Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby, na toto císlo neposielajte ani centík : c. ú. 0018457332/6500. Je to podvodnícka/podvodník 😠 😠 😠
ja už fakt neviem žienky.tak už som aspoň 3x nahlásila inzeráty jednej klamárskej predávajúcej /poradil mi to admin,keďže v inzerátoch má uvedené ako nové,a aj ja som na taký inzerát reagovala a z toho dôvodu môj problém nikto nijak nevyriešil/.nechcem,aby ešte nejaká maminka dopadla ako ja a ešte jedna nespokojná kupujúca.hm.aj sám admin sa na to dnes pozrel,a ešte stále tam má nestopnuté inzeráty,ktoré sú proti pravidlám.hlavne že môj fotoblog,kde je ten poškodený tovar pofotený do detailov mi bol stopnutý z toho dôvodu,že som tam prekopírovala celú našu konverzáciu s predávajúcou.písala som ju tam preto,aby každý videl,ako ma od začiatku klamala.no žiaľ,tu sa človek spravodlivosti asi nedovolá.začínam byť sklamaná z tohto koníka ☹
Ahojte, ake hodnotenie by ste dali v pripade, ak som za tovar zaplatila este 31.5, predavajuca mi 5.6. pisala, ze hned na druhy den posiela tovar, samozrejme, do vcera nic nedoslo, kontaktovala som ju niekolkokrat, neozvala sa. Az dnes mi balicek dosiel, posielany bol 12.6 v pondelok. S tovarom som spokojna, ale stve ma takyto pristup 😠 Viem pochopit, ak niekto nema momentalne cas ist na postu, ale odpisat na spravu???
@adri266 12.6. bol utorok 😉 a ak predavajuca v tom obdobi ,ako si jej niekolkokrat pisala, aktualizovala inzeraty (cize aktivne tu bola a spravu od teba by musela vidiet) a napriek tomu neodpisala, tak to nebudi doveru (nech v tom bolo cokolvek).
Hodnotenie by som napisala asi take: S tovarom som spokojna, avsak balicek bol odoslany s oneskorením bez predchadzajuceho vysvetlenia.
baby aké máte skúsenosti s @majusina ? 😠
peniaze vam vraciam spat pani nie som zla osoba ako to pisete
@majusina ja nepíšem aká ste zlá, no nie, admin už vymazal co písali o vás iné mamičky, na čiernej listine ste už dávno a nie mojou vinou, ja sa snažím vyjsť v ústrety, a nie oháňať sa tým, že som tovar zámerne poškodila, ved to nieje normálne, kúpiť si niečo s tým zámerom aby som to poškodila, na to mám vecí doma habadej, ok vyriešili sme to v dobrom, som rada, 🙂
@superzabka kde sa to dá prečítať kto je na čiernej listine?
kočky rezervovali ste už tovar dlhšie než mesiac? ide o kočík... bolo by "drzé" vypýtať si zálohu, ktorá by samozrejme bola odpočítaná od konečnej sumy? mamička má dobrý kredit, vyzerá dôveryhodne, predsa len je to dlhý čas....
@dejnas Ano , ja som tiez predavala kocik, zaujemkyna sa ohlasila 3 mesiace pred dohodnutym osobnym odberom, navrhla som jej ci by suhlasila so zalohou 500 Kc, (celkova cena kocika bola 11 tisic), ona suhlasila. Samozrejme , pri osobnom stretnuti a vyzdvihnuti kocika mala uz zaplatit len ten zvysok (10 500).
nepochopim logiku niektorych predavajucich,napisem jej ze mam vazny zaujem o kocik,ona mi odpise ze ok zisti cenu kuriera...den neodpisuje,som prvy a jediny zaujemca a dnes inzerat vymazany ani bu ani mu...porazi ma a tak som sa tesila, 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@monca571 ja by som jej napísala a opýtala sa, či už zistila toho kuriéra, tak ako ste sa dohodli 😠 Schválne, čo Ti na to odpovie 😉
@danielllka to ma nenapadlio,skusim,ale som taka nastvana!!!!!spoliehala som sa,tak mi trba 😢
@monca571 to Ti verím, je to maximálne nefér jednanie, ak ho náhodou predala na inom bazáre (čo sa stáva, že mamičky inzerujú súčasne na viacerých), tak mohla napísať a ospravedlniť sa- nie hrať mŕtveho chrobáka.. ale ja len pre svoj dobrý pocit by som jej napísala- aby som jej to mohla vytknúť 😀
takze pani katka0001 mi po mojej sprave odpisala z kludom aglicana ze kocik je predany! 🙄 🙄 😖 niekto nedokaze citat pravidla bazaru,a neunuva sa odpisat!ja teraz vyzeram ako idiot u pani ktorej som napisala ze kocik som uz nasla......
@dejnas aj ja som predavala kocik, rezervovala na dlhsie (asi mesiac ak nie viac 🙂 ) a tiez asi po 2 tyzdnoch som si radsej vypytala zalohu,, bolo to uplne OK, kupujuca to tiez zobrala OK (dokonca netusim, ci to ona nenavrhla 🙂 ) a ona bola spokojna, ze kocik ma rezervovany, ja ze mam kupujucu s ozajstnym zaujmom 🙂 kocik som predavala asi za 100 eur alebo tak dajako a myslim ze mi poslala 50 (ja som chcela 20 🙂 )
dobrá téma inak, neskoro som ju našla... niekedy mám ale 100 chutí otvoriť tému z opačného "uhla".... napr, moje skúsenosti s kupujúcimi, resp. tváriacimi sa o seriózny záujem by tiež vydali na kapitolu 😝
ja pridávam mamičku veronica00041,mamička mi poslala už jednak neskoršie balík s vysielačkami Avent a nakoniec bez adaptérov!!!! 😠 😠 😠
Nehovorím,že je zlá predávajúca,ale nezodpovedná je určite. ☹ ☹ ☹
@monca571 mila pani ako som vam uz vravela mala som inzerat na viacerych strankach naraz,takze ani z daleka ste neboli prava....na inzerate som mala LEN OSOBNY ODBER a po tretie som vam hned dala vediet ze kociar kupili od nas z mesta....takze budte taka laskava a ked tu uz pisete napiste prosim ako to bolo naozaj ,dobre?
@danielllka hned som jej dala vediet ze kociarik je predany kedze som uprednostnovala osobny odber o com samozrejme vedela....a samozrejme som jej hned napisala a aj sa ospravedlnila....takze kazdy pribeh ma dva strany nie iba jednu...
@katka0001 takze!!!!neznasam ked ludia vymyslaju!!!!ja ten inzerat stale mam,aj ked ste ho vymazali ale asi ste slepa,lebo osobny odber tam nieje,po druhe neklamte ze ste mi dali vediet,ano ked som sa ja ozvala co s tym kurierom,vtedy ste odpisali ze ste kociar predali,vsetky tieto komentare moze zistit a nahliadnut admin,o co ho aj popytam tak ma tu laskavo nenazyvajte klamarkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ked som si vedoma viny nie som aspon drza,
barborka059@azet.sk - emilia blanarovicova (neregistrovaná/ý)
tuto pani vrelo odporucam. neregistrovana, ale spolahliva. obchodik bol rychly a bezproblemovy.
ako tu vlozim ten inzerat co pani vymazala,ale ja ho stale mam...

@stefit áno ale uz neskoro ☹ ☹ ☹