icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martus11111
20. jún 2012

@akika722 nie neviem nic

akika722
20. jún 2012

@martus11111 a ako si sa k nej dostala? 😕 ved nejaku identitu musela mať ked dala čislo učtu nie? 😕

traktor
20. jún 2012

@martus11111 aky mala nick? ak nevies, vojdi do *Moje nakupy*- mas to hore na stranke-a tam mas *Zoradené podľa... a 2 moznosti , tak tam to najdes, ked ste spolu komunikovali, komunikacia zostala..aj foto tovaru, o ktory si prejavila zaujem a aj jej nick

martus11111
20. jún 2012

nick mala nikol objednavka sa pojelala cez sekretarku co sme mali v rakusku takze ja to tu nemam

monka9999
20. jún 2012

baby mam dotaz.odpovedala som na inzerat,no predavajuca sa vobec neuračila ani odpisat.a od vtedy tam už bola lebo ma aktualizovane inzeraty.ved ked sa niekto ozve aj keby tam nešla tyžden,tak to nezmizne.že?

monca571
20. jún 2012

@monka9999 moze byt ze si nevsimla spravu od teba ,uz sa mi to stalo,skus jej napisat 😎

monka9999
20. jún 2012

@monca571 už som jej raz pisala aj tak sa neozvala.

martus11111
20. jún 2012

prosim vas ak niekto ma kontakt na nicollette77 pomozete mi vela

traktor
20. jún 2012

@martus11111 skusila si sa obratit na admina?

martus11111
20. jún 2012

ano pisala som teraz,musela som volat do rakuska asi pol hodinu aby ju nasli som nasrata riadne

mima1311
20. jún 2012

No ja som sa akurat teraz tak vytocila 😠 😠 😠 prva zla skusenost ....fuj , normal sa mi zdvihol tlak 😠 😠 😠 kupovala som viac veci od jednej maminky , mala akciu vsetko za polovicu ...vybrala som si viac veci , uz dnes prisli , bola som s nimi spokojna az na jedne riflicky , kde ona pisala velkost 6-9 mesiacov vel 74 a prisli mi nohavice na prvy pohlad malilinke a na stitku 3-6 mesiacov , vel. 62_68 no neklepne vas ? tak jej pekne pisem , ze jej ich poslem spät , ostatne si nechavam a ona ze ju to mrzi , ze ona ma toho vela ,,, 1 dieta 😢 ,,,a ze nech posuniem dalej ...to cooooo 🙄 😨 ze su ine s nou doteraz spokojne ....ja som este napisala ze budem teda taka laskava a poslem jej to na vlastne naklady , nech mi vrati sumu rifliciek ...rifle boli za 3,9 a platila som jej za ne 1,95 eura , tak nech mi prevedie 2 eura , tych 0,05 teda za postu ...a ona pise este s vykricnikom, , ze mi ziadnu postu uhradzat nebude a ze mi posle iba 1,50 ....je toto mozne ????

nastasja25
20. jún 2012

baby ,akú cenu poštovného mám účtovať maminke ,chce overalik,takže je to hrubšie a chce to poslať 1.triedou bez doporučenia.ešte som takto neposielala,vezmú to aj ako list,či balík?diky moc 🙂

lucinka1104
20. jún 2012

@nastasja25 aký overal na spanie tak obyčajne ako list.....0,60 2 tr

nastasja25
20. jún 2012

@lucinka1104 nie,to je tan hrubý hunatý z tesca🙂)

lucinka1104
20. jún 2012

@mima1311 podľa mna je aj s horším som sa stretla môžno by ste ich fakt predali drahšie nie? chapem aj vas aj ju vždy treba pýtať rozmery!!!!!

lucinka1104
20. jún 2012

@nastasja25 ja by som teda pýtala 1, 20

beruska.zuzanka
20. jún 2012

@nastasja25 ja som posielala taký pred týždňom a v pohode 60 centov 😉 ale mamička si zapýtala najlacnejšie poštovné, takže som balila len do igelitu a riadne olepila....

traktor
20. jún 2012

@nastasja25 ak chce obycajne ale 1 triedou tak si mas pytat 0,80, ak obycajne bez 1 triedy, tak 0,60 ..a poradim ti..nezabudni jej tam uviest, ze je to na jej zodpovednost, ze ak to nechce poslat doporucene / co je 1,20 , alebo doporucene 1 triedou 1,40/, tak v pripade straty nenesies zodpovednost

nastasja25
20. jún 2012

@beruska.zuzanka hej?vezmú to teda na pošte ako list??lebo list je zasa len do určitých rozmerov,nie?

beruska.zuzanka
20. jún 2012

@mima1311 má vrátiť sumu za tovar aj spätné poštovné, aqk tovar nepravdivo opísala...

lucinka1104
20. jún 2012

ja som už teda riadne vecí poslalaza 0,60

beruska.zuzanka
20. jún 2012

@nastasja25 áno, na stránke pošty máš presný popis aj s rozmermi 😉 ja ako list posielam aj krabičky s topánočkami, ak sa mi to váhovo/cenovo oplatí 😉

nastasja25
20. jún 2012

@traktor dakujem veľmi pekne,idem hned napísať,ved som z toho na nervy 😉 😉

lucinka1104
20. jún 2012

@nastasja25 zavisí od váhy....aj rozmeru ale to by do toho spadalo

traktor
20. jún 2012

@mima1311 urobila chybu..poslala vec inej velkosti, tak ti patri plna suma , teda ak si za rifle dala 1,95 tak ti ich ma poslat + 1,20 postu, ktorou jej vratis tie nohavice..tu nie je o com..ty nemas preco predavat, posuvat dalej tovar...to nie je, ze mala rozmer a ty si si zle odmerala, ale ona ho zle oznacila, takze nesie zodpovednost..napis jej este raz, pohroz negatkom + ze o tom budes informovat admina..hadam sa preberie

lucinka1104
20. jún 2012

ja viem že chcu maminky neprerobiž aleja by sokm až dákych 40 centov hore dole fakt neriešila aleto som hlupa ja poštu platím 1 tr aj kedmipošlú za obyčajne posielam darčeky a vžd sa najdu nespokojné nikedy to tu mám chyť zabaliť , kôli niktorím mamičkám

lucinka1104
20. jún 2012

neviem či by sa nemala zavolať aj polícia.....nikedy ja som kupila nový kočík ktorý mi prišiel celý poškodený ale poštu pri reklamacii som si musela zaplatiť nechápem

poleva
20. jún 2012

baby poradte,píšem jednej mamičke,že chcem kúpiť rifľovku,bola tu,má aktualizované inzeráty i dnes ii včera
vôbec nereaguje...nechápem

mima1311
20. jún 2012

@lucinka1104 ja netvrdim ze toto je najhorsie a viem ze suma necele 2 eura je pre niekoho smiesna , pre mna zial nie 😢 tu ide o princip , ako mozem, tvrdit ze je bnieco biele ked je to cervene ? to snad pravda neni a ked sa uz pomylim , sme ludia , tak si uznam chybu a nebudem tvrdit nieco uplne od veci ....ja som si miery pytala , ona mi ich aj napisala , bolo tam ze rifle , podla mier by mu boli na dlzku len tak tak , som jej pisala ze su pekne , ze si ich vezmem a bude ich nosit ked mu budu kratke ako 3/4 tove , lenze prisli riflicky hoc aj pekne ale hrube , podsite , total nevhodne na letne nosenie a to teda mohla upozornit , inac je sita nohavica ked je pre väcsie dieta a da sa nosit aj kratsia a inac pre babenko ako hrube podsite nohavice ... 😠

@beruska.zuzanka to viem aj ja ze ma vratit sumu + postovne , ona mi pisala este nahnevane ze nie a dokonca ked budem ja na vlastne naklady posielat , este to co zaplatim si chce strhnut ...kde je v tom logika ????

traktor
20. jún 2012

@mima1311 v inzerate nebolo , ze su podsite?..a teda..tu uz neviem, ci sa to inak neberie, kedze si mala aj mieru.. 😅