Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
konverzaciu alebo aj text inzeratu si prekopirujes tak,ze si vysvietis ten konkrétny textx /kliknut myskou na zaciatok textu,drzat mys,tahat na koniec textu a vtedy mysku pustit/,potom stlac klavesy "Ctrl" a súčastne aj klávesu písmenka "c".potom ked mas toto spravene,tak prides na tuto stranku,a das kurzor do okienka kde chces pisat a stlačíš klávesy "Ctrl" a súčastne klávesu písmkenka "v".snád som napísala zrozumiteľne 🙂
Re: kurier
Včera o 10:09
fotoportrét
fotoportrét
katka0001
Príjemcovia: monca571
dobry den nehnevajte sa kociar sme predali tu u nas v meste
monca571 2012-06-15 08:15:33 píše:
--------------------------------------------------------------------------------
dobre rano,zistili ste mi cenu toho kuriera?
myslim ze toto staci su tamdatumy aj cas,kto kedy pisal,skoda ze tu nemozno dat ten inzerat,ale to uz necham na admina!!!!!!!!!!!!!
@monca571 je to síce naozaj neférové,hlavne že pani odpísala,že ho predali už asi dávno po uskutočnenom predaji.a asi ak by si sa neinformovala,tak ti ani nedá vedieť.žiaľ,stáva sa tu aj také.veru,admin s tým nič nespraví.dokonca asi ani negatko dať nemôžeš,keďže obchod neprebehol.aj keď verím,že ťa to štve.môžeš len sem napísať svoju zlú skúesnosť,ale nič viac.žiaľ
@piacere suhlasim ved predat kociar je lepsie v meste ako posielat kurierom. 😉 toje myslim pochopitelne 🙂 a tiez negativne hodnotko dat nemozes kedze ziadny obchod neprebehol..to ze si sa informovala v akom stave je kocik,neznamena ze ho mas reserved, a ze ho nemoze predat tomu kto da skor peniazky 😉
@monca571 ja teda osobne by som kocik tiez predala tomu, kto si pren osobne pride, aj to tak vacsinou robim, odpadnu mi veci okolo balenia a vlacenia na postu... lebo ked sa mi niekto ozve, ze premerajte, pockajte, zistite, tak ja zistujem, premeriavam, cakam a nikto sa viac neozve... ine by bolo, keby si zaplatila zalohu, ale vlastne sa nic zle nestalo. pani si nezasluzi podla mna negativne hodnotenie...
nepokazim si slnecny vikend,ani vami ani nou,zelam vam v najblizsej dobe podobnu skusenost maminky a potom vam odpisem,pekny dnik 😀

@monca571 ten inzerat sa vlozit neda.vedia ho pozriet bud len admini,alebo vies prekopisovat vasu konverzaciu a vlozit sem.inak sa to uz neda,ak ho pani vymazala.