Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Hmm... Tak potom mOznost predavat cez bazar len registrovanym
@katka0026 to ju napadlo az po 6tyzdnoch,ze nefunguje a,ze ju posliela spat? to sa mala ozvat hned ako prevzala balik a do dvoch dni max ved iste ju musela vyskusat hned ako ju dostala,,neprevzala by som balik..to je dlha doba nato aby sa prebudila ...urcite nie..nerieste to a nech je balik poslu naspet..vy by ste boli len skodna ..ona ho v klude mohla pouzivat 6tyzd a potom vam napise,ze je nefunkcny a vracia..... to co je ? 😀
@zuzkahraskovie ved to, ja som rano bola v soku, odsavacka nebola lacna (75 €) a keby ze mi vrati pokazenu, tak budem naozaj skodna, v poslednom case mam dost zle skusenosti s ludmi na bazaroch, ako keby som bola e-shop, kt. poskytuje zaruku a moznost vratenia tovaru. Vravim, ue keby to 1 tyzdna, tak ok, ale po takom case. 😲
@katka0026 podla mna to neries....neozvala sa po prevzati balika hned a to urcite musela aj vyskusat tak asi fungovala a teraz uz ju mozno aj nepootrebuje tak ju vracia....PODLA MNA NEPREVEZMI BALIK...je to jej chyba,ze edala vcas vediet.....
@katka0026 možné je,že tú odsávačku naozaj predtým neskúšala,až teraz.ale popravde,mne osobne to príde trošku divné.a hlavne tá komunikácia s tým,že ti to už aj poslala späť.no neviem,ale normálne sa problém skôr snaží nejako vyriešiť cez správu,a nie hneď takto,že jej je nanič a posiela späť.zaváňa mi tam špekulácia veru.a možno ju už napríklad nepotrebuje,v takýchto horúčavách 😀 😝
@mmamca tvrdenie mila pani voči trdeniu sa spametajte co to tu pisete a ako opytajte sa jednej s mojich kupujucich.ci mali so mnou doteraz daky problem...!!!!
ODPOVIEM HNED NIE žiadny..!!!
Tak po prve neni vam hambi tu spinit meno pre nic za nic a este kamstvach zabudli ste nap, že ta trojkolka bola fotena bez TAšKY nebola ani na predaj....predavala som trojkolku ktora mala držiak kolieska a vsetko ostane bez taškjy tak ako bola aj fotena..suma bola 50e. s tym že som vam chudiatku aj postovne odratala za ktore som vysolila na vrch este vysse 5e. !!!!! a na tu spominanu tašku ked ste sa informovali som nap, že ano ak ju najdem tak odoslem.... v trojkolke zabalena nebola... kedže vy ste si kupovali trojkolku bez nej ved nebola ani na foto ani spominana nikde v inzerate to že ste ma par x kontaktovali som vam vždy odp. že ja vam ju odoslem ked sa mi bude dat nechybalo vam ani koliesko s trojkolky ani nic to JE MOJA DOBRA VôLA že som vam ju chcela poslat po 1-. zadarmo....a po druhe aj ked nebola sučastou trojkolky..!!!
Takže sa spametajte koho uražate a za co...kebyže mi poslete prachy a pride vam len ta taška bez trojkolky alebo co tak potom tu cosi rieste a spinte moje meno...nebola ste schopna zaplatit ani poštovne a balne za tovar ktory nakupujete tak s kludom...
@annie13
@lilliaan A vy drahe mamičky nesudte hned cloveka pokial neviete ako to v skutocnosti je bo aj ja sa raz sem možem vybrat a nap. vase meno len tak pre nic za nic že na ciernu listinu s nou..dobre,??????!!!!!!
@annie13 ako mozes hned napisat ,ze ju ma dat na ciernu listinu ked este si nepocula aj druhu stranu a teraz sa aj pani obhajila ..stale si stojis za tym aky bola ociernovana?podla mna je spravne si obe vypocut ,teda, tu ,, 🙂 precitat ako to skutocnosti bolo a az potom pisat co si myslime...nedala by som ju na ciernu listinu ak nebola taska v ponuke tak preco tam ma byt??? predavala len trojkolku a ak ta bola v dobrom stave a pani je s nou spokojna tak asi negatko si vobec nezasluzi...
@mmamca preco ste jej dali negatko ked taska nebola v ponuke s trojkolkou? vobec by ho tam nemala mat ..ak ste spokojna s trojkolkou tak jej to negat vymazte a tazku si kupte aj inde ked dlho cakate a uz ked vam ju po dvoch tyzd neposlala tak ste si uz mohli hned inde poobzerat..nechapem naco ste sa jej stale doprosovali ked ona by vam ju poslala na svoje naklady.....teda nevsimla som si ,ze ste ju chceli kupit a su tu ma Mk iste pekne tasky...tak jej negatko zmazte!
@zuzkahraskovie raz tam ta taska ma byt tak tam ma byt a ked ju slubila poslat mala ju poslat a napisem co uznam za vhodne
@zuzkahraskovie tak jej negatko zmazte!! ako vy mozte niekomu prikazovat
@zuzkahraskovie ale predavajuca pisala, ze ZABUDLA, keby pisala kupujucej, ze taska v ponuke nebola, to je ine................podla mojho nazoru, ak zabudnem, tak dodatocne poslem na vlastne naklady☹
@annie13 nemusite na mna utocit.! ja som len napisala,ze si to negatko nezasluzi a NEPRIKAZALA SOM JEJ TO!!!!! neprehanajte...ked taska nebola v ponuke tak asi nepatrila ku kociku nie? ako mozete vediet ze mala tu tasku tej znacky??nepisala aka je to taska len ,ze zabudla ju poslat tak asi jej ju chcela poslat k tomu kociku az ked ju najde ako spomynala...ja sa nestaram,napisala som len co si myslim a vidim,ze vy sa asi pekne nebudete so mou bavit tak radsej nebudem reagovat....je to mimo mna dala som len svoj nazor... 🙂 ..a nebudem si kazit pekny den hadkou s niekím... 😵
@aduskatt dobre ,ale ani na fotke v inzerate vraj nebola taska..ci?
@zuzkahraskovie ale predavajuca jej jasne napisala, ze sa OSPRAVEDLNUJE, ZE ZABUDLA a tasku posle....keby rovno povedala, ze to k tomu nepatri, ved to nebolo ani na fotke tak dam jednoznacne za pravdu predavajucej...........takto mi to vychadza tak, ze to tam dat mala..............ale to je cisto moj osobny nazor.......aj tak si to musia vyriesit oni dve
@zuzkahraskovie bolo to k trojkolke nie kociku ale nemienim sa s vami skriepit
@aduskatt jasne ,jasne suhlasim...je to medzi nimi... 🙂 oni si uz dali navzajom negatko 😀 tak tech si to vyriesia same...

@katka0026 ahoj no znie to dost divne. ja ked nieco kupim ci uz saty, hracky .. ... hned vsetko vyskusam. urcite by som balik neprevzala.