Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby, možno trochu mimo tému, ale ak máte inzeráty aj na babybazar.sk, stalo sa Vám v poslednej dobe, že Vám zmazali všetky inzeráty, kde je čo i len naznačené, že neboli nosené? Ja som mala napísané, že som ich nikdy neobliekla a do 10 minút bol zmazaný 😠 Vraj je to proti pravidlám 😖
@martinka17 stalo,nem vzrušujem,sú aj iné stránky 😉 a lepšie 😉
@martinka17 ja sa uz nad babybazarom tiez nevzrusujem, zabudla som si niektore inzeraty vymazat v nimi stanovenom termine a uz tam nemozem nic pridavat, len ak si zaplatim, nech sa picnu 😝
@martinka17 mne prišlo taketo upozornenie na mail Zmazanie inzerátov BabyBazar.sk
Dobrý deň,
Z dôvodu zachovania aktuálnosti obsahu na portáli BabyBazar.sk budú ku dňu 30.6.2012 nenávratne vymazané inzeráty pridané alebo naposledy aktualizované pred dátumom 1.1.2012.
Tento email ste dostali, nakoľko sa vo Vašom bazáriku sa nachádza 9 takýchto inzerátov. Žiadame Vás, aby ste si všetky takéto inzeráty aktualizovali, alebo ak nemáte účet Silver alebo Gold vymazali a znovu nahodili.
!!! UPOZORNENIE - inzeráty nebudú presunuté do sekcie "Zmazané inzeráty", ale budú natrvalo zmazané !!!
Dakujem za pochopenie.
ahojte poradte mi : kupila som tenisky adidas cena 19€ pani pisala že sú nepoškodené ale maju zvnútra predratú pätu ( čo neuviedla) a strašne smrdia ako octom...hned som ich hodila do pračky ale stale smrdia myslim že pani o tom vedela a teraz neviem či to mam reklamovať poradte ☹
@nikolca ja som Baby Bazar uplne zrusila, predavam niektore veci uplne nove, este s visackami - nie komercny predaj, ale nevlastna dcera chodieva do Anglicka a prinesie veci pre decká, ale často krát neodhadne velkost alebo sa dcere nepaci... a z BB bazaru mi porusili inzeraty, ze sa mozu inzerovet len nosene veci, podla mna choréééé 😒
Tak ženy, skúsenosť s podmienkami predaja... aj keď ich nikto nečíta (čo sa mi potvrdilo aj teraz), píšte do nich všetko, budete kryté....
Mala som v ponuke detský bazén, v priebehu pár dní sa mi naňho ozvalo 7!! záujemcov... každému som odpísala hneď, čo si žiadal a čakala na vyjadrenia... polovica sa mi neozvala, niektoré až na moju správu, že čo ďalej, lebo sú ďalší záujemcovia, ktorí čakajú.... Jednej pani som napísala 20. júna, že tie pred ňou ho nevzali, či má teda záujem.... 21. júna nič, 22. júna ráno sa ozvala ďalšia a pýtala hneď podklady k platbe, tak ich dostala, inzerát som pozastavila.... a 22. júna večer mi písala tá pred ňou, že áno má záujem... tak som jej odpísala, že je mi to ľúto, ale bazén je už predaný... tak som vraj mohla počkať. Ale reku, v podmienkach mám napísané, že pokiaľ reagujete správou a následne nedostanem do 24h odpoveď, tak posúvam ďalej... tak vraj, ona podmienky nečítala... Vraj nie je na nete každý deň... Nuž, čo už... ak by som mala čakať na odpoveď pár dní od všetkých tých siedmych záujemcov, tak čakám možno do septembra a potom ho už odo mňa nik nekúpi, veď načo aj...
Keby sa to stalo mne, že ako sa ako predávajúca pomýlim a za poštovné 2,60€ pošlem balík obyčajne a potom mi príde správa od maminky, že ten balík nemá! bez mihnutia oka peniaze vrátim!!! Tu nie je čo riešiť!
@miliz ja neviem ,ale to je uz silne slovo..ze je tu vela "podvodnikov" nie? ja by som povedala,ze uz to niektore maminy velni zneuzivaju..
@martinka17 ano mne sa to stalo,ze som napisala,nenosene a po chvili mi to tam zmazali,ze si mam priplatit ak chcem predat nove ci nenosene veci...tak uz tam nic nevkladam ziadne veci...este mi to aj dlho trva kym mi vlozi vec na bazar.☹
@zuzkahraskovie ja som pisala podvodov a nie podvodnikov to je rozdiel
@miliz aha som to zle pozrela.... 😒
@zuzkahraskovie ved nic sa nestalo len ked to citam denno denne sa tu daco deje uz nemam chut bohvie ako ani nakupovat tu:(((
@martinka17 Ja som tam len nahodila inzerat a hned nato mi pisal admin, ze inzerat je presunuty do zmazanych inzeratov, lebo som mala v inzerate uvedene, ze tricko je nenosene :( a tak isto mi zmazali aj inzerat na nenosenu mikinku. Neviem, ci sa tam zmenili podmienky predaja, lebo doteraz som tam mala vela takych inzeratov a bolo to v poriadku :(.
baby, to vážne už "nesmieme" predávať NENOSENÉ veci??? 😕 😕 😕 to je sila.... to si mám zaplatiť, ak chcem predať veci, ktorá nám ostala s visačkou v skrini alebo skrátka len "nesadla " veľkosť? divné,,, 😒 😖
niečo na odľahčenie ( i keď ja by som Vám vedela viacej takýchto príspevkov popísať, zážitkov z "obchodovania na MK" mám veru dosť 😀 )
jedna "záujemkyňa" sa ma pýtala, či pršiplášť na kočík použitý asi 5 krát , ktorý predávam, nie je vyblednutý od slnka 😲 😕 😕
som mala pocit, že pršiplášť slúži na ochranu pred dažďom, či snehom a vtedy zvyčajne slnko nesvieti
čo už... niektoré sa silou mocou chcú niečo spýtať a nedomyslia logiku otázky 😀 😀 😀
@dejnas nenosene sa nesmie predavat na babybazare, tu s tym problem nie je ak neuvadzas v inzerate, ze je to nove, alebo ako nove 😉
@svetielkoand aha, ďakujem.... som to zrejme nezaregistrovala v tých príspevkoch.... myslela som, že je reč o Mk...
@nikolca jj, toto prišlo aj mne, tak som to rýchlo nahodila nanovo
@zuzkahraskovie presne, je to pomalé, tak nepíšem nové, ale 100% stav bez známok nosenia, zatiaľ nezmazali, ale aj tak tam skôr mením 😵
@littledevil presne, zrazu im to vadí, aj výmeny?....mo hnus čo sa tam deje, starý dobrý koník, aj tu nie je čo bývalo, ale iste lepšie ako tam 😀
@piacere ani mi netreba čítať podmienky predaja, je mi jasné, že takto by to malo byť...ani by ma nenapadlo čakať, kým sa niekto vyjadrí po dvoch dňoch..ja ked mám o nejakú vec záujem, tak trčím na nete, kým to nedoriešim...a ver, že popri tom stihnem aj všetko ostatné 😀 niektoré sú fakt ako zaspaté. 😕 ja som mala niečo podobné s kočíkom..ozvala sa mi jedna, že neviemčo, odpísala som a nič. ozvala sa druhá, že ho berie, ale až o dva týždne, lebo je z bratislavy a ked prídu do košíc, tak príde pre neho...zarezervovala som ho...a o dva dni mi píše tá prvá, ke už inzerát je dávno rezervé, že ona by ho prišla pozrieť! 😀 keby sa ozvala skôr, jasne, že nech príde, šak lepšie pre mňa, tá druhá dúfam, že slovo dodrží, ale tá prvá nevidí, že už je inzerát pozastavený? či si myslela, že to kvôli nej? 😕 ja tiež podmienky nečítam, lebo sa mi nechce, denne pozriem 10 inzerátov a čítať 10x litánie nemám čas...ale ved základné pravidlá predaja a nákupu by maldodržiavať každý, nie?
@jonas17 presne, keď niečo chcem kúpiť, tak kuknem častejšie na net, či mi už došla odpoveď... "zabije" mi to asi 2 minúty zo dňa (ak počítam celé štartovanie compu 😝)
proste riešim, až kým nedoriešim 🙂 a nie kuk raz za 3 dni, čo je nové 😝
podobne, keď chcem niečo predať, tiež "kontrolujem" či sa niekto ozval...
podmienky čítam len u tých, od ktorých mám záujem kúpiť 😉
ahojte maminky viete mi poradiť, ako to robíte , keď idete na dovolenku a 2 týždne nemáte prístup na net?

zienocky - nemyslim si, ze je tu viac podvodov, nedorozumeni ako inde... len sa o tom viac diskutuje a to je dobre... ak sa da, poucia sa aj predavajuce aj nakupujuce na chybach druhych a vedia sa tomu vyvarovat... 😉