Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bubo1104 tak drzim palce, nech jej aspom admini bazar stopnu. Normalne nechapem, kde sa to v tych zenskych berie,takto sa chovat.Mne by svedomie nedalo spavat! Uplne som znechutena, aki ludia chodia po tejto zemi, to, co tu citam, tak ma miestami taka zlost chyta, ze az 😠 ja byt adminom, taketo pripady by som riesila razantne a hned!
Tento istý prispevok som pridala aj do témy "černá listina, len nicky ktoré su nespoľahlivé"
Ale nedá mi to nepridať aj sem!!
Tak pridávam sem aj moju negatívnu skúsenosť s predávajúcou bubu2009.
Z jej bazárika som si objednala postieľku ešte 1.6.12 a v ten istý deň som odoslala peniaze. Písala, že hneď ako
obdrží peniaze,tak balík posiela, no žiaľ do dnešnéhoo dňa mi nič neprišlo a nekomunikuje (resp. veľmi stručne) so mnou
Mala tam zo 6 roznych inzerátov a na všetky mala dosť veľa záujemcov. Konkrétne na tú postielku 16-tich záujemcov po mne...tak si viem predstaviť, že keď od každého zobrala peniaze a neposlala tovar..tak sa fajne nabalila .
Teraz má vymazané všetky inzeráty, stále svieti, že je aktívna, tak jej prosím nenaleťte ako ja aj keď podľa mňa takýto ľudia nemajú problém si založiť nový nick a okrádať ďalej..
Chcem sa ešte opýtať či sa to už niektorej stal takýto konkrétny problém ak ano, ako je možné to ešte riešiť, vie admin nejako zistiť tú osobu, raesp. jej zastaviť vstup sem na MK?? Alebo čokoľvek!!??!
@anelka5 ano, urcite napiste adminovi a on to bude riesit. vie ju zablokovat. upozornia ju, budu ozno hladat tych dalsich, co ju kontaktovali na danu postielku. napiste matinovi jasanovi, je velmi ochotny a urcite vam skusi pomoct. mne pomohol. islo sice len o tricko za 10e, ale nakoniec som dostala svoje peniaze naspat a dotycna uz inzeraty nema.
@stanislavao ďakujem za radu, napíšeš mi do ip jeho nick, aby som mu napísala, lebo som našla len admina s nickom hirjak.
ďakujem
@stanislavao ved presne, viem že s tym nič neurobim. ☹ nech je to padne naužitok. ale je mi z toho zle
Ahojte baby, idem ku vam o radu... 😅
este 3.6. som jednej predavajucej uhradila peniaze za pyzamka..doteraz sa mi vôbec neozvala a uplne ma ignoruje.. 😠 😠 uz je to 10 dni!! a vidim, ze aktivna je, takze tu bola a nedala mi ziadne info..
Ma same pozitivne hodnotenia tak naozaj neviem co si mam o tom mysliet... ☹
@nellie_ v poslednom case sa to tu deje velmi casto.ze pani ma dobre hodnotka,a zrazu nejaky problem a nejavi zaujem riesit.netvrdim,ze je to tvoj pripad.mozno tej pani nieco vazne do toho prislo.a vraj ak jej svieti stats ze je aktivna,nemusi byt ani tu na MK poslednych 7 dni,vraj staci,aby sa z pocitaca z tejto stranky neodhlasovala /ak si zaklikla,ze zapamatat heslo/.neviem,neskusala som to,ale niekde som o tom tu citala.skus jej este napisat.popripade napis adminovi,ci vie zistit,kedy naposledy tu naozaj bola.
dnes som dala mužovi poslať baličky,presne tri všetky boli hmotnosťou niečo nad kilo povedala som mu aby na pošte vypytal modre listky kedže doma som nemala a poslal mi to ako baliky že poštovne tam bude 2,20 za jeden a na pošte mu povedala že prečo to posiela ako balik že ako doporučeny list to vyjde lacnejšie 😠 😠 tak to poslal tak za 2,60 😕 😨 ,pritom som už tak viackrat posielala a to poštovne bolo 2,20!! 😝
@nikolca no tak to mate velmi mile a ustretova pani postarky na poste.praveze,ak je balicek tazsi ako 1 kg,tak sa to oplati poslat ako balik,tam je suma do 2kg 2,20€. a ak je to mensieho moze sa to poslat ako doporuceny list /ale nemusi,kludne aj ako balik/,a tam do 2 kg je cena 2,60€.
@huxy no ved prave ono to malo približne 1050g a približne tou vahou boli rovnake no nejakych par gramou navyše,aj som pred tym pozerala cennik pošty a ako balik to bolo 2,20 tak som si aj učtovala a ako doporučena zasielka 2,60 a ona mu povedala že ako doporučena zasielka to vyjde lacnejšie 😠 😠 😠 ,ja ked chodim do mesta na poštu tak tam sa mi taketo dačo stať nemôže tam maju aj cennik pred sebou a sem tam do toho nakuknu ale tuto kusok od nas kde mi to posielal su take lemry neochotne by nedbali keby si to šiel aj za okienko odvažiť
@nikolca nechapem tomu preco mu to postarky povedali.to akoze oni naozaj nepoznaju cennik?ked nie,tak nech si ho potom pozru.alebo si mysleli,ze to bude menej nez 1 kg? no neviem.asi keby si bola šla osobne,tak im to povieš,že to chceš ako balík a basta.a nech sa aj na hlavu postavia.prečo máš platiť za každý balík o 40 centov viac?no úžas

@nikolca zaokrúhlila by som na 5€