icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
13. jún 2012

@nikolca zaokrúhlila by som na 5€

bluerose
13. jún 2012

@bubo1104 tak drzim palce, nech jej aspom admini bazar stopnu. Normalne nechapem, kde sa to v tych zenskych berie,takto sa chovat.Mne by svedomie nedalo spavat! Uplne som znechutena, aki ludia chodia po tejto zemi, to, co tu citam, tak ma miestami taka zlost chyta, ze az 😠 ja byt adminom, taketo pripady by som riesila razantne a hned!

anelka5
13. jún 2012

Tento istý prispevok som pridala aj do témy "černá listina, len nicky ktoré su nespoľahlivé"
Ale nedá mi to nepridať aj sem!!
Tak pridávam sem aj moju negatívnu skúsenosť s predávajúcou bubu2009.
Z jej bazárika som si objednala postieľku ešte 1.6.12 a v ten istý deň som odoslala peniaze. Písala, že hneď ako
obdrží peniaze,tak balík posiela, no žiaľ do dnešnéhoo dňa mi nič neprišlo a nekomunikuje (resp. veľmi stručne) so mnou
Mala tam zo 6 roznych inzerátov a na všetky mala dosť veľa záujemcov. Konkrétne na tú postielku 16-tich záujemcov po mne...tak si viem predstaviť, že keď od každého zobrala peniaze a neposlala tovar..tak sa fajne nabalila .
Teraz má vymazané všetky inzeráty, stále svieti, že je aktívna, tak jej prosím nenaleťte ako ja aj keď podľa mňa takýto ľudia nemajú problém si založiť nový nick a okrádať ďalej..

Chcem sa ešte opýtať či sa to už niektorej stal takýto konkrétny problém ak ano, ako je možné to ešte riešiť, vie admin nejako zistiť tú osobu, raesp. jej zastaviť vstup sem na MK?? Alebo čokoľvek!!??!

stanislavao
13. jún 2012

@anelka5 ano, urcite napiste adminovi a on to bude riesit. vie ju zablokovat. upozornia ju, budu ozno hladat tych dalsich, co ju kontaktovali na danu postielku. napiste matinovi jasanovi, je velmi ochotny a urcite vam skusi pomoct. mne pomohol. islo sice len o tricko za 10e, ale nakoniec som dostala svoje peniaze naspat a dotycna uz inzeraty nema.

anelka5
13. jún 2012

@stanislavao ďakujem za radu, napíšeš mi do ip jeho nick, aby som mu napísala, lebo som našla len admina s nickom hirjak.
ďakujem

sofokleska
13. jún 2012

@stanislavao ved presne, viem že s tym nič neurobim. ☹ nech je to padne naužitok. ale je mi z toho zle

sasska
13. jún 2012

@lulinko dohodli sme sa na vrátení, tak zatiaľ nick nezverejním 😉

garzonka
13. jún 2012

@anelka5 Klikni si na svoju internu postu (ta obalka hore), vpravo kliknut na "napis novu spravu" a do kolonky "komu" napis nick na admina martinjasen
dalej uz do velkeho okna opises svoj problem. vela stastia, snad sa to vyriesi 🙂

anelka5
13. jún 2012

@garzonka ďakujem už sa stalo a napísala som mu 🙂

annie13
13. jún 2012

@anelka5 paneboze citala som to, to kolkych uz okradla ?
preco nebola blokovana hned po prvom

hlavne ze mne dnes stopli inzerat lebo bola jedna foto z netu a zlodejka si tu preda 29 postielku x 25 eur pekny biznis

anelka5
13. jún 2012

@annie13 :(( vidíš, aj takéto sa nájdu... 😠 už som poprosila admina nech to skúsi poriešiť.

annie13
13. jún 2012

@anelka5 stalo sa to aj mne, bojim sa ze neporiesa nic, je to mala suma, my ked sme sa aj pospajali a bolo to na trestny cin, ona bola v hmotnej nudzi aj ked ju zistili pod c.u. nic z toho nebolo dodnes nemam svoje peniaze

anelka5
13. jún 2012

@annie13 fakt.. 😖 ☹ a o kolko eur si prišla ty?!? ja už som sa s tým nejako zmierila, že nič nevyriešim, ale aj
ma to odradilo od ďalších nákupov tu na MK, radšej v kamennom obchode budem aj keď za drahšie.. 😝

annie13
13. jún 2012

@anelka5 25 eur bolo to cez MMB

annie13
13. jún 2012

@anelka5 moja zase tak nie je tu vela cestnych mamiciek len nakupuj len u overenych vzdy citaj hodnotenia, mne sa to stalo raz a to kupujem na MK a MMB 5 rokov "pre jedno kvíti, slunce nesvíti" jej sa to vráti neboj sa

anelka5
13. jún 2012

@annie13 hmm, tak aj tam sa také veci dejú:(( škoda len kvoli poctivým mamičkám ktoré predávajú, lebo takto strácajú potenc. kupujúce..teda aspoň ja som asi skončila s nákupmi tu!!

nellie_
13. jún 2012

Ahojte baby, idem ku vam o radu... 😅
este 3.6. som jednej predavajucej uhradila peniaze za pyzamka..doteraz sa mi vôbec neozvala a uplne ma ignoruje.. 😠 😠 uz je to 10 dni!! a vidim, ze aktivna je, takze tu bola a nedala mi ziadne info..
Ma same pozitivne hodnotenia tak naozaj neviem co si mam o tom mysliet... ☹

huxy
13. jún 2012

@nellie_ v poslednom case sa to tu deje velmi casto.ze pani ma dobre hodnotka,a zrazu nejaky problem a nejavi zaujem riesit.netvrdim,ze je to tvoj pripad.mozno tej pani nieco vazne do toho prislo.a vraj ak jej svieti stats ze je aktivna,nemusi byt ani tu na MK poslednych 7 dni,vraj staci,aby sa z pocitaca z tejto stranky neodhlasovala /ak si zaklikla,ze zapamatat heslo/.neviem,neskusala som to,ale niekde som o tom tu citala.skus jej este napisat.popripade napis adminovi,ci vie zistit,kedy naposledy tu naozaj bola.

nellie_
13. jún 2012

@huxy - dakujem za odpoved.. takze admini to vedia pozriet, ze ci tu naozaj bola alebo nie.. no vyskusam..
Toto je zatial moja prva neprijemna skusenost..vzdy bol kazdy obchod bezproblemovy..

huxy
13. jún 2012

@nellie_ za malinko.no ja si nie som uplne ista,ci to vedia admini pozriet,ale za pokus to stoji,spytat sa ich.a napis im aj dovod.nech ti hned neodpovedia,ze je to "zasahovanie do sukromia" taketo zistovanie,ze kedy tu naposledy bola 😉

lulinko
13. jún 2012

@sasska ano samozrejme a nemohli by ste mi len do ip??...neviem či to je tá istá čo aj mne tak predala...ďakujem... 🙂 🙂 🙂

sasska
13. jún 2012

@lulinko jasne, pisem IP

nellie_
13. jún 2012

@huxy - uz som napisala a uplne super mi admin odpisal..zistil ze aktivna je a chodi sem.. takze to idem dalej riesit podla jeho pokynov...
Ale fakt ma milo prekvapil admin aj ta rychlost akou zareagoval 😵

lulinko
13. jún 2012

@sasska ďakujem mooooc.... 🙂 🙂 🙂 🙂

huxy
13. jún 2012

@nellie_ tak dufam,ze to s tou pani vyriesis.postupuj podla pokynov admina.

lulinko
13. jún 2012

@sasska tak nie nie tuto maminku nepoznám... 🙂 🙂 🙂 ...ale ďakujem za ochotu... 🙂

nikolca
13. jún 2012

dnes som dala mužovi poslať baličky,presne tri všetky boli hmotnosťou niečo nad kilo povedala som mu aby na pošte vypytal modre listky kedže doma som nemala a poslal mi to ako baliky že poštovne tam bude 2,20 za jeden a na pošte mu povedala že prečo to posiela ako balik že ako doporučeny list to vyjde lacnejšie 😠 😠 tak to poslal tak za 2,60 😕 😨 ,pritom som už tak viackrat posielala a to poštovne bolo 2,20!! 😝

huxy
13. jún 2012

@nikolca no tak to mate velmi mile a ustretova pani postarky na poste.praveze,ak je balicek tazsi ako 1 kg,tak sa to oplati poslat ako balik,tam je suma do 2kg 2,20€. a ak je to mensieho moze sa to poslat ako doporuceny list /ale nemusi,kludne aj ako balik/,a tam do 2 kg je cena 2,60€.

nikolca
13. jún 2012

@huxy no ved prave ono to malo približne 1050g a približne tou vahou boli rovnake no nejakych par gramou navyše,aj som pred tym pozerala cennik pošty a ako balik to bolo 2,20 tak som si aj učtovala a ako doporučena zasielka 2,60 a ona mu povedala že ako doporučena zasielka to vyjde lacnejšie 😠 😠 😠 ,ja ked chodim do mesta na poštu tak tam sa mi taketo dačo stať nemôže tam maju aj cennik pred sebou a sem tam do toho nakuknu ale tuto kusok od nas kde mi to posielal su take lemry neochotne by nedbali keby si to šiel aj za okienko odvažiť

huxy
13. jún 2012

@nikolca nechapem tomu preco mu to postarky povedali.to akoze oni naozaj nepoznaju cennik?ked nie,tak nech si ho potom pozru.alebo si mysleli,ze to bude menej nez 1 kg? no neviem.asi keby si bola šla osobne,tak im to povieš,že to chceš ako balík a basta.a nech sa aj na hlavu postavia.prečo máš platiť za každý balík o 40 centov viac?no úžas