chybí přední brzda- někdo ji asi ušlápnul, jak je takové to stupátko na nohy, tak pod tou uměléhou hmotou je konstrukce úplně přerušená (zlomená). Kočárek jsem nechala od známého za 200,- svařit, brzda je dost nevýhoda, nejvíce dopravních prostředcích, kde je trochu problém se dostat k zadní straně kočárku.
Mrzí mě to navíc paní dost lhala,tvrdila, že kočárek koupila nový, měla ho měsíc pro asi 8 mesicni ditě a protože si koupila x lander (myslim),tak ho dávala pryč. Jenže ho dle mého názoru dala pryč protože zjisitla, že je rozbitý a chybí mu brzda. Takový kočárek bych si koupila na balkon za 500....
Takze baby situacia s pani @taminkamaminka sa dala do poriadku,pani sa mi ospravedlnila,vymazala negativne hodnotenie!takze je spokojnost dufam na oboch stranach🙂dakujem za vsetko,vsetkym babulkam a prajem krasny den🙂pa pa
Takže predávajúca saska777 napísaný inzerát že bunda v perfektom stave za 9 evri+posta, bunda príde vyzerá dobre, kukám o pár dní zips vypadané zubky a nahradené šitím. Predávajuca drza vraj ona ju poslala v super stave a čo som s nou robila, vraj to je môj problém a ona mi peniaze nevráti a ani bundu nechce. Čo teraz a už som druhá kupujúca ktorú ošulila a tej prvej ani neodpísala. 😠
žienky,chcem sa vás spýtať.máte niekto skúsenosť so sledovaním zásielky posielanej cez slovenskú poštu?ide o to,že pani s ktorou som sa dohodla na výmene tovaru mi napísala,že tovar poslala 6.6. hned rano po osmej /vtedy mi prisla od nej sprava,ze uz odoslala/.no a ked nahodim na stranke posty - sledovanie zasielok - podacie cislo,tak vypise,ze bolo podane 7.6. nieco po jedenastej.mate niekto s tym skusenost,ze ci je to mozne?lebo ja vzdy ked nieco zasielam doporucene,tak vypise presny datum a cas,ked som to podala.je mozne,ze to podala toho 6.-teho ale zadali to do systemu az 7.-meho?je to pre mna dolezite.kedze keby mi pani nebola napisala,ze to poslala /napisala mi to az potom,co som sa jej spýtala na tie chýbajúce časti z fotky/,tak by som odstupila od vymeny.kedze som zistila,ze ten tovar opisany ako novy a bez poskodeni nema vsetky casti,co mal mat.diky.
@beacan čo s ňou? v každom prípade dať negatívne hodnotenie.poprípade poprosiť admina,nech sa na to pozrie-teda na vašu konverzáciu a ten inzerátik,kde bol opísaný stav.a nech ti poradia.neviem,či sa spravodlivosti dovoláš,lebo tu niekedy je to už naozaj pritiahnuté za vlasy.ale aspoň skús.možno sa spamätá až po negatku.držím palčeky
@trnka77 zase nechcem ju obvinovat,ze to neposlala vtedy,ked napisala.tak ju nechcem otravovat scanovanim,ak vobec mozno ani scan nema.a snad na baliku uvidim datum na peciatke a potom to mozno budem riesit.a potom uvidim.lebo ja co som posielala ako doporuceny list,tak vzdy vsetko sedelo.no toto bude asi maly balik,tak neviem,s tym skusenost velmi nemam,ci to sedi @traktor ako verim,ze to dojde,len mne ide teraz o princip,ci to bolo naozaj posielane vtedy,co tvrdi ta pani 🙂
@huxy na podacom lístku je dátum, takže ak chce dokázať, že naozaj poslala 6.6., nech odfotí, oskenuje podací lístok, mne sa ešte nestalo, že by ten čas podania nesedel.. ak by to bolo aj podávané na pobočke, kde nie sú digitalizovaní, nahodené v systéme by to podľa mna bolo ešte v ten istý den a hlavne, ak posielala ráno
@benne však aj mne sa to nezdá.lebo aj mne vždy sedelo s podacím lístkom.a práve aj to,že mi písala cca o 8.15,že to už poslala v ten deň.možno má poštu za rohom a stihla hneď o ôsmej keď otvárajú,to tam dať a ísť domov a napísať mi 😀 no neviem.počkám ešte kým príde balík,pozriem pečiatku a budem to riešiť.

@huxy dobrý večer vy viete ako to bolo? že sa ku tomu vyjadrujete? nemali by ste poznať aj môj postoj a skutočne celú pravdu? to ja som bola tá čo v tejto veci kontaktovala admina a ako vidíte účet pozastavený nemám ja som jednala čestne a takéto šlapky som neposlala pajinka to velmi dobre vie a preto sa ich bojí poslať spať, to som jej totiž navrhla, že jej vrátim plnú sumu za topánky ak mi prídu v stave v akom som ich poslala..normálna vec nie? a nesúhlasí miesto toho ma tu ohovára a očierňuje a nechcem nikoho uraziť ale mám svoj názor aj na tie ktoré riešia a samé nevedia čo...