icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

emmy7
Odpoveď bola odstránená
simisi
5. júl 2012

@emmy7 teda ta farba na tej suprave je otrasna,vyprana...capacky vyzeraju ok,ale 30 e za toto????
a problem bol aj v uvedenej velkosti,nie?Pokial si dala nepravdivy popis kupujucej,je to zavadzanie a mala by si vratit peniaze aj spatne postovne....a 30 e naozaj nie je mala suma 😠

zuzkahraskovie
5. júl 2012

@emmy7 neries to tym,ze sa budes stale obranovat a zlostit ako ta tu osocuju daj sem celu vasu konverzaciu a tam to bude hned jasne....naco sa takto stresujes...

garonka
5. júl 2012

@emmy7 capačky su krásne ale ta suprava je dosť sprana 😒 nič v zlom ale napriek tomu, že je to značkova suprava s cenou ste prehnali hoci suma 30 € je so capačkami 😒

garonka
5. júl 2012

@sisaha gerci90 je už zrejme zablokovana 😕 ani hodnotenia sa jej nedaju pozrieť 😕

mima1311
5. júl 2012

@hori ahoj , jednalo sa o trojkolku nie kocik , ale trojkolku na vozenie ako bicyklik 😉 samozrejme co vobec nemeni situaciu , drzim pani prsty az sa k tasticke nakoniec dostane aj ked teraz veru neviem , ked SUPER predavajuca odtialto zmizla 😠

dominika_sk
Odpoveď bola odstránená
traktor
5. júl 2012

@dominika_sk pokial bolo zle zmerane tak mas narok na vratenie plnej sumy + ma ti preplatit postu, ktorou jej to vratis..nie, ty nemas preco skusat predat to dalej..to ma urobit ona, kedze dala zlu mieru..to , ze uz aj ona parkrat zle dopadla a nebranila sa a neriesila je jej vec..zial..podla mna mas narok na vratenie veciciek aj vratenie peniazkov ..je to velka suma ..a aj keby to bolo len par drobnych si v prave

dominika_sk
5. júl 2012

@zuzkahraskovie konverzacia vyššie. no kto bol drzy?

zuzkahraskovie
5. júl 2012

@dominika_sk hmmm...nechcem nikoho urazit ,ale mne uz len ta cena pride dost prehnana aj ked je to znackove...ale co mas s toho,ze je to znacka ked su veci v takom stave ako vhodne len tak akurat na dvor je to vysuchane ,zléééééé..o ja by som nedala zato ani 5€ tu cenu co ti dala ona rovno by som si kupila nieco v obchode a verim ,ze by som kupila aj keby to nebolo znackove, ale aspon ciste ,nove a aj medzi ludi do mesta.a bola by som este aj spokojna a takto ?tak sa tes ,ze ti predala znacku 😀 ...urcite si v prave ..mas narok na vratenie peniazkov ..este k tomu ani neboli mieri pravdive...verim,ze to dobre dopadne lebo si "prisla"o dost velku sumu..drzim palce

ivetka1981
5. júl 2012

@dominika_sk no moja,vôbec Ti nezávidím,predávajúca je riadna HARPIA".
Veľmi pochybujem,že ešte peniažky uvidíš naspäť,veď @emmy7 je obyčajná klamárka,podvodkyňa 1.stupňa. 😠
Vraj,keby si jej to inak napísala,tak by peniaze aj vrátila??!!! 😕 😕 A to akože si jej to mala ako napísať?Slušne si jej to napísala,vysvetlila dôvod svojej nespokojnosti a ona takto...hmm...asi čakala,že jej hned vynadáš 😀 😀 ,možno potom by bola spokojnejšia a peniaze by vratila(čo aj tak silne pochybujem)Mala to dokonale premyslené,a popravde pýtať za capačky 25€ je do neba volajúce 😨 😨 😨

traktor
5. júl 2012

to kolko pytala predavajuca by som neriesila..dala sumu, nasla zaujemcu..v tomto smere je to ok, je na kazdej kolko je ochotna dat za danu vec.....ok to uz ale nie je, ze prisla dobierka na vyssiu sumu ako sa dohodli..to, ze predavajuca zaplatila viac, je jej problem, mala si zistit sumu dopredu..predsa ked sa dohodneme na urcitej ciastke, nemôzem ju potom bez upozornenia navysit a dalsie pochybenie je v miere, kedze prislo vsetko male..cize @emmy7 urcite vratit peniazky..zbytocne si tu pokazis hodnotenie a aj meno..inzerat aktivuj a ponukni dalej

traktor
5. júl 2012

@dominika_sk dala si jej 2 hodnotka, môzes dat len jedno..ak nechces , aby ti boli zmazane obe, tak bud jedno zmaz..alebo zmaz obe a napis jedno este raz 😉

dominika_sk
5. júl 2012

@traktor budem riešiť ke´d ho vymažu, zatial to tam necham, nezmesti sa mi do jedneho všetko čo som chcela povedať. ale dakujem

zuzla2
5. júl 2012

no ja ani nestranny clovek sa musim ozvat...ze urobila xybu ako jedna,tak aj druha... 🤐
nejdem riesit postovne,ani cenu...ale k capackam a vseobecne aj topanockam....kazdy to moze inac zmerat a hned je problem na svete (aj ja som to raz riesila)..najlepsie by bolo pridat foto zmeranej vnutornej dlzky capaciek uz pri predaji...a k suprave..najprv kupujuca napisala,ze maly nosi velkost 6-9 mesiacov a nasledne o par dni uz pise,ze nosi velkost 9-12m...predavajuca napisala iba velkost,ze je tak do roka...a stale sa tu riesi,ze sa treba pytat a pytat....tak si mala kupujuca pytat taktiez aj rozmery supravy....
to ako to uz vyriesia, necham na nich, zvysne postovne by predavajuca mala isto vratit...
a teraz sa do mna puste 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aduskatt
5. júl 2012

mam pocit, ze ohladne info o vecickach bola nedostatocna konverzacia na oboch stranach..............malo info podanych, vcetne maleho poctu fotografii s detailami, malo info ziadanych, co sa tyka ceny, suhlasim s tym, ze ak sa najde zaujemca, tak predavajuca si moze dat akukolvek chce..................to, ze veci naspat neberie podla mna znamena, ze neberie, pokial bol tovar opisany tak, ako je v skutocnosti, takze ak nesedi velkost s tym, co napisala predavajuca, teda tovar nezodpoveda opisu, predavajuca musi zobrat tovar spat.......za postovne pytala 1,20, tolko aj dostala, takze by som neriesila, ze nakoniec bolo postovne ine............................a na zaver mi neda napisat poznamocku........je fajn, ze je tu cela konverzacia, ale co tu vo verejnej teme robia osobne udaje, dokonca s cislom uctu a komplet adresou? 😒
cely obchod zleee

dominika_sk
Odpoveď bola odstránená
aduskatt
5. júl 2012

@dominika_sk no jasne, aj komplet meno s adresou nesmies davat takto verejne pokial nemas povolenie dotknutej osoby, mozes dat max inicialy.ak by to trestne oznamenie podala, tak zarucene mas velky problem

dominika_sk
5. júl 2012

@aduskatt vymazala som čislo učtu, adresa je tam len moja.

aduskatt
5. júl 2012

@dominika_sk tak to ak uznas za vhodne si nechat mozes🙂 aj ked ja by som svoju adresu a meno takto nedavala urcite, nikdy nevies, komu moze prepnut..............nejaky magor si ta tu vyhliadne, mas tu adres, nahodou sa o dva dni pochvalis, ze ides na dovcu a ked sa vratis, vybieleny dom..............dnesny svet je divny ☹

dominika_sk
5. júl 2012

@aduskatt o to sa neboj...nebudem rozoberať prečo.

aduskatt
5. júl 2012

@dominika_sk no jasne, to je tvoje rozhodnutie:.-) mna len napadol mozny scenar.uz ty vies, co je pre teba bezpecne a vhodne, do toho ti tu nikto kecat nemoze 🙂

dominika_sk
5. júl 2012

@aduskatt nie, v pohode, len by som aj tak zase musela kontaktovať admina, neviem čo dalej....zase to tu pridavať....

dominika_sk
5. júl 2012

@emmy7 ak si teda čestny človek, sme dohodnute, ano? možem ti poslať spať, teda . samozrejme, ospravedlnim sa.

alka221
5. júl 2012

@mandragora22 viem ze tu bola,aktualizovala inzeraty,takze chore deti nema,lebo zrejme nema ziadne. 😉 nesloto dobre ofotit,ale na prsiach to vidi kazdy..baby,ja by som prezila,keby je to pekne urobene ale toto sila zenska co v zivote nevidela ihel. 😖 je to otrasne, a na dolezitu vec fakt v tomto nepojdem.. ☹

nelinka0401
5. júl 2012

viem,že je to tu dosť často ale nemáte číslo na kuriera z DPD?

emmy7
5. júl 2012

@aduskatt ja to taktiež aj riešiť budem ... ja som to s nou riešila v pošte ... ona to dala dokonca až sem niet o tom že zverejnila moja údaje ... čo mohol niekto využiť a teraz mi narobiť problémy ... ale čo už ... ja to budem riešiť ... a v polke augusta idem na Kysuce tak si to prídem vyjasniť ... jasne a stručne ...

boska79
5. júl 2012

@dominika_sk ved na prvy pohlad tie veci vyzeraju, ze niesu hodne vobec ziadneho nosenia.... jasne, predavajuca dala cenu aku dala... to ze sa nasiel kupca- vsetko sa raz preda...

Ale nepochopim snahu silou mocou chcem mat dieta v znackovom....ano, aj jasom rad ked sami nieco podari zohnat, ale ze supnut 30 eur za taku handru..a vobec 30€ za supravu z bazaru.... . 😀 viem ze Ti to nieje jedno, ale casom sa aj Ty nad tym snad zasmejes....

A chod druhykrat radsej do tesca a dieta za tu cenu oblecies aj tam...

boska79
5. júl 2012

@nelinka0401 cislo najdi na google a cinkni do centraly tam ti povedia...ja som mala, ale utopil sa mi mobil :-\

nelinka0401
5. júl 2012

@boska79 no tam som pozerala a vyhodilo mi to stále nejaké krátke číslo.len 5 čísel malo to tel.číslo