Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mima1311 prave ani pre man a mne sa to tiež stalo ale ja som jej namala fakt z čoho vratiť čo z takou sytuáciou len u mna to bolo trochu iné ja som vždy všetko vratila celý čas na konovi prerabam no čo už mam smolu nechcem si ju vybíjať na nikom len mne nikto nič neuzná a tak som že ak je aj ona chuda taká ale tak znič ju pošli jej to a pytaj peniaze späť ja som nikdy toto neuplatnila chapem že kupujem na vlastné rizikoa to mi už aké handry prišlia tiež žijeme od vyplaty do vyplaty
poradte,píšem jednej mamičke,že chcem kúpiť rifľovku,bola tu,má aktualizované inzeráty i dnes ii včera
vôbec nereaguje...nechápem
@poleva napíš IP ak nie hladaj inde
@mima1311 neviem, prečo sa tu rozčuľuješ, keď vieš, čo a ako, treba riešiť s dotyčnou, ak sa nedarí, zapoj admina, my Ti problém s predávajúcou ťažko vyriešime...
@lucinka1104
@tenty ešte sa mi to nestalo...a má samé super hodnotenia,a rifľovka stojí 18 eur mala by byť rada,že chcem kúpiť,hm
@poleva to isto aj ja mam v ponuke 😀 sice už ma zaujemkinu.....možno ju predala a navymazala alebo neviem skus tu IP uvidíš
@lucinka1104 čo máš v ponuke ? bola som prvá záujemkyna
@poleva no ryflovku.... 🙂
ale ja pre malého chcem
@traktor nie nebolo ze su podsite , iba ze rifle , jasne ze inak , ked mas vec vyteplenu z vnutra , je vnutorna sirka ina , hrubsiu vec by som nekupovala nadoraz , on by ich teraz aj obliekol ale co teraz s oteplenymi - teda podsitymi hrubsimi riflickami pri 30 stupnov ? v lete ? oni maju aj spodny otvor na nozku uzucky , predsa vel. je od 3 mesiacov , aby tam vosiel clenok , pokial by som ich keby boli tenke dala nosit uz ovela väcsiemu babu , to ma predsa nozicku sirsiu ....
Ale uz to nechat tak , mamicka si to zrejme uvedomila a posiela peniazky spät a rifle dokonca nechce , nechce mi dat ani adresu na zaslatie spät , vraj ich mam darovat ....to by som zas spokojna nebola ja 🙂 takze skusim predat a ak predam , rozhodne jej peniazky poslem spät na jej cislo uctu , ktore si schovam ...takto budem spokojna , nechcem nic co by mi nepatrilo ...
@poleva aj taku mam
@beruska.zuzanka asi si si to zle vysvetlila..to nebolo na teba..aj ja som to tak pochopila ako pise
@mima1311 😉 ..a ty
@mima1311 kludne prispievaj dalej..keby vec za 50cent, je to jedno, pokial to nie je ok, ma sa to riesit
dievčatá, čo znamená, že je inzerát "expirovaný"?
dobry vecer,viete mi poradit ?predala som jednej mamicke tuto supravicku,nema ziadne poskodenia flaky nic,no ziada vratenie penazi a ako dovod udala ze gate su nieco hrozne, vytahane a vyprate.co teda niesu v inzerate som uviedla ze su z tenuckeho materialu ☹ uz som sa tu stretla z hocicim aj peniaze som vracala ked mi mamina tvrdila ze jej tovar neprisiel ,ale teraz neviem ako tuto situaciu riesit ,vraciate peniaze aj ked je predana vec vporiadku?co ak jej vratim peniaze a ona tovar nie
bezna prax je, ze ked ti pride tovar vratis €.
@bubul64 ja by som jej vrátila peniaze, pozri, ked je súprava v poriadku, predáš ju dalej a hotovo..a či ti vráti tepláky? je to také isté riziko, ako ked ona tebe zaplatila dopredu... 😉 niektoré sú možno špekulantky, ale niekedy na obrázku tovar vyzerá lepšie, ako v skutočnosti, alebo inak, ako kupujúca očakáva...ja to beriem už ako lotériu, bud budem prekvapená milo, alebo nemilo🙂 ked otvorím balík. 😉 a tiež, ked niečo predám, tak už len trpnem, či sa tovar páčil, alebo nie🙂 lebo tiež som predala veci, ktoré boli podľa mňa ok, ale kupujúca to videla inými očami a napísala mi, že je vhodné akurát tak na záhradu🙂 tak a teraz sa musíš rozhodnúť sama 😉 ale mne by nestálo za to, aby kupujúca bola nespokojná 😉
ok, vdaka asi jej navrhnem nech mi to posle nadobierku.

baby poradte