icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
12. jún 2012

@indira u nás nosí poštárka len listové zásielky, pre balíky si musím ísť na poštu...

bubo1104
12. jún 2012

@bluerose
@danielllka Mne sa admin už ozval 2 x , dohodli sme sa na nejakom postupe . Potom zakročí on , ale nezaručuje , že sa mi peniaze vrátia späť . Len jej môže stopnúť bazárik . Aj tak je to aspoň niečo ako nič . Riešime to , uvidíme ako dopadnem . Ďakujem za podporu , od Vás - Jarmila

danielllka
12. jún 2012

@sasska určite chyba nieje na Tvojej strane a na Tvojom mieste to určite tak nenechám- peniaze nerastú na strome, kupujeme tu, aby sme ušetrili a nie, aby sme vyhadzovali do koša. Požiadaj o vrátenie peňazí, Ty jej pošli naspäť celý balík- ak nebude súhlasiť, hoď sem jej nick, daj jej negatko a kontaktuj admina 😉 Držím palce 🙂

danielllka
12. jún 2012

@bubo1104 .. tak nech ju aspoň stopnú, nech už nepredá ani šnúrky do topánok 😉 Sa môžu hanbiť takíto ľudia 😔 Držím palce, daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂

huxy
13. jún 2012

@bubo1104 možeš mi prosím ťa napísať,na akom postupe ste sa s adminmi dohodli?lebo ja som mala tiež problém,admin mi radil,nech sa s predávajúcou dohodnem.no lenže keďže pani nemala záujem sa nijak dohodnúť,tak admin písal,že on nemôže nijak prinútiť pani mi vrátiť peniaze alebo môj tovar a ja jej pošlem ten jej.takže mne zostalo len ťažké srdce na ňu a zlá skúsenosť.išlo tam o čiastku 13€.mám síce jej doškriabané chodítko,ale stojí na prd.tak som len chcela vedieť,aký postup radili tebe a či sa podarilo dohodnúť.

traktor
13. jún 2012

@sasska ak v inzerate bola uvedena ina velkost ako je na stitku oblecenia, tak mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu ..teda ak si platila napr. 8 +1,20 postu, tak ti ma vratit 8 +1,20+1,20 ..za to jedno postovne naviac jej posles veci spät..mas na to narok, aj admin by ti tak odpovedal..neboj sa to riesit a kludne jej daj odkaz na tuto temu 😉

traktor
13. jún 2012

@bubo1104 hadam sa to vyriesi k tvojej spokojnosti..v takych pripadoch ak sa zavadza by sa mal bazar stopnut automaticky..nie je to fer..a inak, nechapem tie baby, to im stoji taka *reklama* za to?+ ten pocit, ze som niekoho obrala o peniaze..tie musia asi veeeeelmi dobre v noci spat..

sasska
13. jún 2012

@jonas17 @danielllka @traktor ďakujem za odpovede 🙂 Vrátenie aj so spätným poštovným som už jej navrhla, skúsim ešte raz. Som zvedavá, čo mi odpíše...

bubo1104
13. jún 2012

@danielllka
@traktor
@huxy - budem rada , keď jej to admin zastaví . Táto paní nevie čo slovo hambiť sa znamená . Vie sa zo všetkého vyhovoriť . Nechce sa dohodnúť a vrátiť mi peniaze , Ona si stojí za svojím slovom , že som sa mala na tovar informovať , kým som ho kúpila . Ona ho tak kúpila a basta , ani na ňu nikto nebral ohľad , keď jej nikto nevrátil peniaze . Asi si myslí , že je normálne v dnešných časoch oko za oko a zub za zub . Nerozumiem ako môže dobre spávať , ale ľudia tohto typu sú zo sebou spokojní je to ich prirodzená povaha . Nič si s toho nerobí , možno si myslí , že dám do iných bazárou a je to vyriešené . Trochu sa s tým poprplem , kým dám do iných bazárou , ale nevadí noa čo , ja som v práve a ja mám pravdu . Asi tak nejako si to myslí . S adminom sme sa dohodli , že jej napíšem na ip a skúsime sa dohodnúť . Ale ona sa dohodnúť nechce v žiadnom prípade ani tak , ani onak . Keď sa do 3 dní nedohodneme mám adminou kontaktovať a oni sa s ňou skúsia dohodnúť . Tak zatiaľ čakám . Už som jej písala 2 x na ip , ale neodpovedá . Zmazala si inzerát na tie tenisky a pre ňu je to už vyriešené lebo ich predala a má peniaze v kapse . Tak ja ju už nezaujímam . Asi tak , sama som zvedavá , čo bude ďalej .

huxy
13. jún 2012

@bubo1104 hm,tak toto je super.v každom prípade jej treba dať aj negatívne hodnotenie,poprípade dať na čiernu listinu.toto jednanie je už fakt drzosť.ja sama som takéto zažila včera.ale už škoda slov.držím palce,nech sa to vyrieši

superzabka
13. jún 2012

@huxy aj mne sa stalo, že mala jedna nemenovaná 😀 142 dob. hodnotení a mna oklamala, vraj úplne nové pár krát oblečené, prišla mi vec popraskaná bolo vidno že ju opravovali a v páse guma vyťahaná...
napísala som jej že to chcem vrátiť ešte v ten den dodania, a ona nato že nosenú vec neberie späť!!!! bola to hrubá vec na mojho synovca( mojmu ani by nepasovala veľkosť) na jesen, bola to veľkosť 74 moj mal 80 a synovec 62, a vtedy bolo teplo!!! stane sa aj mne že nieje maminka spokojná, ale vratim jej peniaze.... a nehádam sa... po dvoch mesiacoch mi poradili že mám napísať adminovi, čo som netušila, a ona na to že čo ju otravujem a mám jej dať pokoj.... ☹ , už na to kašlem..... zíram jaké su tu mamičky.... 😅

huxy
13. jún 2012

@superzabka však aj ja.nemyslela som,že aj ja sa stanem obeťou takej podvodníckej a klamárskej predávajúcej.no čo už,fakt ľudia sú rôzni.ak ti to za to nestojí,tak to už nerieš,ale ja by som aspoň dala riadne negatívne hodnotenie 😉

superzabka
13. jún 2012

@huxy ved už to neriešim, neg. hodnotenie som dala,

huxy
13. jún 2012

@superzabka aspoň ako také za dosť učinenie.aj keď dosť malá útecha

lulinko
13. jún 2012

@sasska a prosím Vás aký má nick????..ďakujemm 🙂 🙂

bubo1104
13. jún 2012

@huxy napísala som jej negatívne hodnotenie , ktoré ju síce pobúrilo , ale nijak zvlášť nedotklo . Predávajúca / ssrdiecko3 / nemá svedomie , klame , zavádza , je zo sebou spokojná a druhé ju nezaujíma . Som s toho sklamaná , ale ja hovorím , že aj majster tesár sa raz utne . Šťastie si za to nekúpi , len si spravila peknú reklamu .

huxy
13. jún 2012

@bubo1104 no tak asi nema ziadne svedomie.ale ano,ma tu spravenu dobru reklamu.tak dufam,ze jej uz nik nenaleti.raz sa jej to vsetko vrati,aj ked osobne viem,ze to je mala utecha.prajem ti uz len seriozne predavajuce 🙂

bubo1104
13. jún 2012

@huxy ďakujem za podporu , teraz si budem dávať lepší pozor na to s kým uzavriem obchod . Nemám to v povahe písať o ľuďoch negatívne , som skôr optimista a v každom vidím len to dobré alebo sa aspoň o to snažím . Priečilo sa mi písať aj to negatko , ale ona si ho právom zaslúži , Aj baby tu na MK ma v tom utvrdili . Myslela som skôr na to , aby si druhé zobrali ponaučenie z mojej skúsenosti a už viac nenaleteli tejto predávajúcej .

huxy
13. jún 2012

@bubo1104 však najmä kvôli tomu treba písať hodnotenia,aby kupujúce vedeli,s kým chcú obchodovať.mne to negatívne hodnotenie už nepomôže,ktoré dám zlej predávajúcej.ale dúfam,že pomôže iným maminkám,aby nenaleteli.

nikolca
13. jún 2012

baby pokial chce jedna mamina poslať na dobierku a vlastne sme sa dohodli,že mi uhradi poštovne tam a späť,budem to posielať ako balik ma to nad kilo a cena poštovneho bude 2,20+0,45centov pokial si dam poslať peniaze na učet?a potom mi ma vlastne uhradiť 2,65+2,65 čiže 5,30? 😉 no posielam to takto prvykrat a kedže je neregistrovana bojim sa poslať na dobierku,pokial mi uhradi poštovne aspon budem mať istotu 🙂 😉 a cena tej danej veci je 15 euro potom ked to budem posielať tak mam odratať len to jedno/spätne poštovne,tych 2,65?

huxy
13. jún 2012

@nikolca a to poštovné za cestu tam a späť ti pošle skôr na účet?ak ano,tak by to malo byť v poriadku.sumu 2x2,65 plus tych 45 centov,ak si das sumu zaslat na ucet.a potom na sek a aj balik napis tu sumu 15€ znizenu o to spatne postovne.

nikolca
13. jún 2012

ona to chce poslať na pošte lebo že banku ma v meste a poštu ma kusok od domu, tak asi šekom a tam potrebuje asi aj moju adresu?alebo nie?

huxy
13. jún 2012

@nikolca ano,potrebuje na to aj tvoju adresu.a ak to bude zasielat na ucet,tak aj cislo uctu.ak na meno,tak staci adresa.ak ti postovne uhradi dopredu,tak myslim,ze ten tovar prevezme.horsie by bolo,keby chcela len na dobierku bez hocijakej zalohy.

sofokleska
13. jún 2012

kupujuca žiada o vymenu na ktoru pristupim a po čase zistim že moj tovar ponuka dvojnasobne drahšie ako som ho davala ja ☹ snažim sa davať primerane ceny, niekedy idem aj pod cenu....a ked už niečo kupim z bazarika a mi to nesadne, tak to posuniem za tu istu cenu max. si priratam to poštovne ale žiaľ každy sme iny a niektrori si z bazara robia biznis ☹

lulinko
13. jún 2012

@nikolca ano aj adresa je potrebná...ja som tiež posielala šekom a aj adresa musí byť... 🙂 🙂 🙂

benne
13. jún 2012

@nikolca spätné poštovné nie je vo výške dobierkového, ale neviem koľko, neporadím.. dobierkové k balíku sa priratáva len 0,40€, takže dobierka bude stáť 2,60€, (raz som posielala balík za 3€ a došiel mi späť, platila som 1,90€)

nikolca
13. jún 2012

@lulinko dakujem ja tak neposielam tak som nevedela som myslela že stači čislo učtu 🙂 😉

stanislavao
13. jún 2012

@sofokleska nuz, s tymto nic nenarobite. viacej je tu takych, co toto robia. aj od sestry jedna nakupila za super cenu kopu triciek a potom predava kus za cenu, co ona dala za cely balik, kde boli asi 4 tricka. cize vyslovene biznis. vy mate svoje inzeraty v zmazanych, tak mozete napisat skusit napisat adminovi, ze co dotycna spravila, ale je to tazke. a ano, ked jej to nesadlo, mala to ponukat za tu istu cenu, aku to kupila. ale to by ludia museli mat charakter. a v dnesnej doba ludia ani len netusia, co to charakter je. C est la vie.

nikolca
13. jún 2012

@benne to važne tak potom neviem kolko mi ma uhradiť ale ved to je jedno ved to spätne poštovne jej stejne vratim v sume ktoru mi posle

lulinko
13. jún 2012

@nikolca nemáte za čo.. 🙂 🙂 🙂 🙂 ....ja som tak viackrát posielala.,.. 🙂