Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@alka221 daj ju aj na ciernu listinu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ a pis adminom / hirjak, martinjasen ..predala ti bez upozornenie poskodenu vec , tak ma niest zodpovednost
Mam zlu skusenost s moon321 - Monika Bakajsová, islo o botasky Lonsdale:
Ona: ahoj mas ich este?
Ja: ahoj, ano mam
Ona: Tak by som ich brala za tých 8eur.dúfam,že to je už s postu.
Ja: neni, ale dam vam, ich tak. Nech sa paci cislo uctu............, Dakujem, Zuzana
Ona: ok,idem aj hneď ráno poslať peniaze.potrebujen ich čo najskôr.moja adresa monika bakajsová.................
Ja: ok tak ja vam ich idem dnes poslat, zajtra ich mate, Zuzana
Ona: ahoj.peniaze som poslala.dakujem
Ona: potom poprosim hodnotko.
Ja: Poslane 🙂
Ona: dakujem,a peniazky vam uz urcite dosli.okolo 10tej my dosiel vypis.dakujem
Ja: Neni zaco. Nie este ich nemam, ale ak mas inu banku nabehnu mi az zajtra. Dam vediet, zatial sa maj a pekny vecer, Zuzana
Ona: ano,mam vubecku
Ona: Preco si má oklamala?nutné som potrebovala boty ore malého napises že majú 12cm.a maju 9,5cm.chcem aby si my vrátila peniaze a to hneď.a pošlem tí okamzite boty naspatek
Ja: Prepac, neviem ako sa mi to stalo. Nikdy sa mi nestalo, ze by som zle odmerala, samozrejme ze ich beriem naspat, hned idem poslat peniaze na ucet z ktoreho mi prisli. Velmi sa ti ospravedlnujem, taky velky cm rozdiel, to som urobila ja chybu, prepac.
Ja: Poslala som ti 8,80 €, aby ta postovne nic nestalo. Este raz prepac, Zuzana
Ja: Pozerala som si inzeraty inych mamiciek, ktore predavaju taketo iste botasky, vnutornu dlzku udavaju tiez 12 cm,dokonca aj 13 cm. Zrejme niesom sama co som to zle odmerala, nechapem, ale prepac.
Ona: Vytiahla som vložku a Kukni ked neveris že je to naozaj 9,5cm.nápis my prosím tá tvoju adresu
Ja: Zuzana .....................
Ona: Ocuj.kúpili sme včera nové nike tenisky malému 20cislo,a jak som ich priloyila k tým lonsdale o 1a pol cm menšie.anglické číslovanie je asi na každú značku iné.sak to neni normálne.boty som odoslali
Ja: Ano, to ja viem, ze kazde cislovanie je ine. Predavam adidas c. 17 a tie maju vnut. dlzku 9,5 cm, a lonsdale sme nosili az po nich, tak si to neviem vysvetlit, ale pockam kym pridu a pozriem sa nato.
Ja: Prisli a vnutornu dlzku maju 12 cm, stacilo povedat, ze nam nesadli a ja by som ich zobrala napat. Ani vlozku si nevytiahla, lebo je prilepena. Drahy quinny kocik som tak predavala, ze vyskusajte si ho, ked nabudete spokojna beriem ho spat. Niesom chudera, ktorej musis pisat, vrat mi moje peniaze a sposobom, preco si ma oklamala. Poslala som ti hned peniaze naspat a dokonca aj na postovne som ti poslala a ty si ich mala tyzden doma a ked si ich konecne poslala, tak obyc. postovnym, aj napriek tomu, ze som ti dala na 1.Triedu. Pridavam hodnotenie, maj sa.
Taka je moja skusenost 😠 😠 😠
@zuzana__d vobec si nemyslim,ze by to urobila schvalne.ak by ta chcela vedome oklamat co tak nebolo tak by ti obratom nepreviedla peniazky aj s postovnym spat na ucet a to este doporucene a ty si poslala len obycajne..... 😒 ..myslim,ze to je len tvoja nespokojnost a nie to,ze ta chcela @moon321 oklamat..ale to je tvoj nazor...
@zuzana__d sorry som to napisala naopak🙂))...ty si tovar zobrala spet...prepac 😝 asi je emooooc teplo mi to dako nepaaali ....idem sa schladit ,,,prajem vam baby pekny den a len dobre skusenosti.... 🙂
@masinka ja som tej dakote reagovala na mikinu ktoru mala v ponuke vo štvrtok večer a včera rano mi poslala rozmery,dnes ked si kliknem na moje nakupy a tam je ta mikina ktoru mala v ponuke ukazuje že inzerat bol blokovany adminom lebo nespnal pravidla,ona to mala označene ako nove a to sa nesmie tak preto jej ten inzerat blokli,takže včera tu ešte bola,ja som si tie hodnotenia prečitala až potom ako som požiadala o rozmery a ked mi poslala rozmery tak som jej napisala že dakujem rozmery by sedeli ale nakolko som si prečitala jej hodnotenie o kupu od podvodničky nemam zaujem 😠 😠 a potom už neodpisala
saty boli vo vybornom stave, akurat nebola na pevno prisita masla, a toto je az taky hrozny problem??? toto je to poskodenie? to nemyslite vazne!
@zuzana__d ak jej nesadla velkost alebo sa jej len nepacili nazivo, stacilo napisat a ak by si ty bola ochotna, co si aj bola zobrat ich spät, tak nevidim problem..co vsak nie je ok je to..ze kedze jej len nesadli, ty si jej nemala preco preplacat postu, to mala urobit ona na svoje naklady, nie ty..ty si ich odmerala spravne a bolo len na tebe, ci ich zoberies..ver tomu, ze ina by ich spät nezobrala..a priznam, ze ani ja nie..nieto este doplacat na niekoho postu
🙄 karinka1klaudia!!!! otrasná predávajuca predala my nefunkčnú odsavačku za 15€ nechce vrátit € stále len že bola v poriadku ale ak by bola nemuseli by sme narachlo zasa kupovat inu dost nám to súrilo poslala neskôr ako mala a ešte aj nefunkčnú ja len dúfam že sa jej to vráti aj s úrokami, ak by bola v poriadku vratila by € a predavala dalej asi viem prečo nechce vrátit 😠 u mňa je to obyčajná zlodejka a klamárka
Vie mi niekto poradiť,ako napíšem hodnotenie o predávajúcej na babybazare? Prečítať hodnotenie viem,ale kde sa píše nové?
@nikolca aj mne to prislo🙂
@opelastra ak ti predala poskodenu vec a o ziadnom poskodeni v inzerate nebola zmienka mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne, ktorym jej vec posles spät..ak s tebou nemieni o tom komunikovat, obrat sa na admina / martinjasen, hirjak/ a poziadaj ich o pomoc..teraz vsak pocitaj s tym, ze je vikend, takze ak sa ti ozvu, tak najskôr v pondelok
@tikivikiniki Treba ísť na vašu konverzáciu a tam je aj možnosť zanechať hodnotenie.
@mmacca Podarilo sa,ďakujem!
@darling111 ta stuha bola po bokoch poprisivana hakibaki..a vobec na toto poskodenie nebolo v inzerate upozornene,takze ciste zavadzanie,myslis si,ze keby tam das foto a danu sumu,cosom zaplatila,predas? 😠 si na omyle.preto ziadam vratit peniaze, a ked sa ti zda,ze to nic nie je,tak si to vyparaj sama,a budes to mat cool-dierove.. 😖
Takže neodporúčam predávajúcu @superzabka , problém som opísala na strane 662 a ona tvrdí, že žiadnu chybu neurobila a veci zodpovedali popisu. Peniaze vraj vráti, ale bez spätného poštovného 🙄
@sasska ja nechápem, písala si,že v podstate o nič nejde len o tvoje ego, predavajúca ti vracia peniaze a ty riešiš, že bez poštovného? mne nevrátili nič, mala by si byť rada že ti vôbbec je ochotná vrátiť peniaze späť....ja som u nej kupovala viac krát a som spokojna, vždy mi dala zľavu a niekedy aj darček 😀
@jajka111 viackrat od 12. juna? vtedy si sa totiz len zaregistrovala... ako poznam slovensku postu a jej rychlost, nemohla si u sassky nakupovat viac, nez 1-2x. iba ak.... no ale na to nech pride kazdy sam 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 ale ja som nekupovala u sassky, u nej nie ale u superzabky, kupovala som u nej 3krát
@mandragora22, ked máš rovnaku banku pladba 😉 ti príde ešte v ten den, alebo na druhý den ráno, ale ja kopirujem z IB,doklad a poslem v IP aby vedela mamina že fakt som poslala peniaze balik mi poslala bez problémov 🙂
@macamac @mandragora22 jajka111 sa zaregistrovala 12.júna. Štyri príspevky, z toho dva adresované mne a dva vám... 😝 Ale hodnotenie sa jej písať nechcelo 😉

@traktor napisala som jej negatko, s tym ze to ale nie je moj problem,ona tie saty kupila od inej,boli jej velike,tak to neriesila,upozornene nato nebolo,inak by som za ne nedala 10,admin nereaguje.bohuzial. ☹