Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@diabliq6666 aj mne a už viac krát si dali veci zmerať a neviem čo ešte a potom nič ani nie dakujem,nechcem.proste žiadna odpoved a to ma vie taaak naštvať.nemusia hned kupovať ale stačí sa ozvať čo a ako... 😠
@nelinka0401 sak toto...nevies,ci mas podat dalej alebo to podrzat...mne sa stao,ze sa jedna spytala ako sa rosalgin pouziva a rozraba a ja blba som jej to napisala a viac sa neozvala...asi mala doma a nevedela co s tym...keby som vedela ta jej napisem,ze to ma vypit 😀
Potrebovala by som poradiť, či mám risknút... predávam autosedačku-vajíčko za smiešnu sumu, ozvala sa jedna, chce to na dobierku. Je registrovaná, ale nemá žiadne hodnotenie. Doteraz som predávala všetko spôsobom platba vopred. Ani neviem, kolko by bolo poštovné na dobierku. Neposielali ste niekto vajíčko poštou? kolko by tak bolo poštovné?
inak ja som taky dobry adept na spekulacie.lebo ja som taka naivna a priliz doverujem ludom,asi preto,ze som poctivka ,ktoru by nenapadlo vybabrat s niekym.aj za tu satku ste sa do mna pustili,ale tam islo o to,ze ma to strasne sokovalo,presne preto,ze ja by som toho nebola schopna,hoci viem,ze na slovensku sa predava drahsie ako som ju ja kupila,ale zarobit na niekom by som nevedela.neviem,ci ma chapete,ja som ani takeho predajcu,co ma proviziu z predaja nevedela robit,lebo by som to kamoskam davala za predajnu cenu 😀 viem,ze nie sme vsetci rovnaki,esteze som sa vas opytala,lebo mozno by ma aj presvedcila,ze len tak po postarke posle peniaze bez dokladu ziadneho 😀
@luba41 no neviem ale ja by som takéto veci neposielala na dobierku..tam sa cena odvíja od hmotnosti balíka.aby potom nebola zaskočená kolko je poštovné a nakoniec si to neprevezme...môj názor... 🙄
nemáte niekto skúsenosť s iwka26@azet.sk - Ivana Kozáková (neregistrovaná/ý) ? Pred 2dňami sa ozvala, že chce topánky a odvtedy nič. Nie je to síce dlhá doba, ale predsa, keď niečo chcem, tak...
@jarunka111 ja taketo neregistrovane ani moc neriešim..prejavia zaujem odpovieš ani sa neozvu a niektore ti ešte poslu adresu ty zabališ baliček a oni prestanu kominikovať....česť vynimkam...podla mna kašli na nu ked budeš mať na topky dalšiu zaujemkynu tak ich posuň dalej...ked nie tak čakaj možno sa ozve nič tym nestratíš.
@nelinka0401 ved prave mne jedna že nech sa odfotim ako rifle vyzeraju na postave a dva dni dalšia chcela že nech sa odfotim v bolerku.....ktovie či to boli aj baby.....,v bolerku sa sa nefotila bo mi je velke a aj som to napisala,ale žiadna odozva samozrejme neregistrovane ☹
@nelinka0401 ďakujem, odpovedala som jej približne takto
@pajinka23 ale dá sa to pozrieť,to že ste tu registrovaná od roku 2008,tak by ste to mali vedieť.Dajte si:O čo som prejavila záujem a tam je celý náš rozhovor čo sme si písali.Dobre si ho prečítajte,ja som to celé čítala už asi 7 krát a to,že ste sa ma pár krát pýtala či je bunda naozaj čierno-zlatá tam vôbec neni.Ja sama som vám napísala,že je čierno-zlatá ale,že sa mi to nedalo dobre odfotiť.Vás zaujímalo,či neni poškodená,či je lesklá a či to neni žmolkujúci material,ale toto som tu už písala a už ma to naozaj nebaví sa s vami naťahovať.Keby sa to dalo skopírovať a vedela by som to,rada by som to tu dala.A ďakujem za to hodnotenie,veď už máte aj vy jedno, tak treba aj mne,že?
@vladi24 opakujem znovu ak som ras vymazala vas inzerat tak sa mi to neda pozriet 😠 😠 😠 ja mam inzeraty predavajucich len dovtedy v priecinku,kym mi nepridu, potom mazem s priecinku o co som prejavila zaujem ainzerat uz sa mi neda pozriet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!keby ste tu zbytocne namna neutocila a nevravela sprostosti,tak by som Vam to hodnotenie nedala☹keby toto zazila ina maminka tak verim ze to neg.hodnotko by vam dala hnet
@pajinka23 ja som nikdy neútočila,vy ste ma nazvala čertom a klamárkou.No mne sa to pozrieť dá,aj keď ten inzerát je už zmazaný,len bohužial neviem, ako by som to skopírovala,nech by ste to videla aj vy čo sme si písali.Keby ste vy takto písali na inú maminku,tak určite by sa bránila aj ona.
@sofokleska vďaka, veď ja tak isto, len ma zaujímala konkrétne táto osoba 😉
@vladi24 mne proste stacilo len povedat prepacte ale mozno to farba naozaj nieje zlata☹lenze ani toho som sa nedockala☹ja by som to dalej neriesila a ani hodnotko by ste nedostala,ale zrejme ste s tych ludi co si neradi uznaju svoj omyl☹vam by sa tiez nepacilo,keby ste si odomna kupili ciernu suknu a namiesto ciernej by som Vam poslala sedu☹tiez by ste reagovala!!!a urcite by ste neboli spokojna
už sme si to s Pajinkou23 vysvetlili a chcem sa jej ešte raz tu, pred všetkými ospravedlniť.Napísali sme si to aj na čiernej listine a tak isto chcem aby ste to vedeli aj tu.
@sofokleska to čo chceli modnu prehliadku? 😉 aj odomňa si jedna žiadala miery na rifle..na inom bazari tiež neregistrovaná,som jej ich merala,posielala údaje a ona?ani dakujem nechcem... 😖
@nelinka0401 aj mne sa na inom bazari tak isto neregistrovana ozvala, premerala som gate, napisala a odvtedy nic 😠 ...kaslem na nu, no nie? 🙂
@diabliq6666 ani ja nemam postu pod nosom, mame ju dalej a nemam problem zajst si tam pre zasielku,osobne mam radsej ked mam,alebo aj predavajuca doklad o odoslani 🙂
@luba142 ja nemam problem zajst na postu,len sa mi neda hocikedy ist s malou...a kedze som s nou sama,nemam ju ani kde nechat
@kosta123 dakujem za info. Ona ma ohýba, aby som jej to poslala na dobierku, že dopredu peniaze nepošle ani náhodou, ale že dobierku prevezme. /tú sedačku predávam za 10,- a poštovné by vyšlo do 3 EUR/. Tak teraz neviem. A pritom mám v podmienkach napísané, že posielam po pripísaní na účet.
@luba41 to by bolo podozrivé aj mne.. a predsa len dobierka a prípadne zaplatenie spiatočného poštovného takejto väčšej veci je riziko.. ja by som do toho nešla.. posielala som zatial asi 2 dobierky, ale to mali kupujúce dobré hodnotenia, a nie pár.. a nesklamala som sa.. s ostatnými vážnymi záujemkynami som sa dohodla, poslali na účet, vložili alebo poslali penažným poukazom.. kto chce, spôsob si nájde
@benne ved ja som sa doteraz dohodla s každou a ked ja mám ozaj záujem, tak sa trhám zaplatiť, čo najskôr. A keby mala aspon nejaké hodnotenia, tak je to tiež o inom, ale zatial žiadne nemá. Ved ked bude ona niekedy predávať na bazári veci, tak sa zbadá. Už chcem vidieť, ako bude posielať len na dobierku.

@estterka 🙂 to je jasna spekulantka...dobierka bez zaplatenia postovneho sa poslat neda a bez vyplatenia dobierky jej to postarka neda🙂