Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tina2 podla mna sa dohodnite na polovicnom postovnom, ved aj ona mala byt presnejsia.
@zanika1983 asi áno...navrhnem jej to a uvidím....dakujem za radu 😉
@tina2 - netusim sice o ake sandalky sa jedna - ale pre mna pojem "vnutorna dlzka" je dlzka topanky vyuzitelna pre chodidlo.. tj ak si to merala a dala si tam aj krajnu gumu, kam prsty nejdu a je to iba "okrasa" ci ako to nazvat, tak si myslim, ze si to zmerala zle ty... najma preto, ze ty si tie sandalky drzala v ruke a vedela si o tom, ze ten 0,5cm je kraj, nevyuzitelny.. mamicka nemala odkial vediet, ze si jej zmerala cele vnutro od kraja po kraj a tak si to podla mne nemala ako domysliet a odratat 🙂
lebo ty si jej vlastne odmerala vonkajsiu dlzku sandalky - ked ratatm s tym, ze taku istu dlzku by si namerala aj zo spodu (od okraja po druhy okraj)
riesit pojem vnutorna dlzka a vlozka mi pride trosku zvlastne - lebo ako pisem - pre mna pojem vnutorna dlzka/vlozka = to iste... plocha ktora je vyuzitelna pre nohu 🙂
takže ešte všetkým poctivým mamičkám dávam na vedomie,nech si dajú pozor na predávajúcu VIKIVIVI. od začiatku ma zavádzala,neskôr klamala,potom stále viac,a nakoniec ešte mňa robí za hlupaňu.pozor na ňu.neodporúčam s ňou obchodovať.
prečo ma jedna predavajuca v podmienkach posielam len na dobierku 😖 ,čo nema učet či čo? 😨 😕 mala som zaujem o veci a ona že doporučene neposiela 😨 😕
@nikolca ?? ved sa jej dá poslať šekom aj domov.skús jej dať aj takúto možnosť..teda ak niečo od nej chceš.
toto je už naozaj bezcitné... ☹ ☹ ☹ ...jedna mamina mi slubila darovať bundičku a košielku...všetko sme sa dohodli,ešte som jej napísala že poštovné jej pošlem na učet...a teraz mi napísala že mi to už nedá lebo to slubila inej maminke ☹ ☹ ☹ ..ja viem že je to jej vec komu to dá,ale nie je to solídne.... ☹ ☹ ☹ ...
@silvinka25 ☹ no tak to je naozaj neseriózne ...ale nepomôžeš si,môžeš si o nej pomyslieť svoje 😉
@bodka13 noo veď ja viem... ☹ ☹ ☹ ..len mi to príde ozaj neseriózne..ešte mi napísala že ja som neseriozna.. ☹ ☹ ..veď keby som to nepotrebovala,tak sa nebudem ponižovať o darovanie.. ☹ ☹ ...ale nechám to tak...je to jej vec...a nemôžme za také maminky ☹ ☹
baby, máte skúsenosť so zasielaním na dobierku neregistrovanej? Jedna chce na dobierku monitor dychu je to dosť vysoká suma bude tam drahé poštovné s príplatkom krehké tak neviem či poslať či počkať.
@natalienka12 ja by som neposlala...moja skusenost s neregistr.velmi zla..neriskuj....je to vysoka polozka urcite sa niekto najde casom kto ho kupi...neriskovala by som
@silvinka25 tak to je ozaj neseriózna maminka....veď keď raz slubi,tak to má dodržať a nie oklamať.. ☹ ☹ ☹ ..
@natalienka12 tiez by som dobierku neposlala..bud nech ti posle peniazky na ucet, alebo sekom.
@nella1 pravda? som pozerala že by to poštovné ako poistený balík na dobierku s príplatkom krehké vyšlo okolo 6 eur a keď sa mi vráti platím aj spätné poštovné, akože tie peniaze viem minúť aj inak, nie?
@danielllka
@traktor - dnes som znovu písala / ssrdiecko3 / aby začala riešiť moju reklamáciu , ale nič s ňou nepohne . Inzerát z bazárika stiahla , samozrejme ja som pre ňu už nezaujímavá , veď peniaze za tenisky má a iné ju nezaujíma . Nepripustá si , že spravila chybu a nenapísala v akom stave tenisky sú . Ja som tá ktorá ju očierňuje a napísal jej 1 negatívne hodnotenie . Ja som vraj tá , ktorá spravila chybu a mala som sa na tovar pýtať . Ani adminou sa nebojí a neberie na nič ohľad , že ani na ňu nikto ohľad nebral a nikto jej peniaze nevrátil . Že som ju očiernila a to sa nerobí a je divné , že má negatko len odomňa . Naozaj je to neférová , vypočítavá predávajúca , ktorá neskutočne zavádza , klame a nebojí sa ničoho . Je to vôbec možné , aby takto niekto klamal a ešte spraví s kupujúcej tú zlú . Popálila som sa na nej , neprejem nikomu nič zlé , ale jej prajem len také kupujúce ako je ona sama . Som s toho sklamaná
Baby, práve som zistila, že som pretriasaná v jednom fotoblogu, tak si idem po radu 😔
Objednala som si tričko a mikinu, ktoré mali byť vo veľkosti 104. Mala som jeden rozmer a to dĺžku, ktorú som si porovnala s jednou mikinou, čo mám v tej veľkosti a sedela. Ale mikina, ktorú mi predávajúca poslala je vo veľkosti 6-12 mesiacov (80), rukávy sú kratučké, ďalej tam bolo tričko, pri ktorom bola uvedená tiež veľkosť 104 a prišlo mi tričko vo leľkosti 12-24 mesiacov (92).
Ešte som si od tej predávajúcej objednala dva svetríky vo veľkosti 92, ktoré mali byť vo výbornom stave. Na jednom je uvedená veľkosť 98 a je znosený a vyblednutý. Ten druhý svetrík má také malé, možno zanedbateľné fliačky, ale neboli uvedené v popise a časť, ktorá mala byť biela je taká zašednutá. Predávajúca sa oháňa tým, že veci boli lacné, ale teda za 8 € som mohla kúpiť aj peknú nenosenú mikinu.
V IP a vo fotoblogu si z toho celého vždy vyberie len to, čo jej vyhovuje. Tak ale ja neviem, keď je uvedená veľkosť 80, predávať to ako 104? Veď tam je úplne iný strih. Už chápem, prečo jej ceny v bazári pripadajú "nenormálne".
Ako by ste to riešili? Mám to nechať tak? Či je fakt chyba na mojej stane? 😕
@nikolca podľa toho, kde býva, možno v osamelej dedine, kde nie je bankomat .. ale je pravda, že na poštu peniaze chodia .. účet si mohla zrušiť na dobu trvania materskej, alebo jej to chodilo na mužov účet a bojí sa, že jej tú čiastku nedá .. dôvodov je veľa .. takže skúsiť možnosť poslať šekom
@natalienka12 je to kazdeho osobne riziko, zarucene ti nikto nepovie ci ano, alebo nie...ja sa riadim, podla lokality, kam to chcu poslat... 😉
@bubo1104 už s ňou vôbec nekomunikuj, spravila si všetko, čo sa dalo- keď ma takýto postoj, evidentne s ňou nepohne ani 10 správ od Teba. Písala si adminom, počkaj, kým sa Ti ozvú- ak dlhšie neodpisujú, skúsila by som znova- čo ak zabudli, prehliadli- určite toho majú dosť.. urguj, "otravuj", ide o Tvoje peniažky. @ssrdiecko3 sa očiernila sama, svojím chovaním, keď už od nej nikto nič nebude chcieť kúpiť, môže porozmýšľať, že prečo- či jej tie "ukradnuté" eurá stáli zato! A neboj nič- pánbožko nieje náhlivý, ale pamätlivý 🙂

@tina2 hej uz som si vsimla. a jej su teraz akoze male? skor mi to pride ze sa jej asi az tak nepacia. 😖 ale to vie iba ona