icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

huxy
16. jún 2012

@monca571 ten inzerat sa vlozit neda.vedia ho pozriet bud len admini,alebo vies prekopisovat vasu konverzaciu a vlozit sem.inak sa to uz neda,ak ho pani vymazala.

monca571
16. jún 2012

@huxy tak poprosim admina ako prekopirujem tu konverzaciu?dik

monca571
16. jún 2012

@huxy alebo,nevadi netrap sa necham to na admina uz som pisala,dakujem za ochotu

huxy
16. jún 2012

konverzaciu alebo aj text inzeratu si prekopirujes tak,ze si vysvietis ten konkrétny textx /kliknut myskou na zaciatok textu,drzat mys,tahat na koniec textu a vtedy mysku pustit/,potom stlac klavesy "Ctrl" a súčastne aj klávesu písmenka "c".potom ked mas toto spravene,tak prides na tuto stranku,a das kurzor do okienka kde chces pisat a stlačíš klávesy "Ctrl" a súčastne klávesu písmkenka "v".snád som napísala zrozumiteľne 🙂

huxy
16. jún 2012

@monca571 nemáš začo.no myslím,že admin s tým nič nespraví.pani ťa neoklamala o peniažky ani ti nezaslala poškodený tovar.verím,že ťa to štve.no ja som mala problém,že mi predávajúca poslala poškodený tovar a nijak to admin žiaľ nevyriešil

monca571
16. jún 2012

@huxy tak to ti nezavidim,viem ako ma hneva to ze tu o mne klame,nieto aby sa mi stalo to co tebe

monca571
Odpoveď bola odstránená
monca571
16. jún 2012

Re: kurier

Včera o 10:09

fotoportrét

fotoportrét

katka0001

Príjemcovia: monca571

dobry den nehnevajte sa kociar sme predali tu u nas v meste

monca571 2012-06-15 08:15:33 píše:
--------------------------------------------------------------------------------
dobre rano,zistili ste mi cenu toho kuriera?

monca571
16. jún 2012

myslim ze toto staci su tamdatumy aj cas,kto kedy pisal,skoda ze tu nemozno dat ten inzerat,ale to uz necham na admina!!!!!!!!!!!!!

traktor
16. jún 2012

@monca571 admin s tym nic neurobi..a co by aj mal urobit?obchod neprebehol, pani tovar predala/ ma na to narok - aj ked je to trosku neferove/, ty si o peniazky neprisla..musis si pohladat tovar inde..

huxy
16. jún 2012

@monca571 je to síce naozaj neférové,hlavne že pani odpísala,že ho predali už asi dávno po uskutočnenom predaji.a asi ak by si sa neinformovala,tak ti ani nedá vedieť.žiaľ,stáva sa tu aj také.veru,admin s tým nič nespraví.dokonca asi ani negatko dať nemôžeš,keďže obchod neprebehol.aj keď verím,že ťa to štve.môžeš len sem napísať svoju zlú skúesnosť,ale nič viac.žiaľ

piacere
16. jún 2012

@monca571 verím, že si nazlostená, pani sa zachovala nefér, napriek tomu si nemyslím, že to bol dôvod na to, aby si jej dala negatívne hodnotenie 😉

majka826
16. jún 2012

@monca571 fakt neviem čo riešiš ...zbytočne jej robíš zlé meno , a pritom si vôbec nie škodná...no booože že ho predala , mala istotu..ja ju chapem 🙄

alka221
16. jún 2012

@piacere suhlasim ved predat kociar je lepsie v meste ako posielat kurierom. 😉 toje myslim pochopitelne 🙂 a tiez negativne hodnotko dat nemozes kedze ziadny obchod neprebehol..to ze si sa informovala v akom stave je kocik,neznamena ze ho mas reserved, a ze ho nemoze predat tomu kto da skor peniazky 😉

dosa
16. jún 2012

@monca571 ja teda osobne by som kocik tiez predala tomu, kto si pren osobne pride, aj to tak vacsinou robim, odpadnu mi veci okolo balenia a vlacenia na postu... lebo ked sa mi niekto ozve, ze premerajte, pockajte, zistite, tak ja zistujem, premeriavam, cakam a nikto sa viac neozve... ine by bolo, keby si zaplatila zalohu, ale vlastne sa nic zle nestalo. pani si nezasluzi podla mna negativne hodnotenie...

monca571
16. jún 2012

@piacere
@majka826
@alka221
@dosa mna nenastvalo to ze ho predala,ale to ze mi to akosi zabudla napisat!!!!!!!a ja tava cakam na kocik 😠

piacere
16. jún 2012

@monca571 ale veď áno, my to chápeme, to by nahnevalo každého, napriek tomu to nie je dôvod na negatívne hodnotenie, pretože hodnotenia v bazári slúžia na ohodnotenie uskutočneného obchodu... tu k obchodu nedošlo, tož niet čo hodnotiť... 🙂

alka221
16. jún 2012

@monca571 ale ved ty si si ho nezarezervovala,ani zalohu si nedala, dotycna predavajuca nema ziadnu povinnost tebe pisat ze ho predala, 😉 negatko jej dat nemozes,sluzi na ohodnotko uskutocneneho obchodu..

alka221
16. jún 2012

@monca571 a okrem toho ze ty cakas na kocik,vies kolko je tu takych ze beriem,omerat a potom ani buuu 😒 sa necudujem, a tiez si myslim ze mnoho mamin radsej preda kocik v meste,ako vlacit na postu,balit,kurier.. 😎

monca571
16. jún 2012

@piacere podla mna ano,moj nazor!urcite keby som urobila nieco podobne ja tiez budem obdarovana negat.hodnotenim,a tiez by sa vam nepacilo ze vas niekto obvini ze klamete,ked klame ona,uz som skoncila na tuto temu,dakujem za podporu aj nepodporu 🤐

piacere
16. jún 2012

@monca571 v hodnotení píšeš, že si mala vážny záujem o kočík... len z komunikácie, ktorú si tu nakopírovala som to nejako nepostrehla 😉 Pekný víkend... 😎

monca571
16. jún 2012

@alka221 ale napisem,kocik som predala a nie ze si vymyslam...keby som nenapisala ja tak stalie cakam na nu ci,ako?trochu chore-a este mi tu vypisuje ze co som si to dovoli

alka221
16. jún 2012

@piacere tiez som nepostrehla nejaky zaujem..iba o stav,ale to sa asi informuje kazdy. 😉

alka221
16. jún 2012

@monca571 admin da pani za pravdu,pretoze obchod neprebehol..nemas co hodnotit 😝

monca571
16. jún 2012

nepokazim si slnecny vikend,ani vami ani nou,zelam vam v najblizsej dobe podobnu skusenost maminky a potom vam odpisem,pekny dnik 😀

alka221
16. jún 2012

@alka221 a z tej konverzacie vyplyva iba to ze si informujes na stav,ziadne rezervujte mi ho prosim, ziadna poziadavka na udaje k platbe,pripadne info oodoslani,proste nic,takych ako ty mi vypisuje mnoho bab, 😠 a ani dakujem na konci 😢

alka221
16. jún 2012

@alka221
@monca571 ja stale nechapem co riesis pretoze NA OBCHODE STE SA ANI NEDOHODLI !!!!

piacere
16. jún 2012

@monca571 aj ja tebe, aj ja tebe.... však ty tiež predávaš, tak neboj, dôjde na psa mráz 😎

monca571
16. jún 2012

@alka221 ja som vychovana,a dakujem viem pouzit treba lepsie citat!!!!!!!!!!!

monca571
16. jún 2012

@piacere nepredavam,ja urcite nie,moja pani sused,dakujem