Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bluerose
@danielllka Mne sa admin už ozval 2 x , dohodli sme sa na nejakom postupe . Potom zakročí on , ale nezaručuje , že sa mi peniaze vrátia späť . Len jej môže stopnúť bazárik . Aj tak je to aspoň niečo ako nič . Riešime to , uvidíme ako dopadnem . Ďakujem za podporu , od Vás - Jarmila
@sasska určite chyba nieje na Tvojej strane a na Tvojom mieste to určite tak nenechám- peniaze nerastú na strome, kupujeme tu, aby sme ušetrili a nie, aby sme vyhadzovali do koša. Požiadaj o vrátenie peňazí, Ty jej pošli naspäť celý balík- ak nebude súhlasiť, hoď sem jej nick, daj jej negatko a kontaktuj admina 😉 Držím palce 🙂
@bubo1104 .. tak nech ju aspoň stopnú, nech už nepredá ani šnúrky do topánok 😉 Sa môžu hanbiť takíto ľudia 😔 Držím palce, daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂
@bubo1104 možeš mi prosím ťa napísať,na akom postupe ste sa s adminmi dohodli?lebo ja som mala tiež problém,admin mi radil,nech sa s predávajúcou dohodnem.no lenže keďže pani nemala záujem sa nijak dohodnúť,tak admin písal,že on nemôže nijak prinútiť pani mi vrátiť peniaze alebo môj tovar a ja jej pošlem ten jej.takže mne zostalo len ťažké srdce na ňu a zlá skúsenosť.išlo tam o čiastku 13€.mám síce jej doškriabané chodítko,ale stojí na prd.tak som len chcela vedieť,aký postup radili tebe a či sa podarilo dohodnúť.
@sasska ak v inzerate bola uvedena ina velkost ako je na stitku oblecenia, tak mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu ..teda ak si platila napr. 8 +1,20 postu, tak ti ma vratit 8 +1,20+1,20 ..za to jedno postovne naviac jej posles veci spät..mas na to narok, aj admin by ti tak odpovedal..neboj sa to riesit a kludne jej daj odkaz na tuto temu 😉
@bubo1104 hadam sa to vyriesi k tvojej spokojnosti..v takych pripadoch ak sa zavadza by sa mal bazar stopnut automaticky..nie je to fer..a inak, nechapem tie baby, to im stoji taka *reklama* za to?+ ten pocit, ze som niekoho obrala o peniaze..tie musia asi veeeeelmi dobre v noci spat..
@jonas17 @danielllka @traktor ďakujem za odpovede 🙂 Vrátenie aj so spätným poštovným som už jej navrhla, skúsim ešte raz. Som zvedavá, čo mi odpíše...
@danielllka
@traktor
@huxy - budem rada , keď jej to admin zastaví . Táto paní nevie čo slovo hambiť sa znamená . Vie sa zo všetkého vyhovoriť . Nechce sa dohodnúť a vrátiť mi peniaze , Ona si stojí za svojím slovom , že som sa mala na tovar informovať , kým som ho kúpila . Ona ho tak kúpila a basta , ani na ňu nikto nebral ohľad , keď jej nikto nevrátil peniaze . Asi si myslí , že je normálne v dnešných časoch oko za oko a zub za zub . Nerozumiem ako môže dobre spávať , ale ľudia tohto typu sú zo sebou spokojní je to ich prirodzená povaha . Nič si s toho nerobí , možno si myslí , že dám do iných bazárou a je to vyriešené . Trochu sa s tým poprplem , kým dám do iných bazárou , ale nevadí noa čo , ja som v práve a ja mám pravdu . Asi tak nejako si to myslí . S adminom sme sa dohodli , že jej napíšem na ip a skúsime sa dohodnúť . Ale ona sa dohodnúť nechce v žiadnom prípade ani tak , ani onak . Keď sa do 3 dní nedohodneme mám adminou kontaktovať a oni sa s ňou skúsia dohodnúť . Tak zatiaľ čakám . Už som jej písala 2 x na ip , ale neodpovedá . Zmazala si inzerát na tie tenisky a pre ňu je to už vyriešené lebo ich predala a má peniaze v kapse . Tak ja ju už nezaujímam . Asi tak , sama som zvedavá , čo bude ďalej .
@huxy aj mne sa stalo, že mala jedna nemenovaná 😀 142 dob. hodnotení a mna oklamala, vraj úplne nové pár krát oblečené, prišla mi vec popraskaná bolo vidno že ju opravovali a v páse guma vyťahaná...
napísala som jej že to chcem vrátiť ešte v ten den dodania, a ona nato že nosenú vec neberie späť!!!! bola to hrubá vec na mojho synovca( mojmu ani by nepasovala veľkosť) na jesen, bola to veľkosť 74 moj mal 80 a synovec 62, a vtedy bolo teplo!!! stane sa aj mne že nieje maminka spokojná, ale vratim jej peniaze.... a nehádam sa... po dvoch mesiacoch mi poradili že mám napísať adminovi, čo som netušila, a ona na to že čo ju otravujem a mám jej dať pokoj.... ☹ , už na to kašlem..... zíram jaké su tu mamičky.... 😅
@superzabka však aj ja.nemyslela som,že aj ja sa stanem obeťou takej podvodníckej a klamárskej predávajúcej.no čo už,fakt ľudia sú rôzni.ak ti to za to nestojí,tak to už nerieš,ale ja by som aspoň dala riadne negatívne hodnotenie 😉
@huxy ved už to neriešim, neg. hodnotenie som dala,
@superzabka aspoň ako také za dosť učinenie.aj keď dosť malá útecha
@huxy napísala som jej negatívne hodnotenie , ktoré ju síce pobúrilo , ale nijak zvlášť nedotklo . Predávajúca / ssrdiecko3 / nemá svedomie , klame , zavádza , je zo sebou spokojná a druhé ju nezaujíma . Som s toho sklamaná , ale ja hovorím , že aj majster tesár sa raz utne . Šťastie si za to nekúpi , len si spravila peknú reklamu .
@huxy ďakujem za podporu , teraz si budem dávať lepší pozor na to s kým uzavriem obchod . Nemám to v povahe písať o ľuďoch negatívne , som skôr optimista a v každom vidím len to dobré alebo sa aspoň o to snažím . Priečilo sa mi písať aj to negatko , ale ona si ho právom zaslúži , Aj baby tu na MK ma v tom utvrdili . Myslela som skôr na to , aby si druhé zobrali ponaučenie z mojej skúsenosti a už viac nenaleteli tejto predávajúcej .
baby pokial chce jedna mamina poslať na dobierku a vlastne sme sa dohodli,že mi uhradi poštovne tam a späť,budem to posielať ako balik ma to nad kilo a cena poštovneho bude 2,20+0,45centov pokial si dam poslať peniaze na učet?a potom mi ma vlastne uhradiť 2,65+2,65 čiže 5,30? 😉 no posielam to takto prvykrat a kedže je neregistrovana bojim sa poslať na dobierku,pokial mi uhradi poštovne aspon budem mať istotu 🙂 😉 a cena tej danej veci je 15 euro potom ked to budem posielať tak mam odratať len to jedno/spätne poštovne,tych 2,65?
ona to chce poslať na pošte lebo že banku ma v meste a poštu ma kusok od domu, tak asi šekom a tam potrebuje asi aj moju adresu?alebo nie?
kupujuca žiada o vymenu na ktoru pristupim a po čase zistim že moj tovar ponuka dvojnasobne drahšie ako som ho davala ja ☹ snažim sa davať primerane ceny, niekedy idem aj pod cenu....a ked už niečo kupim z bazarika a mi to nesadne, tak to posuniem za tu istu cenu max. si priratam to poštovne ale žiaľ každy sme iny a niektrori si z bazara robia biznis ☹
@sofokleska nuz, s tymto nic nenarobite. viacej je tu takych, co toto robia. aj od sestry jedna nakupila za super cenu kopu triciek a potom predava kus za cenu, co ona dala za cely balik, kde boli asi 4 tricka. cize vyslovene biznis. vy mate svoje inzeraty v zmazanych, tak mozete napisat skusit napisat adminovi, ze co dotycna spravila, ale je to tazke. a ano, ked jej to nesadlo, mala to ponukat za tu istu cenu, aku to kupila. ale to by ludia museli mat charakter. a v dnesnej doba ludia ani len netusia, co to charakter je. C est la vie.

@indira u nás nosí poštárka len listové zásielky, pre balíky si musím ísť na poštu...